Zar se ne dobija 12?
Opet su nas sjebali..
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Zar se ne dobija 12?
Opet su nas sjebali..
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
otvoeno desetak aketica najbolji igrac Jelavic :(
Ma ovo je kradja.. otvorio sam 25 packova nista nisam dobio.. + sad otvaram te free paketice to je kradja isto samo nonrare..
Edit: vec sam ih toliko otvorio i pomalo tlaka...
ja sam otvorio 4 packa i dobio mandzu i jedno 4 bosanca koji nisu za k ...cak sam uspio i dobru ekipu slozit
Ma ja sam probo manje vise sve igrace.. al sad u ovom wc-u su ih malo promjenili pa reko da da probam.. al evo nista nisam dobio koji waste..
Samo mrtve nigere sam dobio... a pise da imam 4 packa ali mi ih ne pokazuje...
moja ekipica :D
Pa nije loše... ne bih se bunio
Dobijes duplicate, puff discard... a boze moj, da su barem stavili da moze mjenjati kartice.
Gasi igru, Pivarica sam sam dobio, majke ti mile :D !
Iličević u trecem packu, prvi Hrvat.
Jos imam Spahica i Lulica iz exyu
"The FUT service is currently experiencing a high volume of server traffic. Please try again later."
Evo kaj me dočeka pri pokretanju PS4 fife wc futa? Nabijem ih....
Pa jel ovo moguce.. odigram tekmu dobijem kao pack i u njemu jedan igrac? smjesno
Zasada od boljih igrača sam dobio: Falcao, Hulk, Nani, Alves, David Silva, Buffon, Navas i još par solidnih...Prvu tekmu izgubim radi lag-a, a drugu me izbaci van, malo je falilo da razbijem joystick, već mi je pun kufer ove igre.
Konačno ušao i bolje da nisam. Kakva smeća sam podobivao. Sami meksikanci i alžirci. Jedini pošten igrač campagnaro i onda ga dobijem dva puta... pas mater
ja dobio rebića
Odlicne igrace sam upeco, ali je zalosno da neke prehebene duplice moram quick sell. Nema contenta nikakvog osim tog turnira, ne mogu imati vise od 2 ekipe a imam masu igraca... a sve su neki afrikanci.
Jedino sta valja je da nema cheatera, sve ostalo je show. A vidi sta vadim konstantno u ovim free gold packovima.
Vristim koliko su nesposobni.
Emenike u packu.. nisam ga vidio skoro godinu dana :D
Krenuo sam dobivat po 6-7 duplikata pa mi je dosta packova
za sada prve dvije momcadi 
i da umjesto maicona u europskoj momcadi je lahm
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii pao je i messiiiiiiiii hahahah
Koliko coinsa si potrosio?
za sada prve dvije momcadi 
i da umjesto maicona u europskoj momcadi je lahm
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii pao je i messiiiiiiiii hahahah
Koliko coinsa si potrosio?
400 k ako se ne varam,malo sam za svoje kapacitete pretjerao,ali se sve oduzilo jer je bio u zadnjem packu