FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.697.552
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 14
SimeKZ kaže...

.

Ako ne dode, pucaju sami sebi u koljena... to je jasno ko dan. E sad ako im je do toga da se prodaje PS4 i X1, onda ok. Ali FIFU 15 ja ne kupujem onda sigurno.

Ja sam se pogubio. Na PS4 mi je bolji nogomet a na PC imam bolju momčad i onda igram oboje. Bilo bi dobro i jednostavnije da sve poravnaju pa da je ista igra na sve tri platforme. Ovo je zamorno, no ako ne dođe next gen odustajem od PC verzije i sljedeću sezonu igram samo PS4 verziju igre..

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Frend je naletio na ovo, no svi coinsi su mu bili uloženi i htio si je kosu iscupat :D :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 20:16 (antiljano27).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Nisam dugo pratio temu,  zna li se kad će izaći pravi TOTS ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 20:24 (Flue).

0 0 hvala 0
17 godina
antiljano27 kaže...

Frend je naletio na ovo, no svi coinsi su mu bili uloženi i htio si je kosu iscupat :D :D

Na ovakve stvari je bolje ne naletjeti ako nisi pri coinsima...samo trauma..

13 godina
neaktivan
movie kaže...

Što nas sve čeka u fifi15 na PC i ostalim platformama? Ono najbitnije! Next gen, ženski nogomet, liga prvaka i liga uefa? Lijepo da bi sve bilo istinito ali svi znakovi su tu..

http://www.fifa-infinity.com/fifa-15/fifa-15-first-news/

Decki ako niste znali pes tim se raspao i EA je sve im uzeo znaci sve lisence..

Tako mi je bratic rekao navodno kao nista pesa do 9-10 mjeseca..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
drakula789 kaže...

Pa svake godine u tom periodu izlaze i pes i fifa.... kaj je sad to nešto drukčije?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
drakula789 kaže...

Pa svake godine u tom periodu izlaze i pes i fifa.... kaj je sad to nešto drukčije?

Ne znam sta je s tim mislio..Ma trabuja on :S

Ja cuse manit ove fife i krenut CS kao u dobre stare dane :D

Free je,dok si ne kupim za steam i manje se zivciras :)

13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Mogao mu je netko posudit coinse jbt..Ja vi se pojeo ziv ili mogao oc na naj brzu stranicu uplatit coinse i kupit karticu :)

17 godina
drakula789 kaže...

Mogao mu je netko posudit coinse jbt..Ja vi se pojeo ziv ili mogao oc na naj brzu stranicu uplatit coinse i kupit karticu :)

Pa kaj misliš koliko je stajao na marketu ronaldo za 200k coinsa? Minuta tamo, minuta vamo i gotovo...

14 godina
FIFA 14

Nakon FIFE na ps4 ne mogu ni u najludem mastanju zamisliti da ce PES 15 biti bolji od FIFE 15. Toliko sam se godinama nadao nekom ludom preokretu i boljem PESu, ali nazalost nista od toga. Pokazao ps4 frendu i isprobao je FIFU. Odusevljen je kao i ja. Nadam se da ce 15 biti jos bolja:) 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...

Nakon FIFE na ps4 ne mogu ni u najludem mastanju zamisliti da ce PES 15 biti bolji od FIFE 15. Toliko sam se godinama nadao nekom ludom preokretu i boljem PESu, ali nazalost nista od toga. Pokazao ps4 frendu i isprobao je FIFU. Odusevljen je kao i ja. Nadam se da ce 15 biti jos bolja:) 

FIFA je ove godine napravila takav iskorak na konzolama nove genercije da to pes ne može dostići sljedećih par godina. Prevelika je to razlika da bi se ikad više dostigla jer će se i fifa svaku godinu nadograđivati i daljnje napredovati.. ovo je postao teren jednog majstora i jednog šegrta koji pokušava pratiti ali i uz najbolju volju ne ide...

12 godina
neaktivan
FIFA 14

ja sam čitao da su Sony i Microsoft platili EA Sports da ne pušta fifu 15 za PS3,xbox369 i PC tako da se proda što više PS4 i xbox one konzola.

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

prodao sam istih 30 squad fitnesa 3 puta.  I opet ih vidim iste nazad, isteklo vrijeme a novce treći put dobio, hm idu sad još jednom. ( lijepa zarada ako mi ne uzmu coinse). Treba iskoristit kad su ovi iz EA nesposobni. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ma PES je svoje otpjevao davnih dana, nema šanse da stignu FIFU, nemaju oni tih resursa niti su toliko zvučna kompanija da bi mogli išta veće napraviti. Ali eto, imaju nešto miljenika koji ih održavaju na životu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 22:32 (SladeCRO).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

netko probao if Sturridga RW

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Uzeo if tourea na bidanju za 575k. Činilo mi se dobra cijena s obzirom da je do prije dva tri dana najjeftiniji bio 900k. Budem ga probao utopiti za koji dan dok se market stabilizira da mi se ne dogodi ko antiljanu da mu igrač nestane s marketa... do tada malo igram s njim. Sad mi englezi izgledaju ovako

http://gyazo.com/a0abf555178f6d5c401fb91b98daafdc

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

šta se točno događa sa marketom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...

Uzeo if tourea na bidanju za 575k. Činilo mi se dobra cijena s obzirom da je do prije dva tri dana najjeftiniji bio 900k. Budem ga probao utopiti za koji dan dok se market stabilizira da mi se ne dogodi ko antiljanu da mu igrač nestane s marketa... do tada malo igram s njim. Sad mi englezi izgledaju ovako

http://gyazo.com/a0abf555178f6d5c401fb91b98daafdc

Kako te nije stid biti toliko "drzak", pa čak pomalo i "perverzan"? {#}

Obrazloženje:

"Drzak" zbog toga što imaš dvojicu savršenih na poziciji CDM, dok netko sanja barem jednog. "Perverzan" zbog toga jer imaš ovog "perverznjaka" Benteke-a, koji može pod ruku sa najgorim silovateljima. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 1:29 (Anchor Man).
13 godina
neaktivan

ja vise preferiram brazilce i da mi poneki imaju skillsa ne radi im nesto puno,drugo na ps4 je pravi gust igrati fut jer nije kao na pc-u gde na pravis ekipu full za pet dana i sit si,a da ne pricam sto je mnogo bolji fudbal za igranje u odnosu na pc...jos kad bi mi neko pomogao odakle mogu da se kupe fifa poeni ili one carde od 20-tak eura za ps+ ne mislim na one za 3,12 meseci vec pare koje mi stoje na racunu na konzoli pa odatle kupujem dal fifa poene ili neku igricu na koju naletim...

moj ID na PS4 je : Ronaldinho_1987, pa ko hoce da odigramo koju...

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 1:53 (Red_Star_Forever).
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

ja vise preferiram brazilce i da mi poneki imaju skillsa ne radi im nesto puno,drugo na ps4 je pravi gust igrati fut jer nije kao na pc-u gde na pravis ekipu full za pet dana i sit si,a da ne pricam sto je mnogo bolji fudbal za igranje u odnosu na pc...jos kad bi mi neko pomogao odakle mogu da se kupe fifa poeni ili one carde od 20-tak eura za ps+ ne mislim na one za 3,12 meseci vec pare koje mi stoje na racunu na konzoli pa odatle kupujem dal fifa poene ili neku igricu na koju naletim...

moj ID na PS4 je : Ronaldinho_1987, pa ko hoce da odigramo koju...

Rekoh ti da fifa pointse možeš kupiti samo iz igre ako imaš mastercard ili visu. trećeg nema. Što se novca za za PSN+ tiče imaš mali milijun internet stranica koje ih prodaju. Samo treba malo proguglati.

http://www.pcgamesupply.com/buygames/sony-playstation-network-cards/

Samo se nemoj zaribati pa kupiti krivi bon. Ako imaš UK acc moraš kupiti i bon za UK acc...

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 12:45 (movie).
15 godina
neaktivan
FIFA 14

kace ovaj web app fut proradit zna li se?

LOL NICK : 2dollaB
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

meni radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

I meni radi, najbrze dosad

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Anchor Man kaže...
Kako te nije stid biti toliko "drzak", pa čak pomalo i "perverzan"? {#}

Obrazloženje:

"Drzak" zbog toga što imaš dvojicu savršenih na poziciji CDM, dok netko sanja barem jednog. "Perverzan" zbog toga jer imaš ovog "perverznjaka" Benteke-a, koji može pod ruku sa najgorim silovateljima. {#}

Aj da te malo smirim... ode if toure za 100k više nego što sam ga platio...nisam ga imao niti 24 sata.. doći će drugi...bar se nadam

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 17:46 (movie).
15 godina
neaktivan

prije iduceg totsa ce biti nadam se nekih 1M (mozda i malo vise)coinsa za prodat pa se javite na pm da ne bi neki izvisili ko ovaj put jer nisam imao dosta ...cijena ce bit 70kn 250k 

But in the end i have to fall to lose it all
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Što nas sve čeka u fifi15 na PC i ostalim platformama? Ono najbitnije! Next gen, ženski nogomet, liga prvaka i liga uefa? Lijepo da bi sve bilo istinito ali svi znakovi su tu..

http://www.fifa-infinity.com/fifa-15/fifa-15-first-news/

nema next gena na pc-u u fifi 15, to je potvrdjeno sa vise strane..

forsiraju konzole i mozes ga jbt

[19xx]C3c1l
17 godina
C3c1l kaže...

nema next gena na pc-u u fifi 15, to je potvrdjeno sa vise strane..

forsiraju konzole i mozes ga jbt

Potvrda može biti samo s jedne strane a to je ea sports. Sve ostalo su nagađanja i špekulacije. No oni nisu ništa službeno rekli. Službena potvrda i najava fife15 dogodit će se na E3 konferenciji 9 lipnja. U ovom članku lik samo analizira i na osnovu prijašnjih iskustava i poteza ea sportsa donosi neke zaključke. Ako imaš link od službene potvrde s "više strana" kako neće biti next gen fife na računalima možeš ga ovdje linkati pa da vidimo..

13 godina
neaktivan
FIFA 14

trazio sam SS kad sam tipkao prvi post, pogledam ako imam bukmarks kad dojdem doma pa editiram ;)

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Movie, probao ti se javiti al nikako poslati poruku preko moba. Za dan, dva se cujemokad budem na pc  pa nadam se i igramo na ps4. Sve sto vise igram fifu na ps4 sve vise uzivam. Ne pamtim kad sam tako igrao, ono..."jos samo jednu" pa igram satima;) Volio bi to probati na tv od 50 inca. Kako to tek izgleda na takvom tv-u...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ako nije EA najavio ostali mogu pisat da ce bit holografsko sucelje...
Jos mjesec dana pa cemo znat jel se bude kupila fifa ili se ne bude nist od nogometa igralo...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice