FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.697.602
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FIFA 14

Danas market radi brzinom svijetlosti u usporedbi sa jucer.

Evo gledam Neymara sam prodao za 300k i sada, tjedan da na kasnije, 250k buynow

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

pitanje..

da prodam sad hazarda 88 ili da pricekam jos

sad ide za oko 450k

neznam za koliko je isao prije tots 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

pozz, dns sam kupio ovi joystick : http://www.sweex.com/picture.php?picture=./images/artikelen/GA100/Images/Pres/GA100_img_pro_a.jpg&width=500&height=371

i sad nez kako da namjestim kontrole, di se puca, dodaje itd...moze li mi iko pomoc ak se uopce moze il sam ga bezze kupio?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 14
sosic kaže...

pozz, dns sam kupio ovi joystick : http://www.sweex.com/picture.php?picture=./images/artikelen/GA100/Images/Pres/GA100_img_pro_a.jpg&width=500&height=371

i sad nez kako da namjestim kontrole, di se puca, dodaje itd...moze li mi iko pomoc ak se uopce moze il sam ga bezze kupio?

Sry, ali gori joystick u zivotu nisam vidio... 

Izdvojite si 300kn i kupite si posteni PS ili Xbox joystick i mirni ste za vijeke... osim ako ga ne sjedinis sa zidom. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
FIFA 14

ma znam da je sranje, bmk za to, nego me zanima samo jel moguce ikako namjestit da igram...

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Imam samo pitanja imam problem kod igranja online friendlies sa prijateljom, nikako nas nece spojit
uvijek je connection lost ili nesto slicno.
Dok npr zajedno igramo bez problema CO-OP Season itd.
Ima ko rjesenje? 

0 0 hvala 0
17 godina
kerobob kaže...

pitanje..

da prodam sad hazarda 88 ili da pricekam jos

sad ide za oko 450k

neznam za koliko je isao prije tots 

Prije totsa je išao za oko 550k a ja sam ga prije par dana uzeo za 420k tako da ako dobiješ 450k je ok. Kad krenu ovi najzanimljiviji totsi cijena će mu dodatno padati tako da ili ga prodaj odmah ili čekaj kraj totsa i povratak marketa u neke normalne okvire..

17 godina
sosic kaže...

ma znam da je sranje, bmk za to, nego me zanima samo jel moguce ikako namjestit da igram...

Prvo posadi gljive jer bez njih si kao bez k... u fifi...

11 godina
neaktivan
FIFA 14

cekat cu kraj...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

a bgti likova...neam original fifu, skinio sam nosteam i samo zelim da je igram jbte...ak neko zna kako da namjestim da igram preko ovog joysticka bio bi zahvalan

0 6 hvala 0
13 godina
sosic kaže...

a bgti likova...neam original fifu, skinio sam nosteam i samo zelim da je igram jbte...ak neko zna kako da namjestim da igram preko ovog joysticka bio bi zahvalan

Ako vidis da ti nitko ovdje ne moze pomoc, onda guglaj.

Imas joystick koji nije podrzan u FIFI, uostalom, niti jedan osim Xboxovog nije 100% kompatibilina i plug&play. 

Sa tim joystickom moras skinuti fix na internetu, guglaj i naci ces.

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Dečko ima 2 totsa i 2 sifa i igra samo an ubačaje. Takve najviše volim :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tommy_123 kaže...

Pa da ima 700 totsa... heading je OP i ako zelis pobjedit samo rokas unutra, jedna ce uc.

17 godina
sosic kaže...

Svi mi samo želimo igrati fifu i zato smo kupili original igru i pristojan gamepad jer bez toga nažalost ne ide...

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa da ima 700 totsa... heading je OP i ako zelis pobjedit samo rokas unutra, jedna ce uc.

Ušla mu je odma prva pa mu je Ibarbo potrpo 3 gola.

17 godina
Tommy_123 kaže...

Ušla mu je odma prva pa mu je Ibarbo potrpo 3 gola.

Gle, svatko igra kako najbolje zna. Tebe živcira to mene cirkus skill igrači a nekog trećeg nešto treće... ne mogu smisliti igrače koji uhvate neymara pa s njim trče cijelu tekmu izvodeći cirkuske atrakcije. Ne znam čemu mu služi ostalih 10 igrača u polju?

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja sam danas igro protiv lika sa CR-om,Messijem,Baleom,Aguerom,Van Persie ( CDM HAHAAHAH) di maria if,marcelo if,ramos toty,silva if,de gea tots,dani alves,suarez i 3 2 je jedva pobjedio on jaooo

0 0 hvala 0
15 godina
nidjoPro kaže...

Ja sam danas igro protiv lika sa CR-om,Messijem,Baleom,Aguerom,Van Persie ( CDM HAHAAHAH) di maria if,marcelo if,ramos toty,silva if,de gea tots,dani alves,suarez i 3 2 je jedva pobjedio on jaooo

Znas sta je meni zanimljivo sto pola vas sto ima losije ekipe i onda dobije protivnika sa ovakvom ekipom i npr pobjedite i onda ovo ono kako los igrac a kakve igrace ima itd.. e sad kao prvo pola tih nabrojanih igraca je goli * Ronaldo je nistarija.. imam 3-4 igraca boljih ispred njega za 100x manje love.. messi je padavac.. jedan od najslabiji igraca u futu.. a i brzina se necini kao 90.. Bale-a nebi najgorem neprijatelju preporucio koliko je los..  ovaj van perise isto nikad nista od njega.. e sad to je prvi dio.. drugi dio kako je taj squad uopce slozen.. rvp na cdm? smjesno i kad je sve cak dobro slozeno opet takvi squadovi nefunkcioniraju dobro.. nema sta nisam imao u ovome futu do sad. Ekipe sa ronaldo ibrom baleom neznam s cim ne u squadu al jednostavno nije islo.. to su mi bili jedni od najgorih i najneigrivih squadova..  I opet i kad imas npr love ocekujes da ce taj ronaldo i messi i neznam ko biti nesto nevjerojatno tj da nece bit boljih igraca od njih i onda dobijes *urcinu i igras sa nekim jeftinim squadom (koji je naravno odlican) a s parama nemas sta..

Edit: Malo sam razduzio ali isto npr neki dan sam igrao protiv covjeka imao je oko 5-6 Toty-a i par obicnih (najboljih) i dobio sam ga negdje 4-0 tak nes al totalno se vidilo kako mu je squad banna to nema veze vise koliko on nezna igrat nego se bas vidi kretanje igraca i sve kako je u banani..  

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 18:54 (Encyanix).
15 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...

Ma takvi su opčenito najsmješniji, koliki je puta nebe spojio sa skoro cijelom momčadi sifa pa nema pojma igrat. Isto ko i danas, 2 sifa, 2 totsa i banana od igre.

17 godina
nidjoPro kaže...

Lako ti je protiv takvih igrati. Probaj protiv ovih koji su u punoj snazi...

17 godina
Encyanix kaže...

Znas sta je meni zanimljivo sto pola vas sto ima losije ekipe i onda dobije protivnika sa ovakvom ekipom i npr pobjedite i onda ovo ono kako los igrac a kakve igrace ima itd.. e sad kao prvo pola tih nabrojanih igraca je goli * Ronaldo je nistarija.. imam 3-4 igraca boljih ispred njega za 100x manje love.. messi je padavac.. jedan od najslabiji igraca u futu.. a i brzina se necini kao 90.. Bale-a nebi najgorem neprijatelju preporucio koliko je los..  ovaj van perise isto nikad nista od njega.. e sad to je prvi dio.. drugi dio kako je taj squad uopce slozen.. rvp na cdm? smjesno i kad je sve cak dobro slozeno opet takvi squadovi nefunkcioniraju dobro.. nema sta nisam imao u ovome futu do sad. Ekipe sa ronaldo ibrom baleom neznam s cim ne u squadu al jednostavno nije islo.. to su mi bili jedni od najgorih i najneigrivih squadova..  I opet i kad imas npr love ocekujes da ce taj ronaldo i messi i neznam ko biti nesto nevjerojatno tj da nece bit boljih igraca od njih i onda dobijes *urcinu i igras sa nekim jeftinim squadom (koji je naravno odlican) a s parama nemas sta..

Edit: Malo sam razduzio ali isto npr neki dan sam igrao protiv covjeka imao je oko 5-6 Toty-a i par obicnih (najboljih) i dobio sam ga negdje 4-0 tak nes al totalno se vidilo kako mu je squad banna to nema veze vise koliko on nezna igrat nego se bas vidi kretanje igraca i sve kako je u banani..  

Upravo to! Draxler je drugi svijet za balea na CAM-u a jedan dođe soma coinsa a drugi milju coinsa. . Kao malo dijete bio sam sretan kad sam ga uspio utovarit za onoliko koliko sam ga platio. Pošto sam isto kao i ti probao sve igrače u ovogodišnjem futu mogu reći da u velikom broju slučajeva jedna takva ekipa ti je uvijek hendikep a ne vjetar u leđa..

Ima tko kakav info kada bi mogao web apps proraditi?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 19:14 (movie).
15 godina
FIFA 14

Imam samo pitanja imam problem kod igranja online friendlies sa prijateljom, nikako nas nece spojit
uvijek je connection lost ili nesto slicno.
Dok npr zajedno igramo bez problema CO-OP Season itd.
Ima ko rjesenje?

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Što nas sve čeka u fifi15 na PC i ostalim platformama? Ono najbitnije! Next gen, ženski nogomet, liga prvaka i liga uefa? Lijepo da bi sve bilo istinito ali svi znakovi su tu..

http://www.fifa-infinity.com/fifa-15/fifa-15-first-news/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

It looks that EA Sports managed to secure the UEFA Champions League and Europa League licenses according to PES Brasil! Konami’s deal with UEFA expires this year and there were no signs of a contract renewal from the japanese company. At this point UEFA decided to negotiate with EA and they reached an agreement for the next 3 season.

Auuu... jedini adut PES.a ode u vjetar. Bolje da se ugase...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

It looks that EA Sports managed to secure the UEFA Champions League and Europa League licenses according to PES Brasil! Konami’s deal with UEFA expires this year and there were no signs of a contract renewal from the japanese company. At this point UEFA decided to negotiate with EA and they reached an agreement for the next 3 season.

Auuu... jedini adut PES.a ode u vjetar. Bolje da se ugase...

Pes ima ugovor na još 3 godine kolko ja znam, prošle godine su produžili licencu mislim.

EDIT: Nigdje ne vidim da je ea dobila ligu prvaka, ali to da je istekla Konamiju, je. Vidjet ćemo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 19:53 (Tommy_123).
17 godina
Tommy_123 kaže...

Pes ima ugovor na još 3 godine kolko ja znam, prošle godine su produžili licencu mislim.

EDIT: Nigdje ne vidim da je ea dobila ligu prvaka, ali to da je istekla Konamiju, je. Vidjet ćemo.

Sve su to špekulacije, no sve će biti jasno 9 lipnja na E3 konfernciji kad će igra biti predstavljena. Ne sjećam se da je ovako kasno bila predstavljena prošlih godina..

Ako se pojave cure u fifi15 slažem u futu brazilke...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 19:57 (movie).
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Sve su to špekulacije, no sve će biti jasno 9 lipnja na E3 konfernciji kad će igra biti predstavljena. Ne sjećam se da je ovako kasno bila predstavljena prošlih godina..

Da, da znam. Samo me zanima oće li bit ignite na pcu. Mislim, svejedno mi je, uzet ću ps4, ali opet će bit zapostavljeni kako mi se čini.

17 godina
Tommy_123 kaže...

Da, da znam. Samo me zanima oće li bit ignite na pcu. Mislim, svejedno mi je, uzet ću ps4, ali opet će bit zapostavljeni kako mi se čini.

Pa u članku objašnjavaju kako su svi znakovi tu da ćemo dobiti next gen fifu?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Pusti ti to, isto tako su i rekli da će gonit cg do 2017 kolko sam pročitao. Pričekajmo.

13 godina
Tommy_123 kaže...
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Pusti ti to, isto tako su i rekli da će gonit cg do 2017 kolko sam pročitao. Pričekajmo.

Ako ne dode, pucaju sami sebi u koljena... to je jasno ko dan. E sad ako im je do toga da se prodaje PS4 i X1, onda ok. Ali FIFU 15 ja ne kupujem onda sigurno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice