FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.692.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FIFA 14

krenulo me, danas se mičem od ove proklete div 6...4 utakmice do kraja, samo jedna pobijeda treba, ako to zaserem poklanjam fifu nekome sa foruma...

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

preporuka svima su  treninzi...

danas sam igrao pola dana, ima neke zanimljive igre.

Tipa obrana, dodavanja, branjenje... 

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
strbi kaže...

krenulo me, danas se mičem od ove proklete div 6...4 utakmice do kraja, samo jedna pobijeda treba, ako to zaserem poklanjam fifu nekome sa foruma...

moze meni za mog frenda?? {#}

Forza Fiume!
15 godina
neaktivan
ManOfTheMatch141 kaže...
strbi kaže...

moze, bit ce slika da se uvjerite jesam li prosao ili ne :D

12 godina
neaktivan
strbi kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...
strbi kaže...

moze, bit ce slika da se uvjerite jesam li prosao ili ne :D

dogovoreno :D

Forza Fiume!
15 godina
strbi kaže...

jaaaaa biii, jos uvijek cekam narodnu verziju, jao meni

13 godina
FIFA 14

imo 4 utakmice... 2 izgubio u 90+, jednu remizirao u 90+ i sad jednu jedva dobio i ostao u Div 5, ne sjecam se da sam toliko puta zapeo u istoj diviziji... 

Jel vrijedi KAKA ? Ima ga ko, mislim ga zamijeniti za Diamantia na CAM jer nista posebno od njega nisam vidio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroChef kaže...

Jel to mislis one "skill games"?

15 godina
SimeKZ kaže...

imo 4 utakmice... 2 izgubio u 90+, jednu remizirao u 90+ i sad jednu jedva dobio i ostao u Div 5, ne sjecam se da sam toliko puta zapeo u istoj diviziji... 

Jel vrijedi KAKA ? Ima ga ko, mislim ga zamijeniti za Diamantia na CAM jer nista posebno od njega nisam vidio.

Hamsik najbolji cam.. 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
14 godina
SimeKZ kaže...

Meni je odlican, koristim ga u ovoj ekipi http://puu.sh/4Dy9E.jpg . BTW, Finesse shot trait :DD

Inace mi je on jedan od najdrazih igraca irl

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 23:02 (KiCo77).
13 godina
FIFA 14

Uzeo Hamsika pa cemo vidit kako ce to funkcionirat. 

Kod mene kad ja npravim trokut +l1 ne radi nikako. Nece uopce igrac uletit u prostor i to samo rijetko ude. A imam balotellia i vucinica naprijeda. Ali zato finess hebe naveliko. Nadam se da ce u prvom patchu heading i finess biti svedeni na minimalu jer mi ovo nema smisla. Pogba takoder ubija iz daljine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Uzeo Hamsika pa cemo vidit kako ce to funkcionirat. 

Kod mene kad ja npravim trokut +l1 ne radi nikako. Nece uopce igrac uletit u prostor i to samo rijetko ude. A imam balotellia i vucinica naprijeda. Ali zato finess hebe naveliko. Nadam se da ce u prvom patchu heading i finess biti svedeni na minimalu jer mi ovo nema smisla. Pogba takoder ubija iz daljine.

Meni je trokut + l1 odlican za mjenjat strane u 4-3-3. Shaarawy do Di Marie, di maria u prazan prostor, gol ili assist benzemi.

14 godina
neaktivan
MBuda kaže...
CroChef kaže...

Jel to mislis one "skill games"?

da

15 godina
neaktivan
FIFA 14

ipak nikome nejde moja fifa :D  a sad napad na titulu

:)) :))
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 23:21 (strbi).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Meni je odlican, koristim ga u ovoj ekipi http://puu.sh/4Dy9E.jpg . BTW, Finesse shot trait :DD

Je li ti se isplati na el shaarawy-u kartica hunter? Ja imam engine i razmišljam da se prebacim na hunter. No shaarawy mi je za razliku od tebe na LM pa je nešto dalje od gola.. ne prdi mi se bezveze kartica jer je skupa..

14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Je li ti se isplati na el shaarawy-u kartica hunter? Ja imam engine i razmišljam da se prebacim na hunter. No shaarawy mi je za razliku od tebe na LM pa je nešto dalje od gola.. ne prdi mi se bezveze kartica jer je skupa..

Pace passing i dribling je isto jako dobar na njemu, pogotovo ako ti služi za probijanje bokova i cross, onda ti je shooting manje bitan. Ali ja ga imam na LW i često lupam po golu, zabijem svakakve finessove, zabio sam i sa preko 35 metara i nije mi bilo puno 3k dat za huntera.  (Shaarawy mi je odmah nakon Benzeme na top listi strijelaca)

15 godina
FIFA 14

Znaci onaj tim unistava.. neznam sta da kazem osim unistenje od divizije.. sada ljepo DIV 3 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Encyanix kaže...

Ja odustajem od futa ove godine.. ako nekog zanima kupnja coinsa neka se javi..  reko sam jos davno ako fut 14 bude imao skripting necu ga ni igrat.. nece mene Ea zehabavat.. samo se nerviram zbog njihovih gluposti... vi ostali jos niste dosli do 4 divizije sta je to.. kad dodjete samo cekam postove ovdje..

Drago mi je da te krenulo {#} Nevalja prerano odustat :P

Encyanix kaže...

Ja odustajem od futa ove godine.. ako nekog zanima kupnja coinsa neka se javi..  reko sam jos davno ako fut 14 bude imao skripting necu ga ni igrat.. nece mene Ea zehabavat.. samo se nerviram zbog njihovih gluposti... vi ostali jos niste dosli do 4 divizije sta je to.. kad dodjete samo cekam postove ovdje..

13 godina
FIFA 14

Ja mislim da cu odustat od ove igre jer nema smisla vise gubiti zivce. Da sa svojih 20god. me ovakva igra moze toliko razhebati to nisu istine. Ne mogu jednostavno nista. Vise niti finess shoot ne ulazi. Ono na pocetku sam tako lijepo mogo igrati i razigravo. Sada ne mogu 3-4 pasa spojit i vec je protivnicki igrac na ledima i uzima loptu. Toliko je ocajno postalo da vise niti ne razigravam vec sam pucam iz daljine pa jel ude, ude. 

Nema smisla ovo, od kad sam u 5 diviziji ne mogu nista. Borim se svaki put za ostanak, gubim utakmicu u 90+ i skoro sam zdrobio ovaj xbox controller. Evo sad ponovno krenem u diviziju 5. Naletim prvo na frajera koji nema pojma i samo tuce l1+ trokut zabije mi 3 komada aj uspijem 3-3 odigrat. Sad naletim na 3-5-2 Ultra defensive komada budale i ne mogu nista. Mada igram 4-3-1-2 ja nemam nikoga u napadu a da stavim attacking pojeo bi me sta sam i napravio i popusio 3-0.

Ne mogu vise ovo, nema smisla... EU IV ce me zabavljat neko vrijeme sad... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Odustao sam od online utakmica u FUT-u. Od sada samo igram offline seasons. Previše laga zbog kojeg izgubim tekmu pa se živciram. Sad se bacam na najdraži mi career mod sa svojim Liverpoolom a FUT ce biti tu i tamo offline. Nema smisla.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Prva pobjeda u DIV 3 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ja mislim da cu odustat od ove igre jer nema smisla vise gubiti zivce. Da sa svojih 20god. me ovakva igra moze toliko razhebati to nisu istine. Ne mogu jednostavno nista. Vise niti finess shoot ne ulazi. Ono na pocetku sam tako lijepo mogo igrati i razigravo. Sada ne mogu 3-4 pasa spojit i vec je protivnicki igrac na ledima i uzima loptu. Toliko je ocajno postalo da vise niti ne razigravam vec sam pucam iz daljine pa jel ude, ude. 

Nema smisla ovo, od kad sam u 5 diviziji ne mogu nista. Borim se svaki put za ostanak, gubim utakmicu u 90+ i skoro sam zdrobio ovaj xbox controller. Evo sad ponovno krenem u diviziju 5. Naletim prvo na frajera koji nema pojma i samo tuce l1+ trokut zabije mi 3 komada aj uspijem 3-3 odigrat. Sad naletim na 3-5-2 Ultra defensive komada budale i ne mogu nista. Mada igram 4-3-1-2 ja nemam nikoga u napadu a da stavim attacking pojeo bi me sta sam i napravio i popusio 3-0.

Ne mogu vise ovo, nema smisla... EU IV ce me zabavljat neko vrijeme sad... 

Protiv nekih stvari se ne možeš boriti. Jednostavno dođu dani kad ti svi igrači stoje kao panjevi i dok ti čekaš da se pokrenu izgubiš loptu. To nitko ne primjeti osim tebe koji igraš i koji znaš kako ti igrači reagiraju. Zašto je to tako ne znam ali znam da se jednostavno tako loš period dogodi pa se nemoj previše živcirati..Ja 3 dana isprobavam četiri formacije više manje iste ekipe offline. Da vidim kaj mi najviše odgovara a i da se privikenm na gameplay a onda se prebacujem na online. Do tada skupljam coinse i otvaram ove pakete po divizijama bez prevelikog napora. Intrigantna mi je 4-1-4-1 formacija iako mislim da ću ostati na 3-5-2...

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 0:37 (movie).
13 godina
FIFA 14

Kakve pakete ? Sta ima paketica ako osvojig ligu iznad koje divizije ' 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Nadam se da će slijedeće godine maknuti formacije u potpunosti iz igre da si mogu složiti ekipu kako želim, a bez da gubim chemistry.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Kakve pakete ? Sta ima paketica ako osvojig ligu iznad koje divizije ' 

Pa u svakoj diviziji imaš nekoliko liga za biranje. Osim različitog bonusa u  coinsima dobijaš i pakete... odabereš ligu koja ti se čini da najviše daje i igraš..

15 godina
FIFA 14

Sta mislite dali se sada isplati uzet messi ili ronalda.. za ispod 2mil?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Encyanix kaže...

Sta mislite dali se sada isplati uzet messi ili ronalda.. za ispod 2mil?

uzmi obojicu

14 godina
neaktivan

ja sam usao u 3 div i volio bi da nisam ovamo ko nema mesija ili IF aguera i takve netreba da pomisli!!KiCo77 neka je sa srecom

12 godina
neaktivan
strbi kaže...

ipak nikome nejde moja fifa :D  a sad napad na titulu

jbg :D zezam se :D 

Origin ID: ManOfTheMatch141
17 godina
FIFA 14
Nije loše. Danas na PS3 dobijem gift silver pack s 12 igrača. Gledam, nekih 10k a možda i više zarade... jučer sam dobio mini silver pack s nekim brazilcem koji je otišao za 4800 coinsa...
Na pc danas otvaram prvi ultimate pack i dobijem 2 chemistry kartice, 4 contractsa i alexa.. ni to nije loše.. gift, bezvrijedan mini silver pack..
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice