FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.691.684
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 14
Ja kakav sam baksuz kad stigne moj prvi originalni primjerak fife i čim odigram prvu tekmu ću dobit ban.
Sad zbog ovih vaših komentara o banovima i komentara na EA forumu nisam uzbuđen(štoviše usro sam se) što će mi doći fifa, jednostavno nije pošteno od njih što neki izdvajaju novce za igricu i onda bez razloga dobiju ban.
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

pršte golovi glavom malih igrača...messi ,coutinho,suarez,modic...to mi je malo čudno ,odigro sam 10-ak tekmi i 70posto golova glavom

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Dosta je OP ako se ne znas obraniti od toga. Prodi kroz trening defendinga pa dosta toga naucis tamo. Ako zelis dobiti svaki heading moras se izborit za poziciju ispred protivnickog igraca i to je cijela stvar i takoder moras tajmirati pritisak na krug ili kocku ili sta vec koristit da se igrac na vrijeme odrazi, ako ne uspije to gubis skok od svakoga.

Ja sam upravo sada imao 2-0 i popusio 4-3 jer je lik zadnjih 10min drzo loptu kod sebe u zadnjoj liniji, posjedio sam skoro. Ne mogu se nikako maknut iz ove div 5.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
Hexfire kaže...
dreammaker kaže...

Mislim da je gušt igrati FUT do određene divizije. Nakon recimo 5. divizije počinju učestala spajanja s abjuzerima, pejserima i sl.

Točno to. Moj plan je ove godine napraviti koliko god ekipa mogu iz raznih liga, ali sve će biti prosječne i držat ću se negdje div 5-6.

Hahaha...Mislim stvarnooo...Znaci, dokle god se mozes nositi sa protivnicima gušt je igrati, a cim zapne odjednom više nije gušt. {#}

Zna se šta počinje od 5. DIV. a za sve ostalo tu je SEASON, iako bi se i tamo moglo desiti, da nestane gušt nakon 5. {#}

The King of Old Trafford
12 godina
neaktivan
FIFA 14

139 coinsa imam :D sad osvajat divisione :D

Forza Fiume!

0 0 hvala 0
15 godina
KODAK17 kaže...

Hahaha...Mislim stvarnooo...Znaci, dokle god se mozes nositi sa protivnicima gušt je igrati, a cim zapne odjednom više nije gušt. 

Ne, nemam nikakvog "straha" od izazova. U obje FIFE prije ove sam bio i u Seasons i u FUT-u najveći dio vreman u DIV 1 pa znam da mogu to i sada. Jednostavno ću ove sezone složiti 10 prosječnih ekipa umjesto jedne tip top pa mi možda FUT ne dosadi tako brzo. I ako ću sa takvom ekipom moći do DIV 1 ili 2, naravno da budem, ako neću zadovoljit ću se sa slabijom divizijom. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
KODAK17 kaže...
Hexfire kaže...
dreammaker kaže...

Mislim da je gušt igrati FUT do određene divizije. Nakon recimo 5. divizije počinju učestala spajanja s abjuzerima, pejserima i sl.

Točno to. Moj plan je ove godine napraviti koliko god ekipa mogu iz raznih liga, ali sve će biti prosječne i držat ću se negdje div 5-6.

Hahaha...Mislim stvarnooo...Znaci, dokle god se mozes nositi sa protivnicima gušt je igrati, a cim zapne odjednom više nije gušt. {#}

Zna se šta počinje od 5. DIV. a za sve ostalo tu je SEASON, iako bi se i tamo moglo desiti, da nestane gušt nakon 5. {#}

mislim da je u ovome bit, jer ni meni nije gušt igrati tako ta se naganjam po boku da spriječim crosseve na Benteke-a, i da mi cijelu tekmu to radi. Malo mašte u igri se traži :)  a kad me spoji sa vrhunskom ekipom kakvu nisam imao u Fifi 13 do 12 mjeseca  onda se tek vidi da pace nije nerfan, nego je rezerviran za bolje igrače sa visokim ball controlom. Luis Suarez leeeeti sa 81 pace, predobro je napravljen.

15 godina
FIFA 14

Ako sam dobro shvatio, jedan 99 contract od istog lvl-a mogu kupiti sebi, a jedan giftati frendu. Ima netko da je zainteresiran za takav trade? Vi contract meni, ja vama.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
FIFA 14

I ljudi kakva vam je fifa 14?! jel ima sta napretka u odnosu na staru?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 14

U zivotu ovoliko nisam gubio u FUT.u pa koji je ovo klinac, nista ne mogu. Siluju me neki tamo njubovi sa trokutom l1 i nabacivanjima samo tako. Aubameyang i takvi su nenadjebivi... ja ne vjerujem sta dozivljama...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

U zivotu ovoliko nisam gubio u FUT.u pa koji je ovo klinac, nista ne mogu. Siluju me neki tamo njubovi sa trokutom l1 i nabacivanjima samo tako. Aubameyang i takvi su nenadjebivi... ja ne vjerujem sta dozivljama...

a ja mislio... da sam jedini. sad mi je lakse kad cujem da se i bolji od mene zale... :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
16 godina
SimeKZ kaže...

Nevjerojatno je koliko mi krivih offsidea sude. Radim kontru i sudi mi offside zbog igrača koji nema veze s tom akcijom. To mi uz "l1 trokut" i golove glavom, najviše smeta!

šumski put je bio ravan.
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Poceo sam karijeru sa bilbaom izmjenili su je dosta i to na bolje sve je nekako preglednije i fora su mi oni skauti

mislim da cu karijeru igrat vise od FUT-a

0 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...

Ako sam dobro shvatio, jedan 99 contract od istog lvl-a mogu kupiti sebi, a jedan giftati frendu. Ima netko da je zainteresiran za takav trade? Vi contract meni, ja vama.

nema smisla... ako ti meni giftas i kupis sebi, onda ja tebi ne mogu vise poslat taj gift... isprobano... jedino mozda ja tebi mogu poslat kad ti potrosis te svoje, mada cisto sumnjam, al trebalo bi probati :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
FIFA 14
Znam da će se mnogi sada uvrijediti, ali zbilja ne razumijem ljude koji kukaju zbog igrice. To sam proživljavao sa pesom i sada ću vjerovatno sa fifom. Ako je protivnik dobio utakmicu nema veze GG i to je to. Nema raspravljanja kako je bila sreća njegova, kako tebi ništa nije ulazilo, kako je sudac kriv. Nema toga. Tako kukavice pišu i kukaju zbog poraza i vrijeđaju druge. Nauči igrati bolje pa nećeš gubiti od "njubova", nauči se obraniti na L1 trokut pa ti neće Aubameyang bit nenadjebiv.
Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
matić_žu kaže...
Znam da će se mnogi sada uvrijediti, ali zbilja ne razumijem ljude koji kukaju zbog igrice. To sam proživljavao sa pesom i sada ću vjerovatno sa fifom. Ako je protivnik dobio utakmicu nema veze GG i to je to. Nema raspravljanja kako je bila sreća njegova, kako tebi ništa nije ulazilo, kako je sudac kriv. Nema toga. Tako kukavice pišu i kukaju zbog poraza i vrijeđaju druge. Nauči igrati bolje pa nećeš gubiti od "njubova", nauči se obraniti na L1 trokut pa ti neće Aubameyang bit nenadjebiv.

Ovakvu glupost može napisati jedino osoba koja još nije isprobala novu Fifu. 

šumski put je bio ravan.
15 godina
karlo666 kaže...
Hexfire kaže...

nema smisla... ako ti meni giftas i kupis sebi, onda ja tebi ne mogu vise poslat taj gift... isprobano... jedino mozda ja tebi mogu poslat kad ti potrosis te svoje, mada cisto sumnjam, al trebalo bi probati :)

A jbg onda. Eventualno da nas se troje dogovori bi valjda radilo. Ja dam tebi, ti daš nekom trećem, on da meni :D.

13 godina
matić_žu kaže...

Ogbonna niti Chiellini ne mogu izgurati ga... nisam njub za FIFU, ali kad vidim da ne mogu jednostavno onda ne mogu. Eto sad jedva zabio 2 gola a frajer imo jedan udarac na hebeni gol... Znao bi da je do mene...

13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
matić_žu kaže...

Ovakvu glupost može napisati jedino osoba koja još nije isprobala novu Fifu. 

Neće se fifa prilagoditi tebi, nego ti njoj. Tako da oni koji su napravili igricu nisu krivi što ti još nisi pohvatao kako se obraniti od određenih napada. Igram fifu 11 dosta dugo, primio sam svakakvih golova i nikada nisam opsovao ili napisao nekome da je njub, da je sretan ili slično, napišem GG i izađem iz igre i za slijedeći put naučim gdje sam pogriješio ako mi je toliko stalo do pobijede.

Sutra bi mi trebala stići napokon 14-ica i vjerujem da ću primati banalne golove, ali neću vrijeđat druge zato jer iskorištavaju moje neznanje.

13 godina
neaktivan

ima resenja za te majstore koji samo furaju loptu u prazan prostor napdacima koji su kriminalno brzi a resenje je stavi ti lepo na ultra defending pa ce malo sutra da igra taj still,u pocetku sam par puta tako ispadao i onda shvatim da samo to pegla i samo stavim na ultra defending i odrao ga posle sa tri cetiri razlike....i da cim vidis da ima puyola ili pikea u odbrani i tako te spore znaj da ce igrati na kontre pa i ti uzvrati pa ko je strpljiviji taj pobedjuje....gledam sinoc real madrid i atelito madrid ,kad jedna ekipa ima loptu svi su iza lopte a sto ne bi i ja nego ispadao ko mentol.....

Ili jednostavno citaj protivnika.....

Sto se tice udarca glavom mozda 3,4 gola sam primio i toliko dao ,neko je spomenuo kako se postavis pre skoka je veoma binto...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 15:12 (Red_Star_Forever).
16 godina
FIFA 14

FIFA 14 Launch Trailer

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
obratite svi paznju na 0: 05 ocene BRAVO!!!!
12 godina
neaktivan

jeli mi moze netko reci zasto kod obicnog igranja mann vs mann ozil u reala a balea nema u reala? a kod season sve je ok. ?

17 godina
Hexfire kaže...

Zašto jedan?  Ja sam si uzeo 3. No to valjda ovisi na kojem si lvl

15 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Zašto jedan?  Ja sam si uzeo 3. No to valjda ovisi na kojem si lvl

Pročitaj ponovno što sam napisao.

13 godina
Red_Star_Forever kaže...

ima resenja za te majstore koji samo furaju loptu u prazan prostor napdacima koji su kriminalno brzi a resenje je stavi ti lepo na ultra defending pa ce malo sutra da igra taj still,u pocetku sam par puta tako ispadao i onda shvatim da samo to pegla i samo stavim na ultra defending i odrao ga posle sa tri cetiri razlike....i da cim vidis da ima puyola ili pikea u odbrani i tako te spore znaj da ce igrati na kontre pa i ti uzvrati pa ko je strpljiviji taj pobedjuje....gledam sinoc real madrid i atelito madrid ,kad jedna ekipa ima loptu svi su iza lopte a sto ne bi i ja nego ispadao ko mentol.....

Sto se tice udarca glavom mozda 3,4 gola sam primio i toliko dao ,neko je spomenuo kako se postavis pre skoka je veoma binto...

Ultra defensive funkcionira odlicno, ocito cu morati tako igrati od sada... drugacije nejde.

13 godina
Red_Star_Forever kaže...

mogao bi probati to, ja igram na balanced reko pace nije bitan pa me neće kontrirati al ono kontre samo

15 godina
FIFA 14

Iskreno sto se tice l1 trokut najveci problem je saltanje igraca.. bar kod mene.. napr lopta ide po zraku do napadaca i u tom trenutku dok ja promjenim igraca on na sekundu stane i tek onda krene.. do sad sam igrao na ono air balls/ none sad cu probat air balls/low pa cemo vidit..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

jeli mi moze netko reci zasto kod obicnog igranja mann vs mann ozil u reala a balea nema u reala? a kod season sve je ok. ?

stisni Y (trokut) da ti se ukljuci match day

16 godina
Encyanix kaže...

Iskreno sto se tice l1 trokut najveci problem je saltanje igraca.. bar kod mene.. napr lopta ide po zraku do napadaca i u tom trenutku dok ja promjenim igraca on na sekundu stane i tek onda krene.. do sad sam igrao na ono air balls/ none sad cu probat air balls/low pa cemo vidit..

Ili promaši loptu koju treba ispucati, ili ukliže umjesto izbacivanja lopte, ili zaobilazi napadača iza njegovih leđa itd itd

Užasno iritantna igra

šumski put je bio ravan.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice