FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.700.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
Anchor Man kaže...
prcko_croatia kaže...
Nije da sam se želio hvaliti, ali sve tekme danas me spajaju sa "nigerima". I sve popušio.
evo sad otišao iz Futa na klasičnu sezonu i več ide bolje.

Čekaj dok ti skoči rating(*), pa ćeš vidjeti muke i na tom frontu.

Općenito, lako je doći do DIV1 kada ti je rating na 0 *. Ide sve kao podmazano dok ne dođeš do 4.5*.

Onda opet banana. To je baš glupo. Zašto ne bi svi bili ravnopravni!? 

Tri tekme odigrao sa svojim Juveom. 

X sa Liverpulom, a pali su Borusia i Chelsea. 

13 godina
FIFA 14

Sve ide kao podmazano kad su prije tog ratinga teski noobvi... naravno da poslije 4,5* ide ekipa koja zna posteno igrati FIFU... Sta ga slusas, vidis da valja bzvz.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

http://gyazo.com/bfcb5ca01eca4778912d9102ac552e2e

ovakve ocjene još nisam dobio do sada!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

http://gyazo.com/bfcb5ca01eca4778912d9102ac552e2e

ovakve ocjene još nisam dobio do sada!

Lik nije centar proso :D :D 

12 godina
neaktivan
FIFA 14

evo da podjelim s vama što mi se dogodilo upravo sada.nakon 2 mjeseca ne igranja fife zbog usranog groma .danas stavim neku jadnu grafu da vidim oću li bar na low settingsima moć igrat.i tako odem na fut kad imam što vidjeti.piše mi da imam 700 000 coinsa i u čudu gledam kako majke ti kad sam ima oko 1000 i skužim da mi je neko hakova profil i da prodaje i kupuje ugovore po nekim ogromnim cjenama.i idem brzo kupit neke pakete možda se vrati na staro i tako nakon 10 paketića piše 2 000 000 coinsa i gledam i ne virujem i taman se mislim idem kupit IF reusa kad ono se makne na 70 000.ne razumijem kako se to događa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

server opet u banani

cvek

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sve ide kao podmazano kad su prije tog ratinga teski noobvi... naravno da poslije 4,5* ide ekipa koja zna posteno igrati FIFU... Sta ga slusas, vidis da valja bzvz.

A di ja mogu vidjeti svoj rating?

Danke! 

13 godina
Otvori season i vifis koliko zvjezdica imas..
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Na koga se ovo boldano odnosi?

17 godina
Vladitor kaže...

evo da podjelim s vama što mi se dogodilo upravo sada.nakon 2 mjeseca ne igranja fife zbog usranog groma .danas stavim neku jadnu grafu da vidim oću li bar na low settingsima moć igrat.i tako odem na fut kad imam što vidjeti.piše mi da imam 700 000 coinsa i u čudu gledam kako majke ti kad sam ima oko 1000 i skužim da mi je neko hakova profil i da prodaje i kupuje ugovore po nekim ogromnim cjenama.i idem brzo kupit neke pakete možda se vrati na staro i tako nakon 10 paketića piše 2 000 000 coinsa i gledam i ne virujem i taman se mislim idem kupit IF reusa kad ono se makne na 70 000.ne razumijem kako se to događa.

Čim si ušao odmah si trebao mijenjati zaporke i sve ostalo a onda otvarati packove..

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Je li stvarno moguće da web app ne radi već 3 dana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Nabijam kao manijak a neće mi prihvatiti bidanje i ode piszcek za 20k.... ovo stvarno više nema smisla. Koliko je samo ljudi spušilo na igračima jer se nije moglo bidati pa su otišli za kikiriki. Ujutro još nekako ali sada nema šanse da radi bilo kako. Baš sam probao i na PS4 i ista stvar. Sve im je u banani. Kaj se nisu mogli pripremiti za sve ovo? Htjeli bi da ljudi troše novce na pointse a ne rade im servisi... fakat sramota.. ali ne kužim i igrače? Vide da im je sve u banani i stave start 150 coinsa

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 21:54 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Ovo je katastrofa, sad sam par minuta samo ulazio u ultimate team na PCu.. Transfer targets nemogu loadat 2. stranu uopce, nesjecam se da je ovakav uzas bio prosle godine...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Way to go EA, way to go...

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Ovo je katastrofa, sad sam par minuta samo ulazio u ultimate team na PCu.. Transfer targets nemogu loadat 2. stranu uopce, nesjecam se da je ovakav uzas bio prosle godine...

Gledam kako odlaze dva if piszceka na start bid 20k i ne mogu si pomoći. Stišćem i odbija mi i tko zna koliko njih radi isto bezuspješno? A lik koji je stavio valjda si sad čupa kosu... kakac smijeh..

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Sime vidim da vas u DIV1 ima kao "žohara".

Jbt., pa ovo stvarno nema smisla. Doslovno moram sačekati da me spoji sa 5-6 cheatera, da dođem do poštenog igrača (7), te nakon što me spoji odigram odličnu tekmu i pobjedim 3-0 da bi me na kraju dočekala poruka you lost connection with ultimate team, što znači od pobjede dobijem poraz od 0-3. Druga stvar, igrači u DIV1 su "kamilica". Valjda ekipa pobjegla jer nema smisla igrati, a ovi što su tu izgleda kao da su zalutali. Stvarno nema smisla...Kao što mi reče jedan kolega maloprije preko origina: "Proklet bio dan kada sam kupio FIFU."

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 22:16 (Anchor Man).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Rano je za živciranje, TOTS traje 11 tjedana {#}

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...

Jbt., pa ovo stvarno nema smisla. Doslovno moram sačekati da me spoji sa 5-6 cheatera, da dođem do poštenog igrača (7), te nakon što me spoji odigram odličnu tekmu i pobjedim 3-0 da bi me na kraju dočekala poruka you lost connection with ultimate team, što znači od pobjede dobijem poraz od 0-3. Druga stvar, igrači u DIV1 su "kamilica". Valjda ekipa pobjegla jer nema smisla igrati, a ovi što su tu izgleda kao da su zalutali. Stvarno nema smisla...Kao što mi reče jedan kolega maloprije preko origina: "Proklet bio dan kada sam kupio FIFU."

Ima ih u svakoj skoro, nakon što me netko ščita jednostavno ugasim igru jel nema smisla igrat. Nek on pobjedi, kad si tolko jadan i glup da nemožeš normalno igrati nego se koristiti tim cheatovima da pobjeđuješ druge. Nikad mi neće biti jasno zašto, samo oni to znaju.

13 godina
Anchor Man kaže...

Nema nas, ima njih... moj nacin koristenja skripte ti je objasnjen. Ako si toliko nesposoban shvatit o cem pricam, onda je uzaludno.

A za ovo da proklet bio dan kad sam kupio fifu... potpuno se slazem. Nema sanse da cu FIFU 15 uzeti za PC, ako uspijem piknut PS4 onda da, ovako nema sanse. Toliko se trude popraviti stvari da ce prije na vrbi rodit grozde nego sta ce oni banalne stvari popravit. 

Uostalom, imam osjecaj da im support niti ne radi... kad god se javis od njih nista...

12 godina
neaktivan
FIFA 14

IF Arturo Vidal otišao za 23,750 danas popodne.

Ne mogu vjerovat, joj kako se nekome nasmijao brk.

IF Pogba- 22.000.

Ludnica je market, samo ja ne mogu naletit na tako nešto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 23:03 (barcaINTER).

0 0 hvala 0
17 godina
barcaINTER kaže...

IF Arturo Vidal otišao za 23,750 danas popodne.

Ne mogu vjerovat, joj kako se nekome nasmijao brk.

IF Pogba- 22.000.

Ludnica je market, samo ja ne mogu naletit na tako nešto.

Kad budeš sjedio desetak sati dnevno i ti ćeš naletjeti na tako nešto...

http://gamereport.tportal.hr/328957/Jos-urnebesnih-glitcheva-iz-FIFA-e.html?keywords=vijest

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 0:31 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 14

http://vukajlija.com/reakcije/142191

Haha, savršen gif za ovo {#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SladeCRO kaže...

http://vukajlija.com/reakcije/142191

Haha, savršen gif za ovo {#}

To je blaža verzija :P

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 2:08 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Anchor Man kaže...

Nema nas, ima njih... moj nacin koristenja skripte ti je objasnjen. Ako si toliko nesposoban shvatit o cem pricam, onda je uzaludno.

A za ovo da proklet bio dan kad sam kupio fifu... potpuno se slazem. Nema sanse da cu FIFU 15 uzeti za PC, ako uspijem piknut PS4 onda da, ovako nema sanse. Toliko se trude popraviti stvari da ce prije na vrbi rodit grozde nego sta ce oni banalne stvari popravit. 

Uostalom, imam osjecaj da im support niti ne radi... kad god se javis od njih nista...

Ni za ps4 trade je prso takodje, preko fut aplikacije ne moze da se kupe fifini poeni, stalno kada trazim nekog igraca koenkcija ode u tri lepe i stalno rifresujem i onda se smorim, izgleda da je ovo njima zadnjih dana bas kada sam ja uzeo ps4 + fifa 14 postao problem.....

11 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...

Stari moj, da ti pravo kažem, nakon svih gadarija u Futu mislim da će umjesto Fife 15 biti Pes 15 na mom kompu. Zato što im je mnogo stvari neoprostivo. Jbt, ovo je 2014-ta a ne kameno doba.

17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Ni za ps4 trade je prso takodje, preko fut aplikacije ne moze da se kupe fifini poeni, stalno kada trazim nekog igraca koenkcija ode u tri lepe i stalno rifresujem i onda se smorim, izgleda da je ovo njima zadnjih dana bas kada sam ja uzeo ps4 + fifa 14 postao problem.....

Na PS4 fifa pointse možeš kupiti samo iz igre i to ako imaš mastercard ili visu... ista stvar je i za PS3

13 godina
Prcko... Ako ides sa fife ja pes... Onda iz kamenog odlazis negdje u arheozik..
11 godina
neaktivan
FIFA 14
6 pobjeda i jedan X je iza ovog Juvea. Dođe
mi da opet kupim talijane za Fut. Nije da sam toliko ubojit, ali posjed lopte i pas su mi predobri.

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Netko bio u plusu 2 milje ja ušo u fut -824 650 coinsa i isto tolko pointsa,odo u carrer,webapp ne radi,nema trade. A fifa 15 će se na PS4 igrati sljedeće godine,ako kaj srede uopće u vezi toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ljudi uzeo sam novi controller i sad mi ne radi desna gljivica u FIFI samo.Probal sam sve žive fixeve i ni jedan nije radio.Jel ima tko neki fix da baš radi?

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice