FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.698.894
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
SimeKZ kaže...
v3cos kaže...

kako iritira ovo što se događa kod izvođenja auta..možeš ukrast 3-4 min ladno..dok otrči po loptu i dok ju izbaci prođe me volja za igrom i živci mi postanu sve tanji

Ne krades nista jer vrijeme stane...

vrijeme ne staje ako igrač odma uhvati loptu ili ako trči po nju ,vrijeme teče,eo upravo mi lik od 85 do 90+5  držao loptu u autu ,dva puta mu je ošla u aut..

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Imao vec duze vrijeme Ilicevica u fitnes ekipi (kupljen za 500) i reko da vidim koja cijena i ono na futheadu 13k :D

Evo stavio sam ga za 11k pa sta bude :D

Jao i Hojbjerg je oko 10k al njega mi je zao prodat 

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 20:29 (CroChef).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Ja sam sad vidio da ga nema ispod 11k... kupio jednog od 5k i stavio ga 9750... nadam se da ce otiic ekspresno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Za silver bundesligase je zvijer

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Ovaj vikend sam otvorio 15-ak paketića, dobri igrači koje sam dobio: Aubameyang, El Sharaway, Willian, Muller i David Luiz. Ja prezadovoljan {#}

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

ode sad i ja pa kad bi umro!

edit: bolje da nisam :S

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 21:58 (desarun).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Strasno kako sam sad razvlio lika, fulao prazan gol i izgubio jer je on u 20min zabio gol glavom iz kornera... hebem ti igru... 0 - 0 - 2 za sada u DIV 3 ni sam ne znam kako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Počelo mi se događati da mi se igra usred tekme minimizira. Mogu se nakon toga vratiti u igru, ali je jako iritantno, pogotovo pošto stalno igram online mečeve. Vidio sam da nekima to uzrokuje AVG, nekima softwer od D-Linka, ali nemam ništa od toga. Ima itko kakav savjet? Na FIFA forumu sam vidio da je taj problem prisutan od FIFE 12 pa mi nije jasno zašto mi se počelo događati sad bez nekog vidljivog razloga.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...

Počelo mi se događati da mi se igra usred tekme minimizira. Mogu se nakon toga vratiti u igru, ali je jako iritantno, pogotovo pošto stalno igram online mečeve. Vidio sam da nekima to uzrokuje AVG, nekima softwer od D-Linka, ali nemam ništa od toga. Ima itko kakav savjet? Na FIFA forumu sam vidio da je taj problem prisutan od FIFE 12 pa mi nije jasno zašto mi se počelo događati sad bez nekog vidljivog razloga.

bilo i meni danas a izgleda da mi se fifa 14 ruši kao i u početku fifa 13.loop sound i restart pc-a.samo mi fifa to radi.prošli put sam morao čekati neznam ti ja koju verziju drivera da to poprave

stvarno bi mogli poradit na grafici.fifa 14 s obzirom da je 2013 izgleda loše.malo da porade na terenu,antialiasingu.igrači još izgledaju ok ali teren je katastrofa(za tribine mene osobno nije ni briga,kao da ih gledam).danas sam igrao tekmu po kiši na nekom stadionu i iznenadio se kako loše izgleda.čak lošije nego fifa13.neznam ni kako je to moguće

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
neaktivan
FIFA 14

free pack, unutra Gerrard {#}

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Ja se zeznuo kod kupnje diega. Dvoumio se između kroosa i njega. I da sam uzeo kroosa za tada 7k sada bih ga komotno mogo prodat za 20k -.-

crochef-schurlle ti je odlican lb cak bi rekal da je bolji i od schmelzera,imam oba pa znam o cem pricam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

ljudi za koliko para se najjeftinije moze nabaviti CD-key??

I mogu li ga kupiti sa karticom koju cu dobiti od Unicredit Zagrebacke banke,ne znam jos koja je kartica,al mislim daje Visa ili moram zatraziti neku posebnu??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Ljudi,

jel netko sa foruma ima ekipu sto se zove dinamo?

nickname u igri je dimaxxx ...gdje su xxx neki brojevi .

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

ja sam u free packu dobio 4 igrača, među njima jansen, lb koji vrijedi 1300 i dobio ga po drugi put (prvi put ga dobio u ona 4 gold packa) i još trojica koja vrijede 350,350 i 400 :) sad su na tl-u, pa će valjda bit neš para :D

crochef, oćeš nekog za gerrarda??

Origin ID: ManOfTheMatch141
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 12:53 (ManOfTheMatch141).

0 0 hvala 0
12 godina

gdje ste dobili free pack?

13 godina
neaktivan
FIFA 14

nakon IF Totti dobio sam ovog igraca u packu :D

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

gdje se najeftinije može nabaviti originalna igrica za pc

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
FIFA 14

Evo da se i ja ukljucim juce sam dobio IF Toni Kroos, i Falcao.

E ovaj je bio kapitalac btw oso je za 790k prodan vec

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14
Sad tu čitam kaj ste sve dobili i ne vjerujem jer ja u zadnjih 40 packova nisam dobio ništa vrijednog i reko ajde da otvorim jedan pack da mi bude lakše... i dobijem balotellia...ajde da i mene nešto strese...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

zašto nema tournament moda u fifa 14

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
movie kaže...
Sad tu čitam kaj ste sve dobili i ne vjerujem jer ja u zadnjih 40 packova nisam dobio ništa vrijednog i reko ajde da otvorim jedan pack da mi bude lakše... i dobijem balotellia...ajde da i mene nešto strese...

Ja sam danas Di Natale, Nasri, Sergio Ramos, otvorio 11 paketa i to dobio, posto sam prodo Neymara, odo sebi napravit kafu i otvoriti za 750k gold paketica pa ako sta dobijem dobro, ako ne imam jaku ekipu njemacka liga.

15 godina
arturfiore kaže...

zašto nema tournament moda u fifa 14

Ima. U glavnom meniju ideš na "More" i tamo su dodatni modovi, među njima i Tournament mode.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 14

hahhahaah evo drugi put :DDD

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

kod mene nema

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Vidi se da Cahill reklamira Fifu 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

izvinite ali ako bi mi neko mogo objasniti kako doći do tournament moda jer kod mene ima samo load tournament u šta god drugo uđem traži konekciju i ako bi mi samo neko mogao reći gdje se može najjeftinije na internetu naći fifa 14 original

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
aswada kaže...

hahhahaah evo drugi put :DDD

meni je najbolji igrač iz packova, uključujući ona 4 s početka sirigu, a drugi po redu je drogba

Origin ID: ManOfTheMatch141
12 godina
neaktivan

izvinite ali ako bi mi neko mogo objasniti kako doći do tournament moda jer kod mene ima samo load tournament u šta god drugo uđem traži konekciju i ako bi mi samo neko mogao reći gdje se može najjeftinije na internetu naći fifa 14 original

12 godina
protjeran
FIFA 14

Od kud vama tolko coinsa? Kad citam to kak vi otvarate po desetak paketica fkt se zbediram :)

0 0 hvala 0
15 godina
arturfiore kaže...

Tu gdje piše Load tournament ideš sa desnom gljivom udesno do opcije New tournament. Koja tipka je to na tipkovnici nemam pojma. 

Original imaš za 160 kuna ako posjeduješ paypal i da ti se zezati malo sa proxijem, ili za oko 220 na g2play.com i vjerojatno još nekim stranicama.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice