FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.698.590
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Fifa 14

Svaki moj post bar jedan td {#}

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
Encyanix kaže...

Bit će sve u redu, pokušaj to nekako prebrodit, znam da je jako teško :D 

17 godina
Encyanix kaže...

Evo ovako od mene nesto.. ako je igrac npr okretan i prosjecno brz njemu se stavlja engine style (pace+dribl+pass) ako igrac ima dobar sut stavis mu style sa sutom... jer do sad sam masu kombinacija isprobo.. i najbolje su te kad dodavas boost na ono u cemu je igrac vec dobar..  npr. ja sam na bentekea bio stavio engine style htio sam da bude malo okretljiviji i brzi.. al iskreno napredak je bio 0 al sad kad sam mu stavio hunter (pace+shot) malo je dobio na brzini al na sutu jako jako puno.. iskreno vec par puta sam sa 40m s njim zabio gol.. tu i tamo stativa.. a sve unutra 25m ulazi 100% znaci u kratko.. najvise se osjeti boost ako se igracu nabrije ono u cemu je najbolji ;)

Meni je logičnije primjerice ibarbu koji već ima veliki pace pojačati udarac glavom i nogom. No ne možeš na svakog igrača staviti svaku karticu. Ovisno o poziciji na kojoj igrač igra i ovisno o tvom stilu igre odabireš karticu.

Primjerice meni kartica sniper ništa ne znači za ibarbu kad ne koristim cirkuske fore u igri tako da mi je pojačavanje dribblinga nepotrebnim no zato mi je logičnije da mu stavim karticu finisher i pojačam statse udarca glavom i nogom. Znači, prvo treba poštivati karticu za određenu poziciju a onda u toj poziciji odabrati karticu koja će odgovarati tvom stilu igre...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 16:42 (movie).
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Uzeo sam ona 4 fut gold paketa, dobio sam kod i ukucao sam ga u origin i to je sve proslo uspjesno, ali onda nisam mogao uci u igricu i morao sam je reinstalirati. Nakon toga kad sam usao u igricu nigdje nema gold paketa za otvoriti, pa me zanima u cemu je problem, je li se ovi paketi dobiju odmah ili svake sedmice jedan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Meni je logičnije primjerice ibarbu koji već ima veliki pace pojačati udarac glavom i nogom. No ne možeš na svakog igrača staviti svaku karticu. Ovisno o poziciji na kojoj igrač igra i ovisno o tvom stilu igre odabireš karticu.

Primjerice meni kartica sniper ništa ne znači za ibarbu kad ne koristim cirkuske fore u igri tako da mi je pojačavanje dribblinga nepotrebnim no zato mi je za mene logičnije da mu stavim karticu finisher i pojačam statse udarca glavom i nogom. Znači, prvo treba poštivati karticu za određenu poziciju a onda u toj poziciji odabrati karticu koja će odgovarati tvom stilu igre...

To nije taj tip driblinga, to je dribling u smislu primanja lopte, kako mu lopta bježi kada trči s njom, kada naglo promijeniš smijer bla bla bla. Ja iskreno smatram da je to relativno bitno za svakog igrača, no svako stavlja kako misli da je najbolje :D

15 godina
Fifa 14

Koliko se ustvari poveća neki stat sa tim chemistry karticama? Ima netko link na to. Znači kad mi igrač ima 10 chemistry i 3 one zelene crtice koje povećaju npr. shooting. Dal se poveća za 3, 5, 8, 15...?  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
Encyanix kaže...

Evo ovako od mene nesto.. ako je igrac npr okretan i prosjecno brz njemu se stavlja engine style (pace+dribl+pass) ako igrac ima dobar sut stavis mu style sa sutom... jer do sad sam masu kombinacija isprobo.. i najbolje su te kad dodavas boost na ono u cemu je igrac vec dobar..  npr. ja sam na bentekea bio stavio engine style htio sam da bude malo okretljiviji i brzi.. al iskreno napredak je bio 0 al sad kad sam mu stavio hunter (pace+shot) malo je dobio na brzini al na sutu jako jako puno.. iskreno vec par puta sam sa 40m s njim zabio gol.. tu i tamo stativa.. a sve unutra 25m ulazi 100% znaci u kratko.. najvise se osjeti boost ako se igracu nabrije ono u cemu je najbolji ;)

Primjerice meni kartica sniper ništa ne znači za ibarbu kad ne koristim cirkuske fore u igri tako da mi je pojačavanje dribblinga nepotrebnim no zato mi je logičnije da mu stavim karticu finisher i pojačam statse udarca glavom i nogom. Znači, prvo treba poštivati karticu za određenu poziciju a onda u toj poziciji odabrati karticu koja će odgovarati tvom stilu igre...

A pazi ja sam probao na par igraca povecati ono sto im je slabo.. al lose slab rezultat.. znaci kod nema boost.. a npr na ono u cemu je vec dobar kad mu dodas je jos jaci.. i osjeti se boost. Cak na neke igrace najbolje koristit basic

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Koliko se ustvari poveća neki stat sa tim chemistry karticama? Ima netko link na to. Znači kad mi igrač ima 10 chemistry i 3 one zelene crtice koje povećaju npr. shooting. Dal se poveća za 3, 5, 8, 15...?  

http://www.futhead.com/14/consumables/chemistrystyles/

15 godina
Tony999 kaže...
Hexfire kaže...

Ne to.. nego ingame.

13 godina
neaktivan
Tony999 kaže...
Hexfire kaže...

Nije na to mislio. 

I plus još ti ovo piše na tom linku: 

Note: +3 SHO +3 HEA does NOT necessarily represent a +3 in-game stat boost. The numbers represent the maximum number of chevrons available for a single stat.

EDIT: pretekao me ency, sad mu moram dat TD zbog toga

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 17:05 (antiljano27).
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Jel netko zna zašto nemogu kupiti one coin boostere u katalogu.

Jučer sam kupio 5x1000 i to je isteklo, danas nema nijednog tog boostera u katalogu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

A pazi ja sam probao na par igraca povecati ono sto im je slabo.. al lose slab rezultat.. znaci kod nema boost.. a npr na ono u cemu je vec dobar kad mu dodas je jos jaci.. i osjeti se boost. Cak na neke igrace najbolje koristit basic

Istina, prije ćeš osjetiti ako pojedinom igraču pojaćaš šut s 80 na 83 nego nekome sa 60 na 63. Uopće je glupo takve igrače pumpati no primjerice balotelliu ili nekom  takvom sličnom igraču sasvim lijepo padne pojačavanje nekih statsa. Koje ćeš mu pojačati, sve ovisi što je tebi bitnije..

15 godina
G1g1 kaže...

Jučer sam kupio 5x1000 i to je isteklo, danas nema nijednog tog boostera u katalogu.

Službeno pojašnjenje je da su trenutno disableali kupovanje coin boostera jer utvrđuju da li imaju negativan utjecaj na ekonomiju igre. Kao da ih je ikad bilo briga za ekonomiju... Al eto, moramo čekati dok ne vrate u katalog.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
G1g1 kaže...

Službeno pojašnjenje je da su trenutno disableali kupovanje coin boostera jer utvrđuju da li imaju negativan utjecaj na ekonomiju igre. Kao da ih je ikad bilo briga za ekonomiju... Al eto, moramo čekati dok ne vrate u katalog.

Sva sreća pa sam prije nego su to napravili pokupovao sve boostere do svog 56. levela {#}

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

Sva sreća pa sam prije nego su to napravili pokupovao sve boostere do svog 56. levela {#}

Da, ja na računalu sve pokupovao a na PS3 nisam... mislio sam danas startati s igrom..

15 godina
dreammaker kaže...

E jbg, ja sam kupio samo onaj 200x5 jer nisam bio siguran mogu li se "stackati" ili ne.

13 godina
Fifa 14

Ja sam ih sve kupio...

Ali ne mogu vjerovati koliko je Benteke OP u skoku, to je bzvz kako si ga slozili... hebo ih Benteke i heading njegov.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 14

jel moze vama istovremeno FUT Web app i PC Ultimate Team.

http://prntscr.com/1tsi2o

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 18:43 (desarun).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
eagle05 kaže...

Uzeo sam ona 4 fut gold paketa, dobio sam kod i ukucao sam ga u origin i to je sve proslo uspjesno, ali onda nisam mogao uci u igricu i morao sam je reinstalirati. Nakon toga kad sam usao u igricu nigdje nema gold paketa za otvoriti, pa me zanima u cemu je problem, je li se ovi paketi dobiju odmah ili svake sedmice jedan?

?

12 godina
neaktivan
Fifa 14

Došao key, upravo skidam igru, ajmo :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

imate li problema s trade pileom, meni stalno stane pa me izbaci?

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

da, neki su problemi ipak s trade pileom baš gledam na facebooku

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

dali vi mozete kupovati fifa points jel neko pokusao ja probam ali nece

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Krenuli su ... zabijem liku gol u 3. minuti (nit FS, nit ubacaj) lijepa akcija i gol s 15 metara i lik ostavi gamepad...

Druga utakmica 3-0 u 9. za mene rage quit... 

0 0 hvala 0
14 godina
Encyanix kaže...

Ja ti dam tu pa imas balans hahah

desarun kaže...

Chemistry stilovi, jeste li koristili, iskustva? Vrijede li ulaganja coinsa.

Da Hunter ne kosta 10k stavio bi ga na di mariu i el shaarawya :( EDIT: Sad je 3k, kupljeno :3

CroChef kaže...

Krenuli su ... zabijem liku gol u 3. minuti (nit FS, nit ubacaj) lijepa akcija i gol s 15 metara i lik ostavi gamepad...

Druga utakmica 3-0 u 9. za mene rage quit... 

Besplatna tri boda, jos ako drzis loptu samo kod sebe i ne mrdas brze ce zavrsit tekma nego inace.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 20:15 (KiCo77).
15 godina
Fifa 14

Ovaj fut.. izludit cu,, sve po starom -.- vodim 2:0 i onda 80 minuta neki smjesni gol  2-1 85 penal 2-2 90 nema nikog u obrani i 2-3 ajmeeeeeeeeee!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

izgleda da ce vratit coin boostove dok poprave, valjda je bio neki bug za beskonacni boost coinsa

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Imam problem pri kupnji keya sa nuuvem.com,koristim proxy i sve je uredu do dijela kad se trebam u logirat u paypal account i dovršit kupnju.Onda mi izbacuje poruku da nije moguće obaviti kupnju.Jel netko zna u čemu bi mogao biti problem?

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dundalo kaže...

Imam problem pri kupnji keya sa nuuvem.com,koristim proxy i sve je uredu do dijela kad se trebam u logirat u paypal account i dovršit kupnju.Onda mi izbacuje poruku da nije moguće obaviti kupnju.Jel netko zna u čemu bi mogao biti problem?

Jesi ugasio proxy? Ugasi proxy prije odlaska na paypal.

13 godina
neaktivan
Fifa 14
Da li je ikako moguće snimiti gol bez capture carda na konzolama? Ili se svaki gol automatski uploada na vlastiti fifa profil?
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice