- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni sve radi i više no savršeno 
nekaj sam čital na forumu za pes13 i jedan tip je napisal da kao da i na fifi nema ni lige prvaka niti uefe
dok je grugi napisal da u karijeri od ove godine odma ideš u ligu prvaka ako su seti klubovi prošle sezone kvalificirirali kaj je sad točnO?
Ja sam to napisao, jer imam FIFU 13 još od 19.9. U FIFI 13 kad kreces karijeru, ako ti klub moze ic u ligu prvaka, odma te pita dal oces ili neces od prve sezone, ako kazes da, onda ti dođe screen di ti pokaze u kojoj si grupi, ako pak moras igrat playoff za ligu prvaka, onda ti to dođe u kalendaru, ali FIFA nema licencu za ligu prvaka, pa se ne zove tako, niti euro liga.
Ljudi, ja sam stvarno "novi" igrač FIFA serijala sa OVE STRANE ZAKONA.
Dakle, nikada nisam igrao online, protiv bilo koga već samo 1 na 1 protiv buraza i ekipe.
Zanima me šta radite ovo sa momčadima, karticama, vidio sam da neki slažu neke timove iz raznih klubova..
Kako to možete sada raditi kada nemamo još uvijek key? meni je origin poslao mail da ću 27. dobiti key (računaju i na nasa indijce
)
Možete mi pojasniti, koji su modovi zabavni, kaj sve moram napravit da uspješno krenem u taj ultimate team i tako to? Na kraju krajeva, šta sam dobio u onoj svojoj verziji što sam preorder napravio u Indiji?
Hvala vam!
Tamo sam na temu xbox gamepad ostavio pitanje u vezi dobre replike jer mi je 6 bulji previše za 2 gamepada.. Valjda postoji nekaj dobro, jer nemrem igrat bez desne gljive nikak..
EDIT:
Vidim da je the darkside nekaj napisao vezano uz moje baljezganje..
Ah, da se cita malo gore, napisao sam veliki text, par stranica, vezano za ultimate team
nekaj sam čital na forumu za pes13 i jedan tip je napisal da kao da i na fifi nema ni lige prvaka niti uefe
dok je grugi napisal da u karijeri od ove godine odma ideš u ligu prvaka ako su seti klubovi prošle sezone kvalificirirali kaj je sad točnO?
Ja sam to napisao, jer imam FIFU 13 još od 19.9. U FIFI 13 kad kreces karijeru, ako ti klub moze ic u ligu prvaka, odma te pita dal oces ili neces od prve sezone, ako kazes da, onda ti dođe screen di ti pokaze u kojoj si grupi, ako pak moras igrat playoff za ligu prvaka, onda ti to dođe u kalendaru, ali FIFA nema licencu za ligu prvaka, pa se ne zove tako, niti euro liga.
Ahahah, opet hvalisanje da ima Fifu prije nas. Nije stvar u tome što ti imaš fifu prije svih odnosno od 19.9. već je stvar u tome što se već neko vrijeme priča da je to ove godine ubačeno. Mislim stvarno neda mi se suzdržavati od reagiranja jer me cijela ta situacija oko "leaker sam, nisam" i više nego nervira..
Ah, da se cita malo gore, napisao sam veliki text, par stranica, vezano za ultimate team
Hvala, pročitao sam! Nemam strpljenja letit po cijeloj raspravi, nemam ni vremena.
Rekao sam da imam, zato da me nebi poslje pitali "a kako ti to znaš, odkud lupas gluposti i takve stvari"
Rekao sam da imam, zato da me nebi poslje pitali "a kako ti to znaš, odkud lupas gluposti i takve stvari"
Očito je da imaš nekakvu nesuvislu potrebu dokazivati se. Sigurno si jedan od onih u društvu što uvijek mora prvi za bend saznati, inače bend ne valja i sl.
Neću te ignorirati na forumu jer si ipak ti glavni leaker svih informacija, ne? Da tebe nema, stvarno pola nas nebi ni Fifu kupilo 
Očito je da imaš nekakvu nesuvislu potrebu dokazivati se. Sigurno si jedan od onih u društvu što uvijek mora prvi za bend saznati, inače bend ne valja i sl.
Neću te ignorirati na forumu jer si ipak ti glavni leaker svih informacija, ne? Da tebe nema, stvarno pola nas nebi ni Fifu kupilo 
Ah, pokusavas sarkazmom al neide ti, ne nikakvu nesvjesno dokazivanje...nego odma se pokrijem da nemoram oslje objašnjavat "a kako ti to znas, odkud ti to" vamo tamo...
ako ti se neda citat moje postove, nemoj, nitko te ne tjera znaš:) ja sa svima pokusavam bit dobar i bit cu:) a sad ako se ja tebi ne "sviđam" tvoj problem:)
Imam jedno pitanje ta nekoga tko se kuzi u origin...
Skidam mornarsku verziju FIFE 13, pa me zanima dal mogu samo extractat te fileove u origin\games\FIFA 13, da nemoram sutra(dobivam key sutra) sve ponovo skidat?
Evo rijesio sam, ako netko zeli ovom metodom isto moze (valjda ce radit)
Znaci testirao sam na FIFA 13 demo....
Prvo sam cut/paste napravio od FIFA 13 demo foldera, zatim je origin prepoznao da ne postoji demo i htio je da ga skinem ponovo.
Pustio sam ga da malo skida (1%) zatim pauzirao download i zgasio origin(i iz system traya).
Onda sam copy paste FIFA 13 demo folder tamo di se igre iz origina nalaze, pokreno origin i dalje je sve on sam slozio, jer je prepoznao da je igra tu...
A di si kupio?
Ovi base host nikako otvorit...
EDIT: @strbi jel ti reka kad ces dobit key?
reko mi je kad uplatim, mozda dobim isti dan ili iduci sigurno..tako da mogu aktivirati i slagati UT, a naravno skidanje tek 28.9
A di si kupio?
reko mi je kad uplatim, mozda dobim isti dan ili iduci sigurno..tako da mogu aktivirati i slagati UT, a naravno skidanje tek 28.9
Ako ne mozes sad na web app neces moci ni kad ukucas key u origin....
Hrvatska sad ima čak 2 trenera u FUT-u, napredujemo polako. Očekujem Ćiru u FIFI 14.
Ako kupim preko Eplati dali ću dobiti sve pogodnosti ultimate editiona (Adidas team, zlatne kartice za UT, i onih 10 000 bodova) ?
Ako kupim preko Eplati dali ću dobiti sve pogodnosti ultimate editiona (Adidas team, zlatne kartice za UT, i onih 10 000 bodova) ?
Vi ocito ne kuzite, 10k bodova i addidas team je ako se kupi preko amazona koliko znam, za sve ostale vrijedi pravilo; zlatni paketi
Pare su već odavno potrošene
.
Nije mi jasno zašto nisu popravili tih par frustrirajučih sitnica u FUT sučelju, i u igri i na web appu. Ko da nemaju nikoga u cijelom timu tko je učio usability na faksu. Ne vjerujem da je tak teško napravit bolji search jer je ovaj često ništa koristi, nemogućnost da se maknu prodani igrači iz trade pile bez ulaska u igru također nekad smeta, činjenica da te igra ne upozori ako kupiš duplikat je isto bezveze.
to stoji već neko vrijeme, uvijek lažna obećanja od njih, bili su rekli da 100% otvaraju do kraja prošlog tjedna.
Ovaj sa key4game mi je javija da dobija keyeve za obicnu verziju nekoliko minuta nakon ponoci,znaci za nekih 3 sata i salje dalje. Jos nisam narucija,ali namjeravam jer stvarno ovaj base host je neozbiljan, pritom ne mislim da necete dobit key nego jednostavno kako antimadridista kaze, daju lazna obecanja. Sad se najvise bojim da ne bi popija ban ako bi taj key aktivira prije? Ne vjerujem, al pitam vas jel to moguće? Kako je bilo na FIFA-i 12?
Ovaj sa key4game mi je javija da dobija keyeve za obicnu verziju nekoliko minuta nakon ponoci,znaci za nekih 3 sata i salje dalje. Jos nisam narucija,ali namjeravam jer stvarno ovaj base host je neozbiljan, pritom ne mislim da necete dobit key nego jednostavno kako antimadridista kaze, daju lazna obecanja. Sad se najvise bojim da ne bi popija ban ako bi taj key aktivira prije? Ne vjerujem, al pitam vas jel to moguće? Kako je bilo na FIFA-i 12?
Bolje se strpit do 28.9 i igrat u miru, nego strepit, a EA je poludio sa strogocom, ljudi se zale na forumima od EA, i ako popljuju nesto sta netreba baniraju im kompletni origin account...poceli su trenirat strogocu u zadnje vrijeme..nesmijes nista na forumu reci...ja sam bio napisao u jednom postu "what the fuck is going with this FIFA 12 bug" i dobio sam upozorenje da ako budem još jednom tako nesto da mi ide suspenzija cijelog origin accounta...
A ak dobijemo key 27 (Eplati) jel možemo samo skinut igru, bez straha od Bana?
I onda ju pokrenemo 28.
A ak dobijemo key 27 (Eplati) jel možemo samo skinut igru, bez straha od Bana?
I onda ju pokrenemo 28.
To cu ja napravit, 27 kad dobijemo key, al nadam se da nece za taj jedan dan radit problem...:))ja cu vratit na eurosku regiju sa americke, da se ne zezam, rađe se strpit koj dan više nego da bude sranja:)
A di si kupio?
Ako ne mozes sad na web app neces moci ni kad ukucas key u origin....
kako necu moci? ja jos nisam kupio igur, i ja mislim da zato nemogu na UT..
skinuti da ali ne i prebaciti regiju na usa
Pa sad...aktivirat ga mozemo valjda...jer PRELOAD je poceo 22.9 za igru znaci. Ja cu stavit key kad ga dobijem 27.9, pustit igru da se skine i onda nakon 28.9 kad prođe ponoc krenut igrat. S time da necu mjenjat regionalne postavke, nego sam sad vratio opet na English GB...
Pa sad...aktivirat ga mozemo valjda...jer PRELOAD je poceo 22.9 za igru znaci. Ja cu stavit key kad ga dobijem 27.9, pustit igru da se skine i onda nakon 28.9 kad prođe ponoc krenut igrat. S time da necu mjenjat regionalne postavke, nego sam sad vratio opet na English GB...
u originu mijenjas samo jezik na kojem hoces da bude (ja stavljam engleski uk jer se onda igra zove fifa 13 a ne fifa soccer 13 kao na usa) a na ea.com mijenjas regiju