Frend mi presto igrat fifu pa prodaje coinse.. ak nekog zanima javite se na PP
Dal se želi mijenjat za keyove???
nop samo kesh
VeDiman vec si mogo 100 puta kupit, a te keyeve sta nudis em su piratski i sa neta dakle nicemu ne vrijede...
Ako Dodig osvoji Wimbledon dijelim 100k. Još cu smislit kako :D
a što nekad volim ovu fifu.gubim 2:0 i na kraju bude 2:6 :)
zabijem gol u drugoj minuti(seasons) i šupak izadje van
a što nekad volim ovu fifu.gubim 2:0 i na kraju bude 2:6 :)
Uuu...pa dobar si, nema šta...
jesam da.kad to napraviš u season 1 onda si dobar
jesam da.kad to napraviš u season 1 onda si dobar
Pa zezam se jbt
Prodajem 5 milijuna coinsa za 300kn ili mjenjam za razno.
jel moguće ikako namjestit španjolskog komentatora?
Nisu hakirani, pošteno zarađeni.
Može u zamjenu original cd-keyevi.
Može mi neko usput objasniti otkud ovakav hejt na ljude koji prodaju coinse? Ljubomora je opasna stvar.
Može mi neko usput objasniti otkud ovakav hejt na ljude koji prodaju coinse? Ljubomora je opasna stvar.
Nije ljubomora, pretpostavljam. Već si par puta stavio da prodaješ coinse i svima nam je to već jasno, a uz sve to sam sebi odgovaraš na post o prodaji coinsa kako bi opravdao ove sve TD koje dobivaš na svaki post o prodaji
Imam PES 13 originalni cd key...Ako nekome treba nek se javi u pp..
Imam PES 13 originalni cd key...Ako nekome treba nek se javi u pp..
Ima, ja nasjevo skoro. Ima original cd-key sa prve strancie na koju je naisao. Dakle lazov prve klase. Dobro da mu nisam dao account.
[IMG]http://i.imgur.com/5NULKrE.jpg[/IMG]
Ima, ja nasjevo skoro. Ima original cd-key sa prve strancie na koju je naisao. Dakle lazov prve klase. Dobro da mu nisam dao account.
[IMG]http://i.imgur.com/5NULKrE.jpg[/IMG]
Pa to je normalno. Prije ćeš u zmije ugledati noge nego u pes igrača originalni cd-key!
Nije ljubomora, pretpostavljam. Već si par puta stavio da prodaješ coinse i svima nam je to već jasno, a uz sve to sam sebi odgovaraš na post o prodaji coinsa kako bi opravdao ove sve TD koje dobivaš na svaki post o prodaji
Ma općenito se lupa thumbs down na svaki coin sell post, necu to shvatit ali dobro.
Ne posjecuju svaki dan temu isti ljudi pa zato postam stalno.
Ma općenito se lupa thumbs down na svaki coin sell post, necu to shvatit ali dobro.
Ne posjecuju svaki dan temu isti ljudi pa zato postam stalno.
Kaj nisi skužio da nas ima desetak jednih te istih a na temi smo ovisno od dana u tjednu. Neki više, neki manje ali uvijek jedni te isti...
S obzirom da je prijaleznai rok ja bih ponudio tots talijane. Posudba isključena. Samo puni ugovor na 4 godine..
Najlakše bih se od njih oprostio kad bi otišli u kompletu.. no bojim se da osim arapa nitko ne može ponuditi adekvatnu cijenu a oni ne posjećuju ove stranice, no tko zna..
Sta bi moj frendu kad je situacija takva da vecina PES igraca gusta na nacin, da se jednu vecer(nakon posla) skupe i uz gajbu piva oderu par turnira. Suza smjeha zezancije u izobilju...
Pa ti sada vidi kome od njih treba orginal CD key. Ovo ti govorim iz svog iskustva, jer poznajem dosta ljudi koji su kao prvo poznvatelji nogometa pa tek onda igraci PES-a i kojima je "video game culture" nepoznat pojam.
Vjerujem da je i u ostalim krajevima slicna situacija i jedan od razloga pada prodaje PES serijala. Kome treba (na bas bajan) PES online experience, kada se ekipa moze zabaviti "for free".
Neznam da li si gledao onu reklamu za PES kada se ekipa zabavlja na vrhu zgrade, skupa sa C. Ronaldom i razvucenim platnom duž susjedne zgrade i pićem u blizini...e to ti je PES...I VJERUJ MI FRENDU, da PES nevalja klincu ja ga sigurno nebi igrao, kao i dosta moji frendova, za koje odgovorno tvrdim da se kuze u nogomet.
Nemoj da netko pomisli da pokusavam opravdati pirateriju...neeeeeeee...ni slucajno...Od onih sam koji misle, da ako vec uzivas u necemu (u nasem slucaju to je jedna video igra) izvoli i podrzi razvojni tim koji ti je to omogucio, na nacin da kupis orginal CD. Ali koga briga za ovo kada mu stigne poziv da veceras dodje u 21:00 na PES nogometnu vecer, jer mu je frend (organizator) poslao zenu i djecu na moreee...
S druge strane samo ime FIFA, licence, super zarazni online modovi sve dodatno zacinjeno raznim sarenilom i marketingom se prodaju kao vruce krafne...i to je jednostavno to...jedni ce me shvatiti a drugi neee...nije mi cilj nikakva rasprava...lijep pozzz 
Sve si reko. I ja bi da nije FIFA kostala 100kn rokao PES.
3 dana prije nego sta je uopce sluzbeno PES izaso bilo ga je za skinut, ja sam skinuo, podijelio ekipi. Skupili smo se u kleti sa jedno 4-5 laptopa opalili turnir do rano ujutro. Cuga, muzika, zajebancija... Bilo je legendarno.
ista stvar je i kod nas... ali s fifom... kolega je bio zagrizeni fan PES-a dok mu ja nisam pokazao sta je fifa... od tad se skoro svake nedjelje skupimo nas 5-6, uvijek ista ekipa, zabava i smijeh do rano ujutro... bilo da igramo turnire ili 2 vs 2... jos s ovim moddingway modom kad krenemo igrat tekme tipa slavia prag vs real pa valjda zbog tog momentuma das kolegi 5 komada sa slaviom pa ga cijelo vrijeme zezas... sjecam se jednom sam ja igro s dinamom a kolega s barcom, vodi me 5:1 i ja u 60' promjenim formaciju na 4-2-4 i dođem na 5:5 pa ga dobijem na penale... neopisivo dobra zabava i provedeno vrijeme, jos kad uplatimo neki listic u kladi, pa uz neke grickalice i žuju pratimo rezultate...
btw prekjucer katastrofa dan u futu, prva tekma nakon dulje pauze 1:1 protiv nekog lika sa strasnom ekipom, messi, ronaldo, brijem da je imo samo 3-4 igraca ispod 90... najslabiji je bio motm jordi alba mislim... i povedem 1:0 u 36' stalno napadam al nece lopta u gol nikako, on 3 puta doso do gola i sa neymarom u 69 nakon moje greske izjednaci na 1:1... ispucavam loptu sa hartom iz ruke i pogodim neymara u leđa on je samo utera u prazan gol... neznam kud sam uopce zurio sa ispucavanjem kao da gubim, umalo sam joy razbio -.-
nakon toga jos par tekmi izgubio od ekipa koje imaju, necete vjerovat, rojsa i eta u napadu... to je uzas, samo rokaju l1 i trokut, neki baja je cijelu tekmu, kad god dobije loptu, bio u prilici ili ne, rokao po tim tipkama... ni jedan normalan pas nije odigrao... to je zalosno :/
ista stvar je i kod nas... ali s fifom... kolega je bio zagrizeni fan PES-a dok mu ja nisam pokazao sta je fifa... od tad se skoro svake nedjelje skupimo nas 5-6, uvijek ista ekipa, zabava i smijeh do rano ujutro... bilo da igramo turnire ili 2 vs 2... jos s ovim moddingway modom kad krenemo igrat tekme tipa slavia prag vs real pa valjda zbog tog momentuma das kolegi 5 komada sa slaviom pa ga cijelo vrijeme zezas... sjecam se jednom sam ja igro s dinamom a kolega s barcom, vodi me 5:1 i ja u 60' promjenim formaciju na 4-2-4 i dođem na 5:5 pa ga dobijem na penale... neopisivo dobra zabava i provedeno vrijeme, jos kad uplatimo neki listic u kladi, pa uz neke grickalice i žuju pratimo rezultate...
btw prekjucer katastrofa dan u futu, prva tekma nakon dulje pauze 1:1 protiv nekog lika sa strasnom ekipom, messi, ronaldo, brijem da je imo samo 3-4 igraca ispod 90... najslabiji je bio motm jordi alba mislim... i povedem 1:0 u 36' stalno napadam al nece lopta u gol nikako, on 3 puta doso do gola i sa neymarom u 69 nakon moje greske izjednaci na 1:1... ispucavam loptu sa hartom iz ruke i pogodim neymara u leđa on je samo utera u prazan gol... neznam kud sam uopce zurio sa ispucavanjem kao da gubim, umalo sam joy razbio -.-
nakon toga jos par tekmi izgubio od ekipa koje imaju, necete vjerovat, rojsa i eta u napadu... to je uzas, samo rokaju l1 i trokut, neki baja je cijelu tekmu, kad god dobije loptu, bio u prilici ili ne, rokao po tim tipkama... ni jedan normalan pas nije odigrao... to je zalosno :/
Zadnjih dana od deset protivnika koje dobijem, osam igra s nijemcima a od njih osam šest ima etooa i reusa u napadu i svaka tekma je ista. Igraju ultra def i samo čekaju tu jednu kontru..
Da sve bude gore, zadnjih tjedan dana igram s kontrolama na manual i semi pa mi treba pet zicera da bi zabio jedan gol. I tako, jednu temu dobijem pa jednu izgubim...
slažem se.visoka u for je preubitačna zato što se debilna obrana nezna postavit.meni je je to jedan lik nonstop radio,samo to i nisam ništa mogao.naravno igrao je sa anžijem
slažem se.visoka u for je preubitačna zato što se debilna obrana nezna postavit.meni je je to jedan lik nonstop radio,samo to i nisam ništa mogao.naravno igrao je sa anžijem
pa to je i meni radio... od prve do zadnje minute je dropio po l1 i trokut... golman doda obrambenom i puf odma napred... ne je*e njega sto njegovi stoje na centru i nemaju sanse doc do lopte... bitno da on nju nabije pa sta bude... i sto je najgore, ako te nece gol, a njemu samo jedna takva lopta prođe, gubis tekmu... da se razumijemo, ja nemam nista protiv tog l1+trokut, takve se lopte daju i u pravom nogometu, ja to također koristim kad vidim da je dobra prilika, al bubat lopte stalno napamet samo da nisu kod mog gola i jos k tome igrat ultra defensive... nema smisla, cak mi i dosadi :)
Ne možeš ništa kad igra tako odluči! Sinoć igram s likom koji je to radio cijelo vrijeme ali bezuspješno. Jednostavno svaku takvu loptu pokupe moji stoperi. Vodim 4-2 u 90 minuti i onda drama. Ne mogu se dodati, svaka kriva, nikako dočekati kraj. Vidim kud to vodi i pojačam obranu i onda se dogodi ono što se nije dogodilo 90 minuta. Lik odigra po stoti put L1+trokut i zabije mi dva gola u 90 minuti? E, infarkt. Ja pojačam obranu a obrane mi nigdje nema a cijelu tekmu sam se uspješno branio od toga. Produžeci, no sreća pa sam dobio u produžecima inače bih skroz skrenio.. Gadljivo je kako igra neki put želi da primiš gol i od toga se ne možeš obrani, bar ja...
Zašto mi sad igrača ima crno-bjele kopačke? Jesu oni izdavali kakav update u vezi kopački?
Primjetia san da Marcelo sad ima adidas kopačke umjesto prije nikea.
meni se u zadnje vrijeme događa da povedem u privih 20 minuta sa 2-3 razlike ili popušim dva tri gola u prvih 20 minuta i onda ako vodim se nemogu sastat sa loptom zadnjih dvadeset minuta tekme jer moji igrači se gube po terenu...prestrašno.isto tako kad gubim zadnjih 20ak minuta mi sve ulazi u gol i obične preokrenem vrlo nepovoljan retultat....kao da igrači naglo potonu ili se odjednom svi pretvore u čak norisa.
Jeste zainteresirani za to da se napravi neka FIFA 13 liga na forumu?
| 8 | Da |
|---|---|
| 4 | Ne |
Jeste zainteresirani za to da se napravi neka FIFA 13 liga na forumu?
Ovdje ti svako malo pocne nova liga, na forumu smo vec odigrali i nema previse interesa za novu
jel itko zna jel se može namjestit bilo koji drugi komentator osim ovih engleza ?