Oće mi neko pomoć zato jer ću umrijet od dosade?? :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za koliko?
Oće mi neko pomoć zato jer ću umrijet od dosade?? :(
Pa kupi jbt ko i svi ostali
Za koliko?
Šta za koliko??
A čini se da budem..
A čini se da budem..
Ali po meni to nema baš smisla, pa za 2 mjeseca izlazi nova FIFA, rađe pricekaj još malo.
za koliko bih mogao prodat Suareza
4-3-3
ST
Ali po meni to nema baš smisla, pa za 2 mjeseca izlazi nova FIFA, rađe pricekaj još malo.
Zapravo, imaš pravo..
za koliko bih mogao prodat Suareza
4-3-3
ST
Imaš market pa pogledaš i imaš informaciju iz prve ruke..
Dosadno mi je na poslu pa samo došao do jedne ideje, koju sam jako dobro unovčio... Govorim o ps3 verziji, gold contract za igrača je skup u 3pm, ispod 700 ga nemoš nać nikako (a recimo dok sam kreno igrat bili su po 300-350 buy now ) i onda sam skužio da ako stvorim svoje "mini" tržište da mogu diktirat ili dignuti cijenu u ovom slučaju igrača. Ubiti treba se bazirat na igrače koji su traženi na svojim pozicijama ali kojih nema puno, kupit ih jeftino na RW preformirat na RM u 4-4-2 ili 4-1-2-1-2. Primjer, Menez iz PSG-a kupljen za 1500$ na RW u 4-4-2 + RW>RM kupljen za 1200$ i stavljen na aukciju za 8,000 buy now. U 3 sata sam ih 8 prodo... Dalje si računajte sami... 
P.S. Znam da fantaziram ali kao što rekoh, dosadno mi je...
Hvala EA na još jednom zanimljivom turniru koji se nemože do kraja odigrat.
Dosadno mi je na poslu pa samo došao do jedne ideje, koju sam jako dobro unovčio... Govorim o ps3 verziji, gold contract za igrača je skup u 3pm, ispod 700 ga nemoš nać nikako (a recimo dok sam kreno igrat bili su po 300-350 buy now ) i onda sam skužio da ako stvorim svoje "mini" tržište da mogu diktirat ili dignuti cijenu u ovom slučaju igrača. Ubiti treba se bazirat na igrače koji su traženi na svojim pozicijama ali kojih nema puno, kupit ih jeftino na RW preformirat na RM u 4-4-2 ili 4-1-2-1-2. Primjer, Menez iz PSG-a kupljen za 1500$ na RW u 4-4-2 + RW>RM kupljen za 1200$ i stavljen na aukciju za 8,000 buy now. U 3 sata sam ih 8 prodo... Dalje si računajte sami... 
P.S. Znam da fantaziram ali kao što rekoh, dosadno mi je...
Bravo majstore! U 7 mjesecu si otkrio toplu vodu! Svatko tko iga fut to radi od prvog dana a ne od 7 mjeseca... S obzirom koliko su poskupljele kartice onih najatraktivnijih formacija to danas više i nije neki super uspješan posao...
Iskreno u FUT sam novi, do sad sam samo karijeru igro, u futu nisam odigro ni 40 utakmica, a niti idem na youtube ili forume gledat trick and tips za FUT...
Tako da je to za mene hladna voda rođo, bez da išta krivo shvatiš...
Iskreno u FUT sam novi, do sad sam samo karijeru igro, u futu nisam odigro ni 40 utakmica, a niti idem na youtube ili forume gledat trick and tips za FUT...
Vidim da ti nije dugo trebalo od hladne napraviti toplu vodu... pohvalno je da brzo učiš...
Vidim da ti nije dugo trebalo od hladne napraviti toplu vodu... pohvalno je da brzo učiš...
Bit će nešt od mene. :)
Jako sam zadovoljan s ovom momcadi http://www.futhead.com/fifa/squads/12946278/
Svakako preporucam tko ima sitnisa da proba ovo!
Jako sam zadovoljan s ovom momcadi http://www.futhead.com/fifa/squads/12946278/
Svakako preporucam tko ima sitnisa da proba ovo!
Dok me ide ja sam zadovoljan sa svakom momčadi...
Pa sta nisi presto igrati ? Ili je EA platio da dalje igras ? :D
Pa sta nisi presto igrati ? Ili je EA platio da dalje igras ? :D
Jesam, cijela dva dana i opet ispočetka... neke bolesti su neizlječive..
Ja odigramo season, ali sad je GW2 uzet pa ce se igrati posteno :D
Jesam, cijela dva dana i opet ispočetka... neke bolesti su neizlječive..
To si dobro reko..sad ću ti lajkat
Frend mi presto igrat fifu pa prodaje coinse.. ak nekog zanima javite se na PP
Pozz svima imam problem sa ulaskom u igricu kupio sam 2 fife i skino sam je vise puta ali mi samo prikaze mesija i to je to dalje ne ide i tako na svakoj fifi 13 mozel pomoc ko zna ??????????????
Kupio si 2 fife ? :D
Inace, bas sad odigram jedan season sa talijanima i Pirlo se ne moze maknut. Uzmem ga u FUTU lik leti po igralistu. Smece tesko je taj FUT. A da ne kazem da me pobijedio lik koji nema jedan pozitivan chemistry... dakle ta ekipa bi po nekoj logici trebala lose igrat. Mada dodavanja su u centimetar.
sad sam izgubio sa najvise razlike do sada u fifi.6:0
samuel etoo naravno.šest prelazaka centra,šest udaraca, šest golova
smiješno je kako se golman ponaša kad mu šutira neki od tih super igrača iako to etoo više nije
Kupio si 2 fife ? :D
Inace, bas sad odigram jedan season sa talijanima i Pirlo se ne moze maknut. Uzmem ga u FUTU lik leti po igralistu. Smece tesko je taj FUT. A da ne kazem da me pobijedio lik koji nema jedan pozitivan chemistry... dakle ta ekipa bi po nekoj logici trebala lose igrat. Mada dodavanja su u centimetar.
Znaš onu narodnu, lopta je okrugla i ne pobjeđuje uvijek bolji...
hohoho 
Već vidim kako je prste u ovom rezultatu imao Velibor Đarovski! Kako ga drukčije objasniti?
da je on ima prste bilo bi 480-0, ovo je malo, vrhunac je namištanje rukometne utakmice na 0-0, gotov, nema se šta pričat više 
Jučer ja s frendom igro manager mode i uzeli smo si Newcastle ( zato jer sam bezveze vrtio ) i Bale ti da through ball po zraku, dođe ti lopta do Defoea i on ti s glavom puca, a Krul da će jednom rukom izboksat i lupi Defoea šakom u glavu! hahahahahahaha