FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.287.525
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
FIFA 13

Zasto igrate ako vidite da se pripremaju za TOTS i da sve je u banani.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Glupo mi je ponavljat ko papiga, al ajde još jednom ću..

IF ako ima cijenu 10x veću od NIF verzije igrača, ne znači da će bit 10x bolji od NIF-a, ma niti da će bit dupo bolji, bit će malo bolji, to malo možda će biti +5 long shootovi i ući će možda jedan udarac koji će odlučiti finale koji sa NIF-om ne bi ušao. 

Ista stvar je kod recimo napadača, možda ćete reći da ne osjećate razliku kod igrača iako ima +7 finishing, no ne znate koliko bi tih postignutih pogodaka zabili sa NIF-om. 

Nemožete direktno uspoređivati igrače, IF, SIF, TOTS, MOTM - to su sve samo malo poboljšane verzije igrača, a ne nekakve verzije igrača na cracku.

I dalje držim da je gotovo 90% IF-ova stvarno bolje od NIF-ova. To što imate vi osobno prevelika očekivanja, to je vaš problem. Jedva čekam Serie A TOTSe da upiknem ove sadašnje IF-ove po 50% nižim cijenama, te tu i tamo da naleti koji TOTS.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13
Ludnica starta danas poslije 18h po britanskom vremenu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 13
movie kaže...
Ludnica starta danas poslije 18h po britanskom vremenu?

tako je. tots i Hulk kao ST u TOTW-u {#}

13 godina
FIFA 13

Samo neka cijene popadaju, pa dsi slozim jedan brutalan 4-3-3 BBVA squad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

koliko imaš coinsa?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Samir popio previše kofeina prije tekme pa mu se pomutilo u glavi  - NOVI VIDEO {#}

EDIT: Današni TOTW leakana slika vjerojatno:

https://pbs.twimg.com/media/BJskuvOCUAAzdsj.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 14:48 (DangerouS).

0 0 hvala 0
13 godina
BoobZ kaže...
SimeKZ kaže...

koliko imaš coinsa?

Dok prodam sve, bit ce oko 200k.

Sve sta je u trade pileu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 15:03 (SimeKZ).
13 godina
FIFA 13

Sad sam i francuze stavio u prodaju da se skupi malo vise.

Kad bi mogo da to lici nesto kao. 

Alves - Coentrao, Pique, Pepe, Juan fran - Modric, Xabi, Ozil - Villa, Falcao, Di Maria - 143k coinsa po sadanjsem stanju veli na FutHeadu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 15:14 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sad sam i francuze stavio u prodaju da se skupi malo vise.

Kad bi mogo da to lici nesto kao. 

Alves - Coentrao, Pique, Pepe, Juan fran - Modric, Xabi, Ozil - Villa, Falcao, Di Maria - 143k coinsa po sadanjsem stanju veli na FutHeadu.

Pazi koje cijene gledas, taj tim će vrijediti manje od 100k za manje od tjedan dana ;)

13 godina
FIFA 13

Pa to kazem, necu sad odmah kupovat. Kad krenu cijene prema dolje, onda cu ih popikat sve. 

Ne mogu vjerovat da je netko potrosio 30 funti na packove, to vec moras biti tezi oblik pacijenta ili nesto slicno tome. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 15:26 (SimeKZ).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Pa to kazem, necu sad odmah kupovat. Kad krenu cijene prema dolje, onda cu ih popikat sve. 

Ne mogu vjerovat da je netko potrosio 30 funti na packove, to vec moras biti tezi oblik pacijenta ili nesto slicno tome. 

30 funti, joj da odes koji put na forume vidio bi da većina ljudi kad kupuje za pravu lovu ne kupuje ispod 50funti/dolara, dost aputa idu po 100dolara :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 15:42 (DangerouS).
17 godina
SimeKZ kaže...

Ja ne mogu vjerovati da netko dnevno toliko troši na kladionicu, alkohol ili jeftine droge? Pa kaj ti packovi nisu zabava? Nekad sam ubacivao žetone u fliper ili stolni nogomet, danas sitniš u packove...  Odredim si mjesećno koliko ću potrošiti i dok me veseli, super...

13 godina
FIFA 13

Trositi na nesto gdje citeri vladaju i bacati doslovno novce na to mi nije jasno. Da nema citera jos bi razumio, ali ovako mi nije jasno uopce. Dati jednog centa za packove.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Trositi na nesto gdje citeri vladaju i bacati doslovno novce na to mi nije jasno. Da nema citera jos bi razumio, ali ovako mi nije jasno uopce. Dati jednog centa za packove.

Pa što si onda bacio novce na igru?  Zar nije jednako glupo bacati novce na proizvod gdje citeri vladaju, kako ti kažeš?

Meni je to zadovoljstvo i ne vidim kako citeri vladaju mojim packovima? Posve mi je razumljivo da ljudi ne troše novac na ono što ih ne veseli.

Kako sam rekao, mene klada ne veseli ali otvoriti dnevno jedan dva packa sasvim mi je lijep osjećaj. Kako god okreneš svatko od nas ima neki porok.

No bitno je da mislimo da smo zbog toga sretni..

12 godina
neaktivan
FIFA 13

nemogu se prijaviti na ultimate team ni na kompu ni na webu. . .. . . . . . . .. na web app. . . .mi piše da nemam ultimate team nego da napravim novi. . . . a igram ju od početka, ima li još netko sličan problem. . .. . pomagajte. . ..  

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 17:03 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
13 godina
17 godina
FIFA 13

Zdrobio stotku na PS3 a nisam dobio 10k? Na PC zdrobio 60k a jedino vrijedno pažnje su contracti, igrači smijeh živi... pa jel može gore?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Vec dugo nisam vidio ovakvo sranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

AHHAHHAHAHHA

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Nisa, zabrijo sma :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 19:47 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gocaUCV kaže...

AHHAHHAHAHHA

Na čemu si sad?

13 godina
FIFA 13

Kolko si mu cijenu zvekno ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Zdrobio stotku na PS3 a nisam dobio 10k? Na PC zdrobio 60k a jedino vrijedno pažnje su contracti, igrači smijeh živi... pa jel može gore?

ja otvorio 3 packa i dobio IF Dzudzaka {#}

12 godina
neaktivan

PC kod kolege,1 pack i odmah sokovi  {#} Korljanje po podu i to,klasika.

Zveknio sam 1 000 000 jer je bio prvi ,a sada ih ima 4 pa ga snizavaju,noobovi...

17 godina
gocaUCV kaže...

PC kod kolege,1 pack i odmah sokovi {#} Korljanje po podu i to,klasika.

Zveknio sam 1 000 000 jer je bio prvi ,a sada ih ima 4 pa ga snizavaju,noobovi...

Daj dođi k meni otvoriti jedan pack dok te ide?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kupovina je krenula. IF Pizarro za 20k, ajmo dalje...

btw spucano 100k na paketice proljev...

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ma klinac je kreno, sve je po starom i dalje, nista novo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice