Dva Ferdinanda u 41212 uletili za 8k stavio svakog po 20 k...Najnize na marketu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da toliko vrijedi, nebi reko. Ja sam ih znao po 4-5k maksimalno u toj formaciji.
Pa to je znao biti jedan od razloga ako nisu iste verzije. Onda je do servera.
Da toliko vrijedi, nebi reko. Ja sam ih znao po 4-5k maksimalno u toj formaciji.
Brat iz qpr-a. Ne Rio nego Antony
Cleverley ide ispod 40k.
Nema ga na marketu nikako. Ja gledo u toj poziciji ga nema.
Kakve to veze ima? Danas ujutro je bilo 10 komada i zadnjih tjedan dana i isli su po 30-50k.
Aha, sry nisam znao.
Evo meni sad predvecer uletila 3 dobra bida.
Lescot, Cleverly ( kojeg uocpe nema na marketu ) i Kaboul - 4-1-2-1-2
M ja sam wallcota 31212 rm za 12k
Jedino nisam stigao bidat sturridga 41212 jer mi je keva uletila u sobu,a boli ju zub
Sorry dečki, ali lagano počinjete spamat sa tim vašim "ubodima". Oke je tu i tamo nešto ali svakih par sati upiknuo sam ovo, upiknuo sam ono.
Sorry dečki, ali lagano počinjete spamat sa tim vašim "ubodima". Oke je tu i tamo nešto ali svakih par sati upiknuo sam ovo, upiknuo sam ono.
ja bi radije piknuo plavu tetu u susjedstvu nego leskota 
CDM bundesliga koji je najbolji osim schweinija a imam gustava
Javi Martinez... Sahin je ok.
CDM bundesliga koji je najbolji osim schweinija a imam gustava
Ja stavio gundogana u kombinaciji s gustavom i drži vodu...
Ja furam Gustava i Bendera. Solidan par, cekam da cijene roknu dolje da mogu schweina nabavit pa da je to, to. Gundogan nije CDM, preslabe def ocjene ima.
Ja furam Gustava i Bendera. Solidan par, cekam da cijene roknu dolje da mogu schweina nabavit pa da je to, to. Gundogan nije CDM, preslabe def ocjene ima.
Vidio sam u igri i igrača s još manjim ocjenama koji igraju sjajno a i obrnuto tako da se ne zamaram time.
Gledam sad kako se dečki dobro zabavljaju na PS3 marketu. Trenutno IF Balotelli na PS3 ide od 180k pa naviše. Ekipa stavi IF Balotellia za 120k. U zadnju minutu uđe s nekih 160k i onda desetak sekundi prije kraja netko bidne sa 160k na 300k? i onda se napucavaju do 350k. Za pola sata eto opet tog IF Balotellia za istu cijenu i opet sve isto. Očito kako se dobro zabavljaju jer tko bi iz čista mira sa 160k bido na 300k kad imaš koliko hoćeš Balotellia po 180k.
Malo napale škvadru s jeftinim Balotelliem pa mu ga onda u zadnjih desetak sekundi surovo otmu....
pa sta je ovo ljudi vise, opet me izbaci sa UT. aj majko mila sve im njihovo
jebo im ja mater opet ih j*** ti serveri
Mene zanima hoce li po izlasku TOTS biti pack-ova za 100 000k ili ne ?
Tog cu jednog kupit, pa ako nista na izade nek se hebu i oni i packovi... smeca obicna.
koja je poenta ovog Team of The week osim sto zaradis nesto novca ako pobijedis?
To su igraci koje mozes dobiti u paketicima. A poenta je da odigras tekmu s njima na legendary i upecas lakih 1000 coinsa.
Ja neznam zasto ste vi tako nabrijani na te tots-e pa pola onih if-a su losiji od originala.. samo zato jer nekim igracima su statsi (zglichani) tj jako dobro poraspoređeni i stim dobivaju neku svoju dodatnu jacinu.. isto tako pola njih sa dosta losijim statsima znaju bit bolji od ovih koji imaju dosta bolje statse..
To su igraci koje mozes dobiti u paketicima. A poenta je da odigras tekmu s njima na legendary i upecas lakih 1000 coinsa.
ako nikako ne igram to jel svejedno u paketu mogu dobiti nekog od njih?
Pa jel ga nije dobro dobit u paketicu i roknut ga nekom noobu koji iz cuda ima preko 5milja i kupi ga. Pa si slozis ekipu kakvu god zelis.
da.
Naravno da mozes, neam nikakve veze da li igras ili ne.
Pa jel ga nije dobro dobit u paketicu i roknut ga nekom noobu koji iz cuda ima preko 5milja i kupi ga. Pa si slozis ekipu kakvu god zelis.
A mislim ja sam si napravio par ekipica.. i odlucio sam si te iste igrace iz tima zamjenit sa IF-ima ali su me razocarali.. tako da vise me oni uopce nezanimaju.. jedini s kojim sam zadovoljan je jose enriqe odlican ljevi bek. I sad posto imam sve sto mi treba ostaje mi samo prodavanje coinsa..
2 pobjede upisane kao 2 dnfa svaka cast ea..