FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Svi su u 4-3-1-2 i svi su po cjenama futheada jedino taarabt je 15 k buy now jer je jedini u cf 

prodajem:taarabt cf,sturridge x2,mirallas,gerrard,lamps,sessegnon,tiote,bent,vermaelen,ba,richards,koschielny,

mijenjam za neki bpl squad like http://www.futhead.com/fifa/squads/5915460/

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 13
gocaUCV kaže...

Obozavam ovog covjeka.

A ja mrzim takav nogomet... nogomet je kolektivni sport.... što će ti ostalih 10 igrača?

13 godina
12 godina
neaktivan
movie kaže...
gocaUCV kaže...

Obozavam ovog covjeka.

A ja mrzim takav nogomet... nogomet je kolektivni sport.... što će ti ostalih 10 igrača?

Stil igre.

17 godina
gocaUCV kaže...

Stil igre.

Meni je to prije nerazumijevanje nogometne igre....

12 godina
neaktivan

Kaze mi tko ? Ako  oces 1na1 samo javi.

17 godina
gocaUCV kaže...

Kaze mi tko ? Ako  oces 1na1 samo javi.

Netko tko voli kad protivnik igra s cijelom momčadi, kad me izigra, stvori višak, kombinira, zabije gol iz izrađene akcije... Ako tako inače igraš samo s jednim igračem, stvarno mi nije nikakav izazov s tobom igrati.  Volim se nadmetati s igračima koji do gola pokušavaju doći timskim radom i akcijom a ne jednim igračem koji radi piruete i cirkuske atrakcije... A gle, možeš me dobiti 10-0 ali za mene to nije nogomet i neću promijeniti mišljenje...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 17:59 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Eto, moram se malo ispucat ovako. Ovaj scripting i handicap mi vec malo ide na zivac. Da barem nije toliko ocito nebi me toliko boljelo. Ali sto sam primijetio, bio sam dosta nadobudan i htio sam ostvarit 50 pobjeda zaredom u gold cupu, i da vam iskreno velim, nisam bi ni daleko od toga, u 53 utakmice - 3 izgubljene.

No kako, svaku sam izgubio, slučajno ili ne, nakon točno 15. pobjede zaredom. Neznam da li nakon toga se pali scripting ili handicap ili koji k ali to je toliko bilo očito, strašno. Od te tri tekme koje sam izgubio 2. su bile golom u 90' a jedna je bila u produžecima. U sve tri zbroj stativa je vjerojatno 10, broj promašenih 1 na 1 je nevjerojatan plus na koji način su protivnički golovi zabijeni to je nešto strašno.

Žao mi je što nisam sačuvao jedan protivnički gol u 90. - njegov puca sa 25 metara, golman obrani, odbije se do mog igrača, first touch naravno nikakav, točno njegovom na nogu 7 metara od gola, ja ukližem, odbije se drugom njegovom igraču, on puca, golman brani, opet njegovom i od stative u gol. Ja sam samo gledao u monitor ko blentav i nisam mogao vjerovat. I nebi mi bilo žao izgubit da je bio koji od tih protivnika bio bolji od mene. Eto, malo mi je lakše sad :D 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 18:22 (antiljano27).

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ja vec 2 dana ne mogu otici dalje od osmine finala. Adebayora sam si kupio da imam nekoga sa strenghtom i visinom ali ne igra ulogu. I u sljedecem napadu, jedan Remy koji ima 170cm nadskace Skrtela i Toure.a i zakucava loptu. Gledam i ne vjerujem kakvu stu to gluposti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Prokleti skripting i mene smeta. Nakon sto sam poceo opet igrati FUT ispocetka, novi profil i nova ekipa, imam ukupan skor 27-10-5. Naravno od 5 poraza 4 su dosla u prvoj diviziji, za jedan cestitam protivniku a ove ostale su cisti skripting. Kad sam usao u prvu diviziju zaredao sam 5 pobjeda bez nekih velikih problema, 3+ gol razlika pobjede, zatim poraz pa pobjeda i onda samo porazi iako sam bio bolji ili izjednacen sa protivnikom. Jednostavno skripting te tjera da poludis i da igras ultra defending(nisam skuzio na vrijeme da sam trebao) zadnje 2-3 utakmice kako bi osvojio titulu. Evo par screenshota da vidite o cemu govorim iako nije nista sto se vama nije desilo u FUT-u do sad.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Kako si slozio novi profil ? Krenuo si iz pocetka iz 5 divizje ili koja je vec zadnja uFUT.u i ja bi htio ako bu se rijesio svih cheatera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ja vec 2 dana ne mogu otici dalje od osmine finala. Adebayora sam si kupio da imam nekoga sa strenghtom i visinom ali ne igra ulogu. I u sljedecem napadu, jedan Remy koji ima 170cm nadskace Skrtela i Toure.a i zakucava loptu. Gledam i ne vjerujem kakvu stu to gluposti.

Remy je visok 1.84 i on je najveci OP napadac u igri.Ne mozes se braniti protiv njega :D

Nego zeli li tko igrati Pro Clubs ? Ima nas troje u timu i za sada smo u 8 diviziji,pa ako je netko voljan pomoc i zabavit se neka se javi.

13 godina
FIFA 13

184. Pa kraj Tourea mi izgleda ko Giovinco :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

184. Pa kraj Tourea mi izgleda ko Giovinco :D 

Ja neznam o cem ti pricas. Kolo Toure je niži od remya a yaya toure je viši 3 cm sa puno slabijim jumpingom. Remy ima jumping 91. 

13 godina
neaktivan

Pa izbrisao sam ultimate team potpuno i krenuo ispocetka. Na starom FUT profilu rijetko su mi dolazili cheateri ali sad na ovom novom ima ih vise tako da ne znam sta da ti preporucim. Cheateri nisu bili razlog brisanja mog prijasnjeg profila vec jednostavno sam htio krenuti ispocetka, uciti igrati samu fifu jer se nikako nisam snalazio sa ovim novim nacinom igranja.

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kako si slozio novi profil ? Krenuo si iz pocetka iz 5 divizje ili koja je vec zadnja uFUT.u i ja bi htio ako bu se rijesio svih cheatera.

Poceo fut tako sto je izbrisao stari tj nema nijednog igraca kojeg je pre imao,niti coinse i slicno tome....

13 godina
FIFA 13

Ne mogu igrat jer smecari ne mogu sloziti da ima Trade radi kako treba pa sda cekam contracte da ih mogu iskoristit. A cekanje na chatu je dobrih 125min...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ne mogu igrat jer smecari ne mogu sloziti da ima Trade radi kako treba pa sda cekam contracte da ih mogu iskoristit. A cekanje na chatu je dobrih 125min...

retardi

13 godina
FIFA 13

I sad mu dodem napokon na chat. Lik mi veli sve ok, jesi li spreman da ako sam krivo protumaci oda mogu izgubiti account. Ja reko nista stari, pojavit ce se ve ti contracti. 

Kolko su retardirani jos bi mi banirali account jer lazem. Nek se nose covjece. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Izgleda da mi ovi iz "Barclays Premier Leauge" najbolje leze, ponovo sam se vratio njima i nizem pobjede. Sa ovim iz "LBBVA" u 4-3-3 formaciji jednostavno nije islo (Fabregas, Xabi, Modric, Falcao, Pedro, Navas,Mascerano, Pepe, Pique, Jordi Alba, Valdes, Villa itd.) sve sam ih prodao. Sada to od prilike izgleda ovako:

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#mz4usiucnI3Kx:pc

Uskoro bi trebao stici i Wayne Roooney, skupljam za njega.

Uglavnom, sa ovom ekipom mi za sada najbolje ide. Y. Toure je strašan na poziciji CDM, preporucio bi ga svima, kao i Silvu na CAM, nesto nevjerovatno.

Do daljnjeg...Lijep pozzz {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 23:42 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Netko tko voli kad protivnik igra s cijelom momčadi, kad me izigra, stvori višak, kombinira, zabije gol iz izrađene akcije... Ako tako inače igraš samo s jednim igračem, stvarno mi nije nikakav izazov s tobom igrati.  Volim se nadmetati s igračima koji do gola pokušavaju doći timskim radom i akcijom a ne jednim igračem koji radi piruete i cirkuske atrakcije... A gle, možeš me dobiti 10-0 ali za mene to nije nogomet i neću promijeniti mišljenje...

Onda sam ja za tebe savršen protivnik {#}

17 godina
KODAK17 kaže...

Onda sam ja za tebe savršen protivnik {#}

Super, možemo probati..  pas mater, opet gužva na aukcijama.. ne mogu do par igrača. Još prije dva tri sata javljalo poruku da se malo strpim zbog gužve. Prodavao sam kaku i neuera i sad ne mogu do njih. Izišlo mi vrijeme aukcije i sad niti mogu produžiti niti povući ih..

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 0:04 (movie).
16 godina
KODAK17 kaže...

Izgleda da mi ovi iz "Barclays Premier Leauge" najbolje leze, ponovo sam se vratio njima i nizem pobjede. Sa ovim iz "LBBVA" u 4-3-3 formaciji jednostavno nije islo (Fabregas, Xabi, Modric, Falcao, Pedro, Navas,Mascerano, Pepe, Pique, Jordi Alba, Valdes, Villa itd.) sve sam ih prodao. Sada to od prilike izgleda ovako:

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#mz4usiucnI3Kx:pc

Uskoro bi trebao stici i Wayne Roooney, skupljam za njega.

Uglavnom, sa ovom ekipom mi za sada najbolje ide. Y. Toure je strašan na poziciji CDM, preporucio bi ga svima, kao i Silvu na CAM, nesto nevjerovatno.

Do daljnjeg...Lijep pozzz {#}

Ja imam Tourea i Fellainia na CDM i iako stvarno forsiram Tourea i realno ni ne igra lose, te ima mislim sve ocjene bolje od Fellainia, meni je Fellaini otac za Tourea, barem u obrani i na kornerima, dok je Toure bolji u kreiranju igre...

Preporucujem ti da prepises moju lijevu stranu i obranu, mislim da ne moze bolje {#}

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#katmh9MjnIZUW:pc

13 godina
FIFA 13

Ovaj Lennon bode oci. Mada bi i ja mogo zamijeniti onog svog johnsona za njega :D 

Nesto im smrdi sa aukcijama i tradeom. Ja niti nakon pola dana ne mogu do svojih contracta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 0:13 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Dobar je Lennon, al su meni bolji Valencia i Walcott. 

Imao sam i Ben Arfu i Nania, ali brzo sam ih prodao, jednostavno nisu moj tip igraca, a Bale je nevjerovatno bolji od Nania, iako imaju oboica ukupnu ocjenu 85...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
frenky17 kaže...

Dobar je Lennon, al su meni bolji Valencia i Walcott. 

Imao sam i Ben Arfu i Nania, ali brzo sam ih prodao, jednostavno nisu moj tip igraca, a Bale je nevjerovatno bolji od Nania, iako imaju oboica ukupnu ocjenu 85...

Moje je misljenje da Bale-a krasi jedino brzina i na tome se zavrsava cela prica oko tog igraca.Zasto?Igrao sam sa njim i jednostavno u nekim situacijama sam ocekivao vise od njega dok kod Nani-a totalno suprotno tj sa njim sa vise davao golova iz long rare suta nego sa Bale-om i Nani se uvek pojavi tamo gde treba da bude.

Evo ja od sinoc kupio karticu 3-5-2 i jos mi nije sitgla....

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 9:47 (Nokialino).
17 godina
Nokialino kaže...

Evo ja od sinoc kupio karticu 3-5-2 i jos mi nije sitgla....

I moji igrači još od sinoć stoje negdje u oblaku a na PS3 još je gore...  ništa ne radi... sve je palo..

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 11:42 (movie).
13 godina
antiljano27 kaže...

Eto, moram se malo ispucat ovako. Ovaj scripting i handicap mi vec malo ide na zivac. Da barem nije toliko ocito nebi me toliko boljelo. Ali sto sam primijetio, bio sam dosta nadobudan i htio sam ostvarit 50 pobjeda zaredom u gold cupu, i da vam iskreno velim, nisam bi ni daleko od toga, u 53 utakmice - 3 izgubljene.

No kako, svaku sam izgubio, slučajno ili ne, nakon točno 15. pobjede zaredom. Neznam da li nakon toga se pali scripting ili handicap ili koji k ali to je toliko bilo očito, strašno. Od te tri tekme koje sam izgubio 2. su bile golom u 90' a jedna je bila u produžecima. U sve tri zbroj stativa je vjerojatno 10, broj promašenih 1 na 1 je nevjerojatan plus na koji način su protivnički golovi zabijeni to je nešto strašno.

Žao mi je što nisam sačuvao jedan protivnički gol u 90. - njegov puca sa 25 metara, golman obrani, odbije se do mog igrača, first touch naravno nikakav, točno njegovom na nogu 7 metara od gola, ja ukližem, odbije se drugom njegovom igraču, on puca, golman brani, opet njegovom i od stative u gol. Ja sam samo gledao u monitor ko blentav i nisam mogao vjerovat. I nebi mi bilo žao izgubit da je bio koji od tih protivnika bio bolji od mene. Eto, malo mi je lakše sad :D 

evo i meni ponovo pocelo danas skriptiranje, jedva se izvukao

13 godina
SimeKZ kaže...

I sad mu dodem napokon na chat. Lik mi veli sve ok, jesi li spreman da ako sam krivo protumaci oda mogu izgubiti account. Ja reko nista stari, pojavit ce se ve ti contracti. 

Kolko su retardirani jos bi mi banirali account jer lazem. Nek se nose covjece. 

i ja sam im se žalio jer mi je nestao Tevez, i isto mi kaže da je to provjeravanje jako puno posla i da ću dobiti ban ako lažem. reko ja njemu briga me oću svog igrača, na kraju došao Tevez i još 10-ak igrača koje nisam ni skužio da su nestali.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice