FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.257.639
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako se dijele igraci za dzabe, nemos vjerovat.

Ugrabio sam Balotellija za 19000, Pata za 16750, Felipea Santanu za 5300, Barzaglia za 2500 i dobro Nagatoma za 800 sve u 4-1-2-1-2 i onda mi je nestalo coinsa :D

Dobro je da nisam isa uzet te paketice jer vjerojatno nebi nista vrijedno dobio...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sam dosada zaradio oko 40K i izvukao se iz minusa. Kupujem IF kartice, a od nekih sastavljam La liga team.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 13

ja uzeo 20-tak igrača po mizernim cijenama...imam još 750k na raspolaganju, kad prođe to dijeljenje idu u trade pile {#}

13 godina

Zna neko stranicu di mogu pratit cijene na FUT-u za PC, al u REAL TIME..odnosno najpreciznije i najtocnije moguce...futhead vec znam. Hvala...Vec sam izludio sa futheadom i tako tim opcenito uspoređivanjem i pracenjem cijena...

Proljece na moje rame slijece, Barca u finale nikad nece
13 godina
TheDarkSide kaže...

Zna neko stranicu di mogu pratit cijene na FUT-u za PC, al u REAL TIME..odnosno najpreciznije i najtocnije moguce...futhead vec znam. Hvala...Vec sam izludio sa futheadom i tako tim opcenito uspoređivanjem i pracenjem cijena...

ja pratim samo jednu ligu i samo jednu formaciju, onda i sam znaš već napamet kako se koji igrač kreće, a cijene osciliraju nekad iz dana u dan

13 godina
axest kaže...

Ugrabio sam Balotellija za 19000, Pata za 16750, Felipea Santanu za 5300, Barzaglia za 2500 i dobro Nagatoma za 800 sve u 4-1-2-1-2 i onda mi je nestalo coinsa :D

Dobro je da nisam isa uzet te paketice jer vjerojatno nebi nista vrijedno dobio...

Balotelija sam ja platio 16k, Santanu mozes nac i za 4k. Nagatomo ide i ispod 500. Tak da ne znam sta je tu dzabe.

13 godina
SimeKZ kaže...
axest kaže...

Balotelija sam ja platio 16k, Santanu mozes nac i za 4k. Nagatomo ide i ispod 500. Tak da ne znam sta je tu dzabe.

ako platiš Balotellia 16k u 4-1-2-1-2 formaciji ja ću ga kupit od tebe za 100k...pročitaj o kojoj formaciji govori

13 godina
neaktivan
FIFA 13

U kojoj formaciji? 4-1-2-1-2 je najskuplja i nju nekako najvise pratim u zadnje vrijeme...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
13 godina
axest kaže...

U kojoj formaciji? 4-1-2-1-2 je najskuplja i nju nekako najvise pratim u zadnje vrijeme...

najbolja formacija za trade, neki dan kupio 10-tak Lescotta od 1300-2000 coinsa, i to na buy now haha, ošli za 7000 isti dan...

a Julio Cesar mi je najdraži-kupiš za 350 prodaš za 7000 {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 22:48 (BoobZ).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

poceo sam slagat i silver bundesliga tim, ima ko kakav prijedlog

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#BzxYkUhAnIGD4:pc

kasnije budem pokupovo kartice za formacije

0 0 hvala 0
14 godina
BoobZ kaže...

ako platiš Balotellia 16k u 4-1-2-1-2 formaciji ja ću ga kupit od tebe za 100k...

Da sam ja ti, ne bih tako olako radio takve oklade {#}

13 godina
Hexfire kaže...
BoobZ kaže...

ako platiš Balotellia 16k u 4-1-2-1-2 formaciji ja ću ga kupit od tebe za 100k...

Da sam ja ti, ne bih tako olako radio takve oklade {#}

ma nema šanse za 16 {#}

14 godina
TheDarkSide kaže...

Mene je isto to zanimalo pa sam naisao na ovu stranicu http://ultimatedb.nl/

Ima bas opciju Trading PC gdje vidis prosjecni trading po satu/danu, cijene za odredene formacije i bas grafovi ti dodju, sad isprobavam, nez koliko je tocna sad sam naletio tek na nju

Imas i Player Database gdje mozes trazit po kriterijima, bas stavis MIN Pace npr. .. steta sta nisam prije naisao na ovu stranicu

Kod igraca imas All trades gdje mozes vidit u grafu isto za koliko su sve prodavani u zadnih 14 dana

EDIT:

Sad sam vidio statse od TOTY Casillasa, da mi je njega imat na golu jooj

Diving
97
Handling
90
Kicking
73
Reflexes
98
Speed
70
Position
92

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 23:13 (KiCo77).
15 godina
lol 2 hernandeza za 800 coinsa pobrao upravo
Pričam i serem bezveze
14 godina
neaktivan
ljudi malo pre sam izgubio 20 prema nula i lik izasao odmah i popio poraz i ispao iz divizije 1 i poludeo.Da li neko zna da li ce se ovo ''CUDO OD FIFE '' koja je ''kao bolja od PES-a popraviti ili ce ovo tako ostati do sledece fife 14 koju verovano zbog ovog nece kupovati jer ovo je veliki problem i tako ga ja vidim!!!
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Ja miccolia za 1800 :P

Sad malo cu trejdat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 23:28 (drakula789).
13 godina
drakula789 kaže...
The Unforgiven kaže...

Sad malo cu trejdat.

Rooney za 111000 u 4-1-2-1-2  {#}

14 godina
BoobZ kaže...
drakula789 kaže...
The Unforgiven kaže...

Sad malo cu trejdat.

Kakoooooooooooooooooooo!?!?!??!?!?!? Bome imas srece, ja kad naidem na nes dobro neam para dosta (upravo sad)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 23:36 (KiCo77).
13 godina

Kico, probao sam, al ta datebase radi koliko tolko...neke igrace uopce mi nee pronac..i to dobro poznate igrace...Ok je, al moglo bi to bolje...

Trebalo bi napravit mali server, i vidit dal se moze napravit da se iz FUT-ovog servera prebacuje/kopira na taj mali privatan server...onda ubacit parametre za sortiranje i filtere i dobis real time database...iako mislim da je vanjski dio FUT-ovog servera enkriptan...al vrijedilo bi pokusat...

13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
The Unforgiven kaže...

Sad malo cu trejdat.

Vidim welliton za 1k.

13 godina
FIFA 13

Ne znam gdje te cijene vadite. I kako nadete. Nije mi bas tocno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Rooney 110k na buynow bio u 4-1-2-1-2, proso mi pred ocima ;(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Ne znam gdje te cijene vadite. I kako nadete. Nije mi bas tocno.

Uzeo Pata za 2500 u 4321 xd..ili je budala zaboravila nulu, ili je stvarno lud, ili uopce ne prati cijene xd...al me cudi da nitko drugi nije rokao bid..ja ga stavio na 10 sec...i nadao se da tih 10 sec nece neko uletit, i vuala, pato is in the brazilian family :)

13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Kolega gore ga uzeo.

14 godina
drakula789 kaže...
KiCo77 kaže...

Kolega gore ga uzeo.

Nene, nakon sta je on napisao to ja sam iso pogledat i naso jos jednog za 110k al mi je falila sića pa dok sam ja quick sell neka sranja je rooney nestao

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 0:08 (KiCo77).
13 godina
KiCo77 kaže...
BoobZ kaže...
drakula789 kaže...
The Unforgiven kaže...

Sad malo cu trejdat.

Kakoooooooooooooooooooo!?!?!??!?!?!? Bome imas srece, ja kad naidem na nes dobro neam para dosta (upravo sad)

ej a jutros rano idem pišat i kontam idem prelistat nabrzak ponudu kad ono Juan Mata 4-1-2-1-2 18k nitko nije bidao još minuta do kraja, i dobijem ga za 18 {#}

13 godina

Jesmo svi na istim serverima? Ili ima posebno za EU, pa za amere, pa aziju i tako to? Znam da nocu ima manje aukcija, ili puno manje amera igra nego sta ja mislim, ili ovo na cemu mi igramo je iskljucivo EU server...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Sad gledam Agueru je strašno pala cijena, a niti Ronney nije puno bolji. Macion je također sada pod razumnom cijenom ispod 150K.

0 0 hvala 0
13 godina
TheDarkSide kaže...

Jesmo svi na istim serverima? Ili ima posebno za EU, pa za amere, pa aziju i tako to? Znam da nocu ima manje aukcija, ili puno manje amera igra nego sta ja mislim, ili ovo na cemu mi igramo je iskljucivo EU server...

mislim da jesmo, a ameri su škrti u vražju mater i da se jeftinije kupit

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Noću su cijene puno veće i najbolje je kupovati danju, a prodavati od 19h do 6-7 ujutro. Ima manje igrača i puno manje kartica pa se prije dalo prodati igrača za 50K(Pepe kao primjer), a preko dana kupiti za nešto više od 30K. No sada su cijene podosta "vesele" pa se ne isplati takav način trejdanja.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice