Nikako da prodam Benzemu jel ima zainteresiranih ovdje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakav to tim imas kad ti je Benzema visak
I ja muku mucim sa gervinhom, stvarno su mi cudne te aukcije, ima 20ak igraca koji se traze i kojima cijena ide u nebesa, a neke malo losije od tih ne mozes za sicu prodat...
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#kK6T13dJnIGpx:pc
Evo mojeg ponosa, mojh brazilca:) Koji mogu izac na kraj sa bilo kime:) Pomno birana ekipa, za moje potrebe igre, i moji nacin igre :))Kao i formacija:)
Mislio sam ubacit Ramiresa u sredinu u zamjenu za Ibsona..al vidit cu jos...Obranu ne diram, osim mozda LB-a..dok Dede i Felipe Santana su zivotinje...nijedan ubacaj ili korner ne prolazi...osim ako nema ibru ili neke višlje od to dvoje, iako ovi su 190+ i strengh ogroman...
Napad...ubojit...Welinton nedavno dodan...prije sam koristio Vagner Lovea...Emerson key player u teamu...160 utakmica 103 gola...Vagner love...43 utakmice 49 golova...Welinton 5 utakmica 11 golova...
Emerson moze takve precizne topcine sa 20+ metara izbacit da je to nevjerojatno...a dede i santana na skoro svakom korneru uspiju pucat na gol, vecinom u okvir...
Juninho..kralj za FK-e..99% slucajeva pogodim okvir s njim :)
da da, super su brazilci ^^
btw. ajmo prodaja, tevez, torres, balotelli, sve po 24k sve u 3-5-2 !
Koristio ko Ramiresa? Jel dobar kao CM? Dojmovi?
Koristio ga, dugo dugo, i natrag ću ga uzeti, go for it:)
Ima work rate high/high...jel se umori punom odnosno stane bez stamine brzo ili? Vidim stamina mu je 92...al nekako sam skeptican..sa tim work rate mora da je svugdje na terenu xd...a i vraca se u obranu najviše od veznih?
Ima work rate high/high...jel se umori punom odnosno stane bez stamine brzo ili? Vidim stamina mu je 92...al nekako sam skeptican..sa tim work rate mora da je svugdje na terenu xd...a i vraca se u obranu najviše od veznih?
Da, vraća se u obranu, iako što se tiče obrambenog djela Fellaini je bio bomba, al zato nije tako agilan kao ramires, pa umara se nezz kako da ti kažem, prosječno niti nešto previše nit premalo :D
Ramires kupljen...za 8k..sica...idemo ga sad isprobat :))
Prodajem Jose Enriquea IF(LM pozicija) kartica za 50K, ako imate Benzemu u 4-3-3- formaciji, može trade.
Ljudi sta da radim, ne mogu se logirati na origin...pokusao promjeniti password ali ne ide...Napravio sam novi "accaunt" i postavio post na "Answer HQ" ali niko nista....ima te li neki savijet...engleski mi nije jaca strana, bar u toj mjeri da se mogu kvalitetno obratiti i potraziti pomoc...heeeeeeeeeeeeelpppppp!!!
Ljudi sta da radim, ne mogu se logirati na origin...pokusao promjeniti password ali ne ide...Napravio sam novi "accaunt" i postavio post na "Answer HQ" ali niko nista....ima te li neki savijet...engleski mi nije jaca strana, bar u toj mjeri da se mogu kvalitetno obratiti i potraziti pomoc...heeeeeeeeeeeeelpppppp!!!
Ako si sve probao onda ti jedino preostaje kontaktirati support. Ak ništa drugo, napišem ti post na engleskom pa si copy pasteaš i pošalješ.
Ako si sve probao onda ti jedino preostaje kontaktirati support. Ak ništa drugo, napišem ti post na engleskom pa si copy pasteaš i pošalješ.
Može, evo ti ukratko kako je nastao problem...igrao sam skoro citav dan UT, negdje ok 22:00 me pocelo izbacivati offline sa porukom da je netko sa drugog PC-a on-line ili sam ja to barem tako shvatio, da bi brze bolje pohrlio da promjenim password...i od tada nista nece ni stari, niti novi a ni pokusaj "reset-a". Sada... ako ti mozes nesto srociti i uputiti me, gdje tocno da to sve zaljepim...bit cu ti vjecno zahvalan...
HVALA unaprijed...pozzzz!!!
xbox gamepad na aukciji u linksu...
Prodajem Jose Enriquea IF(LM pozicija) kartica za 50K, ako imate Benzemu u 4-3-3- formaciji, može trade.
Enrique - koja formacija?
TOTY svi iz spanjolske lige haha :P
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KFjb7ZLPvnQ
Casillas
Dani Alves Pique Ramos Marcelo
Xavi Xabi Alonso Iniesta
Messi Falcao C.Ronaldo
Enrique - koja formacija?
4-3-1-2 formacija
5 real-5 barca jedan at madrid...real i barca dominiraju...nitko iz engleske nije ni primirisao, a kamoli italije, a da ne pricam o francuzima i njemcima:)
Po meni Pique i Xavi nisu zalužili.. Navijam za Barcu, ali njih dvojica nisu bili na razini kroz cijelu sezonu. Pirlo i Chiellini iz Juvea ili možda Kompany su više zaslužili, ali nema veze niti ovako nije loše.
To nije vise tim godine, nego tim šanjolske xd...trebali bi izmjenit nagradu xd
All 9 Chemistry team of the year :)))) Jos da imam para za kupit bar 1 hahahahah
Pitanje za one koji su prosle godine igrali FUT 12 (jer ja nisam):
Spominje se neki market crash iza TOTY releasa i da ce cijene gadno padat pa da sve prodamo sto prije? Moze neki savijet il info o tome
All 9 Chemistry team of the year :)))) Jos da imam para za kupit bar 1 hahahahah
Spominje se neki market crash iza TOTY releasa i da ce cijene gadno padat pa da sve prodamo sto prije? Moze neki savijet il info o tome
Pa logično je da ako ti sad dobiješ IF Messija da ćeš ga odmah moći prodati za npr. 10m, a ako čekaš da još 20 ljudi dobije istu karticu, morat ćeš ga prodat za manje ako hoćeš brzu zaradu.
Malo glupo, svake godine isto...Eto sad je Marcelo umjesto Vidića i Falcao umjesto Rooneya...
A vidi Valderrame :D
Desi se da, pad cijena, jer lovatori cekaju TOTY, i onda krecu u rokanje paketica da dobiju TOTY igrace...automatski cijene tim igracima(normalnim), a i nekim drugima padaju...Nije to neki velik pad, al se ipak osjeti...
Pozdrav svima Fifaljubcima, naime ja sam fan pesa. Nakon nagovaranja probao sam fifu po prvi put , 13sticu, igra je odlična, grafika li-la, gameplay mi se cini puno bolji od pesa koji je isti od iss-a 1 ))... Imam i jedan problem nikako da se naviknem na configuraciju joystica .. Ima li netko neki link sa configuracijom za joystick ili fajl od joysticka , a da je ista kao na PESu ? Koristim usb joystick hama (isti kao na ps2/3) ...
I dalje ja u Bronce paketicima i uleti mi Ince :D Sad na futheadu pise da je jos u drugom klubu. Sad, jel to znaci da su poceli igracima mjenjati klubove i u igri ? Mozda ode za neku dobru paru :D
E da nisam vidio na forumu 100% nikad nebi iso otvarat bronze paketice... sad otvorio 3 premium bronze i ono nista, kazem ajd jos 2 nisu skupi, u 5. (zadnjem) vidim dole found TOTW player wuhuuuuuu IF Cotterill .
Sad idem pogledat cijene vidio sam na futhedu da se krecu oko 135k
Nazalost u igri je buy now na 84k i niko ni to ne kupuje :(
Idem po jos 5 packova :)
Kakav to tim imas kad ti je Benzema visak
I ja muku mucim sa gervinhom, stvarno su mi cudne te aukcije, ima 20ak igraca koji se traze i kojima cijena ide u nebesa, a neke malo losije od tih ne mozes za sicu prodat...
Nije benzema visak nego duplikat, vec imam jednog, sta ce mi 2 :P
Malo prije kad sam iso otvarat paketic mi je pisalo TOTY Defenders now available in packs... cudno mi je sta su tako brzo dosli
Evo malo informacija sa facebook stranice
The TOTY is here! Defenders Sergio Ramos, Dani Alves, Marcelo, Pique and GK Casillas are now in packs until Wed 6pm UK.
Let's kick off the TOTYs with a Happy Hour from now to 8pm UK. Gold Players Prem 25K packs, limit of 2, no 2x chance. Gold Jumbo & Gold Rare packs are available all-day until Tues 6pm UK.
i 1 za 15k, isto kita