Evo nakon jedne duže stanke...citam komentare i vidim da ima razocarani. Ja sam takodjer jedan od njih. Men najvise smeta sam osjecaj kada zabijes gol, ne osjetim taj let lopte, ni daljinu, jedino sta osjetim je da sam bušno vratara i to je to....ono sto meni takodjer zna ponekad
ubiti zelju za igranjem su proslave gola i sam kut kamere...po meni su to riješili na retardiran nacin, imam osjecaj kao da sam u 2000 a ne u 2012/2013. Npr. dok strijelac slavi pogodak, iza njega tri igraca radi istu stvar i tako te neke gluposti, u PES-U su ove stvari urađene bolje i
prirodnije 5-eroduplo... u UT-u malo malo neki usain bolt....maaa daaaaj.... to je presmjesno, igraci pice kao da imaju raketni pogon....slijedeca stvar je kada protivnik ima loptu u posjedu, i trci prema golu a moj branic mu pokusava zatvoriti prostor tako sto trci nekako na stranu
(neznam tocno kako da se izrazim) pa ga zna tako pratitii dok ovaj trci polu sprint sa loptom...meni to ponekad zna izgledati pretjerano i nerealno. Takodjer kretnje igraca znaju izgledati smjesno...kosina tijela igraca u punom sprintu itd. I u vraziju mater ono sto mene muci jos od
FIFe 12 je sam gol, koji meni izgleda nekako manji ili ti ga skucen. Vrtio sam razlicite vrste kamera, kut promatranja ali isti problem.
Da mi je netko rekao da ce vise igrati PES koju sam nabavio preko Jack Sparrow-a nego FIFU, rekao bi mu da je lud...ali eto tako je, pored svih silnih mana mi i dalje picimo pes, nekad se i sam pitam zasto, nekako je zarazan, nepredvidv, bolje izbalansiran, i ono sto je fascinantno je da se znalo podudariti toliko situacija iz stvarnih nogometnih dešavanja, ostaneš ono paf...ja i frend bas uzivamo...tu i tamo ga nagovorim da odigramo jednu fife i to je to...njemu tu takodjer fali nesto, fali emocije. Moj posljednji zakljucak je
da kanađanima (EA) fali osjecaj za prostor i balans kada je virtualni nogomet u pitanju. Zakazali su na nekim osnovnim stvarima, da jednostavno ne mozes vjerovati i ubije ti svaku draz, postane dosadno...s nestrpljenjem cekam PES 2014 i taj novi FOX engine, jer imam neki osjecaj da ce to biti konacno TO, i da ce nam KONAMI vratiti ono sto svi vec dugo cekamo...NAJBOLJU SIMULACIJU NOGOMETA.
Pozzz!!!
Ja kada pocnem pes i prvih pet tekmi meni se slosi toliko da ceo dan mi nije dobro,koliko se iznerviram,jesu ove godine unistili fifu tj FUT posto njega igram jedino i sto su unistili overal i ocene i skilove kod vecina igraca i odbrana je ove godine pet puta slabije uradjena nego u fifi 12.

do you feel me???