FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.468
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
KODAK17 kaže...

Evo nakon jedne duže stanke...citam komentare i vidim da ima razocarani. Ja sam takodjer jedan od njih. Men najvise smeta sam osjecaj kada zabijes gol, ne osjetim taj let lopte, ni daljinu, jedino sta osjetim je da sam bušno vratara i to je to....ono sto meni takodjer zna ponekad

ubiti zelju za igranjem su proslave gola i sam kut kamere...po meni su to riješili na retardiran nacin, imam osjecaj kao da sam u 2000 a ne u 2012/2013. Npr. dok strijelac slavi pogodak, iza njega tri igraca radi istu stvar i tako te neke gluposti, u PES-U su ove stvari urađene bolje i

prirodnije 5-eroduplo... u UT-u malo malo neki usain bolt....maaa daaaaj.... to je presmjesno, igraci pice kao da imaju raketni pogon....slijedeca stvar je kada protivnik ima loptu u posjedu, i trci prema golu a moj branic mu pokusava zatvoriti prostor tako sto trci nekako na stranu

(neznam tocno kako da se izrazim) pa ga zna tako pratitii dok ovaj trci polu sprint sa loptom...meni to ponekad zna izgledati pretjerano i nerealno. Takodjer kretnje igraca znaju izgledati smjesno...kosina tijela igraca u punom sprintu itd. I u vraziju mater ono sto mene muci jos od

FIFe 12 je sam gol, koji meni izgleda nekako manji ili ti ga skucen. Vrtio sam razlicite vrste kamera, kut promatranja ali isti problem.

Da mi je netko rekao da ce vise igrati PES koju sam nabavio preko Jack Sparrow-a nego FIFU, rekao bi mu da je lud...ali eto tako je, pored svih silnih mana mi i dalje picimo pes, nekad se i sam pitam zasto, nekako je zarazan, nepredvidv, bolje izbalansiran, i ono sto je fascinantno je da se znalo podudariti toliko situacija iz stvarnih nogometnih dešavanja, ostaneš ono paf...ja i frend bas uzivamo...tu i tamo ga nagovorim da odigramo jednu fife i to je to...njemu tu takodjer fali nesto, fali emocije. Moj posljednji zakljucak je

da kanađanima (EA) fali osjecaj za prostor i balans kada je virtualni nogomet u pitanju. Zakazali su na nekim osnovnim stvarima, da jednostavno ne mozes vjerovati i ubije ti svaku draz, postane dosadno...s nestrpljenjem cekam PES 2014 i taj novi FOX engine, jer imam neki osjecaj da ce to biti konacno TO, i da ce nam KONAMI vratiti ono sto svi vec dugo cekamo...NAJBOLJU SIMULACIJU NOGOMETA.

Pozzz!!!    

Ja kada pocnem pes i prvih pet tekmi meni se slosi toliko da ceo dan mi nije dobro,koliko se iznerviram,jesu ove godine unistili fifu tj FUT posto njega igram jedino i sto su unistili overal i ocene i skilove kod vecina igraca i odbrana je ove godine pet puta slabije uradjena nego u fifi 12.

14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

ulov večeri!

Uf dobar ulov, mislim da sam baš Kelvina kada sam počeo igrati FUT vidio za neku mizernu cijenu, ali nisam ga kupio jer nisam bio siguran koliko vrijedi. Inače gledam sada database i tražim, no nemogu vidjeti cijene tako davno bidane, ali ova tvoja je u posljednih mjesec dana najbolji ulov i to debelo.

13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
KODAK17 kaže...

5-eroduplo..

{#}

.slijedeca stvar je kada protivnik ima loptu u posjedu, i trci prema golu a moj branic mu pokusava zatvoriti prostor tako sto trci nekako na stranu

probaj pustiti x koji put? ili 2? ili koja god tipka ti je za standing defending pa ti neće trčati pod stranu

Ma ok! Samo je smijesno vidjeti da ga uspjeva tako pratiti dok ovaj sprinta. Lijepa je to animacija ali lose izbalansirana, bolje da su ostavili kao u fifi 12.

A sad malo matematike: "5-eroduplo" ti ga dođe kao 10 puta bolje (zato citaj "10 PUTA BOLJE") {#} do you feel me???

14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

ulov večeri!

Svaka cast, uspio si ga ulovit prije Mamica {#}

15 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

ulov večeri!

Svaka čast, btw od kuda ti toliko novčića :) haha, sve sa trejda?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
strbi kaže...
antiljano27 kaže...

ulov večeri!

pa sta je 35000...ja sam trejdom plus igranjem skupio 650k plus ekipa koju imam

15 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
strbi kaže...
antiljano27 kaže...

ulov večeri!

a jbg, ne znam ja :)) dogurao jesam do prve divizije i dobar sam, ali nemam bas love za zlatne pakete, pa da nesta prodam iz njih..a i ovako, tesko nadem nesta da se moze dobro preprodati

A i nisam mislio na tih 35k, nego jos ovih 175k u kutu :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 12:19 (strbi).
15 godina
strbi kaže...
BoobZ kaže...
strbi kaže...
antiljano27 kaže...

ulov večeri!

a jbg, ne znam ja :)) dogurao jesam do prve divizije i dobar sam, ali nemam bas love za zlatne pakete, pa da nesta prodam iz njih..a i ovako, tesko nadem nesta da se moze dobro preprodati

A i nisam mislio na tih 35k, nego jos ovih 175k u kutu :D

kupuj bronz paketice, ja sam jucer potrosio preko 25k na bronz paketice, i trejdas, platis 750 a za jedan ugovor dobijes 350/450 zavisi kakav je.

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Meni je najbolje pocet s "head coaches" na aukcijama kupujem za min 300 max 500 coinsa, i stavljam buy now 900, 1000. Proda su u roku pol sata... profit je odlican za pocetak.

Kasnije nastavljam s silver playerima... (raj je PL) posbno Aston Villa.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

pozdrav, ja sam mislio krenuti igrati fifu13 online pa ako mi samo netko može ukratko reći da li je dovoljno samo kupit original key i ubacit ga u ovu postojeću igricu na kompu koja je crackana? ili moram baš dvd kupovat pa ponovno instaliravat? origin već imam instaliran.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Kupi igru. Izbrisi tu koju imas sad na kompu i pusti da ti origin sam skine igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

da ne kupujem paketice mogao sam imat preko 800k sa tradeom. Samo bronze englezi ili eto silver brazilci, ništa drugo a počeo sam sa 1k prije par dana :D Kelvin se sad prodao za 100K :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moj ti je savjet da skines ponovo igru preko origina...lijepo ukucas key i laganini...zasto ti treba blamiranje ako nesto krene po zlu sa crack-ovanom verzijom... 

15 godina
neaktivan
Svaka čast, nikad mi se nije dalo yebat s trejdom tako, niti mi se neće vjerojatno.

Btw. jel mi se čini ili baš svi i njihova mama imaju barclays pl ekipu?
Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Jedno glupo pitanje, ali kako znate za koliko para utopit nekog igrača, gdje pratite cijene? Nije valjda da po auction house prelistavate, toga ima more...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Someone kaže...

Jedno glupo pitanje, ali kako znate za koliko para utopit nekog igrača, gdje pratite cijene? Nije valjda da po auction house prelistavate, toga ima more...

imaš futhead i ultimate database koji je točniji, ali ja ti to ne pratim, s vremenom naucis napamet kako se cijene krecu. Ja sam se "specijalizirao" za bronze engleze i vjerojatno za svakog znam za koliko u kojoj formaciji ide.

15 godina
antiljano27 kaže...
Someone kaže...

imaš futhead i ultimate database koji je točniji, ali ja ti to ne pratim, s vremenom naucis napamet kako se cijene krecu. Ja sam se "specijalizirao" za bronze engleze i vjerojatno za svakog znam za koliko u kojoj formaciji ide.

noob

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
13 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

Moj ti je savjet da skines ponovo igru preko origina...lijepo ukucas key i laganini...zasto ti treba blamiranje ako nesto krene po zlu sa crack-ovanom verzijom... 

Aha, ok, hvala, al imam još jedno pitanje:

jel moram kupiti preko origina za onih 30€ ili mogu negdje proći jeftinije? ako moram preko origina, još jedno dodatno pitanje: nakon što ubacim sve svoje podatke (adresa, ime, broj kartice i sve to) da li se meni odmah krene igrica downloadati? i zašto im uopće dajem svoju adresu ako se sve obavlja putem interneta, i plaćanje i skidanje?

hvala puno!

15 godina
neaktivan
FIFA 13

@croatianracer Jel te netko nešto pitao?

0 0 hvala 0
13 godina
figsmokva kaže...
KODAK17 kaže...

Aha, ok, hvala, al imam još jedno pitanje:

jel moram kupiti preko origina za onih 30€ ili mogu negdje proći jeftinije? ako moram preko origina, još jedno dodatno pitanje: nakon što ubacim sve svoje podatke (adresa, ime, broj kartice i sve to) da li se meni odmah krene igrica downloadati? i zašto im uopće dajem svoju adresu ako se sve obavlja putem interneta, i plaćanje i skidanje?

hvala puno!

Nemoj preko origina imas na drugim sajtovima gdje ti posalju samo CD.key G2play ti je koliko sam vidio najjeftiniji i tamo uzmi. Samo trebas imati paypal i to je to. Dok kupis igru i ubacis CD-key u origin pojavi ti se igra tamo i samo kliknes na nju i download.

13 godina

Pun mi je k online lige  i online turnira, samo bjeze i smuljaju te...krenuo opet single player divisiu i turnir...

Upravo prodao Juventusov beđ za 3k...i to nakon sta sam ga ja slucajno stavio na 1h za buy now 3k bez bid-a....ili ga je kupila neka budala, ili jako jako zagrizen navijac pa nije ni gledao cijenu nego prvo sta mu je doslo je uzeo...

Prodaje ko kakve igrace iz reala? Specificno Caljeron me zanima...ako ima u formaciji 4-3-2-1 al moze i u bilo kojoj drugoj...zelim slozit kolki tolki real madrid. Imam brazilce al odlucio malo promjena :)

Proljece na moje rame slijece, Barca u finale nikad nece
15 godina
neaktivan
FIFA 13

meni treba callejon u 4-4-2 formaciji :D ako netko ima, neka javi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Pozdravvv, dali mi netko može reći koliko bi koštao znači samo key igre, da mogu igrati ultimate team, a iman već pirat igru, gdje je najjeftinije kupiti?

Daria
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sad sam igrao DIV 1 utakmicu protiv lika...cijelu utakmicu znaci stvaram šanse, pucam, al de gej brani sve zivo...onda dobim glupav gol iz kontre u 45toj. Odemo na poluvrijeme...16 udarca, od toga 11 u okvir, a on 3 udarca, 2 u okvir i ima taj gol iz 45te...

Zapocne drugo pol...48. min zabijam za 1:1 topnickim udarcem sa 20 metara...i tako nastavi se igra, i dalje brzi tempo, stvaram šanse, i opet u 69toj dobijem hebeni gol iz kontre...zakasnio sam izac mu na igraca sa loptom i dobio sam gol iz peterca...nakon toga jos vise sam upregnuo i stvarao sanse...onda skoro dobio dva gola od 80 do 90 minute...i onda nakon sta je bio korner za njega u 90. minuti sa santanom cistim prema emersonu i tu ostajem sa 3 napadaca + jedan vezni koj se prikljucivao, protiv dva njegova branica...i iz te kontre zabijam za 2:2....lik na mikrofonu je samo usutio...i cuo sam valjda udarac po stolu xd...

Izvuko sam se...al moglo je i gore zavrsit...jest da mi ova DIV 1 ide lose...6 utakmica ostalo dokraja a ja imam tek 3 boda...

16 godina
FIFA 13

Ja sam uzeo danas na kinguin.net, 19 eura, tesko da ima jetinije...

Ajde dodajte me na originu, da ne pise pored frends 0 {#} 

nick: M3sinj0

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
FIFA 13

Ima na amazonu za 14$ {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma meni ne ide toliko loše u prvoj diviziji UT, samo nemam bas neke igrače. Opet sam osigurao ostanak u ligi, i sad trebam ponovno tri pobijede za redom da bih osvojio diviziju. Uglavnom imao sam 4 pobijede u nizu pa poraz i nerjeseno i sad moram dobiti ovo ostalo :) 

EDIT: zar nema više daily giftova na njihovoj stranici? xD

Ovo je moj tim, mislim da protiv svih kojih sam igrao su imali bolje timove, al dzaba kad su losi :) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 12:51 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danas tj od sinoc od 10 uvece nisam odigrao tri utakmice kako treba sve citeri i evo jos nemam utakmicu odiranu i to sve zbog toga sto nailazim na citere i stalno izlaze.
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Dobrodošao u društvo :)

Ja cipam po Gold cupu i jucer sam bas uzivao, napokon nakon duze vremena. Usao sam 3 puta i sva 3 puta zaredom osvojio. U prvom finalu se zajebava s nekim Talijanima preko voice chata, jedan je igra prvo poluvrijeme, drugi drugo. Posto se moj klub zove FC Spalato, a na njihovom je to Split pa su odma znali odakle sam i znali su za Hajduk i pobjedu protiv Intera. Stalno su spominjali rijec cazzo ilitiga k**** kad faliju nesto, pitaju oni mene jel znam sta to znaci, kad sam im reka oni udri se smijat :D al eto dobija sam ih 3:2.

I tako nakon tih turnira, idem probat division 1, ima sam score 5-0-0 ali 3 pobjede su zbog tih citera koji ne znaju ili ne zele izac prije utakmice nego puste da zabijem gol i onda izadu...vidi stvarno spoji me s nekim normalnim, dobijem i sad mi treba jos jedna pobjeda za osvajanje. Drugu zaredom, sta nije odavno, opet me spoji s normalnim, ima je IF Gerrarda, ali ajde nes ti...tu sam izgubija 3:2 s tim da sam promasija 4-5 cistih sansi i praznih golova zbog crne lopte koja se ne vidi u sjeni uopce. Vec sam se ponada da vise nema ono da me spaja samo s cheaterima kad ono 3,4 zaredom, opet, tu sam mora stalno stiskat alt+f4 kad im vidim ekipu jer da sam poceo igrat bacilo bi me ponovo na pocetak sezone. 5. put me spoji s nekim FC Zdrowie, ajde ja govorim ovi bi moga bit normalan i stvarno je, vodio 3:0 on se diskonekta i osvojim titulu 3. put. U paketicu Aimar i Granqvist u losoj formaciji tako da sam to discarda, uzeo samo contracte...

Danas opet pokusavam, ali nece, spaja s njima i gotovo...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 14:39 (axest).

0 0 hvala 0
13 godina

Prodajem higuaina, caljerona i khediru, de geu i beđ intera, lazia...PM!

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 15:03 (TheDarkSide).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice