FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.693
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
Re: FIFA 13
pod009 kaže...
Pa da nitko u temi ne želi/ne može pomoći oko nekih problema (ne samo mog), nego se svi odreda žale na citere ili prodaju igrače... -.-"

Da neko zna u cem je problem bi ti pomogo, ocito nezna, a ti koristi malo google jer ja neam vremena trazit za tebe

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan

A ne znam bas, ja nisam ima takvih problema...nisam niti jednom izasa kao rage quit pa makar gubija po par razlike. Jedino sta mi se dogodilo najvise 6-7 puta da mi je pukla veza ono usred utakmice i da me diskonekta sa Origina i upise poraz, ali to je sve u ovih 400 utakmica. Jel ima negdje da se vidi taj postotak DNF-a?

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
13 godina
neaktivan
axest kaže...

A ne znam bas, ja nisam ima takvih problema...nisam niti jednom izasa kao rage quit pa makar gubija po par razlike. Jedino sta mi se dogodilo najvise 6-7 puta da mi je pukla veza ono usred utakmice i da me diskonekta sa Origina i upise poraz, ali to je sve u ovih 400 utakmica. Jel ima negdje da se vidi taj postotak DNF-a?

ne mislim na rage quit, makar i to utječe, nego baš na to pucanje veze usred tekme. Znam da ima u seasons ali neznam za UT. 

13 godina
FIFA 13

Ali ja ne znam jel se i meni dize DNF kako i on izlazi ? Jer nije mi jasno to niti malo. Na koji nacin to exploit rade. Da on izade iz tekme i odmah sljedeu konekciju me opet spaja s tim istim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Ima li možda netko nekakav savjet kako se branit od centaršuteva i kornera ? 80% golova koje primam su glavom, 2-3 zapuca na gol u cijeloj tekmi i iz toga mi dade gol i to ofc glavom. ne mogu to spriječiti da se hebem kako se god postavio i skočio -.- što je najgore od kad igram zabio sam glavom na online oko 5x 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

koji su ti odbrambeni igraci i koji formaciju igras

16 godina
mirkossam kaže...

koji su ti odbrambeni igraci i koji formaciju igras

Igram 3-5-2 Veermalen, Luiz, Kaboul i u zamjeni Koscyenli

14 godina
neaktivan

kao prvo sto bih mijenjao to je formacija a svaki je glavonja od njih pokusaj lescota sa stavis pa vidi hoce li ici na bolje

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Nesto pise nakon utakmice kad dobijes coinse pa stisnem ono da ti pokaze kako si ih dobio pa ima DNF Modifier, to mi pise 1.25, a multiplier 0.88 iako mi je i to nekad znalo bit preko 1, sad je palo zbog tih sta izlaze prije utakmica...Sad me ovo sve nazivciralo i potrosija sam 45000 coinsa, odnosno sve sta sam ima na paketice i doslovno nista, 3-4 paketica nijedan rare player u ostala 2 Acerbi i jos jedan bezvezni, eto najbolji mi je bio David Luiz...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Tommy_123 kaže...

Frend i ja počeli redovito rokat 2x2 fifu13. Evo Golazooo jedan :)

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/147321619

2v2 je dobro, ako ste obadva u igrani i ako znate sta u kakvoj situaciji napravit, odnosno da se razumijete...

Kako to da ti igras FIFU? Sta nisi bio jos po izlasku fife i pes-a pljuvao po FIFI ? Vidim nesto su se karte okrenule a?:)

Fifu11 smo rokali prek gamerangera ima 2 godine i napokon je uzeo fifu13 i tak. Ma ima 3 i pol tjedna, možda i više, igram obadvoje :)

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Puklo me i potrosio 85k na packove {#}

Najbolji igrac Coentrao fail... najbolja kartica 4-1-2-1-2 

0 0 hvala 0
13 godina
CroChef kaže...

Puklo me i potrosio 85k na packove {#}

Najbolji igrac Coentrao fail... najbolja kartica 4-1-2-1-2 

how much za karticu?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

kakve su cijene? 

Evo dam ti 1k manje od nekog prosjeka. (ako u medjuvremenu ne ode)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ljudeki, trazim spanjolce u 4-4-2 formaciji...ili brazilce u bilo kojoj drugoj, jer jos nisam odlucio koju cu formaciju s njima :D

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
strbi kaže...

Vi ste malo previše zabrijali na te čitere ja mislim, sad baš da ti je u 10 tekmi 10 čitera ne vjerujem...igram FUT, ne tako dugo, ali imam jedno 50 utakmica i nisam još sreo čitera, a igram prvu diviziju i umalo da nisam osvojio...naučite igrati i prestanite cmizdriti

Ajde nemoj jesti go*na i citaj sta pisemo. Kako da igras ako ne mozes, frajer napravi DC svaki put cim ude u igru. Ajde dodaj me na origin pa da te naucim igrat kad si toliko. Ja imam preko 500 utakmica. Ali ovo sta je pocelo bit od negdje dan, dva prije bozica je nenormalno. Evo sad igram samo kup jer tamo kolko tolko se moze igrat. Opet i finalu pa cu vidit sta ce bit. Ovo mi je vec 5 put u finalu. Nadam se da se nebudu DC.ali pa da opet popusim sve.

Nisam htio pokrenuti svadu :) Imam i ja puno utakmica, ali ne u UT, vec ovako. Origin mi je strbi_zg, kad nadem vremena budemo odigrali

EDIT: sry za double post {#}

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 19:44 (strbi).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

e ljudi imam 1000 utakmica odigrano mozda sam sreo 15-20 chatera ako se tako kaze (ovi sto prekidaju igru) ali ima zadnjih 2-3 sata sreo sam ih 1000 nevjerovatno nego imam lijek i za to niti mi trosi ni contarct a ni on ne dobija nista.kada mi pokaze njegov tim i vidim da je cheter stisnem win tipku i izadjem na desktop i sacekam 10 sekundi i onda nista ne bude

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

ajmo ajmo Cavani za 10k, Nani u 3-5-2 sa 82 contracta za 48k 

EDIT: Pitanje usput, znače li išta ovi treneri u klubu? recimo Shooting 10%, Dribbling 15% i to ? Pomaže li to uistinu ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 20:11 (Reedy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

naravno da pomaze

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Naravno da ne pomaže ništa ako samo stoji u klubu. to ti doda dodatnih 15% boost na attribute card. znači ako igraču staviš karticu plus 10 pace taj igrac ce dobi onoliko% više koliko imaš trenera za pace. nadam se da sam uspio objasnit

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 13

kašnjenje tipki,neko ima nekakvo rješenje?

aaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
brane22 kaže...

kašnjenje tipki,neko ima nekakvo rješenje?

http://lmgtfy.com/?q=fifa+13+button+delay

probaj tu nac nesto korisno

16 godina
antiljano27 kaže...

Naravno da ne pomaže ništa ako samo stoji u klubu. to ti doda dodatnih 15% boost na attribute card. znači ako igraču staviš karticu plus 10 pace taj igrac ce dobi onoliko% više koliko imaš trenera za pace. nadam se da sam uspio objasnit

razumijem, ali kako da dodam trenera igrčau ? 

15 godina
Reedy kaže...
antiljano27 kaže...

razumijem, ali kako da dodam trenera igrčau ? 

Bonus se automatski doda kad dodaješ karticu na igrača. Bitno da je trener u klubu.

14 godina
neaktivan
Da li neko zna a to je ;Da li mozemo ja i brat da igramo zajedno na FUT? (mislim bilo koju tekmu i kako) hvala!!!!
15 godina
Nokialino kaže...
Da li neko zna a to je ;Da li mozemo ja i brat da igramo zajedno na FUT? (mislim bilo koju tekmu i kako) hvala!!!!

možete, prije početka utakmice kad se biraju dresovi piše ti "add guest" ili nešto slično negdje na ekranu. Mislim da je na xbox gamepadu sa tipkom Y (trokut na PS3 gamepadu).

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
pod009 kaže...
Pa da nitko u temi ne želi/ne može pomoći oko nekih problema (ne samo mog), nego se svi odreda žale na citere ili prodaju igrače... -.-"

Da neko zna u cem je problem bi ti pomogo, ocito nezna, a ti koristi malo google jer ja neam vremena trazit za tebe

Koristim google, i to dobro ;)

znaci nitko nema problema s RS tipkom (right stick?) na gamepadovima koji nisu službeno podržani?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo nakon jedne duže stanke...citam komentare i vidim da ima razocarani. Ja sam takodjer jedan od njih. Mene najvise smeta sam osjecaj kada zabijes gol, ne osjetim taj let lopte, ni daljinu, jedino sta osjetim je da sam bušno vratara i to je to....ono sto meni takodjer zna ponekad

ubiti zelju za igranjem su proslave gola i sam kut kamere...po meni su to riješili na retardiran nacin, imam osjecaj kao da sam u 2000 a ne u 2012/2013. Npr. dok strijelac slavi pogodak, iza njega tri igraca radi istu stvar i tako te neke gluposti, u PES-U su ove stvari urađene bolje i

prirodnije 5-eroduplo... u UT-u malo malo neki usain bolt....maaa daaaaj.... to je presmjesno, igraci pice kao da imaju raketni pogon....slijedeca stvar je kada protivnik ima loptu u posjedu, i trci prema golu a moj branic mu pokusava zatvoriti prostor tako sto trci nekako na stranu

(neznam tocno kako da se izrazim) pa ga zna tako pratitii dok ovaj trci polu sprint sa loptom...meni to ponekad zna izgledati pretjerano i nerealno. Takodjer kretnje igraca znaju izgledati smjesno...kosina tijela igraca u punom sprintu itd. I u vraziju mater ono sto mene muci jos od

FIFe 12 je sam gol, koji meni izgleda nekako manji ili ti ga skucen. Vrtio sam razlicite vrste kamera, kut promatranja ali isti problem.

Da mi je netko rekao da cu vise igrati PES koji sam nabavio preko Jack Sparrow-a nego FIFU, rekao bi mu da je lud...ali eto tako je, pored svih silnih mana mi i dalje picimo pes, nekad se i sam pitam zasto, nekako je zarazan, nepredvidv, bolje izbalansiran, i ono sto je fascinantno je da se znalo podudariti toliko situacija iz stvarnih nogometnih dešavanja, ostaneš ono paf...ja i frend bas uzivamo...tu i tamo ga nagovorim da odigramo jednu fife i to je to...njemu tu takodjer fali nesto, fali emocije. Moj  zakljucak je

da kanađanima (EA) fali osjecaj za prostor i balans kada je virtualni nogomet u pitanju. Zakazali su na nekim osnovnim stvarima, da jednostavno ne mozes vjerovati i ubije ti svaku draz, postane dosadno...s nestrpljenjem cekam PES 2014 i taj novi FOX engine, jer imam neki osjecaj da ce to biti konacno TO, i da ce nam KONAMI vratiti ono sto svi vec dugo cekamo...NAJBOLJU SIMULACIJU NOGOMETA.

Pozzz!!!    

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 8:46 (KODAK17).
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

5-eroduplo..

{#}

.slijedeca stvar je kada protivnik ima loptu u posjedu, i trci prema golu a moj branic mu pokusava zatvoriti prostor tako sto trci nekako na stranu

probaj pustiti x koji put? ili 2? ili koja god tipka ti je za standing defending pa ti neće trčati pod stranu
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ulov večeri!

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 0:30 (antiljano27).

2 1 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
Nokialino kaže...

možete, prije početka utakmice kad se biraju dresovi piše ti "add guest" ili nešto slično negdje na ekranu. Mislim da je na xbox gamepadu sa tipkom Y (trokut na PS3 gamepadu).

Nemože se to više na FUT-u, izbačeno je.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice