Neznam više kaj da velim u vezi ove igre. Čudim se kak se ovaj gamepad još nije raspal od bacanja na pod!! Kak su to j*beno složili ove divizije pa zapop!zdit. U FUT-u odigram 4 diviziju bez problema, sve pobjede, uđem u 3. i igrači se ponašaju gore od neke naše županijske lige dok dođu još pijani na utakmicu! Mene sad zanima jedna stvar, kak da ja dobim BARjednu utakmicu jer ovak je to nemoguće?? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svaki puta gledaj fitness i moral. Ja poslije svakih par tekmi ako ne zveknem protivnika kupim to i piknem i onda je sve normalno.
Svaki puta gledaj fitness i moral. Ja poslije svakih par tekmi ako ne zveknem protivnika kupim to i piknem i onda je sve normalno.
Ja svaku tekmu igram sa svim na full ali jednostavno neki put igra ima neke druge planove. Danas mi lik iz dva centaršuta zabije dva gola a ja dva puta s peterca prebacim prazan gol? Odmah sljedeću naletim na lika s kompletnim bayernom i razvalim ga bez problema. Kako je netko rekao neki dan, još jedan normalan dan u fifi... jednostavno s time se pomiriš jer doći će i tvojih pet minuta...
Upravo sam ga gutnuo medu krajnike sa paketima. 10 komada i u niti jednom nista... niti da me dirne :)
nikad prije nisam imo karticu koja je iznad IF al ova je odlicna. IF kad imas nekog (barem meni) ne vidi se neka razlika od obicne al ova je fenomenalna.
Ma stavim im i ja to, Moral na VH, fitnes na H, al jednostavno to nisu isti igrači. Ajd kužim neke stvari dok igram protiv jače ekipe, ak su sporiji, slabiji u skoku, al nekakve debilane poput krivog dodavanja, zaboravljanja lopte ili ponašanja kao da su klaunovi, to stvarno raživcira čovjeka...
Brijem da im je opet prdno trade.
Brijem da im je opet prdno trade.
meni radi normalno
Inace pazite koje igrace dobijete u paketima, citam da ima dosta kartica di dobijete igraca koji je u TOTS ili TOTW ali ima normalnu karticu...
Prodao svog TOTS-a za 500 000 
nevjerujem, cijena Martinezu raste...
danas je isao bez problema za 450k, sad ga nema ispod 515k
Za kolko da ga stavim. U ovoj formaciji ga nema uopce... Piknut cu milju :D
Oko 100k bi trebao dobiti...
najmanja cijena je 249k
a vidi prodaj ga sto brze radi opadanja cijene iz dana u dan
Ne moguće...
EDIT:
EVO GA KRU' TI LJUBIM!!!!
Ponesete me ovakvim shra...ima i onda odem i spisdhim za nekoliko packova i naravno opet ne dobijem ništa...pa dokle?
Oko 100k bi trebao dobiti...
Daj molim te, najmanja cijena je 150-200k i to u formaciji divljoj...
Danas ujutro si ga mogao dobiti za 129 bez imalo porblema.Prodaj dok cijena stoji visoko...
vec se pricalo o tom, cijene se mjenjaju tokom dana
ko ga hoce kupit, kupit ce ga sad , a najmanji buy now je 249k, stavi ga na 230k pa vidi
Sto ih je manje, to ce visa cijena bit. Dok svi kupe, nece ostat niti jedan. Upravo je najniza cijena oko 210k i to nije buy now... Samo lagano momci.
Ne moguće...
EDIT:
EVO GA KRU' TI LJUBIM!!!!
Ponesete me ovakvim shra...ima i onda odem i spisdhim za nekoliko packova i naravno opet ne dobijem ništa...pa dokle?
danas sam se suzdrzao, uzeo samo 50k paketica :D
Ajax i njihov dres ide ko lud za te pare.
Pa koji je qurac sa ljudima da konstantno spustaju cijene ? Lik ga je pikno za 200k buy now. Pa mogo ga je drzat bez problema oko 230-240k, ali ne uvijek se nade imbecil koji ce to napravit. Prestrasno.
danas sam se suzdrzao, uzeo samo 50k paketica :D
Ja na PS3 i PC blizu 150k zajedno i nisam dobio baš ništa. Jesus Navasa na PS3 koji tamo ide za tisuću coinsa... bem ti sreću...
25minuta vodima 1-0 lik mi u 27 i 28moj zabije 2 retardirana gola i onda ljepo pocme lagairat do kraja utakmice.. ma mislim ono sta je ovo kakav je ovo urac!!
Samir popio previše kofeina prije tekme pa mu se pomutilo u glavi - NOVI VIDEO 
EDIT: Današni TOTW leakana slika vjerojatno:
https://pbs.twimg.com/media/BJskuvOCUAAzdsj.jpg
LOOOOOOOOOOOOOOOL
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/ugasena-i-zadnja-nada-tragicna-pogreska-vratara-intera---285643.html

HAHAHAHAHA NE VJERUJEM! 
Sime, kolko trazis za Valbuenu?
25minuta vodima 1-0 lik mi u 27 i 28moj zabije 2 retardirana gola i onda ljepo pocme lagairat do kraja utakmice.. ma mislim ono sta je ovo kakav je ovo urac!!
Noćas, tvrda tekma. Zabijem za 1-0 u 70 min. Lik izjednači u 88 min tako da moja tri igrača nakon njegovog centaršuta padnu jedan preko drugog i on mirno pospremi na prazan gol i onda u 90 minuti na pet metara stoji balotelli okružen trojcom njegovih igrača koji u jednom trenutku počnu trčati na tri različite strane? Ja mu mirno dodam i on zabije sam samcat s 5 metara po sredini gola za pobjedu 2-1? Sve je bilo normalno do te 88 minute i onda je igra jednostavno poludjela? A da ne pričam koliko je trajala ta devedeseta minuta? Nitko mi ne može objasniti da je ovo kaj se dogodilo u te dvije minute normalno, pogotovo tko je gledao tekmu.