I kakva ti je veza s obzirom da igras protiv amerikanaca?
Ja cu ipak sacekat nesto vise od 52h :)
I kakva ti je veza s obzirom da igras protiv amerikanaca?
Ja cu ipak sacekat nesto vise od 52h :)
Ima ko bronze LF ili RF za formaciju 4-3-2-1, sve ostale imam, fale mi ta dva a na AH ni traga od njih, samo par gold al slazem bronze ekipu...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Eto na kraju najbolje prosli ovi sa eplati :)
Ma, totalno su izgubili poštovanje od mene. Zato sam naručio sa Eplati, 5 kn više, al barem sam siguran da dobivam.
Nakraju, eplati winner xd
To se zove nemati sreće...
Kakoznas da je otisla maticna? Zavisi koj socket, moze se to zamjenit pa nastavit igrat, ili ako je roknuo kakav kondenzator, odnijet da se zalemi :) naravno nekom tko znam pa da mozes u miru FIFU 13 igrat :)
Nakraju, eplati winner xd
Haha ja narucio od cdkeyhunt.com i jos sam dobio besplatnu steam igru :D
Koju igru? jel bar valja :) uz FIFU 13 xd
Radje kupi novi , nego da ovako strepis...neznam nisam imao takvu situaciju :)imam xbox360 gamepad orginaL:)
Socket 766 ne postoji, postoji 755 na koj si mislio, to je malo star socket, tj vise ihnema baš u prodaji, a ni procesora ( osim dual corova) Nemora znacit da maticna je sama odsebe rikla, moze bit i do napajanja, pa zato mozda ne pali maticna. Sve treba testirat pa vidit di je kvar nakraju :) Uglavnom, nadam se da ces sredit pa da rokas FIFU 13 s nama xd
Čak je vrlo vjerojatno i do napajanja problem. Što ako je slučaj imaš problem koji te košta 300tinjak kuna i eto te u Fifi. Istestiraj sve detaljno kao što ti je thedarkside preporučio.
Pitao je maloprije antimadridista pa da ponovim, ima li tko kakvih saznanja o Android UT aplikaciji?
Čak je vrlo vjerojatno i do napajanja problem. Što ako je slučaj imaš problem koji te košta 300tinjak kuna i eto te u Fifi. Istestiraj sve detaljno kao što ti je thedarkside preporučio.
Pitao je maloprije antimadridista pa da ponovim, ima li tko kakvih saznanja o Android UT aplikaciji?
Rekli su da prvo idu Iphone, i ta "sranja" a onda Android nakon njih, vjerovatno par mjeseci nakon sta FIFA 13 izađe, mozda oko nove godine, ili pocetkom sljedece
Ili uzme sestrino napajanje, a njoj stavi ovo pokvareno i pravi se lud. Bolje da čuva tih 300 kuna za FIFU 14 ak je moguće.
Ili uzme sestrino napajanje, a njoj stavi ovo pokvareno i pravi se lud. Bolje da čuva tih 300 kuna za FIFU 14 ak je moguće.
Ako su ista napaljanja, mislim isti pin:) onda nek to napravi xd Treba se snac :) hahah xd...sve za FIFU xd
Do Fife 14 složi novi komp :D Za Fifu se počne čuvati krajem kolovoza :D
na key 4 game je ultimate edition 235kn, tako da ipak nisu najbolje prosli ovi sa eplati :)
na key 4 game je ultimate edition 235kn, tako da ipak nisu najbolje prosli ovi sa eplati :)
Kako nisu? 225 kn? Ja sam uzeo nešto kasnije i platio 232,88kn
Da, ja sam isto uzeo za 225, tko vam kriv što ste čekali da poraste na 255
Vidim da jos nije izasao lekic za sladoled fifu 13,ono kako je krenulo nece izasi uskoro,mislim na igrace koji igraju sladoled fifu 13,a dok za original igrace mogu neki od sutra a neki od prekosutra da igraju najbolji fudbal.
Odneo sam komp jutros i treba veceras da ga uzmem sa popravke,nece me nista kostati jer tu gde sam uzeo maticna je jos pod garancijom a uzeo sam je u aprilu.Tako da ocekujem vas u narednim danima da igramo fifu 13.
Da otvorimo temu sa nickovima ili je nepotrebno jer već imamo za FIFU 12?
20 za da 16 za ne. Otvarajte :P
20 za da 16 za ne. Otvarajte :P
Ništa od toga, treba dvotrećinska većina...
Odigrao sinoc dvije utakmice preko US-a. Previse laga i neigrivo, no ok, ping mi je radi proxya bio preko 300, pa ne cudi.
No igra mi djeluje fenomenalno, ove godine cu cak igrati malo za promjenu :)
Malo opreznije kod postavljanja pitanja @simo97 , ipak je ovo jedan ozbiljan forum. I ja sam skinuo
verziju fife, ali samo zato sto sam zeljan igrati
. Kako odmice vrijeme bez cracka za download, izgleda da cu prije kupiti cd key nego sto zaigram pir verziju fife.
Nego da usput pitam vas forumase, razmisljao sam da kupim cd key za FIFU 13 sa http://cdkeyhunt.com/fifa-13, cini mi se da je tu najniza cijena. Medjutim citao sam po drugim forumima da ce na originu biti popust na kojem ce se fifu moci kupiti za 19,99 USD pa ima li tu istine? Ako ima koja stranica sa nizom cijenom cdkeya nego sa linka gore, dajte link.