FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.281.759
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
FIFA 13

I kakva ti je veza s obzirom da igras protiv amerikanaca?

Ja cu ipak sacekat nesto vise od 52h :)

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13
Oce biti problem u multi mecevima ako mi se prekine USB od kontrolera na 1s, jer zica malo zeza pa se cuje onaj zvuk, ali nakon sekunde se vrati

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

Ima ko bronze LF ili RF za formaciju 4-3-2-1, sve ostale imam, fale mi ta dva a na AH ni traga od njih, samo par gold al slazem bronze ekipu...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
FIFA 13
Sad gledam na base-hostu su uvrstili ultimate edition pod popuste i košta 249kn. Najavljuju već mjesec dana neke super uber popuste i onda toliko snize cijenu. Još se ne može naručiti,
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Eto na kraju najbolje prosli ovi sa eplati :)

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...
Sad gledam na base-hostu su uvrstili ultimate edition pod popuste i košta 249kn. Najavljuju već mjesec dana neke super uber popuste i onda toliko snize cijenu. Još se ne može naručiti,

Ma, totalno su izgubili poštovanje od mene. Zato sam naručio sa Eplati, 5 kn više, al barem sam siguran da dobivam.

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
neaktivan

Nakraju, eplati winner xd

13 godina
neaktivan
Meni otisla maticna tako da od igranja nema nista,jer od popravke tj zamene nema nista iz raznoraznih razloga.Tako da sam za dz dao pare za fifu.
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
Meni otisla maticna tako da od igranja nema nista,jer od popravke tj zamene nema nista iz raznoraznih razloga.Tako da sam za dz dao pare za fifu.

To se zove nemati sreće...

13 godina
neaktivan

Kakoznas da je otisla maticna? Zavisi koj socket, moze se to zamjenit pa nastavit igrat, ili ako je roknuo kakav kondenzator, odnijet da se zalemi :) naravno nekom tko znam pa da mozes u miru FIFU 13 igrat :)

13 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

Nakraju, eplati winner xd

Haha ja narucio od cdkeyhunt.com i jos sam dobio besplatnu steam igru :D

The king is back!
13 godina
neaktivan

Koju igru? jel bar valja :) uz FIFU 13 xd

14 godina
FIFA 13
Oce biti problem u multi mecevima ako mi se prekine USB od kontrolera na 1s, jer zica malo zeza pa se cuje onaj zvuk, ali nakon sekunde se vrati

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RedHill kaže...

Radje kupi novi , nego da ovako strepis...neznam nisam imao takvu situaciju :)imam xbox360 gamepad orginaL:)

13 godina
neaktivan
znam jer sam procesor i ram memoriju i grafu stavljao na sestrin komp i radi.Videcu sta ce biti ovih dana.Intelova je plocca socet 766 ja mislim da je ali nisam siguran.na njoj mi je bila e 7500 procesor 2.9
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
znam jer sam procesor i ram memoriju i grafu stavljao na sestrin komp i radi.Videcu sta ce biti ovih dana.Intelova je plocca socet 766 ja mislim da je ali nisam siguran.na njoj mi je bila e 7500 procesor 2.9

Socket 766 ne postoji, postoji 755 na koj si mislio, to je malo star socket, tj vise ihnema baš u prodaji, a ni procesora ( osim dual corova) Nemora znacit da maticna je sama odsebe rikla, moze bit i do napajanja, pa zato mozda ne pali maticna. Sve treba testirat pa vidit di je kvar nakraju :) Uglavnom, nadam se da ces sredit pa da rokas FIFU 13 s nama xd

16 godina

Čak je vrlo vjerojatno i do napajanja problem. Što ako je slučaj imaš problem koji te košta 300tinjak kuna i eto te u Fifi. Istestiraj sve detaljno kao što ti je thedarkside preporučio. 

Pitao je maloprije antimadridista pa da ponovim, ima li tko kakvih saznanja o Android UT aplikaciji?

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Čak je vrlo vjerojatno i do napajanja problem. Što ako je slučaj imaš problem koji te košta 300tinjak kuna i eto te u Fifi. Istestiraj sve detaljno kao što ti je thedarkside preporučio. 

Pitao je maloprije antimadridista pa da ponovim, ima li tko kakvih saznanja o Android UT aplikaciji?

Rekli su da prvo idu Iphone, i ta "sranja" a onda Android nakon njih, vjerovatno par mjeseci nakon sta FIFA 13 izađe, mozda oko nove godine, ili pocetkom sljedece

15 godina
dreammaker kaže...

Ili uzme sestrino napajanje, a njoj stavi ovo pokvareno i pravi se lud. Bolje da čuva tih 300 kuna za FIFU 14 ak je moguće.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
dreammaker kaže...

Ili uzme sestrino napajanje, a njoj stavi ovo pokvareno i pravi se lud. Bolje da čuva tih 300 kuna za FIFU 14 ak je moguće.

Ako su ista napaljanja, mislim isti pin:) onda nek to napravi xd Treba se snac :) hahah xd...sve za FIFU xd

16 godina
Hexfire kaže...
dreammaker kaže...

Do Fife 14 složi novi komp :D Za Fifu se počne čuvati krajem kolovoza :D

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
nije do napajanja i to sam proverio kao i hard disk to sve radi
15 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

na key 4 game je ultimate edition 235kn, tako da ipak nisu najbolje prosli ovi sa eplati :)

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
17 godina
strbi kaže...
Encyanix kaže...

na key 4 game je ultimate edition 235kn, tako da ipak nisu najbolje prosli ovi sa eplati :)

Kako nisu?  225 kn? Ja sam uzeo nešto kasnije i platio 232,88kn

15 godina
FIFA 13

Da, ja sam isto uzeo za 225, tko vam kriv što ste čekali da poraste na 255{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vidim da jos nije  izasao lekic za sladoled fifu 13,ono kako je krenulo nece izasi uskoro,mislim na igrace koji igraju sladoled fifu 13,a dok za original igrace mogu neki od sutra a neki od prekosutra da igraju najbolji fudbal.

Odneo sam komp jutros i treba veceras da ga uzmem sa popravke,nece me nista kostati jer tu gde sam uzeo maticna je jos pod garancijom a uzeo sam je u aprilu.Tako da ocekujem vas u narednim danima da igramo fifu 13.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 10:52 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Da otvorimo temu sa nickovima ili je nepotrebno jer već imamo za FIFU 12?

20 za da 16 za ne. Otvarajte :P

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
17 godina
axest kaže...

20 za da 16 za ne. Otvarajte :P

Ništa od toga, treba dvotrećinska većina...

13 godina
protjeran
FIFA 13

Odigrao sinoc dvije utakmice preko US-a. Previse laga i neigrivo, no ok, ping mi je radi proxya bio preko 300, pa ne cudi.

No igra mi djeluje fenomenalno, ove godine cu cak igrati malo za promjenu :)

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Malo opreznije kod postavljanja pitanja @simo97 , ipak je ovo jedan ozbiljan forum. I ja sam skinuo {#} verziju fife, ali samo zato sto sam zeljan igrati {#}. Kako odmice vrijeme bez cracka za download, izgleda da cu prije kupiti cd key nego sto zaigram pir verziju fife. 

Nego da usput pitam vas forumase, razmisljao sam da kupim cd key za FIFU 13 sa http://cdkeyhunt.com/fifa-13, cini mi se da je tu najniza cijena. Medjutim citao sam po drugim forumima da ce na originu biti popust na kojem ce se fifu moci kupiti za 19,99 USD pa ima li tu istine? Ako ima koja stranica sa nizom cijenom cdkeya nego sa linka gore, dajte link.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice