Ti udarci sa 5-10m glavom su sreca kad se obrane(u vecini slucajeva se pogodi golman).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo bi dobro kad bi nam Eplati poslao Keyeve da možemo skinut igru i onda odma da možemo 28 igrat.
Bilo bi dobro kad bi nam Eplati poslao Keyeve da možemo skinut igru i onda odma da možemo 28 igrat.
Napisa sam vec gore da je potvrđeno da čemo mi sa eplati dobit Ultimate Edition, i distibucija keyeva pocinje 27.9.2012
UE? koja je to drzava? valjda EU xd...
Mah, ja sam platio svoju Ultimate Edition za 225 kuna na epalti:) cekam 27.9 :))
Ako odes na base-host.com.hr vidis da se igre dodaju u ponudu i mislim da bi sutra ili utorak trebalo biti otvaranje. Ako nemozete cekati base: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=535628109786592&set=pb.408137809202290.-2207520000.1348432436&type=1&theater
I ja sam na Eplati i drago mi je da jesam. Dok se Basehost sjeti otvorit stranicu ja ću već igrat.
Mah, ja sam platio svoju Ultimate Edition za 225 kuna na epalti:) cekam 27.9 :))
Key sa Eplati se dobija u četvrtak?
To znači da mogu odmah igrati ako promijenim državu na US
Naravno:) stavis u application settings na en-US xd...još Ultimate Edition dobivamo xd...
navodno oni koji naruče na base-hostu će key dobiti 25. bar sam tako pročitao jednom da su napisali.
sad je pitanje hoće li oni uopće početi sa radom do 25.
Ja sa cuo da ce na base-hostu biti oko 250 kuna( znaci cijena koja je sad na eplati) tako da dođe na isto...
Preko vikenda bi trebalo neki kup napraviti. 
Šta dobijamo bi sa eplati, onih 24 paketića, 10000 fifa coinsa ili adidas all-star team?
Ja sa cuo da ce na base-hostu biti oko 250 kuna( znaci cijena koja je sad na eplati) tako da dođe na isto...
Prvi dan će imati popust do 30% i na fifu.
24 gold paketa...svaki tjedan jedan, znaci 6 mj...
je, to je za Ultimate Edition bez popusta, ali prvi dan će biti popusti na FIFU, tako da očekujem nekih 220 kn maksimalno za Ultimate edition, a ispod 200 kn za običnu verziju.
ako ovaj base host ne otvori sutra do 14:00h uzimam na eplati dosta sam ih ceko
destroyer https://www.facebook.com/key4game javis se u inbox da oces kupiti i on ti posalje sve podatke, kada vidi da je uplaceno on salje key odnosno poslat ce ti key. Jel na eplati 250kn standardna verzija ili UE?
Kakav destroyer? 10 kn skuplje od onog sta sam ja uzeo, a base host, sa popustom skoro ko 225, znaci. Jedino sta je eplati stavio sad cijenu ultimate editiona 255 xd