FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.281.825
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
Re: FIFA 13
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

Ja sa cuo da ce na base-hostu biti oko 250 kuna( znaci cijena koja je sad na eplati) tako da dođe na isto...

je, to je za Ultimate Edition bez popusta, ali prvi dan će biti popusti na FIFU, tako da očekujem nekih 220 kn maksimalno za Ultimate edition, a ispod 200 kn za običnu verziju.

Na base-host je 235 kn SE, 260 kn UE, isporuka 26.9. Prvi dan 30 % popusta.

260kn-30 %=182 kn

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 22:47 (KiX777).
14 godina
FIFA 13
S popustom naravno manje na dan otvaranja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

i jedno pitanje ako na eplati odaberem bankovna transakcija jeli to znaci da ja odem u banku i platim a njima dode potvrda da sam ja pod mojim imenom uplatio na njihov racun

gluposti pitam ali jbg, ko pita taj ne skita :P 

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

Ja sa cuo da ce na base-hostu biti oko 250 kuna( znaci cijena koja je sad na eplati) tako da dođe na isto...

je, to je za Ultimate Edition bez popusta, ali prvi dan će biti popusti na FIFU, tako da očekujem nekih 220 kn maksimalno za Ultimate edition, a ispod 200 kn za običnu verziju.

Pa tu su negdje, ja sam svoju sa eplati UE uzeo za 225 kn...znaci neracunaj taj popust, opet je eplati jedan od jeftinijih...al uglavjom boli nas k:D bolje to nego box za 350 xd

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
d3stroy3r_cro kaže...

i jedno pitanje ako na eplati odaberem bankovna transakcija jeli to znaci da ja odem u banku i platim a njima dode potvrda da sam ja pod mojim imenom uplatio na njihov racun

Tako nesta, ali kazem https://www.facebook.com/key4game

15 godina
KiX777 kaže...
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

260kn-30 %=182 kn

nije sigurno da će biti 30% popust na FIFU. Rečeno je da će biti popusti do 30% za neke igre. Za neke više, a za neke manje. Ne vjerujem baš da će staviti na FIFU 30% popusta, ali je potvrđeno da će biti nekakav popust.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

Ukratko, necemo sad dramatizirat radi 10-20 kn više:) Necemo se zalit, bolje 220-250 nego 350 :))

14 godina
FIFA 13
30% ce biti vjerovatno na igre s velikom potraznjom (PES, FIFA, COD BO II, BF3 PREMIUM...)

0 0 hvala 0
14 godina
TheDarkSide kaže...

Ukratko, necemo sad dramatizirat radi 10-20 kn više:) Necemo se zalit, bolje 220-250 nego 350 :))

Naravno, samo kazem ako covjek zeli stediti 15-20kn da kupi na key4game, ako ne onda eplati

13 godina
FIFA 13

Da sam pri parama  uzeo bih si box izdanje, ipak mi to ostane kao uspomena.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Izgleda da ću ipak uspjet prodat nešto na FUT-u. Imam sad bidove na Ramiresa i Gibbsa, bit će oko 7k. Uzet ću vjerojatno Varanea, Carvalha i Arbelou. To će biti nekih 2000, a za ostalo Essien i neki napadač. Soldado možda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RedHill kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Tako nesta, ali kazem https://www.facebook.com/key4game

Jeli ovo siguran frajer? Jesi uzeo key od tuda?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 23:01 (strbi).
13 godina
neaktivan
About
Kupite CD Keyeve i Pre-Paidove po najpovoljnijim cijenama. Moju ponudu pogledajte pod "Photos" a navedene cijene su za maloprodaju. Svi upiti i narudžbe na: key4game.help@gmail.com
Mission
Maksimalno zadovoljstvo naših korisnika cijenom, brzinom isporuke i našom profesionalnošću.
Company Overview
Trebaš CD Key ili Pre-Paid za neku igru?
Key 4 Game je najjeftiniji, najbrži i najpouzdaniji servis za kupnju CD Keyeva i Pre-Paidova za sve igre.
Description
Razlog tako niskih cijena?
Key 4 Game se razlikuje od ostalih CD Key Shopova, ne zarađujem na Vama, ne profitiramo (vaš pun iznos prosljeđujemo dalje, na našim računima ostaje 0, nema profita -> legalno). Vi preko mene kupujete igre od dobavljača po nabavnim cijenama a ja od njega dobivam određene usluge. Radi se o "Affilate" programu.

Postani i ti jedan od više stotina zadovoljnih korisnika!
General Information
Izaberete igru -> Kontaktirate me -> Uplatite novce -> Vaše novce proslijeđujem do dobavljača -> Dobivam key od dobavljača -> Dobiveni Key šaljem Vama na email.
Hm...procitajte...
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Izgleda da ću ipak uspjet prodat nešto na FUT-u. Imam sad bidove na Ramiresa i Gibbsa, bit će oko 7k. Uzet ću vjerojatno Varanea, Carvalha i Arbelou. To će biti nekih 2000, a za ostalo Essien i neki napadač. Soldado možda.

Imao sam ja Essiena, dao ga za 1600, sta ce ti karvaljo? prespor je, kad ti budu brze kontre neces stizat s njime...

15 godina
TheDarkSide kaže...
Hexfire kaže...

Imao sam ja Essiena, dao ga za 1600, sta ce ti karvaljo? prespor je, kad ti budu brze kontre neces stizat s njime...

Ma košta oko 300 coinsa, to tek toliko da imam kakvu takvu obranu s pristojnim chemistry. Dok se ne zaradi za Ramos Pepe combo. Šteta ovog Essiena, sad ih vidim samo oko 3k {#}.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
TheDarkSide kaže...
Hexfire kaže...

Ma košta oko 300 coinsa, to tek toliko da imam kakvu takvu obranu s pristojnim chemistry. Dok se ne zaradi za Ramos Pepe combo. Šteta ovog Essiena, sad ih vidim samo oko 3k {#}.

Cekaj, ti ideš na chemistriy, stavljat ces realovce, ili kao španjolce? ili ces ic na jednu formaciju?

13 godina
neaktivan
Ljudi imam problema to je da mi se pokazuje crna slika u areni,da li neko zna zasto a igrao sam normalno pre jedno dva sata,poludecu?
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Ljudi imam problema to je da mi se pokazuje crna slika u areni,da li neko zna zasto a igrao sam normalno pre jedno dva sata,poludecu?

Mozda je i FIFI 13 nestalo struje kao sta je utakmica raya i reala odgođena veceras radi raya, njihovih reflektora i struje xd

13 godina
neaktivan
ne ozbiljno a ukljucim fifu 12 sve normalno radi...
15 godina
TheDarkSide kaže...

Cekaj, ti ideš na chemistriy, stavljat ces realovce, ili kao španjolce? ili ces ic na jednu formaciju?

Ultimativni cilj je sastaviti Real (bez Ronalda vjerojatno), a do onda ću koristit igrače Španjolske lige.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
TheDarkSide kaže...

Ultimativni cilj je sastaviti Real (bez Ronalda vjerojatno), a do onda ću koristit igrače Španjolske lige.

Dođi na origin chat:) ReaLazio :)

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako se gleda taj chemistry? Kao po nacionalnosti igraca,formaciji koja pise gore na kartici ili?

Ja bi sastavija ekipu od igraca koji su mi dragi, ali oni nisu svi ista nacionalnost, ima tu svega :D

I nadam se da bi sutra moga base host, vec 2-3 dana kao dodavaju igre u ponudu, a jos su najavili prosli tjedan da bi trebalo ovaj i opet nista.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Gledaju se, drzava, klub, liga, formacija :)

15 godina
FIFA 13
Sve se gleda, liga, formacija, klub nacionalnost. Što bolle iskombiniraš, to bolji chemistry. Ali ovako iz iskustva govoreći, za chemistry od 100 dovoljno je imati sve igrače iz iste lige i da su u pravoj formaciji.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

A ako je slabiji chemistry onda oni losije igraju?

Bas bi tija igrace tipa Vukusic,Eduardo,Chamakh (imam njegov dres iz Bordeauxa), Varela (imam njegov dres Porta), Witsel, Gervinho i tako ti :)

0 0 hvala 0
15 godina
TheDarkSide kaže...

Dođi na origin chat:) ReaLazio :)

Drugi put, buraz igra nešto na kompu, a nemam Origin na laptopu.

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Sve se gleda, liga, formacija, klub nacionalnost. Što bolle iskombiniraš, to bolji chemistry. Ali ovako iz iskustva govoreći, za chemistry od 100 dovoljno je imati sve igrače iz iste lige i da su u pravoj formaciji.

Ja sastavljam, samo se dvoumim, dal da pocnem sastavljat gold, ili silver team...4-3-2-1, i planiram da budu španjolci iz lige bbva, sad, dal da idem i sa španjolcima, ili da su samo liga bbva i formacija ista?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Zaboravih pitat jel igraci mogu napredovat ako igraju vise ili ako je dobar u stvarnom zivotu pa mu se povecaju ocjene?

Malo puno pitanja, ali nisam igra 12-icu online, pa me zanimaju te neke pojedinosti da budem spreman :)

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13
Ja uvijek krenem prvo sa bronze ekipom iz Segunde, nije mi gušt odmah na gold. A kad sastaviš odličnu bronze ekipu, onda je to milina za igrati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

jel bolje skupljat spanjolce, brazilce ili engleze?

lnova65

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice