Fifa 13 UT liga

poruka: 247
|
čitano: 27.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Fifa 13 UT liga

Ovde se mozete prijaviti.

Pravila:

1.Mozes sa bilo kojim timom da igras (potrebno da mi na PP posaljes svoj tim) i svoj nick

2.Poluvreme : 6  minuta

3..Igra se nromalna liga,ne polusezona vec cela

4.Postavljanje slike po zavrsetku tekme (da vidimo svi rezultat) postavlja sliku onaj koje domacin

5.ako kojim slucajem je losa konekcija na samom pocetku meca izbaci loptu u korner i ako dodje do diskonekta samo od sebe slikaj i prijavi igrajte ponovo

6.U toku sezone nema dovodjenja igraca,imas pravo pored rezervi da imas i one koji nisu (zato do PONOCI slazite ekipu jer posle nema menjanja

Ucesnici:

1.SimekZ - SIMEKZ1

2.Goldmember - ZvoNimir91Hx

3.Borna41 - Borna41

4.CroatianRacer - CroatianRacer

5.KiCo77 - CrO_KiCo77

6.Boobz - ivancro1

7.TheDarkSide - ReaLazio

8.Marrone_Pogba - IF_Kolarov

9.Aswada - diabloscaelum

10.Nokialino - Don_Omar_11

1.kolo (Igra se Utorak,Sreda)                                                                        4.kolo   (igra se utorak,sreda)                                                   

Marole_Porda  - theDarkSide     1 : 2                                                                   Darkside - Simekz1     0 : 1

SimekZ1 - Aswada   pobeda sluzbenim rezultatom  0 : 3                                     Nokialino - Borna41      5 : 2                                            

Boobza - Kico77                       2 : 5                                                                       CroatianRacer - Goldmember     1 : 1                                        

Goldmember - Nokialino            2 : 3                                                                       Aswada - Kico77        5 : 3                                                 

Antiljano 27 - CroatiaRacer      2 : 2                                                                         Boobz - Marole_Porda                                                        

2.kolo (igraju se sreda,cetvrtak)                                                                    5.kolo   (igra se sreda,cetvrtak)

Goldmember - Marole_Pogda    4 : 1                                                                       Nokialino - Boobz          3 : 1

Antiljano27 - Nokialino           3 : 4                                                                          Kico77 - Borna41

SimekzZ1 - Kico77                4 : 0                                                                            Darkside - Goldmember    3 : 0

Boobz - Aswada                    1 : 0                                                                           Aswada - Simekz1           2 : 3

CroatianRacer - TheDarkSide   4 : 0                                                                         CroatianRacer - Marole_Porda    4 : 2

Petak (PAUZA)

3.Kolo (subota,nedelja,ponedeljak)                                                               6.kolo   (subota,nedelja,ponedeljak)

Goldmember - Boobz        4 : 0                                                                               Boobz - Goldmember

Aswada - CroatianRacer  4 : 5                                                                                Darkside - Nokialino

Borna41 - SimekZ           6 : 1                                                                                 Kico77 - CroatianRacer

Kico77 - Nokialino            0 : 6                                                                                Simekz1 - Maronne_Pogba

TheDarkSide - Maronne_Pogba  1 : 4                                                                      Aswada - Borna41

7.kolo  (igra se utorak,sreda)

Simekz1 - Nokialino

Borna41 - Darkside

Kico77 - Aswada

Goldmember - Marone_Pogba

Boobz - CroatianRacer  

Napomena:

Ovde ce biti u ponoc spisak ucesnika i dani odigravanja kola!

Posle svakih pet odigranih kola pokazuje se tabela! (KADA SE KOMPLETIRA 4 I 5 KOLO)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 22:54 (Nokialino).

4 1 hvala 2
13 godina
Fifa 13 UT liga

Prijava

Ovo da se moze igrati sa bilo kojim timom nevalja. Sloziti koliko se biti igraca u ligi i podijeliti neke prosjecne ekipe svima i to je to. Izvlacenje neka bude tko prvi bira a tko zadnji. Tako da je najpostenije.

SIMEKZ1 nicke na originu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 2:04 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Fifa 13 UT liga

plus trebalo bi biti ograničenje u PACE-u po pozicijama

16 godina
Fifa 13 UT liga

Prijava,

origin nick - ZvoNimir91Hx

0 0 hvala 0
13 godina
Fifa 13 UT liga

Ako cemo igrati normalne prijateljske, mislim da pace ne igra toliko ulogu koliku igra u FUT.u. Tako da ce tu biti sve ok. Samo neka su prosjecne ekipe. Nista barca, real i ostale gluposti sta su nabrijane u fifi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 13 UT liga

Kakav crni real i to,citajte naslov teme malo bolje,ovde se radi o Ut a ne o obicnim klubovima,kada mozete da pobedite likove sa IF igracima onda vam nece biti problem igrati medju sobom.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

prijava.

13 godina
neaktivan
Fifa 13 UT liga

jel se moze igrat sa silver timovima ? ako je moguce igrao bih sa ovim http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#NdtlfQz0nIGTI:pc

ja ionako igram samo sa silver momcadima a rijetko sa gold. ne znam zasto al ove godine meni puno bolje ide sa silver nego sa gold timovima :D

0 0 hvala 0
15 godina
Fifa 13 UT liga

prijava

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

je bi se prijavio ako ce biti nekih pravila vezanih za pace...da igramo normalan nogomet a ne prebacivanja obrane. 

14 godina
neaktivan
Meni te lopte preko odbrani nisu problem niti bilo sta drugo.

Kao sto sam rekao izabres svoj najbolji tim (gold,silver ili bronze) i igras.Ajde mi kazi kako mozes da napravis pravilo recimo za moju brazilsku ekipu ( http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#g8zAzcgunIJmY:pc )

Kod mene su skoro pa svi brzi ali to kod mene ne igra ulogu koliko skill i tika taka
16 godina
BoobZ kaže...

je bi se prijavio ako ce biti nekih pravila vezanih za pace...da igramo normalan nogomet a ne prebacivanja obrane. 

pa onda neka se uvede neko pace ograničenje po pozicijama..

tipa ovako:
CB= max 78 pace
RB/LB= max 86 pace
CM/CDM= max 80 pace
CAM/CF= max 85 pace
LW/RW/LM/RM/RF/LF= max 87 pace
ST= max 87 pace

mislim da bi ovako bilo ok, i da bi svi mogli sastaviti približno jednake ekipe...

13 godina
Nokialino kaže...
Meni te lopte preko odbrani nisu problem niti bilo sta drugo.

Kao sto sam rekao izabres svoj najbolji tim (gold,silver ili bronze) i igras.Ajde mi kazi kako mozes da napravis pravilo recimo za moju brazilsku ekipu ( http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#g8zAzcgunIJmY:pc )

Kod mene su skoro pa svi brzi ali to kod mene ne igra ulogu koliko skill i tika taka

ma nije ni meni problem al mi se gadi više samo sprintat ko idiot u obrani, nitko ne dodaje loptu više samo nabijaju

14 godina
neaktivan
ne igram ja lb ili na l2 + trougao tj nije to moj stil igre
14 godina
Fifa 13 UT liga

Prijavljujem se.

CrO_KiCo77 

Ako bude dodatnih pravila javite da pripremim ekipu, ovaj speed limit je sranje jer ti mozda imas bas po tome a meni je npr Di Maria (90 pace) na RM i neam nikog drugog za stavit, ili J. Alba na LB sa 90 pace isto.

O Brazilu necu ni pricat svi su iznad limita xD a u BPlu pak moram mjenjat onda Podolskog (87) i Balotellija(84) jer CAM nesmije imat >85 ?!?!?. 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 13:50 (KiCo77).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Fifa 13 UT liga

Bilo kakvo ograničenje po pitanju statsa je apsolutna glupost. Po broju zvjezdica ili levelu igrača koji mogu igrat, to već može.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

a boli me kita onda, imam ionako IF Walcotta pa se natrčavajte s njim

14 godina
neaktivan

Ajde samnom onda jednu bas da vidim da li cu se natrcavati ili ne,odnosno meni je izazov veci !

13 godina
Nokialino kaže...

Ajde samnom onda jednu bas da vidim da li cu se natrcavati ili ne,odnosno meni je izazov veci !

kasnije, koji ti je origin nick? moram na trening sad

16 godina
KiCo77 kaže...

Prijavljujem se.

CrO_KiCo77 

Ako bude dodatnih pravila javite da pripremim ekipu, ovaj speed limit je sranje jer ti mozda imas bas po tome a meni je npr Di Maria (90 pace) na RM i neam nikog drugog za stavit, ili J. Alba na LB sa 90 pace isto.

O Brazilu necu ni pricat svi su iznad limita xD a u BPlu pak moram mjenjat onda Podolskog (87) i Balotellija(84) jer CAM nesmije imat >85 ?!?!?. 

to je bio samo moj prijedlog, možete vi drugačije limite postaviti. al ok, ako većina hoće igrati bez pace limita onda neće ni meni biti problem.

15 godina
Fifa 13 UT liga

pa cek jel u stvarno svijetu kazu suarezu ti nemoj da pretrcis danas nekoga jer ce se ovi ljutit? igras s ekipom kakvom imas i to je to.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

pa cek jel u stvarno svijetu kazu suarezu ti nemoj da pretrcis danas nekoga jer ce se ovi ljutit? igras s ekipom kakvom imas i to je to.

slažem se sa racerom

14 godina
neaktivan
kad vec spominjemo stvarni svet onda treba limit da se stavi na mesija da ne daje toliko golova i da osvaja po 4 put zlatnu loptu!
15 godina
neaktivan
Fifa 13 UT liga

Prijava.

Nick: Borna41 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 13 UT liga

tu sam... 

0 0 hvala 0
14 godina
Fifa 13 UT liga

Prijavljujem se i ja. 

Origin nick: Fmatijev

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Samo recite sa kojim timom iz UT igrate i kako se zove,da bi mogao ovde da ga zabelezim u svojoj evidenciji.Hvala!

Moj nick je : Don_Omar_11

Za sada nas ima 9,do ponedeljka uvece u 21 cekam i zatvaram prijavu!

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 19:22 (Nokialino).
15 godina
Fifa 13 UT liga

Znaci ovako :

Origin ID: CroatianRacer

Ekipa: Gold BPL 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 17:36 (CroatianRacer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 13 UT liga

antiljano27 nick

ekipa: bronze sa zlatnim golmanom.

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#bO5vsBAznIKoJ:pc ali cu vjerojatno promijenit jednog cb-a i stavit harta na gol.  tako da nebi bilo 

EDIT: ako se desi disconnect, slika se rezultat i u slijedećoj utakmici se odigravaju preostale minute.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 19:40 (antiljano27).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Potrebno je da svako prijavi sa kojom ce ekipom igrati,ako diskonekta kao sto je rekao antiljano27,ako secka lopta ili u aut ili u korner.

Liga pocinje od utorka tj prvo kolo ko kako stigne

E sada pitanje za sve koliko da traje prvo kolo zbog onih koji ne mogu sada ili nisu u mogucnosti i slicno?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice