FIFA 13 Bug Online Liga

poruka: 56
|
čitano: 6.998
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13 Bug Online Liga
SimeKZ kaže...

Ja ne znam ljudi kad vi dolazite na origin, pola vas uopce nema vec par dana. Ja cu bit online svaki dan od 23h... sumnjam da cu prije bit. Pa ako netko zeli odigrati, tada sam online.

Ja sam ih jucer dosta vidio online...cak i ovog fake_pixela sa kojim mi je jedino ostalo odigrati, ali nesto nije mogao...sa nekim sam se cuo privatno...krumpir22 i snesh96 su pristupacni samo se treba dogovoriti...Borna41 takodjer, pokusaj ga kontaktirati privatno...ovo vrijedi i za ostale...

Petersterna sam zamolio da malo saceka sa novom sezonom i izgleda da ce me poslusati...ali daj te malo ljudi...trznite se i dogovarajte te tekme preko private messages...koliko sam skuzio, svatko ceka da  ga se zove... 

Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 8:04 (KODAK17).
13 godina
neaktivan

ja sam pokušao sinoć sa fake_pixelom odigrat,ali bas je imao goste...ali odigro sam sa DX-om 2.utakmicu(2-1 za mene{#}) i slao sam dinosauru poziv ali nije odg.

Uglavnom danas predvečer,navečer bit cu online i tko želi nek zove,a i ja cu zvati koga vidim

dobus
13 godina
neaktivan
dobus kaže...

ja sam pokušao sinoć sa fake_pixelom odigrat,ali bas je imao goste...ali odigro sam sa DX-om 2.utakmicu(2-1 za mene{#}) i slao sam dinosauru poziv ali nije odg.

Uglavnom danas predvečer,navečer bit cu online i tko želi nek zove,a i ja cu zvati koga vidim

I mene su takodjer zeznuli fake_pixelovi "gosti" ...sve u svemu, svaka cast... {#} 

Profesor Seedorf
13 godina
FIFA 13 Bug Online Liga

Oni koji nemaju vise od 15 tekmi odigranih sljedecu sezonu ne mogu igrati i gotovo. Samo ban radi svoje. I tako treba postupit. Nema prijava dok se ne odradi barem pola utakmica u sezoni.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Oni koji nemaju vise od 15 tekmi odigranih sljedecu sezonu ne mogu igrati i gotovo. Samo ban radi svoje. I tako treba postupit. Nema prijava dok se ne odradi barem pola utakmica u sezoni.

Bez diktature molim...pritisak nam nije potreban...ako cemo po tvom...onda Dundalo i ja sami igramo sljedecu sezonu ..chill out...

Jucer je snesh96 bio voljan igrati,ali tebe recimo nije bilo...tako da...malo kulturnog dijaloga i rijesena stvar...na taj nacin sam ja u 2 dana odigrao skoro citavu sezonu...

Profesor Seedorf
14 godina
FIFA 13 Bug Online Liga

DXRedhill vs DAgy17 3:0

DAgy17 vs DXRedhill 1:2

Why so serious?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

krumpir-snesh 2-2

dxredhil-krumpir 1-2

dobus
13 godina
KODAK17 kaže...
SimeKZ kaže...

Bez diktature molim...pritisak nam nije potreban...ako cemo po tvom...onda Dundalo i ja sami igramo sljedecu sezonu ..chill out...

Jucer je snesh96 bio voljan igrati,ali tebe recimo nije bilo...tako da...malo kulturnog dijaloga i rijesena stvar...na taj nacin sam ja u 2 dana odigrao skoro citavu sezonu...

Stvarno si cudan lik i ocito nikad nisi vodio nikakvo natjecanje. Tako se to radi i druge nema. Pa ce drugi puta odigrati kako treba. Jer ovo nema smisla. Ako se ne uvede ban za ne odigrane stvari onda natjecanje svako drugo nema smisla ako se ovako svaku ligu bude radilo. I nije diktatura nego jednostavna pravila, a ja ne znam koliko moras bit nabrijan da osjecas napetost, hahahah. A to da je on bio spreman odigrat a mene nema. Ne visim na kompu od 0-24 pa da imam vremena kad kome pade. Pise kad sam online i onda me netko moze potrazit, ako me nema nema me. Znaci da sam imo pametnijeg posla.
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Stvarno si cudan lik i ocito nikad nisi vodio nikakvo natjecanje. Tako se to radi i druge nema. Pa ce drugi puta odigrati kako treba. Jer ovo nema smisla. Ako se ne uvede ban za ne odigrane stvari onda natjecanje svako drugo nema smisla ako se ovako svaku ligu bude radilo. I nije diktatura nego jednostavna pravila, a ja ne znam koliko moras bit nabrijan da osjecas napetost, hahahah. A to da je on bio spreman odigrat a mene nema. Ne visim na kompu od 0-24 pa da imam vremena kad kome pade. Pise kad sam online i onda me netko moze potrazit, ako me nema nema me. Znaci da sam imo pametnijeg posla.

Uskaces sam sebi usta...Prvo bi uvodio stroga pravila, a onda napises "Ne visim na kompu od 0-24 pa da imam vremena kad kome pade"  (jos se usudjujes reci da imas pametnijeg posla). Kontradiktoran si...

Ja sam  jucer dosao sa posla i istog tog snesh96 vidio online...Kasnije otisao u grad, vratio se i ponovo vidio snash96 online, kao i jos neke...Sta ti ocekujes??? Da svi budu online kada se tebi digne...Zato chill out...

Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 11:24 (KODAK17).
13 godina
FIFA 13 Bug Online Liga
Vidi se da si zrel za raspravu. Ja uopce ne ocekujem da svatko bude online kad ja hocu ( to su gluposti sta pricas ) ali ako sa. Prosli vikend konstantno bio online i nikog nije bilo, ja ne ,nam o cem pricamo. A te spike sa uskakanjem u usta ostavi za nekog drugog, dobro znam sta sam napiso i kod toga stojim. I naravno da se usudujem rec da imam pametnijeg posla jer, hvala bogu, imam. Od 23h sam online svaki dan pa kom pase.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 13:28 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma daj opustite se...tu smo da se zahebavamo i to..bitno da se igra{#}

dobus
14 godina
dobus kaže...

krumpir-snesh 2-2

dxredhil-krumpir 1-2

krumpir-dxrehill 1:1 

zaboravio su napisat.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 16:47 (Cordas).
13 godina
neaktivan

jesam hvala

dobus
14 godina

SimeKZ-snesh96 3-1 ,1-1

9.kolo

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 16:32 (JohnnyBlaze).
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Vidi se da si zrel za raspravu. Ja uopce ne ocekujem da svatko bude online kad ja hocu ( to su gluposti sta pricas ) ali ako sa. Prosli vikend konstantno bio online i nikog nije bilo, ja ne ,nam o cem pricamo. A te spike sa uskakanjem u usta ostavi za nekog drugog, dobro znam sta sam napiso i kod toga stojim. I naravno da se usudujem rec da imam pametnijeg posla jer, hvala bogu, imam. Od 23h sam online svaki dan pa kom pase.

A ja sinko vidim  da si ti nezrel...Evo npr., ja i ti jos nismo odigrali...ti mozes od 23:00, a ja od 8:00-22:00h. Sta da radimo pametnice moja, nego da se dogovorimo i budemo fleksibilni.

Kazes prosli vikend si bio konstantno online...Kako onda da si samo odigrao 1/3 tekmi a ja odigrao skoro sva kola. Napisao si da ne ocekujes da svatko bude online kad ti hoces, ali bi djelio banove i iskljucivao sudionike.

Koliko je meni poznato, organizator nigdje nije naveo bilo kakav ultimatum, niti to, da se liga mora odigrati u 2 dana. Igra se onda kada suparnika sretnes online i ako je u mogucnosti odigrati. Po mom dosadasnjem iskustvu, svi su skoro bili susretljivi i nije bilo nikakvih problema.

I da...Koga briga sto ti imas pametnijeg posla? Sta si se prijavljivao kada si tako pametan? A sada lijepo "produzi u skokovima" dok sam jos dobre volje...  

Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 14:56 (KODAK17).
14 godina
neaktivan
FIFA 13 Bug Online Liga

SimekZ1 4:2 Borna 41
Borna41 1:1 SimekZ1 

ps ja sam slobodan ujutro do nekih 11 sati i svaki dan oko ponoć-1 dođem pa ako neko oće nek se javi. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 15:09 (Borna41).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13 Bug Online Liga
DX redhil l-tyrannosaurCRO 0-1
tyrannosaurCro - DX Redhill 2-0

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13 Bug Online Liga

Snesh 3:3 Borna41
Snesh 1:4 Borna41 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13 Bug Online Liga

Dagy17 je odustato od lige zbog nedostatka vremena i ovim putem bih vas htio zamoliti da kad zapisujete rezultat utakmice da napišete odmah i koje je to kolo.

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Borna41 kaže...

Snesh 3:3 Borna41
Snesh 1:4 Borna41 

Borna daj to malo bolje razvrstaj...da mogu unijeti rez.

Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 8:05 (KODAK17).
14 godina
neaktivan

Prvu sam ja bia domačin,drugu on.

13 godina
FIFA 13 Bug Online Liga

Dagy, Video-db, tyranosaurus, fake pixel... di ste ljudi... da igramo ? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13 Bug Online Liga

Hey ekipa...i dalje pisite rezultate i obavezno br. kola...Dundalo je odsutan ali ja sve uredno vodim...sve ce  biti naknadno objavljeno...zivjela liga i lijep pozzz {#}

Profesor Seedorf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
10.kolo
DXRedhill v snesh96
1 4
0 1
13 godina
FIFA 13 Bug Online Liga

Imam ja vise tekmi odigrano od 8... Kad ces rjesavat tablicu ? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13 Bug Online Liga
Profesor Seedorf
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 18:26 (KODAK17).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice