FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.693
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

sada sam se setio,vidim tamo ti pise bolezmaj pa se sada razmisljam ko je sada ovo. :)

Zamislite tandem napadaca wagner love i martins ili mozda fernandinjo i da napomenem nije mi smek sa zvezdama da pravim tim vec od ovakvih profil igraca da pravim ekipu>Mozda mi fali samo neymar iz te branse posto on neigra evropu pa ga jos ne svrstavam u ekipi zvezda poput mesija itd

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 20:15 (Nokialino).
16 godina
Nokialino kaže...

sada sam se setio,vidim tamo ti pise bolezmaj pa se sada razmisljam ko je sada ovo. :)

Zamislite tandem napadaca wagner love i martins ili mozda fernandinjo i da napomenem nije mi smek sa zvezdama da pravim tim vec od ovakvih profil igraca da pravim ekipu>Mozda mi fali samo neymar iz te branse posto on neigra evropu pa ga jos ne svrstavam u ekipi zvezda poput mesija itd

:D

prva tekma je bila 2:2 ali je onda pukla veza.

Kad malo popravim obranu javim ti se ja :D

15 godina
FIFA 12
svi koji imate Android mobitele,skinite sa Marketa aplikaciju "FIFA 12 Tracker". Aplikacija prati statistike vas i vaših prijatelja u igri i pokazuje cijelu statistiku online utakmica koje igrate,odlična aplikacija.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ja sam pre neki dan kupio mobilni sa androidom i kazi mi odakle da skinem tu aplikacija ako ti nije problem,posto se prvi put susrecem sa androidom?hvala
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Molim vas može mala pomoć!!

..pošto ovaj thread ima toliko stranica da ne bih sve pročitao u par dana molim vas da se smilujete ako je ovo pitanje već bilo!

Naime imam konf. Intel(R) Core(TM) i3 CPU 530@ 2,93Ghz , 2GB rama i Grafičku karticu NvidiaGTS 450 i ne vidim razlog zašto ne bi mogao igrati FIFU 12. Naime podesim sve u postavnkama rezoluciju(1680X1050) i sve šta treba,pokrenem FIFu a grafika koma,ko da igram PES2 na nekoj Quadro televiziji od prije 10 godina! Druge igre normalno igram i FIFA 11 je dobro radila a ova nikako!!

Pls help!!

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12
@Nokialino - samo skini taj program sa Marketa na mobitelu,uđeš u Market,to potražiš i instaliraš,ništa lakše.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Kako da znam da li imam extend ili standard edition tj kako se vec to zove a kupio sam je cim se pojavila u prodaji istog dana?I na frapsu mi pokazuje 150 jel to ok?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 23:49 (Nokialino).
15 godina
JackD kaže...

Zasto ti uvijek moras shvatit sve osobno u vezi barcelone i messija, strah me vise pisat bilo sta sta ima veze s istim jer imam osjecaj da ces me docekat isprid vrata sa palicom u ruci.

Oprosti sto sam se naljutio i da si malo oduska na forumu, evo trcim u obljiznu crkvu uplatit misu za Messijeve noge, posebno za ljievu i posebno za desnu.

Bio sam zivcan zato jer je on uspio nadskocit Per Mertesackera (i nije bio u punom sprintu jer bi mi onda donekle bilo jasno, govorim o Messiju) dva puta i zabit gol iz kornera. Zasluzio je da bude jedan od najboljih igraca u igri, ali nemoze bit u svemu najbolji, pogotovo u skoku u vis, sa mjesta da napomenem.

I nop necu zasutit, osim ako mi moderator ne opici koji karton.

ajde ne izmišljaj,samo sam ti rekao da je u igri napokon kakav treba biti,najbolji. A tvoja kultura je na tolikom nivou da čovjeka ideš vrijeđati zbog toga što je niskog rasta i nazivaš ga "midgetom",malo razmisli o tome. Isto kao što bi i taj s tvog avatara trebao razmisliti o takvim stvarima,valjda ti je on uzor sudeći po uvredama takve vrste. A što je najgore,sve to zbog jedne PC igre.

I da,zaboravio sam ti prije reći,samo pi*kice rage quitaju {#}

****Citat skraćen - Danny***

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 8:38 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

ljudi pa šta je ovo

Uvalim Baci gol online s centra {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domba_Os kaže...

ljudi pa šta je ovo

Uvalim Baci gol online s centra {#}

Jel to bilo na Amateur težini? :D

15 godina
neaktivan

Pa Online head to head season match .. Tak, da on sam namješta,jedino ak po divizijama određuje jačinu, 9. divizija ... al ono, svakako, koji k ??!?! Ono, ladno s centra slobodjak, nabac, gol ... (bitno da se u 16-ercu napatiš dat gol kad golman izadje{#}) ...

16 godina
neaktivan
FIFA 12

pozdrav ekipa....

pomagajet jel stvarno neznam sta je....

naime veliki sam fan fife i sve i igrao sam valjda sve nastavke i uvijek igram na legendary mode ukljucujuci i fifu 12...

ali sto se u ovoj fifi dogada na legendary modu nije za vjerovat...

je li itko probao igrat career mode (voditi klub) na legendary modu...

u fifi 11 sve je bilo ok realno i tako to, makar je  ona imala svojih bugova

ali fifa 12 nevjerovatno...samo nekoliko stvari

1) AI obrambenih igraca nevjerovatno nizak...ako osobno ne postavim igraca gdje treba stajat koda ga niti nema u obrani

2)izgurat njihovog napadaca sa mojim obrambenim makar moj ima 90 strenght je SF

3)najlosiji klub lige igra kao najbolji svijetski, driblinzi, okretnost proigravanja

4)odbijanja lopte-uvijek jedino njihovom igracu nikada mome

5)skokovi glavom na loptu...hahaha kaj to postoji, nemozes dobit skok makar imao 3m

6)golovi kakve primam nevjerovatno...odigrao sam jednu sezonu a mogao bih napravit film od 3h sa glupim golovima koje sam primio...od toga da moj igrac glavom sebi zakuca u gol do toga da moj golman sebi boksa loptu u gol...nevjerovatno, a lista je ohoho duga....

7)tromost mojih igraca makar su po overallu jaci puno od protivnika...

8)neprecizna dodavanja makar igrac stajao na 1m od njega

9)izbijanja lopte iz obrane koja uvijek ali uvijek ide njihovom igracu gdje se tocno vidi po pokretima tijela da se njihovi igraci gadaju jer nemozes mi rec da je njemu normalno da se okrene za 180 i ispucava loptu u skroz suprotnu stranu od prirodnež

10)pretrcat igraca hahaha..SF....moj ima sprint 90 njegov 70 i nema tu on me pretekne uzme loptu koda je ....

11)davanje lopte u for, nikako pogodit...napunim lagano on je ras.... 200m napunim jako lopta se jedva pomakne od mene...

ima toga jos ali mi se stvarno neda pisat...

molim vas ako netko ima kakvih iskustva neka kaze da znam mozda je u meni problem...

pozz

daemon {GmF}

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jednostavno su igru napravili nešto težom. Smanji težinu i igraj. Svi su to napravili.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
FIFA 12

KOPIRANO SA NEKOG DRUGOG FORUMA...

sa ovakvim sliderima je igra puno puno bolja i realnija
--------------
MATCH
---------------
Half Length: 15 minutes
Difficulty Level: World Class
Game Speed: Slow

If anyone wants a change up for a nice camera view I use Height 0 and Zoom 20. Really shows off FIFA 12's graphics.

---------------
PLAYSTATION/XBOX CONTROLLER
---------------
Auto Switching: In-air
Auto Switching Move Assistance: None
Passing Power Assistance: Off
Pass Assistance: Manual
Through Passing Assistance: Manual
Shot Assistance: Semi
Cross Assistance: Manual
Lob Pass Assistance: Manual
Save Assistance: Manual
Analog Sprint: Off
Defending - Tactical Defending

---------------
User/ CPU Game Customization
---------------
Sprint Speed - 55/ 55
Acceleration - 50/ 50
Shot Error - 10/ 55
Pass Error - 0/ 75 - ovo je stvar koju bi svi trebali napraviti ako ne staviti i na više od 75, bez ovoga CPU se dodaje ko Barca i rijetko griješi, sa ovim krivo dodaje i gubi lopte, izgleda ko pravi nogomet! Još jedna stvar user ima 10 i 0 shot i pass error ali to ima smisla samo ako postavite kontrole na manual a ne sa pomoćnim kotačima ili automatic.
Shot Speed - 55/ 50
Pass Speed - 60/ 50
Injury Frequency - 65/ 65 -
Goalkeeper Ability - 40/ 40
Positioning:Marking - 75/ 50
Positioning:Run Frequency - 40/ 30
Positioning: Line Height- 30/ 25
Positioning: Line Length - 35/ 30
Positioning: Line Width - 30/ 30
Positioning: Fullback Positioning - 55/ 65
Power Bar - 65/-
Mortiis is offline Prijavi nepoćudan post Odgovori s citatom

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 10:18 (mariclius).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Analog sprint bi trebao biti ON.
Zašto ne iskoristiti dobar fičr kad postoji.

Mislim da čovjek koji je ovo pisao zapravo ne zna što je analog sprint.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
JackD kaže...

ajde ne izmišljaj,samo sam ti rekao da je u igri napokon kakav treba biti,najbolji. A tvoja kultura je na tolikom nivou da čovjeka ideš vrijeđati zbog toga što je niskog rasta i nazivaš ga "midgetom",malo razmisli o tome. Isto kao što bi i taj s tvog avatara trebao razmisliti o takvim stvarima,valjda ti je on uzor sudeći po uvredama takve vrste. A što je najgore,sve to zbog jedne PC igre.

I da,zaboravio sam ti prije reći,samo pi*kice rage quitaju {#}

****Citat skraćen - Danny***

Ah da naletio sam na okorjelog fanboya. Da ti objasnim, ja nemam nikakvo misljenje o Messiju niti dobro niti lose, imam svoje favorite u nogometu i on nije jedan od njih. Ti ocigledno samo citas ono sto ti odgovara, ja sam napisa da je zasluzio bit najbolij, ali mi nije realno da moze sa mjesta nadskocit Per Mertesackera, ako je tebi to realno onda pobogu uzivaj. Moja je kultura na mjestu nemaj straha, a to sto sam ga nazvao midgetom, so what ? Nisam ni prvi ni zadnji koji ce to napravit. Uostalom kad je netko zivcan onda ima tendenciju izvrijedat osobu koja ga zivcira, u mom slucaju je to bio Messi, ako ga ikad vidim na Rivi da ispija kavu ispricat cu mu se sto sam ga izvrijedao u igrici :(

I da moj avatar moze bit tu radi sto i jednog razloga, recimo iz sprda a ne zato sto imam mokre snove o njemu. Uostalom vise tvoje ime odaje nego moj avatar {#}

Ne vodim ti se ja nekim gamerskim nacelima i sl. hax0r s*anjima, rage quit FTW {#}

16 godina
Danny_HR kaže...
Analog sprint bi trebao biti ON.
Zašto ne iskoristiti dobar fičr kad postoji.

Mislim da čovjek koji je ovo pisao zapravo ne zna što je analog sprint.

Slažem se, iako ja rokam RT potpuno do kraja uvijek pa mi i nema razlike, a i većina si stavi na RB sprintanje što je šteta!

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan
@za antimadridista sta se rapravljas sa ovim likom kako ne vidis sta je na njegovom avataru i to ti je sve receno,taj covek unistava lepotu fudbala,barsa mu je nocna mora,pet nula popio pa kada vidi da nemoze drugacije onda udri po igrace barsine sto jace al jMesi je Mesi,taj covek je unistio filozofiju reala koju je imao dok je delboske vodio ekipu,vise to lici na ekipu kostolamaca,pogledaj samo koliko crvenih su dobili od kada je pocela sezona,I treba u igrici da barsa bude najbolja kao i messi a i komentator to kaze,steta sto to ne kaze za nekog igraca reala.I da voleo sam ekipu reala kada su stvarno bili galaktikosi a zna se kosu ti momci bili ovo sada su samo sminkeri za novine osim casiljasa koga mi je zao sto je popio 5 nula na nou campu i sest dva izgubio od barse kuci toliko.
16 godina
FIFA 12

Opponent found...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
@za antimadridista sta se rapravljas sa ovim likom kako ne vidis sta je na njegovom avataru i to ti je sve receno....

Majko mila svakom treba posebno crtat, jeli toliko tesko procitat neciji post sa razumjevanjem ?!

Pa da ponovimo i za ove malo unazadne, da si procitao moj post shvatia bi zasto imam doticnu osobu na avataru, iz SPRDA, ne nije mi idol ni uzor imam zato drugih i boljih kandidata.

Jel mi mos molim te objasnit kako smo od mojih uvreda dosli do povijesti i dublje analize igre RM ?

Eniwejs, lagano al sigurno idemo prema off-topicu, mislim da je dosta bilo ovog. Ubuduce ljepo procitaj sta ko pise i onda si daj oduska :)

16 godina

Moj tata je jači od vaših.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
neaktivan
FIFA 12

da podelim par impresija u vezi sa head on head season modom igranja:

da potpuno zanemarimo sto svaka susa na ovom svetu ocigledno igra samo i iskljucivo sa barselonom, kao da ostali timovi ne postoje. osim ako je rodjena u madridu, onda igra sa realom. jedan jedini put sam igrao protiv lika koji fura arsenal, da je bio pored mene, poljubio bih ga u ruku iz postovanja. elem, treba mi bukvalno savet, ja sam stari PESovac, i nije mi jasno kako je moguce da gubim svaki mec sa po dva gola razlike, ako imam prosek od 15 suteva ka golu, drzim loptu oko 65 do 70 posto vremena, dok je protivnik sutnuo 5 puta sto van okvira, sto u okvir gola za ceo mec, a onda, kada ne zna sta da uradi na terenu, sto je ogromna vecina akcija, jer retko ko, od ljudi koji su pocetnici, tj u mom rangu znanja ove igre uopste zna da poveze vise od 4 smislena pasa na terenu, prosto doda mesiju i da tri gola iz cetiri udarca? kada smo kod toga, OTKAD je tacno mesi fizicki jaci od ria ferdinanda ili vidica, tako da moze da ih obara, gradi i drzi u mestu? dakle, moje pitanje je prosto: kako igrate protiv barselone?

1 0 hvala 0
16 godina
dreammaker kaže...

Moj tata je jači od vaših.

nije, moj je

14 godina
neaktivan

Za lexa protiv barse ja igram na kontru jer mesiju ostavljas malo prostor za manevar,ako si gledao proslo finale LS bice ti jasno onda zasto je mesi jaci od ria,vidica itd.Igram na kontru kroz sredinu jer su pike i puyol spori i tu trazim prazninu sa patom ili kada igram sao palom sa fernandinjom,lucasom i marlosom a sa portom igram njhovu formaciju 4-3-3 ali na kontru igram kada protivnik ima barsu,jeste da volim barsu ali me nervira sto svaki treci uzme barsu ili real ....

Ljudi malo pre sam izgubio od nekog lika u polufinalu kupa u Ut za 1900 coins a lik je imao ekipu sastavljenu od koreanaca a overal im je bio najvisi 64 a meni ekipa pazite sada:rolando,varela,fernandinjo,djalma,dagoberto,nocerino, i izgubim ja 10 - 0 ,jedna stvar mi nije jasna kako je njegova odbrana brza od mojeg napada i zasto njegovi pasevi su mngo bolji od mojeg a kada pogledamo ja imam jacu ekipu i sve ostalo je na mojoj na strani i njegov tim je brzi od mojeg kao da im je brzina svima iznad 85 a moja znatno manja,dal je to moguce recite vi meni,mislio da me neko zeza,a pritom dva pasa nisam tacna dao kako treba?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 15:53 (Nokialino).
14 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Za lexa protiv barse ja igram na kontru jer mesiju ostavljas malo prostor za manevar,ako si gledao proslo finale LS bice ti jasno onda zasto je mesi jaci od ria,vidica itd.Igram na kontru kroz sredinu jer su pike i puyol spori i tu trazim prazninu sa patom ili kada igram sao palom sa fernandinjom,lucasom i marlosom a sa portom igram njhovu formaciju 4-3-3 ali na kontru igram kada protivnik ima barsu,jeste da volim barsu ali me nervira sto svaki treci uzme barsu ili real ....

Ljudi malo pre sam izgubio od nekog lika u polufinalu kupa u Ut za 1900 coins a lik je imao ekipu sastavljenu od koreanaca a overal im je bio najvisi 64 a meni ekipa pazite sada:rolando,varela,fernandinjo,djalma,dagoberto,nocerino, i izgubim ja 10 - 0 ,jedna stvar mi nije jasna kako je njegova odbrana brza od mojeg napada i zasto njegovi pasevi su mngo bolji od mojeg a kada pogledamo ja imam jacu ekipu i sve ostalo je na mojoj na strani i njegov tim je brzi od mojeg kao da im je brzina svima iznad 85 a moja znatno manja,dal je to moguce recite vi meni,mislio da me neko zeza,a pritom dva pasa nisam tacna dao kako treba?

neko ko ima 20 kila misica manje od obojice ne moze da bude jaci, moze da bude okretniji, brzi, bolji tehnicar, ali ne snazniji...

uglavnom,, pokusacu to sto si naveo..

a sto se tice ove price sa korejom, sumnjivo je sve to..na PES11 serveru smo svi ludeli kada bi nam dolazili neki rusi, koji su imali savrseno prosecne timove sa kojima su izvodili isto tako neverovatne stvari..kapiram da je pao nekihack, mada opet, EA server, ne bi trebalo..

14 godina
neaktivan
Zaboravio sam da kazem mesija moras da cekas tj onog ko igra sa mesijem inace ako krenes zustro ispadas ko voz,dal mi verujes da kada sam igrao protiv tih koreanac kao da igram protiv vanzemaljac tri gola mi dao glavom posle kornera i to pored galasa i rolanda i delovalo mi je kao da skacu dva na federe a moji kao da neznaju,drugo pas na tri metra nisam mogao da dam normalno,dao mi je tri gola na foru barse,bukvalno u pas igri nije znao da pogresi kao da gledam iniestu,cavija i mesi u ta tri gola,malo pre sam igrao onaj kup za 600 conis i pokusao sam da tako i ja nesto uradim ali je nemoguce jer su sami po sebi indijanci sto je i normalno a overall im je 60- do 64, pre te tekme sam dobio jaceg protivnika od sebe i onda se pitam da li sam JA normalan?
17 godina

@Nokialino

Ne znam koliki ti je chemistry, no ovaj je garant imao 100 ako je tako dobro igrao. Probaj si dići chemistry. Pasevi će ti biti točniji, bolje će trčati u prostore itd.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan

bio mu je 100 chemistri koliko mogu da se setim sada,a meni mislim oko 65 tako nesto,mozda sam zaista tupson a za sta to sluzi ja na to i neobracam paznju?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 17:34 (Nokialino).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni je kemisteri 22 i još se čudim kad mi likovi s jadnim igračima trpaju po 7 golova.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

ej...koliko vas igra na legendary ?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice