FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.887
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

pa odgovorih ti ja gore

15 godina
neaktivan
psyho1 kaže...

pa odgovorih ti ja gore

nisam glup da neznam to napravit u settings... ali jednostavno ne postavi kako treba.. zamjenim (krug) za (kocku) (za shoot) i onda mi na kraju X bude shoot -.-

14 godina
neaktivan
Majstori kako protiv odbrane 5-2-1-2?ako moze pomoc?ja preferiram 4-1-2-1-2
16 godina
Nokialino kaže...
Majstori kako protiv odbrane 5-2-1-2?ako moze pomoc?ja preferiram 4-1-2-1-2

probaj 3-4-1-2, tako da ih dobiješ u sredini pošto tamo imaju dosta malo igrača.

Takve taktike su meni u Football Manageru uvije prolazile protiv momčadi sa 5-3-2.

Nešto ovog tipa:

17 godina
antimadridista kaže...

evo zašto obožavam ovu FIFU:

Ma to golman u pesu hvata desnim jajem, nije to ništa posebno!  {#}

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Proradio je Origin.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
antimadridista kaže...

evo zašto obožavam ovu FIFU:

Ma to golman u pesu hvata desnim jajem, nije to ništa posebno!  {#}

Golman u PESu je mutav.

17 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo ga prvi rage quit na ovoj FIFI, ovog Messija treba pod hitno preradit, govno malo mi je da dva gola glavom i to pazi dok ga je cuvao Mertesacker pa to je za plakat. 2 od 2 udarca u okvir i oba u gol spremija prokleti midget, na prema mojih 15/10 udaraca od kojih je 5 islo u stativu. I tesko ih je slomit gamad mala je cvrsta na nogama.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
JackD kaže...

Evo ga prvi rage quit na ovoj FIFI, ovog Messija treba pod hitno preradit, govno malo mi je da dva gola glavom i to pazi dok ga je cuvao Mertesacker pa to je za plakat. 2 od 2 udarca u okvir i oba u gol spremija prokleti midget, na prema mojih 15/10 udaraca od kojih je 5 islo u stativu. I tesko ih je slomit gamad mala je cvrsta na nogama.

Messi je u igri napokon Messi i zato šuti,u FIFI 11 je bio preslab,npr.Neymar mi je bio bolji od njega. Ali ok,vidim po tvojim nadimcima kojima ga nazivaš da ti nije baš najdraži igrač u svijetu,pa si s razlogom ljut. Čovjek ničim nije zaslužio da ga se tako naziva.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Jabulani kaže...

Golman u PESu je mutav.

Izgleda da niti ti ne shvaćaš bit golmana u pesu.  On je tu da nas nasmije i zabavi a ne da brani...

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ljudi, pretpostavljam da ste vec imali ovakve molbe, ali listam forum u nadi da cu naci resenje i ne uspevam...znaci, bukvalno PREKLINJEM za pomoc.

idemo redom, fifa 12 purchased danas, posle 5 dana jurenja po raznim radnjama po gradu, dodjem kuci, instaliram, trazi daodatno skidanje od 3gb, odradim i to, startujem igru i dobijam pozdravni screen sa fifa12 natpisom, gde se igra freezuje a u task manageru stoji da je .exe fajl not responding...pocnem malo da cackam po netu za pomoc, ljudi iz tehnicke podrske mi kazu da igru instaliram preko origina opet, ne sa CDa, odradim i to, 4 sata je skidam, instaliram patch od 42 megabajta, opet isto...nemam instaliran nikakav kontroler, nemam instalirane prethodne verzije fife, updateovao sam nvidia drivere pre pola sata, i dalje se desava isto...origin kaze da je igra validna, da je instalirana pravilno, kada je pokrenem iz origina, dobijam onaj screen fife sa opcijama play, settings i exit, kada kliknem play..pa, pogadjate sta se dogadja..ako iko ima ikakvu ideju, bio bih vise nego zahvalan da je cujem..pokusao sam i da je pokrenem kao administrator sa windowsa 7, i pravio novi user sa kojeg sam opet pokusao, uvek je isti rezultat...PS konfiguracija je vise nego dovoljna, crackovana verzija je letela na mojoj masini..jednostavno, ne mogu da se pomirim sa idejom da sam bacio 45 evra..svaka pomoc je vise nego dobrodosla..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Jabulani kaže...

Golman u PESu je mutav.

Izgleda da niti ti ne shvaćaš bit golmana u pesu.  On je tu da nas nasmije i zabavi a ne da brani...

Pa mogo bi nekad i normalno istrčat na loptu, a ne uvijek 2 metra bježat od nje.

14 godina
neaktivan
lex69 kaže...

Ljudi, pretpostavljam da ste vec imali ovakve molbe, ali listam forum u nadi da cu naci resenje i ne uspevam...znaci, bukvalno PREKLINJEM za pomoc.

idemo redom, fifa 12 purchased danas, posle 5 dana jurenja po raznim radnjama po gradu, dodjem kuci, instaliram, trazi daodatno skidanje od 3gb, odradim i to, startujem igru i dobijam pozdravni screen sa fifa12 natpisom, gde se igra freezuje a u task manageru stoji da je .exe fajl not responding...pocnem malo da cackam po netu za pomoc, ljudi iz tehnicke podrske mi kazu da igru instaliram preko origina opet, ne sa CDa, odradim i to, 4 sata je skidam, instaliram patch od 42 megabajta, opet isto...nemam instaliran nikakav kontroler, nemam instalirane prethodne verzije fife, updateovao sam nvidia drivere pre pola sata, i dalje se desava isto...origin kaze da je igra validna, da je instalirana pravilno, kada je pokrenem iz origina, dobijam onaj screen fife sa opcijama play, settings i exit, kada kliknem play..pa, pogadjate sta se dogadja..ako iko ima ikakvu ideju, bio bih vise nego zahvalan da je cujem..pokusao sam i da je pokrenem kao administrator sa windowsa 7, i pravio novi user sa kojeg sam opet pokusao, uvek je isti rezultat...PS konfiguracija je vise nego dovoljna, crackovana verzija je letela na mojoj masini..jednostavno, ne mogu da se pomirim sa idejom da sam bacio 45 evra..svaka pomoc je vise nego dobrodosla..

Probaj uninstall FIFA 12 ... pa onda očisti registry (s nekim programom) pa je probaj instalirat na drugu particiju

A ako ti ni to ne ide ... instaliraj RLD ... nemoj stavljat crk i probaj je aktivirat ...

Hasta La Victoria Siempre
14 godina
neaktivan

zahvaljujem, to mi iskreno nije palo na pamet...jbg, citam vec 20+ stranica kakve ljudi probleme imaju, i kao, nemoguce je da sam ovoliki baksuz, da igra daje errore kojih nema ni na netu..u svakom slucaju, hvala na sugestiji jos jednom :)

14 godina
neaktivan
lex69 kaže...

Odi u Moje Računalo/Fifa 12/instance0/replay0.bin desni klik na svojstva i stavi kvačicu na "Samo za čitanje"{#} Meni je pomoglo!{#}

Edit:

I usput zna li netko kako kupiti ugovor u UT, bez onih paketa ili kako se već zove ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 1:57 (alen177).
14 godina
neaktivan

Citam ove postove i vidim da je ova fifa na pc extra stvar uradjena i drago mi je zbog toga,drugo konacno mi se ostvarila zelja da Barsu urade kako treba a ne u fifi 11 bilo na pc ili konzoli bude losija recimo od sevilje ili slicnih ekipa,jer volim barsu,njihov stil igre a po najvise dani alvesa najludji igrac u ekipi,Messi sta reci kada igram sa njim lako je a kada igram protiv njega molim boga da nije blizu 16 metara ili pada njegov gol ili asistencija,i bilo bi glupo da neko ko igra recimo sa malagom podera ovog sto igra sa barsom jedino u slucaju onih koji zaista nemaju pojma pa misle lako ce sa barsom ali kada se nadje neko ko dobro igra pobeda je u 70 posto slucajeva mislim da sam upravu.

Nego sta ja da radim sa 7500 coinsa?A imam dobre igrace sto u startnoj sto na klupi.

P.S.Gde to pise da cem dobiti jos golden paket,imam osecaj da necemo vise nista mi dobijati,da je to bio samo mamac a voleo bi da gresim?I sta znaci to chemestri?hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 9:03 (Nokialino).
17 godina
Jabulani kaže...

Pa mogo bi nekad i normalno istrčat na loptu, a ne uvijek 2 metra bježat od nje.

Pa ako to ne smeta fanovima pesa, ne znam što to tebi smeta?  Iz godine u godinu prodaju im isti bug i oni zadovoljni!

14 godina
neaktivan
malo pre sam igrao pes sa drugom,kao aj da probamo,nismo odigrali posteno celu partiju a nekada smo ostajali do kasno u noc sa pesom 9 i kada smo igrali kao da nas neko muci,smejao sam se kada mi je dao gol sa 30m posredini gola a golman je kao duh lopta pored glave mu je prosla znaci smehotres,dok na fifi e to je bilo vec ozbiljno,pravo uzivanje,jeste da me pocepao u tri partije al ok,bice bolje.
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
JackD kaže...

Messi je u igri napokon Messi i zato šuti,u FIFI 11 je bio preslab,npr.Neymar mi je bio bolji od njega. Ali ok,vidim po tvojim nadimcima kojima ga nazivaš da ti nije baš najdraži igrač u svijetu,pa si s razlogom ljut. Čovjek ničim nije zaslužio da ga se tako naziva.

Je Messi je zbilja super napravljen, baš se da ljepo s njim igrat. Al ne samo Messi, svi su igrači s kojima sam do sad igrao super napravljeni po karakteristikama i igri. 

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Uglavnom, pokusah sa svim sugestijama, rezultat je i dalje isti...ovi u tehnickoj podrsci su u cudu, otprilike nikad nisu culi za takvu situaciju..neverovatno, koji je ovo jinx...posle deset godina resim da predjem na FIFA serijal ponovo, a EA mi uzme pare i zajebe me do koske...u svakom slucaju, jos jednom hvala na idejama..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Psujem -.-

Nakon 3 posjeta ea supportu i njihovog nekontaktiranja, danas mi neka "teta" daje gluposti koje sam vec uradio da ponovim. Dakle nemaju pojma kako rijesiti moj problem, a ja nemogu igrati online.

Novac bacen u vjetar :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sta je konkretno problem? mislim, mozda sam ti video post prethodno, ali nisam siguran, a i ja se lagano oprastam od ideje da ce igra proraditi...

16 godina
neaktivan
lex69 kaže...

sta je konkretno problem? mislim, mozda sam ti video post prethodno, ali nisam siguran, a i ja se lagano oprastam od ideje da ce igra proraditi...

Pa ja nemam nikakav error, nego mi ingame ne izbaci terms & conditions da prihvatim, pa me ne pusta da igram online :/

17 godina
lex69 kaže...

Uglavnom, pokusah sa svim sugestijama, rezultat je i dalje isti...ovi u tehnickoj podrsci su u cudu, otprilike nikad nisu culi za takvu situaciju..neverovatno, koji je ovo jinx...posle deset godina resim da predjem na FIFA serijal ponovo, a EA mi uzme pare i zajebe me do koske...u svakom slucaju, jos jednom hvala na idejama..

Ako nitko nema problem s igrom kao što je tvoj je li greška u ea sportsu ili tvom računalu?

14 godina
neaktivan

pretpostavljam da si pokusao sve varijante moguce. jebote, i posle se pljuje po crackerima, pa onaj nesrecni reloaded koji sam skinuo da vidim na sta igra lici pre nego sto je kupim je bukvalno leteo...nikakvi problemi, errori, zabodi..sva je prilika da je citavu frku napravio taj origin sistem, jos kada vidim gore da je oznaka beta, stresem se.. :/

14 godina
neaktivan

@movie

nisam rekao da niko nema taj problem, vec da je domaca tehnicka podrska neobavestena o takvoj vrsti problema..ne vidim sta bi dalje moglo da bude u vezi sa racunarem, kao sto napisah, crckvana verzija je letela na svim detaljima bez ijednog glitcha, updateovani su i directX, i nvidia driveri, registry je ociscen, nije bilo starih ea instalacija pre ove koje bi mogle da naprave konflikt. dakle, onako kako treba, sve je po knjizi, zasto ne radi, its beyond me, a izgleda i ljudi koji su placeni da znaju.

EDIT nisam kliknuo na citat...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 13:13 (lex69).
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Dosad sam igru igrao na prilično slabim konfiguracijama i primjetio sam da Player Impact Engine ne funkcionira baš najbolje. Sudari znaju bit poprilično nerealni. Zanima me jeli to posljedica slabog računala i low detalja ili se iste stvari događaju i na jačim konfiguracijama?

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...

Dosad sam igru igrao na prilično slabim konfiguracijama i primjetio sam da Player Impact Engine ne funkcionira baš najbolje. Sudari znaju bit poprilično nerealni. Zanima me jeli to posljedica slabog računala i low detalja ili se iste stvari događaju i na jačim konfiguracijama?

takav je engine, ljudi se bas cesto zale na to sa najrazlicitijim konfiguracijama.

UPDATE  HAHAHAH, pa ovo je ludilo :D sada sam vratio rld verziju igre, da barem igram za svoju dusu offline i ponovo se desila ista stvar :D sada sve ima smisla, pokrenuo se origin i sve je zabolo ponovo...negde sam citao da je to upravo povezano sa tim release date checkom i da treba promeniti location u originu na USA, ali ja takvu opciju edita ne vidim nigde..

14 godina
neaktivan

i za kraj, moja igra radi PERFEKTNO na bratovljevom racunaru, koji je odmah do mog u sobi...:))) j*** ti zivot :) origin ID PavleLekic, ako neko zeli da se igra, hvala svima na pomoci i sugestijama jos jednom ;)

16 godina

Na EA.com sam promjenio državu u ameriku i sad mi više ne izbacuje connection lost. Napokon odigrao nekoliko tekmi online bez prekida. I terms & conditions me je opet pitalo. I to mi je popravilo problem da ne vidim svoj rezultat u areni (fastest goal).. Ma čudo!

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice