FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.179
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: FIFA 12
movie kaže...

Ako nisi ništa mijenjao u opcijama igra ti je po difoltu  složena na najlakše ...

Stavio sam sve na "manual" al nisam nigdje naletio na težinu igranja..

Nisam ni tražio da budem iskren, 2 tekme sam na brzinu odigrao.

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''
15 godina
DadoZG kaže...
movie kaže...

Ako nisi ništa mijenjao u opcijama igra ti je po difoltu  složena na najlakše ...

Stavio sam sve na "manual" al nisam nigdje naletio na težinu igranja..

Nisam ni tražio da budem iskren, 2 tekme sam na brzinu odigrao.

prije nego uđeš u utakmicu,tamo kad biraš dresove i to,onda pod Game Settings.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 19:51 (antimadridista).
16 godina

U game settingsima prije startanja matcha odaberi težinu. Meni je iskreno teška igra pogotovo sa tactical defending. Treba se naviknuti ali igra je majka!

P.S. ako kome trza, ISKLJUČITE VSYNC I AA STAVITE NA NULU!

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
FIFA 12

evo još dvije utakmice odigrao,stvarno što je više igram,sve je bolja.Nevjerojatna igrivost,u obrani treba imati timing,dodavanja i šutevi dosta bolji nego prošle godine,ma sve je perfektno zasad,nemam apsolutno nikakve zamjerke.i Messi je napokon Messi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Dugo nisam čitao ovoliko pohval na račun neke igre.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

meni izgleda ko da je dani alves najbrzi na igri a walcott uopce mu nije ni blizu a brzi je

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jim007 kaže...

...

nije tebi lako

nego ot,kakva su vaša mišljenja o demu?

Vidim da je tebi lako, ideš po temama i provociraš ljude ...  pravi sportaš...

15 godina
dmanz kaže...

meni izgleda ko da je dani alves najbrzi na igri a walcott uopce mu nije ni blizu a brzi je

Meni je Walcott kad sam igrao protiv Arsenala par puta opasno prošao po desnoj strani,dosta je brz.

14 godina
protjeran
antimadridista kaže...
dmanz kaže...

Meni je Walcott kad sam igrao protiv Arsenala par puta opasno prošao po desnoj strani,dosta je brz.

JA GA LAGANO ZAUSTAVIM....alves izgledao kao nadrogiran

15 godina
neaktivan
FIFA 12

evo sada bas igram Milan - Arsenal i ono guzva u mojem 16ercu i padne RVP na pod i ne dize se ja imam loptu trcim dalje do centra, kad ono sudac fucka da stanem bjezi tamo do RVPa , on je ozljedjen, ide van, a sudac baca loptu i protivnik mi je napuca natrag do golmana

OVO JOS NISAM VIDIO PRE PRE PRE!

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
dmanz kaže...

evo sada bas igram Milan - Arsenal i ono guzva u mojem 16ercu i padne RVP na pod i ne dize se ja imam loptu trcim dalje do centra, kad ono sudac fucka da stanem bjezi tamo do RVPa , on je ozljedjen, ide van, a sudac baca loptu i protivnik mi je napuca natrag do golmana

da,to je i meni bilo,čuo sam u jednom interview-u sa glavnim producentom da će to biti u igri,i danas sam baš htio isprobati.Ozlijedio se Ambrosini i ja sam izbacio loptu u out i oni mi je vratili natrag,predobro!

17 godina
FIFA 12

Primjetio sam jednu zanimljivu stvar. Baš sam išao namjerno krljati i kao prvo, komp odlično izbjegava to, a onda kad pogodim nekako opet izbjegne/preskoči. Jedva sam dobio 1 žuti. {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

a di nam je Tommy,nema njegovih dojmova o igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

ode jim007 {#}

btw...još je online :D

EDIT:Tommy ući valjda{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 20:34 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Danas sam samo stigao upaliti na 5 min demo i ono prvi dojam je da demo rula.. Sad cemo to malo bolje prostudirati pa se javim sa svojim dojmovima {#}

17 godina
antimadridista kaže...

a di nam je Tommy,nema njegovih dojmova o igri.

uhvatio ga grč pa ne može ispustiti gamepad...

17 godina
neaktivan
FIFA 12

Na legendary, sve na manual/semi kao što sam uvijek stavljao, ja Arsenal protiv Man. Cityja - 2-0.

66% posjeda lopte i jedan poništen gol. Uopće nije teško.

Igra ide mega glatko, ali ne izgleda vizualno ništa bolje od prošlogodišnje. No dobro. :)

Odigrao sam na PC, a sad je na redu Xbox verzija.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 1 hvala 0
17 godina
FIFA 12

Igrao sam verziju za X360 -  napredak u odnosu na FIFU 11 je fkt velik, popravljeni pasevi, igrači se fino kreću, na onu obranu se treba naviknuti ali realna je to stoji. Čak fino radi i impact engine - ekipa se raspada po travnjaku ja gledam WTF??? {#}

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...
dmanz kaže...

da,to je i meni bilo,čuo sam u jednom interview-u sa glavnim producentom da će to biti u igri,i danas sam baš htio isprobati.Ozlijedio se Ambrosini i ja sam izbacio loptu u out i oni mi je vratili natrag,predobro!

toga je bilo u PES 5

17 godina
Idealist kaže...

toga je bilo u PES 5

Da a? A zkj tog onda nema u PES 2012?{#}

He who is brave is free.
15 godina
dreammaker kaže...

U game settingsima prije startanja matcha odaberi težinu. Meni je iskreno teška igra pogotovo sa tactical defending. Treba se naviknuti ali igra je majka!

P.S. ako kome trza, ISKLJUČITE VSYNC I AA STAVITE NA NULU!

ima da to srede do izlaska igre {#}

15 godina
Dwyane Wade kaže...
Idealist kaže...

toga je bilo u PES 5

Da a? A zkj tog onda nema u PES 2012?{#}

kazu da to jos nisu vidjeli, a ja kazem da je to prvi pes imao...

... i naravno, izbacili su sve kaj vrijedi...

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 21:14 (Idealist).
17 godina
rulF kaže...

470KB/s
56min to go... AAAAAAAAAAAAAAA
to mi je inace max brzina.. jbg iz mostara sam :(

Jebote, meni ide 1,1 MB/s.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

ajde nabacite koji screenshot 

AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Odigrao par utakmica i moram reći da sam jako zadovoljan viđenim. Jedino me čudi kako je grafika tako blijeda. One snimke sa Gamescoma su izgledale mnogo bolje. Al pošto piše na početku da ovaj demo ne predstavlja finalnu kvalitetu proizvoda, nadam se da će ju poboljšati u finalnoj verziji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Samo da si poštelam kontrole i bit će ok

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12
meni nije uopće blijeda grafika,čak su mi boje dosta bolje nego prošle godine.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Grafički igra poprilično bolja od prošle godine. Danny jede g*vna :)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
FIFA 12

Može li tko pomoći. Kaj koja  tipka znači na tipkovnici?

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12
Istina,pogotovo što se tiče izgleda igrača,a i teren kao da je veći,što je bolje.
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice