Ako nisi ništa mijenjao u opcijama igra ti je po difoltu složena na najlakše ...
Stavio sam sve na "manual" al nisam nigdje naletio na težinu igranja..
Nisam ni tražio da budem iskren, 2 tekme sam na brzinu odigrao.
Ako nisi ništa mijenjao u opcijama igra ti je po difoltu složena na najlakše ...
prije nego uđeš u utakmicu,tamo kad biraš dresove i to,onda pod Game Settings.
U game settingsima prije startanja matcha odaberi težinu. Meni je iskreno teška igra pogotovo sa tactical defending. Treba se naviknuti ali igra je majka!
P.S. ako kome trza, ISKLJUČITE VSYNC I AA STAVITE NA NULU!
evo još dvije utakmice odigrao,stvarno što je više igram,sve je bolja.Nevjerojatna igrivost,u obrani treba imati timing,dodavanja i šutevi dosta bolji nego prošle godine,ma sve je perfektno zasad,nemam apsolutno nikakve zamjerke.i Messi je napokon Messi.
Dugo nisam čitao ovoliko pohval na račun neke igre.
meni izgleda ko da je dani alves najbrzi na igri a walcott uopce mu nije ni blizu a brzi je
...
nije tebi lako
nego ot,kakva su vaša mišljenja o demu?
Vidim da je tebi lako, ideš po temama i provociraš ljude ... pravi sportaš...
meni izgleda ko da je dani alves najbrzi na igri a walcott uopce mu nije ni blizu a brzi je
Meni je Walcott kad sam igrao protiv Arsenala par puta opasno prošao po desnoj strani,dosta je brz.
Meni je Walcott kad sam igrao protiv Arsenala par puta opasno prošao po desnoj strani,dosta je brz.
JA GA LAGANO ZAUSTAVIM....alves izgledao kao nadrogiran
evo sada bas igram Milan - Arsenal i ono guzva u mojem 16ercu i padne RVP na pod i ne dize se ja imam loptu trcim dalje do centra, kad ono sudac fucka da stanem bjezi tamo do RVPa , on je ozljedjen, ide van, a sudac baca loptu i protivnik mi je napuca natrag do golmana
OVO JOS NISAM VIDIO PRE PRE PRE!
evo sada bas igram Milan - Arsenal i ono guzva u mojem 16ercu i padne RVP na pod i ne dize se ja imam loptu trcim dalje do centra, kad ono sudac fucka da stanem bjezi tamo do RVPa , on je ozljedjen, ide van, a sudac baca loptu i protivnik mi je napuca natrag do golmana
da,to je i meni bilo,čuo sam u jednom interview-u sa glavnim producentom da će to biti u igri,i danas sam baš htio isprobati.Ozlijedio se Ambrosini i ja sam izbacio loptu u out i oni mi je vratili natrag,predobro!
Primjetio sam jednu zanimljivu stvar. Baš sam išao namjerno krljati i kao prvo, komp odlično izbjegava to, a onda kad pogodim nekako opet izbjegne/preskoči. Jedva sam dobio 1 žuti.
a di nam je Tommy,nema njegovih dojmova o igri.
ode jim007
btw...još je online :D
EDIT:Tommy ući valjda
Danas sam samo stigao upaliti na 5 min demo i ono prvi dojam je da demo rula.. Sad cemo to malo bolje prostudirati pa se javim sa svojim dojmovima
a di nam je Tommy,nema njegovih dojmova o igri.
uhvatio ga grč pa ne može ispustiti gamepad...
Na legendary, sve na manual/semi kao što sam uvijek stavljao, ja Arsenal protiv Man. Cityja - 2-0.
66% posjeda lopte i jedan poništen gol. Uopće nije teško.
Igra ide mega glatko, ali ne izgleda vizualno ništa bolje od prošlogodišnje. No dobro. :)
Odigrao sam na PC, a sad je na redu Xbox verzija.
Igrao sam verziju za X360 - napredak u odnosu na FIFU 11 je fkt velik, popravljeni pasevi, igrači se fino kreću, na onu obranu se treba naviknuti ali realna je to stoji. Čak fino radi i impact engine - ekipa se raspada po travnjaku ja gledam WTF???
da,to je i meni bilo,čuo sam u jednom interview-u sa glavnim producentom da će to biti u igri,i danas sam baš htio isprobati.Ozlijedio se Ambrosini i ja sam izbacio loptu u out i oni mi je vratili natrag,predobro!
toga je bilo u PES 5
toga je bilo u PES 5
Da a? A zkj tog onda nema u PES 2012?
U game settingsima prije startanja matcha odaberi težinu. Meni je iskreno teška igra pogotovo sa tactical defending. Treba se naviknuti ali igra je majka!
P.S. ako kome trza, ISKLJUČITE VSYNC I AA STAVITE NA NULU!
ima da to srede do izlaska igre
toga je bilo u PES 5
Da a? A zkj tog onda nema u PES 2012?
kazu da to jos nisu vidjeli, a ja kazem da je to prvi pes imao...
... i naravno, izbacili su sve kaj vrijedi...
470KB/s
56min to go... AAAAAAAAAAAAAAA
to mi je inace max brzina.. jbg iz mostara sam :(
Jebote, meni ide 1,1 MB/s.
ajde nabacite koji screenshot
Odigrao par utakmica i moram reći da sam jako zadovoljan viđenim. Jedino me čudi kako je grafika tako blijeda. One snimke sa Gamescoma su izgledale mnogo bolje. Al pošto piše na početku da ovaj demo ne predstavlja finalnu kvalitetu proizvoda, nadam se da će ju poboljšati u finalnoj verziji.
Samo da si poštelam kontrole i bit će ok
Grafički igra poprilično bolja od prošle godine. Danny jede g*vna :)
Može li tko pomoći. Kaj koja tipka znači na tipkovnici?