moze netko uploadati settings file iz my doc/fifa
to je 100 kb minuta posla :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja cu brzo uzet CD KEY tu sa foruma pa cu vam se pridruzit :D
Kako se može u Ultimate Team modu namještat team management? Na način da postavljam pressing, player roles i neke druge postavke dostupne kad se igra u drugim modovima? Nije valjda da se može samo birati formacija i igrači koji igraju na toj poziciji...
Nekad me stvarno živcira kad suparnik natjera svoje igrače da me ganjaju po mom šesnaestercu, a moji napadaju samo ako je protivnik prešao pola terena... a imam tim sa chemistrijem od 100%...
lol, to moram probati,ti arapski komentatori su mi najjači :D
Meni nema nikvog patcha za skinut, znači opet moram skidat cijelu igru da mi patcha. Bezveze.
Meni nema nikvog patcha za skinut, znači opet moram skidat cijelu igru da mi patcha. Bezveze.
pa nije ni izašao nikakav official patch.
Jel to onda mod?
Jel to onda mod?
vjerojatno neki patch koji su napravili u modding zajednici,pogledaj na Soccergaming forumu.
Znam da nije official jer je bilo najavljeno da neće uskoro patchevi,tek za 2-3 mjeseca.
Kako se može u Ultimate Team modu namještat team management? Na način da postavljam pressing, player roles i neke druge postavke dostupne kad se igra u drugim modovima? Nije valjda da se može samo birati formacija i igrači koji igraju na toj poziciji...
Nekad me stvarno živcira kad suparnik natjera svoje igrače da me ganjaju po mom šesnaestercu, a moji napadaju samo ako je protivnik prešao pola terena... a imam tim sa chemistrijem od 100%...
Nažalost nema toga. Najbolje što možeš je da si napraviš neku custom taktiku ili odabereš neku od onih koje imaš u igri npr. counter attack, team pressing, possession itd.
Trče na loptu moj golman,moj igrač i protivnički igrač.Protivnik ukliže i složi oba moja igrača u PETERCU i sudac svira penal 
Imam problem!!!
Igram fifu12 zadnjih mjesec dana i sve je ok radilo. danas pokrenem i igrači su bolesno spori, lopta je bolesno spora, a nisam mjenjao nikakve posavke, sve mi je na defaltu.nisam skidao nikakve updatetove niti se spajao na origin...
konfiguracija mi je više nego dovoljna da ju igram
ima li kakav lijek za to??
ps. nije orginal...
I mene je to interesovalo, ali sam onda shvatio da mi je u Fifi, najbolja 4-1-2-1-2, dok sam celi zivot u Pesu, igrao 4-3-3. Nekako tamo uvek po krilima sa 3 napadaca, a ovde mi je jako bitna uloga playmakera!
Je l ima neko Rija Ferdinanda u ekipi, kako se ponasa, malo mi je spor!
A koju formaciju biste koristili protiv 4-3-2-1?
Je l ima neko Rio Ferdinanda u ekipi? Kakav je?
Preporucite mi najbolji stoperski par u Premier ligi, formacija 4-1-2-1-2! Samo bez vidica, jer je preskup!
Hvala!
Ljudi za koliko mogu prodati gold Thiaga Mottu, rare, kupio ga za 600 :D
Tek sam počeo igrat, i jel imate iste nickove kao na forumu da vas dodam na FUT :)
Ljudi za koliko mogu prodati gold Thiaga Mottu, rare, kupio ga za 600 :D
Tek sam počeo igrat, i jel imate iste nickove kao na forumu da vas dodam na FUT :)
ja tu dam 700 za njega :)
Necu 
Ocu kupit svoj prvi Gold Pack :D
Necu 
Ocu kupit svoj prvi Gold Pack :D
Nemoj kupovat gold packove, neispativo je. Druga stvar Thigao Motta je poprilicno jeftin. Preporuka je da malo pogledas kako idu cijene za pojedine igrace na marketu pa se tek onda upustaj u kupovinu/prodaju.
5000/7500 je puno para rade ih potrosi na jednog ili dva kvalitetna gold igraca nego na packove.
Ok :)
Onda Sparrowu za 700 bi bilo dobro?
Neznam ti napamet cijene, pogledaj malo za koliko ga drugi prodaju u istoj formaciji pa odluci.
Neznam ti napamet cijene, pogledaj malo za koliko ga drugi prodaju u istoj formaciji pa odluci.
Kako to pogledat?
Kako to pogledat?
ideš pod trading pa Auction Search i tražiš igrača kojeg želiš.
Hvala, dodao sam te na originu :)
i jel postoji ona bug liga jos, meni nece nade?
Je l otvarate ove pakete od 25 000, uveliko se izvlace igraci godine?! Ja jos nisam te srece, ali vidim da ih je dosta izvuklo?!
Ne znam da li da bolje otvorim 3 od po 7000, nego jedan od 25 000, sta mislite vi?