FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.040.318
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
FIFA 12

moze netko uploadati settings file iz my doc/fifa
to je 100 kb minuta posla :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Ja cu brzo uzet CD KEY tu sa foruma pa cu vam se pridruzit :D

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Izasao patch za arapskog komentatora za PC,tako mi rekao brat,pa cu videti,cim dodjem kuci dal me zeza ili ne.........
14 godina
FIFA 12

Kako se može u Ultimate Team modu namještat team management? Na način da postavljam pressing, player roles i neke druge postavke dostupne kad se igra u drugim modovima? Nije valjda da se može samo birati formacija i igrači koji igraju na toj poziciji... 

Nekad me stvarno živcira kad suparnik natjera svoje igrače da me ganjaju po mom šesnaestercu, a moji napadaju samo ako je protivnik prešao pola terena... a imam tim sa chemistrijem od 100%...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokialino kaže...
Izasao patch za arapskog komentatora za PC,tako mi rekao brat,pa cu videti,cim dodjem kuci dal me zeza ili ne.........

lol, to moram probati,ti arapski komentatori su mi najjači :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni nema nikvog patcha za skinut, znači opet moram skidat cijelu igru da mi patcha. Bezveze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Meni nema nikvog patcha za skinut, znači opet moram skidat cijelu igru da mi patcha. Bezveze.

pa nije ni izašao nikakav official patch.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel to onda mod?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Jel to onda mod?

vjerojatno neki patch koji su napravili u modding zajednici,pogledaj na Soccergaming forumu.

Znam da nije official jer je bilo najavljeno da neće uskoro patchevi,tek za 2-3 mjeseca.

15 godina
Volos kaže...

Kako se može u Ultimate Team modu namještat team management? Na način da postavljam pressing, player roles i neke druge postavke dostupne kad se igra u drugim modovima? Nije valjda da se može samo birati formacija i igrači koji igraju na toj poziciji... 

Nekad me stvarno živcira kad suparnik natjera svoje igrače da me ganjaju po mom šesnaestercu, a moji napadaju samo ako je protivnik prešao pola terena... a imam tim sa chemistrijem od 100%...

Nažalost nema toga. Najbolje što možeš je da si napraviš neku custom taktiku ili odabereš neku od onih koje imaš u igri npr. counter attack, team pressing, possession itd.

16 godina
FIFA 12

Trče na loptu moj golman,moj igrač i protivnički igrač.Protivnik ukliže i složi oba moja igrača u PETERCU i sudac svira penal {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
FIFA 12

Imam problem!!!

Igram fifu12 zadnjih mjesec dana i sve je ok radilo. danas pokrenem i igrači su bolesno spori, lopta je bolesno spora, a nisam mjenjao nikakve posavke, sve mi je na defaltu.nisam skidao nikakve updatetove niti se spajao na origin...

konfiguracija mi je više nego dovoljna da ju igram

ima li kakav lijek za to??

ps. nije orginal...

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koja formacija je najbolja po vama?
14 godina
neaktivan

I mene je to interesovalo, ali sam onda shvatio da mi je u Fifi, najbolja 4-1-2-1-2, dok sam celi zivot u Pesu, igrao 4-3-3. Nekako tamo uvek po krilima sa 3 napadaca, a ovde mi je jako bitna uloga playmakera!

Je l ima neko Rija Ferdinanda u ekipi, kako se ponasa, malo mi je spor!

14 godina
neaktivan
Porbaj 4-3-2-1 ja probao drugo poluvreme sa tom formacijom,znaci odvalio sam lika koji je igrao formaciju 4-1-2-1-2 imao slican tim kao i ja stim sto ima bolju odbranu znaci desno dani alves,levo taiwo,i centralni celini i tiago silva,CDM mu je igrao vidal ,RM krais,Lm lavezi CAM snider i st su igrali pato i di natale,kod mene je umesto tiaga silve i dani alvesa,maicon i lucio,i umeto krase sancez,i umesto di natalea Ibrahimovic,prvo poluvreme dva nula za njega jer dobro igra odbranu,cim sam promenio formaciju do izrazaja su dosli i Ibra i Pato i posebno sancez i lavezi a snider je po meni bolji kada igra ovu formaciju.
17 godina
FIFA 12

A koju formaciju biste koristili protiv 4-3-2-1?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12
Dosad sam igrao samo 4-3-3 i 4-1-2-1-2. Nisam baš primijetio da formacija ima preveliki utjecaj, na kraju se svodi na to koliko si dobar. Prešao sam na 4-1-2-1-2 nakon 2 mjeseca čisto iz dosade. Sad polako razmišljam da se vratim natrag na 4-3-3 ili probam 4-3-2-1, ali pošto mi dosta igrača već ima 4-1-2-1-2 formaciju nije mi baš financijski isplativo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Je l ima neko Rio Ferdinanda u ekipi? Kakav je?

Preporucite mi najbolji stoperski par u Premier ligi, formacija 4-1-2-1-2! Samo bez vidica, jer je preskup!

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12
Kompany + Luiz su mi najdraži par. Uspio sam kupiti oba u formaciji 4-1-2-1-2 za manje od 25000
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Ljudi za koliko mogu prodati gold Thiaga Mottu, rare, kupio ga za 600 :D

Tek sam počeo igrat, i jel imate iste nickove kao na forumu da vas dodam na FUT :)

0 0 hvala 0
16 godina
rookica19 kaže...

Ljudi za koliko mogu prodati gold Thiaga Mottu, rare, kupio ga za 600 :D

Tek sam počeo igrat, i jel imate iste nickove kao na forumu da vas dodam na FUT :)

ja tu dam 700 za njega :)

14 godina
FIFA 12

Necu {#}

Ocu kupit svoj prvi Gold Pack :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Necu {#}

Ocu kupit svoj prvi Gold Pack :D

Nemoj kupovat gold packove, neispativo je. Druga stvar Thigao Motta je poprilicno jeftin. Preporuka je da malo pogledas kako idu cijene za pojedine igrace na marketu pa se tek onda upustaj u kupovinu/prodaju.

5000/7500 je puno para rade ih potrosi na jednog ili dva kvalitetna gold igraca nego na packove.

14 godina
FIFA 12

Ok :)
Onda Sparrowu za 700 bi bilo dobro? 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Neznam ti napamet cijene, pogledaj malo za koliko ga drugi prodaju u istoj formaciji pa odluci.

14 godina
JackD kaže...
rookica19 kaže...

Neznam ti napamet cijene, pogledaj malo za koliko ga drugi prodaju u istoj formaciji pa odluci.

Kako to pogledat?

15 godina
rookica19 kaže...
JackD kaže...
rookica19 kaže...

Kako to pogledat?

ideš pod trading pa Auction Search i tražiš igrača kojeg želiš.

14 godina
FIFA 12

Hvala, dodao sam te na originu :)

i jel postoji ona bug liga jos, meni nece nade?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Je l otvarate ove pakete od 25 000, uveliko se izvlace igraci godine?! Ja jos nisam te srece, ali vidim da ih je dosta izvuklo?!

Ne znam da li da bolje otvorim 3 od po 7000, nego jedan od 25 000, sta mislite vi?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice