Ne mogu nikak skupit novce u UT, čim skupim neke novce, moram kupovat brončane pakete da bi mogao kupiti ugovore za igrače, ti ugovori me i muče.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovakav bug mi se još nije desio u igri.... šteta što nisam mogao snimiti to.... uglavnom desi se lagani faul na centru moj igrač pada, a lopta se odbij do mojeg igrača u tom trenutku čujem žvižduk suca i nekoliko igrača počmu mahati prema sucu kao da nije faul... a ja brzo stiskam x x x za pass i igra se nastavi... bez faula wtf... ??? očito se sudac plaši protivničkih igrača
A probaću onda samo ugovore kupovat i ništa više, jer ja se stalno vrtim u krug, zaradim 900 coinsa i odma kupujem te ugovore i tak svaki put, nikak da zaradim puno para.
Jedna stvar mi nije jasna ... igram sa M.City protiv M.City ... ja trčim s Tevez-om a lik me stigne sa Kompany-em bez problema ... ali u drugom slučaju di on trči s Tevez-om a ja za njim s Kompany-em ka da idem biciklom na misec ...
Daj recite kako je to moguće ?!?!?
Jedna stvar mi nije jasna ... igram sa M.City protiv M.City ... ja trčim s Tevez-om a lik me stigne sa Kompany-em bez problema ... ali u drugom slučaju di on trči s Tevez-om a ja za njim s Kompany-em ka da idem biciklom na misec ...
da to sam i ja skuzio npr. kada igram protiv juventusa i svaki put me sustigne chiellini iako sam ja sa briandom iz lyona oko dva metra ispred njega on se uspije okrenuti sa leđima i u sekundi mi uzme loptu... malo retardirano
A probaću onda samo ugovore kupovat i ništa više, jer ja se stalno vrtim u krug, zaradim 900 coinsa i odma kupujem te ugovore i tak svaki put, nikak da zaradim puno para.
A neznam, ako igras online za pobjedu 5-0 ako ti je DNF sasvim uredu mozes zaradit oko 900 coinsa pokusaj tako zaradivati igrat online h2h utakmice, pa kad ti momcad bude jaca udi u Advanced Cup.
da to sam i ja skuzio npr. kada igram protiv juventusa i svaki put me sustigne chiellini iako sam ja sa briandom iz lyona oko dva metra ispred njega on se uspije okrenuti sa leđima i u sekundi mi uzme loptu... malo retardirano
Moguce jer vam igrac ne trci najbrze sto moze ako samo drzite tipku za brzo trcanje, trebate nabijat loptu sebi u for R2 prema naprijed. Al da Chiellini moze sustic Brianda, nema sanse imam ga u UT-u jos ga nitko nije zaustavija, brz je i nevjerovatno jak.
Da to i ja nisam mogao vjerovati... kako me uvjek sustigne... i usput uvjek koristim R2 pa se zapitam da nije to neki cheat ili kao neki dan igram ja sa lyonom protiv barce, a kad onou u barci cassillas, puyol, pique, chiellini, alves, neymar, iniesta, diego, c.ronaldo, messi i tevez ??? odmah sam izasao iz igre...
Da to i ja nisam mogao vjerovati... kako me uvjek sustigne... i usput uvjek koristim R2 pa se zapitam da nije to neki cheat ili kao neki dan igram ja sa lyonom protiv barce, a kad ono u barci cassillas, puyol, pique, chiellini, alves, neymar, iniesta, diego, c.ronaldo, messi i tevez ??? odmah sam izasao iz igre...
ja sam takvu ekipu pocepao i odmah vidim dve rupe u odbrani a to su puyol i pike,jedino ni meni nije jasno to kako je company brzi tj u rangu je sa aguerom kada trce jedan pored drugog,mada mislim da je sam start kada hvata sprint bitan.Na primer retko ko uhvati saviolu na prvi start dok cisea odmah izgubi prednost a fizicki je jaci od saviole.
ja nisam ni htio igrati sa njime, samo kako u h2h ima takvu momčad složenu to mi nije jasno ...
Igro sam s Milanom u H2H seasons, i komentator je nešt reko za silvija berlusconija.
Igro sam s Milanom u H2H seasons, i komentator je nešt reko za silvija berlusconija.
da uvjek nešto kaže za njega, ali nisam previše obraćao pažnju na to...
Koje su komedije igrat 5 vs 5, krepo sam od smjeha.
Koje su komedije igrat 5 vs 5, krepo sam od smjeha.
a tek 11 vs 11,nezna se ni ko pije ni ko plaća
za lukasa iskesirao 72 milijona
ispod toga ga nisu dali
gdi da podesim rezoluciju?
gdi da podesim rezoluciju?
Vidim da si član ovog foruma 9 mjeseci, a pretopstavljam da se kompom služiš duže vrijeme, pa kak onda neznaš gdje se mijenja rezolucija?
molim pomoć.imam problem s instalacijom fifa 12 na originu koja je original.nakon prve instalacije izbrisao sa origin i s njim i fifu.sada kada pokušam pponovno instalirati izbacuje da je kod upotrebljen.jel ima ko da zna rješene bio bih zahvalan
Zna netko kako namjestiti tipke za joystick da budu kao u PES-u? nisam instaliravao nikakav joystick fix pošto joystick radi ok, samo ne znam kako namjestiti tipke po želji( joystick je Logitech dual action). može pomoć?
Kakve sad veze ima prava utakmicu s tvojom utakmicom kaj si ti odigral?
Zna netko kako namjestiti tipke za joystick da budu kao u PES-u? nisam instaliravao nikakav joystick fix pošto joystick radi ok, samo ne znam kako namjestiti tipke po želji( joystick je Logitech dual action). može pomoć?
Kad uđeš u igru idi na settings - > controller -> onda izaberi customize i tu namisti kako ti odgovar
Planiram kupit tj. vec sam kupio cd key i kako da aktiviram igru da mogu igrat ultimate team ovo mi je prvi put da kupim fifu (nije prvi put da igram lol samo se nema para jbg) pa neznam ako moze pomoc sry na noobovskom pitanju
Skineš Origin od EA i redeemaš key.
Kakve sad veze ima prava utakmicu s tvojom utakmicom kaj si ti odigral?
MIslim na tempo igre tekme i rezultat kako se kretao do tri tri
kako popraviti lag kod igre
sve je dobro dok neudjem u mec
i onda pocne stekati neide uopste
Ponovo se zaželio fife,pes me kratko držao,zabio sam jedan prepredobar gol :D Sad se uplouda :)
Btw uzet ću ej za ps3 lol
je li tko rijesio problem sa izbacivanjem sa interneta i prekidanjem veze!??!?!?