FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.904
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ne mogu nikak skupit novce  u UT, čim skupim neke novce, moram kupovat brončane pakete da bi mogao kupiti ugovore za igrače, ti ugovori me i muče.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Zahebane su te pare u UT-u, imas par nacina kako zaradit pare. 59 minuta koja je po meni najneucinkovitja, kupit za malo pa prodat za vise. I jos jedna je Bronze Pack metoda, o njoj sam citao neki dan na sluzbenom forumu, bit je da kupujes one pakete za 400 coinsa pa prodas sve sto je u njima ili na aukciju ili quick sell. Najteze je na pocetku dok jos imas bronze team, bitno je da samo trosis pare na ugovore i nista vise, ako ti se ozljedi koji igrac prodaj ga na quick sell i kupi si boljeg za iste pare koje bi potrosio na healing, i digni si kemistri na 100, nevjerovatno kako je lakse igrat ako ti je kem 100 cak i protiv zvucnih imena bez kema.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ovakav bug mi se još nije desio u igri.... šteta što nisam mogao snimiti to.... uglavnom desi se lagani faul na centru moj igrač pada, a lopta se odbij do mojeg igrača u tom trenutku čujem žvižduk suca i nekoliko igrača počmu mahati prema sucu kao da nije faul... a ja brzo stiskam x x x za pass i igra se nastavi... bez faula wtf... ??? očito se sudac plaši protivničkih igrača {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JackD kaže...
Zahebane su te pare u UT-u, imas par nacina kako zaradit pare. 59 minuta koja je po meni najneucinkovitja, kupit za malo pa prodat za vise. I jos jedna je Bronze Pack metoda, o njoj sam citao neki dan na sluzbenom forumu, bit je da kupujes one pakete za 400 coinsa pa prodas sve sto je u njima ili na aukciju ili quick sell. Najteze je na pocetku dok jos imas bronze team, bitno je da samo trosis pare na ugovore i nista vise, ako ti se ozljedi koji igrac prodaj ga na quick sell i kupi si boljeg za iste pare koje bi potrosio na healing, i digni si kemistri na 100, nevjerovatno kako je lakse igrat ako ti je kem 100 cak i protiv zvucnih imena bez kema.

A probaću onda samo ugovore kupovat i ništa više, jer ja se stalno vrtim u krug, zaradim 900 coinsa i odma kupujem te ugovore i tak svaki put, nikak da zaradim puno para.

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Jedna stvar mi nije jasna ... igram sa M.City protiv M.City ... ja trčim s Tevez-om a lik me stigne sa Kompany-em bez problema ... ali u drugom slučaju di on trči s Tevez-om a ja za njim s Kompany-em ka da idem biciklom na misec ...

Daj recite kako je to moguće ?!?!?

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iggy81f kaže...

Jedna stvar mi nije jasna ... igram sa M.City protiv M.City ... ja trčim s Tevez-om a lik me stigne sa Kompany-em bez problema ... ali u drugom slučaju di on trči s Tevez-om a ja za njim s Kompany-em ka da idem biciklom na misec ...

da to sam i ja skuzio npr. kada igram protiv juventusa i svaki put me sustigne chiellini iako sam ja sa briandom iz lyona oko dva metra ispred njega on se uspije okrenuti sa leđima i u sekundi mi uzme loptu... malo retardirano {#}

17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
JackD kaže...
Zahebane su te pare u UT-u,....

A probaću onda samo ugovore kupovat i ništa više, jer ja se stalno vrtim u krug, zaradim 900 coinsa i odma kupujem te ugovore i tak svaki put, nikak da zaradim puno para.

A neznam, ako igras online za pobjedu 5-0 ako ti je DNF sasvim uredu mozes zaradit oko 900 coinsa pokusaj tako zaradivati igrat online h2h utakmice, pa kad ti momcad bude jaca udi u Advanced Cup.

alen177 kaže...
iggy81f kaže...

da to sam i ja skuzio npr. kada igram protiv juventusa i svaki put me sustigne chiellini iako sam ja sa briandom iz lyona oko dva metra ispred njega on se uspije okrenuti sa leđima i u sekundi mi uzme loptu... malo retardirano {#}

Moguce jer vam igrac ne trci najbrze sto moze ako samo drzite tipku za brzo trcanje, trebate nabijat loptu sebi u for R2 prema naprijed. Al da Chiellini moze sustic Brianda, nema sanse imam ga u UT-u jos ga nitko nije zaustavija, brz je i nevjerovatno jak.

14 godina
neaktivan

Da to i ja nisam mogao vjerovati... kako me uvjek sustigne... i usput uvjek koristim R2 pa se zapitam da nije to neki cheat ili kao neki dan igram ja sa lyonom protiv barce, a kad onou u barci cassillas, puyol, pique, chiellini, alves, neymar, iniesta, diego, c.ronaldo, messi i tevez ??? odmah sam izasao iz igre... 

14 godina
neaktivan
alen177 kaže...

Da to i ja nisam mogao vjerovati... kako me uvjek sustigne... i usput uvjek koristim R2 pa se zapitam da nije to neki cheat ili kao neki dan igram ja sa lyonom protiv barce, a kad ono u barci cassillas, puyol, pique, chiellini, alves, neymar, iniesta, diego, c.ronaldo, messi i tevez ??? odmah sam izasao iz igre... 

14 godina
neaktivan

ja sam takvu ekipu pocepao i odmah vidim dve rupe u odbrani a to  su puyol i pike,jedino ni meni nije jasno to kako je company brzi tj u rangu je sa aguerom kada trce jedan pored drugog,mada mislim da je sam start kada hvata sprint bitan.Na primer retko ko uhvati saviolu na prvi start dok cisea odmah izgubi prednost a fizicki je jaci od saviole.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 17:49 (Nokialino).
14 godina
neaktivan

ja nisam ni htio igrati sa njime, samo kako u h2h ima takvu momčad složenu to mi nije jasno ...

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Igro sam s Milanom u H2H seasons, i komentator je nešt reko za silvija berlusconija.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 21:34 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Igro sam s Milanom u H2H seasons, i komentator je nešt reko za silvija berlusconija.

da uvjek nešto kaže za njega, ali nisam previše obraćao pažnju na to...

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Koje su komedije igrat 5 vs 5, krepo sam od smjeha.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Koje su komedije igrat 5 vs 5, krepo sam od smjeha.

a tek 11 vs 11,nezna se ni ko pije ni ko plaća {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Da li neko zna koliko se krece cena LUkasa iz Sao Paola i MVile?gledao bi sam na ea sportu da mi radi Sajt ???Hvala
16 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Da li neko zna koliko se krece cena LUkasa iz Sao Paola i MVile?gledao bi sam na ea sportu da mi radi Sajt ???Hvala

za lukasa iskesirao 72 milijona 

ispod toga ga nisu dali

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

gdi da podesim rezoluciju?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
schwarz3108 kaže...

gdi da podesim rezoluciju?

Vidim da si član ovog foruma 9 mjeseci, a pretopstavljam da se kompom služiš duže vrijeme, pa kak onda neznaš gdje se mijenja rezolucija?

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
Ako neko gleda mec Celzi-Arsenal ,zna ce da sam slican mec odigrao Na UT za finale i bilo je 4-4 i na penale dobio a rezu;tate se kretao isto kao i u ovoj utkmici sto sada gledam,,samo sto sam ja gubio valjda ce celzi izjednaciti do kraja.:)
13 godina
neaktivan
FIFA 12

molim pomoć.imam problem s instalacijom fifa 12 na originu koja je original.nakon prve instalacije izbrisao sa origin i s njim i fifu.sada kada pokušam pponovno instalirati izbacuje da je kod upotrebljen.jel ima ko da zna rješene bio bih zahvalan

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Zna netko kako namjestiti tipke za joystick da budu kao u PES-u? nisam instaliravao nikakav joystick fix pošto joystick radi ok, samo ne znam kako namjestiti tipke po želji( joystick je Logitech dual action). može pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nokialino kaže...
Ako neko gleda mec Celzi-Arsenal ,zna ce da sam slican mec odigrao Na UT za finale i bilo je 4-4 i na penale dobio a rezu;tate se kretao isto kao i u ovoj utkmici sto sada gledam,,samo sto sam ja gubio valjda ce celzi izjednaciti do kraja.:)

Kakve sad veze ima prava utakmicu s tvojom utakmicom kaj si ti odigral?

14 godina
neaktivan
Goldmember kaže...

Zna netko kako namjestiti tipke za joystick da budu kao u PES-u? nisam instaliravao nikakav joystick fix pošto joystick radi ok, samo ne znam kako namjestiti tipke po želji( joystick je Logitech dual action). može pomoć?

Kad uđeš u igru idi na settings - > controller -> onda izaberi customize i tu namisti kako ti odgovar

Hasta La Victoria Siempre
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Planiram kupit tj. vec sam kupio cd key i kako da aktiviram igru da mogu igrat ultimate team ovo mi je prvi put da kupim fifu (nije prvi put da igram lol samo se nema para jbg) pa neznam ako moze pomoc sry na noobovskom pitanju

“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Skineš Origin od EA i redeemaš key.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Amazon637 kaže...
Nokialino kaže...

Kakve sad veze ima prava utakmicu s tvojom utakmicom kaj si ti odigral?

MIslim na tempo igre tekme i rezultat kako se kretao do tri tri

14 godina
neaktivan
FIFA 12

kako popraviti lag kod igre

sve je dobro dok neudjem u mec

i onda pocne stekati neide uopste

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ponovo se zaželio fife,pes me kratko držao,zabio sam jedan prepredobar gol :D Sad se uplouda :)

Btw uzet ću ej za ps3 lol

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
FIFA 12

je li tko rijesio problem sa izbacivanjem sa interneta i prekidanjem veze!??!?!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice