Moram reći da sam razočaran FIFOM! Grafika amaterska, detalji na nuli, ma mogu do sutra nabrajati, ne shvaćam kako je ovo moglo pobijediti PES!
Fifa 10 je bolja od Pes-a na konzolama (PS3) i tamo je odnijela pobjedu, dok na PC-u Pes rules.
Moram reći da sam razočaran FIFOM! Grafika amaterska, detalji na nuli, ma mogu do sutra nabrajati, ne shvaćam kako je ovo moglo pobijediti PES!
Fifa 10 je bolja od Pes-a na konzolama (PS3) i tamo je odnijela pobjedu, dok na PC-u Pes rules.
da, pa FIFA na PCu izgleda kao tamo negdje ISS početkom tisućljeća! Grafika očaj, odo igrat PES :)
dok raspakiram igricu,pokazemi se setup i ono sve normalno i onda idem setup i onda mi ovo piše Cannot execute C:\\DOCUME~1\matko\LOCALS~1\Temp\Rar$EX08.938\Setup.exe
jel zna netko šta je ovo???
ljudi ne kupujte igru čak ju nemojte niti skidati kao što nisam ni ja
iz sveg viđenog po forumu i po netu sačekajte pes i igrajte njega
ovo je još jedna katastrofa
EDIT:već dugo pratim gamereport ali ova recenzija fife im je čisti idiotizam
to govoriš zato što imaš kanturinu od kompa
Buraz, ja imam isti problem kao ti, daj mi posalji link tog cracka ili nesto.., ajde javi, treba mi brzo, PoozZ