Fifa 10

poruka: 185
|
čitano: 50.274
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Izasla Fifa 2010
15 godina
neaktivan
Fifa 10

imam problem sa fifom 10 instalao sam ju i sve je okej i crack prebacio downloadao sam verziju od razora...ali kad stisnem na ikonu za pokretanje fife 10 pojavi mi se onaj racku kao error sa dont send njimasra! zna li netko kako da ga rijeshim a vrlo rado bih probao fifu!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fifa 10

To se rjetko uspije rkešit, ali vrijedi probat, imaš li sliku za uploadat?

Been there done that
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 10

a prije nego sto sam stavio crack koji je bio includan u sam dvd na iso file.u kad stisnem na ikonu fifa 10 pise da trazi da se ubaci dvd ???? moze onda bit problem do cracka! imam windows xp pro sp3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 10

Ništa, otiđi na click here pa pogledaj ima li veze sa crackom ili dx-om ili možda neki .dll file jer je to zamjenjivo, ovo ostalo nije, probaj čitat postove ostalih koji su skinuli istu igra na tom torrentu.Osmijeh

Been there done that
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 10

bed je u tome sto su svi bugari s tim torentom i pa na cirilici pisu!"

http://img180.imageshack.us/i/joshjeqjaisbuhasbdcp3rp.jpg/

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2009 20:07 (babamatija2211).

0 0 hvala 0
17 godina
Fifa 10

A da oni probaju promijeniti engine i napraviti cijelu igru iz početka, dakle krenuti od nule, jer ovo što vidim je forsiranje PS2 engina.

Snipin's a good job, mate! It's challengin' work, outta doors. I guarantee you'll not go hungry
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 10

rijesio sam problem a rijesenje je skinit neki crack fix!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 10

Fifa crap ............. De nek sljedecu fifu ak ce radit za pc nek samo portaju sa xboxa i to je to onda bi fifa bila zakon ovako portanje sa ps2 je sramotno u 2009(skoro 2010) imamo grafiku ko i u fifi 2005 stvarno sramota pogledajte malo koji video o fifi 09 na xboxu pa da vidite koja je to ljepota i super engine sve odlicno a na kompu nije ni za skinit piratiziranu igruIzlanuo se

gdje je završilo oko halida beslica? -u reklami za coca-colu. XD
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 10

moze pomoc koristim windows 7 ultimate i svaki put kad pokrenem fifu ona super radi sve ali nije to problem nego kad izadjem iz igre umjesto slike na desktopu mi je crni ekran ostane moze objasnjenje  zasto i kako to rijesiti ? p.s driveri od graficke kartice su frisko updateani hd 4850  verzija drivera 9.9 vratio sam na prijasnje drivere al svejedno se to desava ali samo na fifi na ostalim igrama je ok sve

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 10

Igro za komp i bolja nego prošle godine, ali svi igrači se isto upravljaju i nema onog osjećaja ko na xboxu. Ja neznam zašto jednostavno ne portaju s xboxa na pc, a ne svake godine ovu neku wii verziju šta ja znam. Razočaran ponovno.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fifa 10

Vidim da ima problema s novom Fifom. Dakle rješenje za bilo koji problem vam je Control Panel, pa add/remove programs, odnosno Uninstall the program. Zatim provjerite da nije koji file od nje ostao i obrišete, 2-3 terapije kod specijaliste i čekajte PES 2010. Ne mogu opisati koliko je ova Fifa loša...

...something diabolic
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 10

hm..sigurno si igro na pc pa ti je zato loša...probaj na ps3, sve drugacije i 100 puta bolje... FIFA  RulZz

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 10

pozz....imam jedan problem opcenito sa fifama(2007,2008,2009)....pocnem igrat i na poceetku sve radi odlicno ali nakon nekog vremena slika mi se pocne zaustavljati(cpu se zagrijava).......meni samo nije jasno zasto mi se recimo kod fife 2007 slika zaustavlja a kod pes 2009 i cod 4 sve radi bez problema....

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 10

Igrao sam fifu 10 na xbox i meni nije nesto posebno, gameplay je malo bolji nego na pc, jedino je grafika zakon, jednom rijecju Pro Evolution Soccer je najbolji.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Igrao sam fifu 10 na xbox i meni nije nesto posebno, gameplay je malo bolji nego na pc, jedino je grafika zakon, jednom rijecju Pro Evolution Soccer je najbolji.

To nije jedna riječ Namigiva

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
17 godina
neaktivan
Joka kaže...
Praetorian1 kaže...

Hahahahahaha

FAIL!

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
15 godina
neaktivan
Fifa 10

Fifa je šrot teski, igraci se bezveze krecu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 16:07 (Praetorian1).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i recenzije.

Neznam šta da napišem?
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Evo i recenzije.

Ovaj Lauš je bolestan -5 je dao igri,ajme ovaj gamereport me sve više živcira,dobro nemam ništa protiv fife ,al ovo je sranje.Neznam dali t-com i ea imaju nekakvi ugovor pa ovi moraju nahvaliti fifu i sve ostale ea-ove igre makar one bile sranje!!!!!!!1.da lauš face hrvatskih igrača su toliko fotorealistične da nemožeš vjerovati pogledaj pes ne 10,2009 nego 2008 pa ćeš vidjeti što su fototrealistična lica 2.najviše me smeta što ste mogli i sami uočiti dresovi,preblještavi,crna ili bijela slova(nema drugih,fontovi isti,a o hrvatskom plavom dresu neću ni pričati PA JESTE VIDJELI ONE KOCKETINE,O OPROSTITE TRAKE bijelo plave na dresu ,sramota!!!!!!!!!3. šta je lauš pa što si toliko slijep da nevidiš kakva je trava,strava,pa ja samo oslijepio gledajući ovaj video 5 min,a još da igram i gledam u travu...........one crte na terenu hahahha 4.oni šutevi svi isti uvijek isti,sranje.....I da gamereport pos***** se na sebe!Toliko od mene puuuuuuuuu...najrealnija moš mislit,samo da nedaju pesu -5 jer je to onda stvarno sramota,da ali ako pes ima nedostatke to će odmah spomenuti,a tu ne::::vidjeli smo prošle godine na pesu 2009 i fifi 09 od tada više ne vjerujem gamereportu!

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Evo i recenzije.

omg sta je to FIFA?...pa to nije ni F of Fife koju sam ja igro na plejki.. :S

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
Fifa 10

Ovaj gamereport nikad nije ni imao kompetentne recenzije. Samim time što ova dva kretena imaju retardirane kvazi-fore govori o njihovoj profesionalnosti.

Dovoljno je samo pogledati Laušove recenzije koje odnedavno svaki dan izlaze u Večernjem (mislim da to on piše pošto je godinama bio glavni u prilogu Link u Večernjem) da se vidi kako lik površno recenzira igrice.

Baš me zanima kako će Bugovci ocjeniti FIFu 10... Dosad su je svi proglasili propalitetom (ne samo na BOL forumu), jedino ju GR hvali...

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Fifa 10

Ja volim gledati Lauseve recenzije ali ovo je sramota sto su za FIFU rekli.

Pa FIFA 10 za PC ne zasluzuje -2 a kamoli -5.

Vidit cemo sada u Enteru i Bugu ocjene pa cu kontaktirat Lausa(znam njegov mail pa tko hoce njegov mail neka mi se javi na PM)Namigiva

Luckyluke!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 10

sudeci po slikama, a i komentarima, ovo mi se čini kao čisti promašaj

igram fifu od 98, ali proslu sam preskocio, ovu cu takoder

jednostavno pes je itekako bolji..

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 10

Nemojte govorit gluposti, pes je bolji samo za pc, ali za konzole nije, igram obje igre i za pc je pes, a za konzolu je fifa, nema pogovora.

Potpis
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Nemojte govorit gluposti, pes je bolji samo za pc, ali za konzole nije, igram obje igre i za pc je pes, a za konzolu je fifa, nema pogovora.

pa govorimo za pc

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
15 godina
neaktivan

ja imam isti problem kao ti pa mi reci sta si to skinuo da fukncionise kako treba sad :D

15 godina
neaktivan
Fifa 10

ljudi ne kupujte igru čak ju nemojte niti skidati kao što nisam ni ja

iz sveg viđenog po forumu i po netu sačekajte pes i igrajte njega

ovo je još jedna katastrofa

EDIT:već dugo pratim gamereport ali ova recenzija fife im je čisti idiotizam

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 20:39 (TopForumaš).
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Joka kaže...
Praetorian1 kaže...

Hahahahahaha

FAIL!

Mislim da je mislio na jednu riječ:  "najbolji".   COUNTER-FAIL INYOURFACE!   SmijehSmijehSmijehSmijeh

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
17 godina
neaktivan
Fifa 10

Može li netko od ovih što su igrali FIFU na konzolama i PES na kompovima reći što je bolje:

FIFA za konzolu ili PES za komp.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Izasla Fifa 2010
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice