FFOW - Frontlines Fuel of War

poruka: 29
|
čitano: 2.811
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Planira li netko od vas kupiti ovaj FPS koji dolazi za par dana?

Osobno ga igram još od rane, zatvorene beta verzije i mislim da igra ima potencijala.

Na njemu je radio isti razvojni tim kao i na BF2 čiji sam veliki fan.

Radnja se odvija u bližoj budućnosti kada nastaje globalna nestašica energenata i kako to obično biva dolazi do rata. Postoje 2 strane, zapadnjačka koalicija (USA i EU) te 'Red star' koalicija (Rusija i Kina).

Uglavnom, igra je orjentirana na mrežnu igru i na timski rad, sve ovisi o timskom radu. Ali ima i singleplayer.

Izlazi 29.02.

Ja sam siguran da ju kupujem među prvima.

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: FFOW - Frontlines Fuel of War
e imam sampo jedno pitanje
jel ima tamo singleplayer
17 godina
neaktivan

Piše ti gore da ima.

Dying of anticipation

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Uglavnom, igra je orjentirana na mrežnu igru i na timski rad, sve ovisi o timskom radu. Ali ima i singleplayer.

17 godina
neaktivan
a koliko bi otprilike trajao
jer ako bude trajao pošteno vrijeme ja ču igru kupit
17 godina
neaktivan

E to ne znam... U beti nije bilo govora previše o single playeru, jer je igra prvenstveno namjenjena za mrežnu igru.

Kupi pa vidi, mislim da ti sati i sati zabave ne ginu čak i da multi nije dug. Ili ako ti je jako bitan single, pričekaj još nekoliko dana, ja ću je sigurno kupit pa ti javim kakav je i koliko traje single.

Ma da, još jednom ponavljam, ovo je prvenstveno igra za multi. Podržava do 64 igrača u PC verziji.

Dying of anticipation

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

E to ne znam... U beti nije bilo govora previše o single playeru, jer je igra prvenstveno namjenjena za mrežnu igru.

Kupi pa vidi, mislim da ti sati i sati zabave ne ginu čak i da multi nije dug. Ili ako ti je jako bitan single, pričekaj još nekoliko dana, ja ću je sigurno kupit pa ti javim kakav je i koliko traje single.

Ma da, još jednom ponavljam, ovo je prvenstveno igra za multi. Podržava do 64 igrača u PC verziji.

ok ti vidi pami jevi jer ja više volim singleplayer s pričom nego
multiplayer gdje se bez veze napucavaš na velikoj mapi

tenis junkei
17 godina
neaktivan

E ali stvar je baš u tome što se FFOW na neki način razlikuje od većine FPS-ova.

Mora se taktizirati i surađivati jer je dosta teško drugačije napredovati.

Samo mali primjer. Kod zauzimanja pozicije (dizanja zastave) igrač koji želi zauzeti tu točku to radi sam. Međutim u to vrijeme ne može se kretati ni okretati, kao što je to bio slučaj u BF-u ili u CODu. Zato su potrebni drugi igrači iz squada koji će ga pratiti i paziti na njega. Postoje deseci mogućnosti unutar igre što ju čini kompleksnijom a samim time zabavnijom od klasičnog run and gun FPS-a tipa COD.

Dying of anticipation

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ma mislim da ču si ju i kupit makar ne bi imala singleplayer ali ču morat pričekat godinu i pol za novi internet jer moj je pre spor imam homebox što misliš ako si nabavim bežični router oče li ići brže moj internet?
17 godina
neaktivan

evo bug piše da je igra već u prodaji

nemojte ulaziti u tqaj bugov link jer kad ja god uđem i puste mi film komp mi se zamrzne i moram ga resetirat

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2008 15:44 (sub_zero).
17 godina
neaktivan

Od jučer je u prodaji u Americi, 29. dolazi u Europu.

Dying of anticipation

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I prvi utisci su objavljeni na forumu beta testera i moram priznati da nisu svi zadovoljni. Neki od problema, zapravo više zamjerki iz bete su ostali u igri. Ali, tako je to valjda. Ne možže se svima udovoljit.

Prva žalba je bila na izostanak punk bustera, ali dečki iz razvojnog tima kažu da su to područje pokrili. Sa čime, još ne znam.

Mislim da je izdan čak i patch. Što je zapravo prvijenac. Još nisam doživio da je igra patchana na dan izlaska. :-)

No ipak, i dalje vjerujem da će biti ok.

Javim nove promjene i utiske od ekipe koja je već igrala.

Dying of anticipation

0 0 hvala 0
17 godina

Gledam srednje ocjene na Game Rankingsu verzije za Xbox 360 - 79 %. Nisam pogledao niti jednu recenziju, tko zna, mozda su prigovori neki totalno lijevi, ne bi bilo prvi put.

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan

Ma to su sve komentari ljudi koji su testirali igru od rane beta faze.

Mogu ti staviti i link do foruma da pogledaš malo.

Dying of anticipation

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

iiiii....jeste li je igrali,kakva je...imate li primjedbe?

17 godina
neaktivan

Slično je kao Call of Duty 4 samo je veća. Dolazi na 1 dual layer DVD-u i 1 normalnom od 4,7 GB. Ja inače više vremena provodim uz programe tako da mi igre i nisu prioritet ali ova mi se sviđa i nema pretjerane hardverske zahtjeve.

I am Borg...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ju trenutačno igram i igra mi je dobra.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nabavljeno, samo treba instalirat ;)

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igrao sam ajme grozota od igre, kao da je izdana prije par godina, osjećaj u igri nikakav, oružja klase i sve banalano napravljeno bez neke dubine, rag doll modela nema, light efekti nema, sjena nema, taj koncept suradnje i pomicanja fronte ajde, al opet izvedba jako loše... ak tak nešto battlefield i dalje je po meni king...

-d[°˛˛°]b-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma di je battlefield od ovog, ovo je samo za cistu zabavu bez puno pametovanja. Evo do sad sam igrao bas i onak, dao bi joj 70-75% ocjenu, ne zasluzuje vise. Al fora je onak za zabavu malo.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije mi loša igra, ali mi zastaje u gameplay-u. Sve ide super na max postavkama (odlično izgleda), no svakih pola minute se zamrzne na par sekundi, tak da mi je praktički neigriva. Ima li još netko problema s zamrzavanjem?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Imao sam ja ... mislim da sam sa novim driverima o riješio ili sam neku video postavkicu promjenio u igri... nešto banalno je bilo sad se ne sjećam...

-d[°˛˛°]b-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra je izdana prerano po meni.

Server browser bi iskreno i ja mogao bolje napraviti. Nije toliko razočaravajuće koliko sam ja viš očekivao.

mislio sam da će bar nešto više savjeta nas beta testera usvojiti.

Ali eto, rade na novom patchu pa možda to popravi stvari.

Dying of anticipation

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sta mislite,jeli ljudi koji igraju cod4 na umjerenoj grafici(texture high,1280×1024)s ne ono efekata mogli igrati FFOW....

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2008 19:49 (Dalmatinac).
17 godina
neaktivan

ok igra al mislim da cu propustiti imam osjecaj da ce c&c  tiberium biti bolji

to  se  isplati  kupiti  i  cekati.

Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dalmatinac kaže...

Sta mislite,jeli ljudi koji igraju cod4 na umjerenoj grafici(texture high,1280×1024)s ne ono efekata mogli igrati FFOW....

Normalno da možeš i to vjerojatno na istoj rezoluciji, ali bi morao malo smanjiti detalje. Barem ja tako mislim.
17 godina
neaktivan

Imam jedam problem u vezi ove igre. Kada je startujem,samo izbaci startup picture i odmah mi izbaci Desktop. Ako neko zna pomozite....

0 0 hvala 0
17 godina

i meni se je zamrzavala i zvuk mi je nestajao skinuo sam pach i sad šljaka dobro bez problema.

17 godina
neaktivan

Koji je to patch? Imas li link odakle si ga skinuo? Hvala unapred...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice