- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije svima, mozda je tebi CPU bottleneck
Meni je to trzanje u potpunosti nestalo kada sam texture smanjio sa ultra na very high, razlika među very high i ultra textura se jedino moze primjetiti u 4K rezoluciji
Nije svima, mozda je tebi CPU bottleneck
nije imam i5 4460 nego velim problem mi je sa stutteringom padovi frame rate.. nez kako to rijesit
Ma zezam te malo,na žalost nema rijesenja za sttutering sve dok Ubisoft ne rijesi sa nekim od narednih patcheva.
Volio bih da sam kao neki ovdje, pa da ne primjećujem taj sttuter i da mi je sve butter smooth i na 30fps.
Na kojoj tezini treba igrati? Jel prelagana na najlaksoj, kao trojka? I koja je uopce razlika izmedju tezina, jel ti samo treba vise metaka da ubijes neprijatelja na tezoj ili ima jos nekih razlika?
Dobro sta nitko ne zna odgovor na ovo?
Nek napise dojmove netko tko je igrao na najtezem i neko tko je igrao na najlaksem pa da usporedimo
Treba manje metaka da tebe ubiju.
Ja igram na sredini jer volim da je zahtjevno al neda mi se bas je**t previse...
FC3 sam proso na najtezem, bez problema jer sam igral full stealth. Nisam prevec bas umiral, da se fino igrat.
onaj black bars fix sta je netko stavio mi ne radi, tj pise da nije za moju verziju win (imam 7x64)
sto se tice save gamea, sad sam dosao do 1. tornja i odem save & quit posto moram ic na posao i sad vidim opet 0,44% igre prodeno, kao prije kad sam usao, dakle ne sejva mi...koje je rjesenje za to sejvanje?
igra ima preodlicnu grafiku, malo trza, ali nista previse da smeta...mislim da cu ovo igrati malo vise nego FC3, nekako mi bolja atmosfera, FC3 sam igrao sat dva
onaj black bars fix sta je netko stavio mi ne radi, tj pise da nije za moju verziju win (imam 7x64)
sto se tice save gamea, sad sam dosao do 1. tornja i odem save & quit posto moram ic na posao i sad vidim opet 0,44% igre prodeno, kao prije kad sam usao, dakle ne sejva mi...koje je rjesenje za to sejvanje?
igra ima preodlicnu grafiku, malo trza, ali nista previse da smeta...mislim da cu ovo igrati malo vise nego FC3, nekako mi bolja atmosfera, FC3 sam igrao sat dva
mislim da je rješenje u pokretanju igre kao admin
Na fc3 je isto bilo problema sa save-ovima neko vrijeme ali meni je rješenje bilo da uplay automatski sve diže na cloud. Naravno, samo ako imaš oriđinale igru.
Ja od kako sam skunio "novu verziju" igre, prepoprodio sam se. Em radi bolje em izgleda bolje. :)
Nego ima li kakvog nacina da se rijesi stutter prilikom voznje?
Primjetio sam ako clockam onda dobivam blackscreen(1,4 update)
Ja od kako sam skunio "novu verziju" igre, prepoprodio sam se. Em radi bolje em izgleda bolje. :)
Nego ima li kakvog nacina da se rijesi stutter prilikom voznje?
- Open My documents > Open Folder My Games
- Open Folder Far Cry 4
- Open the EditorGamerProfile.xml file with Notepad
DisableLoadingMip0 = "0" to DisableLoadingMip0 = "1"
GPUMaxBufferedFrames="0" to GPUMaxBufferedFrames="1"
Meni je to pomoglo, naravno i naj noviji beta driveri za amd koji su optimizirani za fc, isto je izdala i nvidia...
kao i 1.4.0 update
Na koje to najnovije beta drivere od Nvidije misliš? Mene javlja Experience sa uključenim include bata drivers da su 344.75 najnoviji
Želim pomoc, samo downvoteovi, nemorate me slusat nikome ne namecem nista, kazem sta je meni definitivno promjenilo performanse...
Meni je to pomoglo mogu letit helikopterom nema spikeova dok je prije bilo, i to dosta. Neznam koji su za Nvidiu imam amd ali znam da su i nvidia i amd skoro u isto vrijeme objavili beta (ili koje god) drivere za Far Cry 4
Želim pomoc, samo downvoteovi, nemorate me slusat nikome ne namecem nista, kazem sta je meni definitivno promjenilo performanse...
Meni je to pomoglo mogu letit helikopterom nema spikeova dok je prije bilo, i to dosta. Neznam koji su za Nvidiu imam amd ali znam da su i nvidia i amd skoro u isto vrijeme objavili beta (ili koje god) drivere za Far Cry 4
na kojim postavkama igras high ili ?
mislim da je rješenje u pokretanju igre kao admin
pokrecem svaki put, al nista...jel ima tko koje drugo rjesenje da mi igra uspje sejvati svaki put kad idem na save & quit?
U ovoj igri kad padne mrak je mrak. Ne vidi se apsolutno ništa osim neba. Možda je to feature a ne bug
U ovoj igri kad padne mrak je mrak. Ne vidi se apsolutno ništa osim neba. Možda je to feature a ne bug
Kralju :D
Imam problem, a to je kada oslobađam selo, sve riješim i onda mi piše da ponovim ili otiđem, ja kliknem da otiđem i zablokira mi sve..
Dali se to još nekom događa i dali netko zna koji je uzrok tomu?
Hvala.
dali bi disablanje page file moglo pomoci oko stutteringa
primjetio sam da igra ima stuttering tek nakon 15-20 minuta igranja i to naravno sa gpu max buffered frames na 1 i disablemip0 na 1
primjetio sam da igra ima stuttering tek nakon 15-20 minuta igranja i to naravno sa gpu max buffered frames na 1 i disablemip0 na 1
Pretpostavljam da ne bi imalo utjecaja ukoliko se pagefile nalazi na SSD-u.
imam samo jedan disk i to HDD
meni jos uvijek ne sejva igru...isprobao sam sve moguce, vrati me uvijek na pocetak...
pitanje: da li igra se SAMA sejva kad dodem do 1. tornja, nakon 10tak minuta igre? jer ja idem na save & quit i opet me vrati nakon pocetne animacije kad sam na onom rucku kad odvedu muciti darpana
Meni se savea normalno, ali vidjeo sam da je neko pisao kako mu se crasha kad ode save and quit, ista stvar je kod mene, save and quit opcija je koliko sam skuzio kad pokusas usred misije saveat i izac, zato uvijek zavrsim misiju cekam da se savea i onda exit to desktop. Neznam sta je s tim imam naj noviji patch
Probajte postavke tekstura mijenjati, meni high postavke potpuno eliminirale stutter. Razlike su jedva primjetne a ugodnost igranja neizmjerno veća.

Posto imas 8 GB RAM-a mozes slobodno disejblati page, ovako ce ti mozda vuci i sa HDD-a sto nije dobro. Smanjivanje kvalitete textura takodjer pomaze, u mene su na medium ili high i nemam stuttering, samo sto su performanse generalno prilicno lose, i na low kad sve stavim dosta lose.