Far Cry 4

poruka: 777
|
čitano: 170.952
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Far Cry 4
bok imam r9 280 x igra se vrti na 60 fps na ultra.. al zna biti trzanja ..al to je svima problem trenutno..dok se ne rijesi zakrpom...
VLADA 1
11 godina
neaktivan
vlada1 kaže...
bok imam r9 280 x igra se vrti na 60 fps na ultra.. al zna biti trzanja ..al to je svima problem trenutno..dok se ne rijesi zakrpom...

Nije svima, mozda je tebi CPU bottleneck {#}

13 godina
Far Cry 4

Meni je to trzanje u potpunosti nestalo kada sam texture smanjio sa ultra na very high, razlika među very high i ultra textura se jedino moze primjetiti u 4K rezoluciji

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imperator01 kaže...
vlada1 kaže...

Nije svima, mozda je tebi CPU bottleneck {#}

nije imam i5 4460   nego velim problem mi je sa stutteringom padovi frame rate.. nez kako to rijesit

VLADA 1
11 godina
neaktivan
Far Cry 4

Ma zezam te malo,na žalost nema rijesenja za sttutering sve dok Ubisoft ne rijesi sa nekim od narednih patcheva. 

Volio bih da sam kao neki ovdje, pa da ne primjećujem taj sttuter i da mi je sve butter smooth i na 30fps. 

0 1 hvala 0
17 godina
macgyver kaže...

Na kojoj tezini treba igrati? Jel prelagana na najlaksoj, kao trojka? I koja je uopce razlika izmedju tezina, jel ti samo treba vise metaka da ubijes neprijatelja na tezoj ili ima jos nekih razlika?

Dobro sta nitko ne zna odgovor na ovo?

Nek napise dojmove netko tko je igrao na najtezem i neko tko je igrao na najlaksem pa da usporedimo

11 godina
Far Cry 4

Treba manje metaka da tebe ubiju.
Ja igram na sredini jer volim da je zahtjevno al neda mi se bas je**t previse... 

FC3 sam proso na najtezem, bez problema jer sam igral full stealth. Nisam prevec bas umiral, da se fino igrat. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 10:53 (zagi988).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Far Cry 4

onaj black bars fix sta je netko stavio mi ne radi, tj pise da nije za moju verziju win (imam 7x64)

sto se tice save gamea, sad sam dosao do 1. tornja i odem save & quit posto moram ic na posao i sad vidim opet 0,44% igre prodeno, kao prije kad sam usao, dakle ne sejva mi...koje je rjesenje za to sejvanje?

igra ima preodlicnu grafiku, malo trza, ali nista previse da smeta...mislim da cu ovo igrati malo vise nego FC3, nekako mi bolja atmosfera, FC3 sam igrao sat dva

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
RuskeGTT kaže...

onaj black bars fix sta je netko stavio mi ne radi, tj pise da nije za moju verziju win (imam 7x64)

sto se tice save gamea, sad sam dosao do 1. tornja i odem save & quit posto moram ic na posao i sad vidim opet 0,44% igre prodeno, kao prije kad sam usao, dakle ne sejva mi...koje je rjesenje za to sejvanje?

igra ima preodlicnu grafiku, malo trza, ali nista previse da smeta...mislim da cu ovo igrati malo vise nego FC3, nekako mi bolja atmosfera, FC3 sam igrao sat dva

mislim da je rješenje u pokretanju igre kao admin

14 godina
RuskeGTT kaže...

Na fc3 je isto bilo problema sa save-ovima neko vrijeme ali meni je rješenje bilo da uplay automatski sve diže na cloud. Naravno, samo ako imaš oriđinale igru.

15 godina
neaktivan
Far Cry 4

Ja od kako sam skunio "novu verziju" igre, prepoprodio sam se. Em radi bolje em izgleda bolje. :)

Nego ima li kakvog nacina da se rijesi stutter prilikom voznje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 4

Primjetio sam ako clockam onda dobivam blackscreen(1,4 update)

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Ja od kako sam skunio "novu verziju" igre, prepoprodio sam se. Em radi bolje em izgleda bolje. :)

Nego ima li kakvog nacina da se rijesi stutter prilikom voznje?

- Open My documents > Open Folder My Games
- Open Folder Far Cry 4
- Open the EditorGamerProfile.xml file with Notepad
DisableLoadingMip0 = "0" to DisableLoadingMip0 = "1"
GPUMaxBufferedFrames="0"  to GPUMaxBufferedFrames="1"

Meni je to pomoglo, naravno i naj noviji beta driveri za amd koji su optimizirani za fc, isto je izdala i nvidia...

kao i 1.4.0 update

Battlelog: D3lBoy-00
13 godina
neaktivan

Na koje to najnovije beta drivere od Nvidije misliš? Mene javlja Experience sa uključenim include bata drivers da su 344.75 najnoviji

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 18:50 (sebnov).
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Far Cry 4

Želim pomoc, samo downvoteovi, nemorate me slusat nikome ne namecem nista, kazem sta je meni definitivno promjenilo performanse... 

Meni je to pomoglo mogu letit helikopterom nema spikeova dok je prije bilo, i to dosta. Neznam koji su za Nvidiu imam amd ali znam da su i nvidia i amd skoro u isto vrijeme objavili beta (ili koje god) drivere za Far Cry 4

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Želim pomoc, samo downvoteovi, nemorate me slusat nikome ne namecem nista, kazem sta je meni definitivno promjenilo performanse... 

Meni je to pomoglo mogu letit helikopterom nema spikeova dok je prije bilo, i to dosta. Neznam koji su za Nvidiu imam amd ali znam da su i nvidia i amd skoro u isto vrijeme objavili beta (ili koje god) drivere za Far Cry 4

na kojim postavkama igras high ili ? 

VLADA 1
11 godina
neaktivan

Ultra, nakon novog patcha odlicno radi, Anti aliasing mi je na off i ambient je na SSAO jer su sjene bile jako mracne prije pa je to kao pomoglo iako 1.4.0 patch kao da je posvjetlio sjene

evo video prije patcha

15 godina
dar01 kaže...
RuskeGTT kaže...

mislim da je rješenje u pokretanju igre kao admin

pokrecem svaki put, al nista...jel ima tko koje drugo rjesenje da mi igra uspje sejvati svaki put kad idem na save & quit?

13 godina
Far Cry 4

U ovoj igri kad padne mrak je mrak. Ne vidi se apsolutno ništa osim neba. Možda je to feature a ne bug {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

U ovoj igri kad padne mrak je mrak. Ne vidi se apsolutno ništa osim neba. Možda je to feature a ne bug {#}

Kralju :D

12 godina
neaktivan
Far Cry 4

Imam problem, a to je kada oslobađam selo, sve riješim i onda mi piše da ponovim ili otiđem, ja kliknem da otiđem i zablokira mi sve..

Dali se to još nekom događa i dali netko zna koji je uzrok tomu?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 4

dali bi disablanje page file moglo pomoci oko stutteringa

primjetio sam da igra ima stuttering tek nakon 15-20 minuta igranja i to naravno sa gpu max buffered frames na 1 i disablemip0 na 1

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 4

Greetings & goodbye from Kyrat

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
njuska11 kaže...

primjetio sam da igra ima stuttering tek nakon 15-20 minuta igranja i to naravno sa gpu max buffered frames na 1 i disablemip0 na 1

Pretpostavljam da ne bi imalo utjecaja ukoliko se pagefile nalazi na SSD-u.

13 godina
neaktivan
infeqt0r kaže...
njuska11 kaže...

imam samo jedan disk i to HDD

15 godina
Far Cry 4

meni jos uvijek ne sejva igru...isprobao sam sve moguce, vrati me uvijek na pocetak...

pitanje: da li igra se SAMA sejva kad dodem do 1. tornja, nakon 10tak minuta igre? jer ja idem na save & quit i opet me vrati nakon pocetne animacije kad sam na onom rucku kad odvedu muciti darpana

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Meni se savea normalno, ali vidjeo sam da je neko pisao kako mu se crasha kad ode save and quit, ista stvar je kod mene, save and quit opcija je koliko sam skuzio kad pokusas usred misije saveat i izac, zato uvijek zavrsim misiju cekam da se savea i onda exit to desktop. Neznam sta je s tim imam naj noviji patch

12 godina
odjavljen
njuska11 kaže...
infeqt0r kaže...
njuska11 kaže...

Probajte postavke tekstura mijenjati, meni high postavke potpuno eliminirale stutter. Razlike su jedva primjetne a ugodnost igranja neizmjerno veća.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
14 godina
neaktivan
njuska11 kaže...
infeqt0r kaže...
njuska11 kaže...

Posto imas 8 GB RAM-a mozes slobodno disejblati page, ovako ce ti mozda vuci i sa HDD-a sto nije dobro. Smanjivanje kvalitete textura takodjer pomaze, u mene su na medium ili high i nemam stuttering, samo sto su performanse generalno prilicno lose, i na low kad sve stavim dosta lose.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice