Fallout 3 pitanjce?

poruka: 41
|
čitano: 7.089
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Fallout 3 pitanjce?

Koji si lvl? Koja je tezina? Za sav armour i weapons ti je vazan condition od kojeg zavisi i jacina tog armoura, wepa, odnosno koliko je unisten (za popravljanje sluzi repair skill, nabijaj i to).

Kada u PIP BOYu stavis mis na armour pisat ce ti dolje COND - ovo iznad i DR - Damage Resistance, odnosno ono sto tebe zanima, i neki dodatni effekti.

Ja sam recimo sad lvl 24, i imam Power Armour koji mi sve zajedno daje oko ~60 Damage Resistance

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fallout 3 pitanjce?

E bis mogao izbaciti koju sliku da znam tocno sta trebam najvise gledat hvala :)

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fallout 3 pitanjce?

Ma nez sada, samo idi radi questove, kad ubijes nekog uzmi mu armour pogledaj kakav je, ako valja equipaj, dropaj stari ako je bezveze i tako, sto vise igras to bolji armour i weaponi :D

I idi po Alien Blaster :D

Koji si lvl, dokle si dosao uopce? (main quest)

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fallout 3 pitanjce?

Ja mislim da sam lvl 6 i trenutno sam na questu kada moram 600% radijacije na sebe nabaciti za Moiru

ugl rijesavam sve questove pomalo,jedino sto me nervira je to sto mi je lik jako slab cak i onaj hunter rifle

mi je banana naciljam lika sa V i kliknem na 95% i ponekad mi lik misa ili slabo mu skine ne kuzim zasto.

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fallout 3 pitanjce?

Pa tako ti je, ne mozes tek tako lagano ubit nekoga, posebno sa slabim weaponom u jos slabijem conditionu na nekoj vecoj tezini.

Cuvaj se ti Deathclawa. I saveaj cesto.

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fallout 3 pitanjce?

kk thx igra mi je odlicna i znam da igra nije kao COD tako da moram malo vise razmisljat :D

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Fallout 3 pitanjce?

Pa da, igra nema gotovo nikakve veze s Codma, osim pogleda iz prvog lica.

Savjet:

Ne radi odmah main quest, već sporedne, jer ukoliko budeš igrao samo MQ, nečeš doživjeti 2% igre.

Isto tako ne radi questove za koje nisi dovoljno "jak", preuzmi ih, pa ih pusti neka stoje, neće pobjeći. ;)

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
protjeran
Fallout 3 pitanjce?

E ljudi moze mala pomoc?Zapeo sam na misiji Mole rats tamo u Tepid Sewers

caka je u tome sto sam sve Mole rats-ove pobijo sa sacmaricom umjesto sa oni

stapom pa me sada zanima gdje ih jos mogu naci?

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može podatak di se nalaze na mapi DLC (The pit, Motership Zeta itd.)

16 godina
NoorMomento kaže...

Pa idi u pip-boy i tamo si stavi da ti aktivni quest bude neki od dlc-a kojeg želiš i na mapi će ti biti označena lokacija.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
NoorMomento kaže...

Pa idi u pip-boy i tamo si stavi da ti aktivni quest bude neki od dlc-a kojeg želiš i na mapi će ti biti označena lokacija.

Fala baš sam tenkre

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice