Fallout 3 pitanjce?

poruka: 41
|
čitano: 7.086
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Fallout 3 pitanjce?

Evo skidam Fallout 3 i sad me zanima koji sve dodaci postoje i dali ima veze s time što je igra neoriginalna?

Još jedno pitanje, na kojoj stranici skinuti dodatke?

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3 pitanjce?

zasad ti postoje 3 dodatka, Operation Anchorage, the pitt i broken steel

ali neman pojma odakle se mogu skinit

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Fallout 3 pitanjce?

A kaj sa dodacima dobivaš samo stazr ili još nešto i kolko to uopče ima mb??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fallout 3 pitanjce?

Koji su uopce dodaci izasli dosada. Molim vas da mi nabrojite, malo sam se nabrijao na Fallout 3 Smijeh pa me zanima

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pra
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3 pitanjce?

Operation anchorage

The pitt

Broken steel

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Fallout 3 pitanjce?
thuglife kaže...

Operation anchorage

The pitt

Broken steel

Hvala puno.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pra
17 godina
neaktivan
Fallout 3 pitanjce?

DLC-ovi ti imaju oko 1.3 GB zajdedno. U svakom od njih dobiješ po jedan quest koji traje malo duže, a Broken Steel ti dozvoljava da ideš do levela 30 i daje ti nove perkove te nastavlja priču gdje si stao na kraju igre, a pri završetku questa možeš nastaviti free roam po wastelandu. Još novina su nova oružja i nove lokacije, a za neke side questove neznam. Isplati se odigrati sva 3 jer su odlični.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

A kaj sa dodacima dobivaš samo stazr ili još nešto i kolko to uopče ima mb??

Svaki dodatak ti ima po 750-800 mb i možeš ga prijeći u 5-6 sati. Moj savjet ti je da prvo skineš broken steel a kasnije operation anchorage i pitt. PS, za koji dan bi triba izać 4. DLC (pointlookout) imaš trailer ovdje: http://fallout.bethsoft.com/index.html , dok sam pročitao na stranici da je u razvoju i 5. DLC (nešto u vezi vanzemaljaca).

16 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

DLC-ovi ti imaju oko 1.3 GB zajdedno. U svakom od njih dobiješ po jedan quest koji traje malo duže, a Broken Steel ti dozvoljava da ideš do levela 30 i daje ti nove perkove te nastavlja priču gdje si stao na kraju igre, a pri završetku questa možeš nastaviti free roam po wastelandu. Još novina su nova oružja i nove lokacije, a za neke side questove neznam. Isplati se odigrati sva 3 jer su odlični.

broken steel daje do levela 30 ali ne samo on nego i najnoviji patch 1.5 omogučava beskonačnost

16 godina
Fallout 3 pitanjce?

E i jel se mogu instalirati svi dodaci od jednom?

I jel utječe to na igru, naprimjer ako si instaliram dodatke kad još nisam prešo igru(znači od početka)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

I jel utječe to na igru, naprimjer ako si instaliram dodatke kad još nisam prešo igru(znači od početka)?

Evo ovako, problem je što se svi dodatci moraju kopirat u igru ali ih nemožeš igrat skupa. Kada npr instaliraš operation anchorage, onda ti ne vrijedi the pitt ili obrnuto, također izgubiš sva oružja koja si dobio u ekspanziji ali ti skillovi i leveli ostaju isti, pa ti je zato bolje da odmah prijeđeš broken steel i digneš level do 30. Ekspanzije kao što su operation anchorage i pitt ne utječu na radnju uopće nego djeluju kao zasebne, dok broken steel briše kraj igre i nastavljaš nakon zadnjeg levela. Smijeh

17 godina
neaktivan
zeroname kaže...
hellraiser1110 kaže...

broken steel daje do levela 30 ali ne samo on nego i najnoviji patch 1.5 omogučava beskonačnost

Al mislim da se broken steel nemože igrat bez 1.5, tako da ti dođe na isto. Svejdeno ćeš instalirat 1.5.

Potpis
16 godina
Fallout 3 pitanjce?

Imam mali problem sa igrom(orginal je i instalirani su svi patchevi).

Nakon neko vremena igra me jednostavno izbaci na desktop i posalje mi poruku send/dont send, a zadnja dva puta me izbaci van i stavi mi rezoluciju 640*480, 16 bit color qualitiy.

Ako bi netko znao u cemu je problem pa da pomogne.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 10:28 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kero kaže...
Jack Sparrow kaže...

Evo ovako, problem je što se svi dodatci moraju kopirat u igru ali ih nemožeš igrat skupa. Kada npr instaliraš operation anchorage, onda ti ne vrijedi the pitt ili obrnuto, također izgubiš sva oružja koja si dobio u ekspanziji ali ti skillovi i leveli ostaju isti, pa ti je zato bolje da odmah prijeđeš broken steel i digneš level do 30. Ekspanzije kao što su operation anchorage i pitt ne utječu na radnju uopće nego djeluju kao zasebne, dok broken steel briše kraj igre i nastavljaš nakon zadnjeg levela. Smijeh

nije istina. da, kopira se u Data fodler ili tako nesto ali to su posebne datoteke koje nista ne brisi ili mijenjaju. ja sam igrao sva tri DLC-a odjednom i nije bilo problema. kao što je kolega i rekao trebao bi sada negdje izaći point lookout. instaliraj sva tri (kada izađe novi i njega) DLC jer dobivas nova oružja, queste, neprijatelje, peerkove itd.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 10:35 (Raving Rabbid).
16 godina
neaktivan
Point-X kaže...

Imam mali problem sa igrom(orginal je i instalirani su svi patchevi).

Nakon neko vremena igra me jednostavno izbaci na desktop i posalje mi poruku send/dont send, a zadnja dva puta me izbaci van i stavi mi rezoluciju 640*480, 16 bit color qualitiy.

Ako bi netko znao u cemu je problem pa da pomogne.

probaj stavit zadnje drivere za graficku

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja
16 godina
neaktivan
Fallout 3 pitanjce?

evo, danas sam otisao na fallout3 stranicu i procitao kako je point lookout danas (ili možda već prije) izašao za games for windows i x360

EDIT: također saznao da je izasao 1.6patch koji je mozda potreban za lookout

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 10:41 (Raving Rabbid).

0 0 hvala 0
16 godina
Fallout 3 pitanjce?

Skinuo sam sva 4 dlc-a i neki su automatski insatliraju, a neke moram ja sam staviti nutra. Sad me zanima kamo točno to treba staviti u data to znam, ali neki fajlovi su bili .bik i te sam stavio u video i zamjenili su neke fajlove, dali je to uopče dobro tako?

Samo da kažem radi se o dlc-u broken steel, samo on je nešto zamjenio i sam on je imao ove bik. fajlove koji se nalaze inače u mapi video, ostali su svi imali samo bsa tip fajla koji najvjerovatnije ide samo u data.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2009 15:39 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Skinuo sam sva 4 dlc-a i neki su automatski insatliraju, a neke moram ja sam staviti nutra. Sad me zanima kamo točno to treba staviti u data to znam, ali neki fajlovi su bili .bik i te sam stavio u video i zamjenili su neke fajlove, dali je to uopče dobro tako?

Samo da kažem radi se o dlc-u broken steel, samo on je nešto zamjenio i sam on je imao ove bik. fajlove koji se nalaze inače u mapi video, ostali su svi imali samo bsa tip fajla koji najvjerovatnije ide samo u data.

znaci .bik ide u video a ovi ostali u data...tako sam ja i sve radi super i moras ih enabelat u datafiles na louncheru i kad pocnes igrat prvo ces ti rec da imas level cap do 30 i primit ces par radio signala

edit:zaboravio sam stavi si i patcheve najnoviji je 1.6 no to valjda znas

bolje JOGA nego DROGA....SMRTONST od DROGE je MAXIMALNA cak 110% to znaci da su neki umrli cak i 2 puta..nemojte se smijati to je u drogi moguce...... http://crocoh.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2009 17:18 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
Jack Sparrow kaže...

znaci .bik ide u video a ovi ostali u data...tako sam ja i sve radi super i moras ih enabelat u datafiles na louncheru i kad pocnes igrat prvo ces ti rec da imas level cap do 30 i primit ces par radio signala

edit:zaboravio sam stavi si i patcheve najnoviji je 1.6 no to valjda znas

Dobro hvala shvatio sam!

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2009 20:27 (Jack Sparrow).
17 godina

Probaj sa Fallout 3 FinalFix Skullptura (na vlastitu odgovornost, naravno ;-) meni je pomoglo.

Na puno foruma sad vidio da ljudi pišu da im instalacija patcha traje jako, jako dugo a da bi se igra nastavila rušiti. Prije nego što instaliraš patch moraš deinstalirati igru i ponovo je instalirati.

16 godina
Fallout 3 pitanjce?

5.DLC ce se zvati Mothership Zeta.Igra ce nam biti dostupna 3.kolovoza za PC i Xbox 360 a za malo vise informacija pogledajte ovdje

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Eyekool kaže...

Probaj sa Fallout 3 FinalFix Skullptura (na vlastitu odgovornost, naravno ;-) meni je pomoglo.

Na puno foruma sad vidio da ljudi pišu da im instalacija patcha traje jako, jako dugo a da bi se igra nastavila rušiti. Prije nego što instaliraš patch moraš deinstalirati igru i ponovo je instalirati.

ti mislis za patch(npr.1.6 od 50mb koji mi se instaliro za 2 minute bez ikakvog rusenja)ili na dlc-ove(kod kojih nema nikakve instalacije samo kopiranje fileova u folder i aktiviranja u igri)

bolje JOGA nego DROGA....SMRTONST od DROGE je MAXIMALNA cak 110% to znaci da su neki umrli cak i 2 puta..nemojte se smijati to je u drogi moguce...... http://crocoh.blog.hr/
16 godina
Fallout 3 pitanjce?

Dobro je sve mi radi, ne ruši se igra. Dobio sam tri radio stanice i tri nova questa. Ali to su samo tri dlc-a, a četvrti ču dobiti na kraju igre ili tako nešto tako sam barem čuo(igru sam počeo igrati iznova). Dobio sam questove Aiding the outcasts, The local Flavor  i Into the pitt, koji je sad od kojeg dlc-a i od kojeg dlc-a još fali quest(makar ovog zadnjeg znam da je od the pitt)?

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2009 11:38 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Dobro je sve mi radi, ne ruši se igra. Dobio sam tri radio stanice i tri nova questa. Ali to su samo tri dlc-a, a četvrti ču dobiti na kraju igre ili tako nešto tako sam barem čuo(igru sam počeo igrati iznova). Dobio sam questove Aiding the outcasts, The local Flavor  i Into the pitt, koji je sad od kojeg dlc-a i od kojeg dlc-a još fali quest(makar ovog zadnjeg znam da je od the pitt)?

Aiding the Outcast je quest od operation: Anchornage, the Local Flavor od Point lookout, a into the pitt od the pitt.

quest od broken steela će dobiti tek kada prođeš glavne questove.

16 godina
neaktivan
Fallout 3 pitanjce?

kako pokrenuti lika na početku broken steel

0 0 hvala 0
16 godina
nkl kaže...

Kojeg lika? S kojim igraš?

Nezz kaj ti se događa, verovatno nije oriđiđi igra, jedino rješenje skini drugi dlc, ili znaš već..

15 godina
neaktivan
Fallout 3 pitanjce?

Koje sve bikove moram prebaciti u video folder u broken stellu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 17:58 (sprdoman).

0 0 hvala 0
16 godina
nkl kaže...

Lik ti leži na krevetu i bulji u strop i ne miće se?

Moraš instalirat patch (ne sječam se točno koji , mislim 1.4 ili 1.5)

14 godina
neaktivan
Fallout 3 pitanjce?

pokusavam instalirati fallout 3 na xbox-u 360 

ubacim cd ponudi mi update now ja idem na yes,i pokrene se instalacija

kada instalacija zavrsi trazi me drugi cd a ja nisam dobio ga uz igricu kada sam kupio...

jel mi moze ko pomoci?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fallout 3 pitanjce?

E ljudi ne razumijem ali moj lik na Fallout je tako slab da to nije normalno.

Neznam koja oprema je idealna za fight ugl trenutno nosim onu od vault 110 i 106

(barem mi se cine ok)i onu traku oko glave.Neznam kako mogu usporedjivat dobar suit

od loseg pa molim da mi kazete sta trebam najvise gledat bilo bi ok i da posaljete

nekakve slike da znam tocno sta je bitno u vezi cijele opreme.HVALA{#}

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice