Cabin Accessories DLC available now!
Euro Truck Simulator 2 - Cabin Accessories
SPECIAL PROMOTION! Offer ends 7 October -10%, 3.59€ (inace je 3.99 €)
Paa, navali narode jos malo pa nestalo ... 
Cabin Accessories DLC available now!
Euro Truck Simulator 2 - Cabin Accessories
SPECIAL PROMOTION! Offer ends 7 October -10%, 3.59€ (inace je 3.99 €)
Paa, navali narode jos malo pa nestalo ... 
Kad je bal, nek je bal, uzo Scandinavce i ove dodatke u kabini. i idemo lagano
Nakon 100 godina sam back to road sa novom Meckom :D Skandinavce sam uzeo preko G2A za 12€, te čekam da bude još para pa da se uzme i ovaj DLC sa interijerom... Modding community - meh, idem sa sigurnim i non moded verzijama :D
Sutra se u Vrbovcu odrzava Truck show, znaci bit ce izlozeni kamioni firmi iz HR ( ja se nadam da ce bit i Transporti Runko
) meeting pocinje u 14:00 kod hotela Bunčić i traje do kad traje, pa eto ako hocete dođite vi koji mozete a za vas koji ne mozete cu bar stavit slike ovdje u temu. LP!
Evo slike, bilo je predobro turiro sam Scaniu Streamline R560 V8, novi FH16 i MP4
jedan od najboljih osjecaja u zivotu
Dosli su i kolege :D iz firme Transporti Runko a njihova Scania R730 je bio jedan od najjacih kamiona ondje, imam i par videa gdje sam snimao zvuk ali njih cu kasnije uploadat.
Link za slike: http://imgur.com/a/rKOIK
to je random ja mislim, ali ako misliš već skidati skinove za prikolice potraži sve modove od Jazzycat-a, lik ima preko 2000+ skinova za prikolice i još par modova za promet, druge kamione itd itd, uvjerljivo najbolji modovi
to je random ja mislim, ali ako misliš već skidati skinove za prikolice potraži sve modove od Jazzycat-a, lik ima preko 2000+ skinova za prikolice i još par modova za promet, druge kamione itd itd, uvjerljivo najbolji modovi
to onaj nas Zemo Jazzy?
napravi koju zastavicu na kojoj piše Runko / Transporti Runko, kako god
Bude i Runko. Budem napravio mod i posebno pack s modificiranim dds fajlovima koji će se po želji ubacivati u mod jer sam ograničen s 4 ovakve zastavice i jednom šalicom. Mogu i na onim trokutastim, njih je 7 mislim ali su mali. Pokušao sam preko def fajlova to povećati da bude više tih zastavica ali ne mogu nikako.
Dal recimo kada ubacim mod mape (karte) ona bude odmah dostupna (vidljiva) u igrici ili je potreban još neki postupak za adekvatno prikazivanje iste?
Ubaciš u mod folder, aktiviraš i odmah mora biti vidljiva.
Mape poput TSM, Promods, Poland rebuilding samo staviš umapu sa modovima, uključiš u editoru profila i to je to. Odmah su vidljive i igrive, te ne zahtjevaju kreiranje novog profila.
Mape kao što su Mađarska i slične, koje u potpunosti izmjenjuju originalnu mapu zahtjevaju kreiranje novog profila i potrebno je uključiti mod i neke opcije (ne znam kako se točno naziva ono kod biranja mađarskog profila).
Ali gotovo kod svih mapa koje skidaš na stranicama pišu upute kako i što treba napraviti da bi mapa radila, tako da ne bi trbealo biti problema.
Jel zna neko mod za oversize load za ove novije verzije igre da radi?
Runko gotov, 4 verzije. Malo sam se poslužio macgyverovim slikama, dobro su došle. Još budem nekih desetak zastavica napravio pa stavim mod u optjecaj. Ima još želja?
Jel može jedna NK Rijeka 
Evo packa zastavica i šalica, svakakve sam napravio. Samo raspakirajte i stavite mod znate već kamo ide.
Ako hoćete mijenjati zastavice po želji samo određeni dds fajl ubacite u vehicle\truck\upgrade\interior_decors\toyglass (zastavice) ali pazite si na preimenovanje fajlova, mora biti isto ime ko i oni u modu. Šalice mjenjate pod vehicle\truck\upgrade\interior_decors\toystand.
dali mogu scandinavia, going east i tsm raditi zajedno?
Na oficijelnoj stranici tvrde da može http://trucksim-map.com/filebase/index.php/Entry/746-TruckSim-Map-6-1-f%C3%BCr-Patch-1-21-x/ , ja još nisam isprobao jer sam trenutno na PM Map 1.98 + PR Map 1.98 , ali budem čim uhvatim slobodnog vremena
Recite mi dal je moguće ubaciti radio postaje po želji (te na koji način)?
Hvala...
Steam, jedino ga tamo i ima.
Eto kupio i ja 
Steam, jedino ga tamo i ima.
Ima i na g2a, ali ista cijena kao i na steamu.
Rezime: bezvezan DLC, kad bude na akciji za 1€ uzmem ga čisto da imam cijeli komplet, 4€ ne vrijedi.
E ljudi ovako igrao sam ets multiplayer sa prijateljembi zanima me kako da dobijemo iste poslove da vozimo u isti grad posto ja sam dobio druge gradove i on na marketu?
nema druge nego da obojica zakvačite prikolice u singleplayeru za isti grad i onda se teleportirate u isti grad odakle želite krenuti, i onda se prebacis u mp, i vozi miško