- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo jedan dobar physics mod ako nekome treba , radi na najnovijem patchu ;)
Evo jedan dobar physics mod ako nekome treba , radi na najnovijem patchu ;)
Meni radi 
...evo još jedan,tj. iz gornjeg linka izmjenjen(da se kabina još manje rolla) http://www46.zippyshare.com/v/61267006/file.html
Strm, može link?
Kako postati milijunaš tjekom noči u ETS2? jednostavno! I bez cheatovanja!
Nakon što se završili turu u ETS2, ostavite igru da radi, ugasite monitor na kompu i odite spavat. Tijekom noči vaši zaposlenici če biti marljivi i zaraditi pozamašnu svotu tijekom noči.. FOra u ovom triku jest da to nije chetanje! I kada se probudite vidjet čete koliko ste zaradili! Ja ču večeras izvršiti ovaj test sa svojih 120 radnika...
Nakon što se završili turu u ETS2, ostavite igru da radi, ugasite monitor na kompu i odite spavat. Tijekom noči vaši zaposlenici če biti marljivi i zaraditi pozamašnu svotu tijekom noči.. FOra u ovom triku jest da to nije chetanje! I kada se probudite vidjet čete koliko ste zaradili! Ja ču večeras izvršiti ovaj test sa svojih 120 radnika...
Da, a do tih 120 radnika treba doć zaradom od milijune i milijune eura.. Ajde ti budi jedini radnik i ostavi preko noći, šta ćeš dobit?
Da, a do tih 120 radnika treba doć zaradom od milijune i milijune eura.. Ajde ti budi jedini radnik i ostavi preko noći, šta ćeš dobit?
Čuj, malo po malo, i imat češ za više radnika ;)
... i ne treba ti cijela noc, dovoljno ti je par RL minuta ...
Samo spavaj (mozes tri puta uzastopce) pa skokni u par garaza (brzo putovanje), pa oopet na spavanje etc ...
... 
--------------------------
Build beta 1.9.6s
- AI: Fixed speeding
- AI: Fixed detection of wrong way lanes on prefabs in some cases
- AI: Fixed speed camera check
- Fixed handling of zero sized railings, buildings and short roads which could cause problems after map rebuild.
- The wrong way offense is reported only while the vehicle is moving
- Fixed blinker flag on Poland tollgate
- Fixed floating navigation points on some prefabs
- Updated localization
Malo glupo pitanje, posto nisam dugo igrao. Koji sad uzeti od 4 ponudjenih ETS2...pretpostavljam da je gold s obzirom na cijenu
,al sta je sa ova preostala tri? Moze li pomoc? Hvala
Malo glupo pitanje, posto nisam dugo igrao. Koji sad uzeti od 4 ponudjenih ETS2...pretpostavljam da je gold s obzirom na cijenu
Prvi gore slijeva i zadnji dolje desno su isti, valjda greška jer su duplo stavili. Uglavnom to je igra bez DLC-a. Drugi gore je samo DLC a treći gore je igra + DLC Going East.
Idi ovde ja sam tu kupio vec par igara a moze se platiti i paysafe cardom, a sem toga jetinije ti je tu...
Eh, Strumfeta ti je bas 3max. i spolja i za volanom i tik ispred volana ... 
----------------------------
Build beta 1.9.8s
AI: Fixed waiting for high priority actor
AI: Reduced probability of usage of low probability navigation curves
AI: Limited speed around railroad crossings
AI: Improved behavior of truck with trailers
Prevented engine stall in some situations
Editor: New "Follow road dir" flag for signs. It orients the sign along the underlying road and moves it when the road moves.
Reduced memory consumption when Asian character sets are not used
Fixed navigation curves on some prefabs
Updated localization
...oni kako su krenuli doći će do v2.0s? I nikako da se naviknem na novi zvuk od scanie(730-ka) i ovu novu fiziku,valjda će netko fiziku sa modom ispeglati...ostalo je da čekamo final ver... 
Pozz trza mi igra i izbaci me na ETS2 mapi. cofig core2duo 2.13, 2 g ram memorije graf: 8800 Gt, XP sistem ?
da dodam 1.8.2.5 je patch.
Pozz trza mi igra i izbaci me na ETS2 mapi. cofig core2duo 2.13, 2 g ram memorije graf: 8800 Gt, XP sistem ?
da dodam 1.8.2.5 je patch.
Smanji malo detalje mozda je do toga.A sto te izbacuje je mozda do moda nekoga,gasi jedan po jedan pa ces tako najbolje znat koji te zeza...
Nemam nijednog moda samo Patch 1.8.2.5 i to na demo verziji da vidim kako je vozim samo zabloka i smanjivao sam skroz detalje na medium i gleda na netu spec za igru na mediumu bi trebalo ici e sad neznam stvarno. Xperia hvala na odgovoru.
Po specifikacijama na netu imas rama taman za minimum...
jel izašla tsm mapa za najnoviju verziju igre 1.9.x, ako je može link
nije jos ... 
ok kad bi trebala ?

.