Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.191.729
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
BULIGO kaže...

Uh, dovraga, vrinho, strasno mi se dopada onaj  'bolji' Peterbilt. Vec dugo (200.000km) trazim dostojnu zamjenu..ne, ne zamjenu, ALTERNATIVU svojoj Scaniji (tvornickoj bez dzidza-midza). Onaj PB njuskavac izgleda predivno, a i zvuk je mocan.Nema veze sto nije doma u Europi, onako, filing malo dok cekamo Americku verziju ETS2...

Re: Mazdarska mapa: ne gajim nadu da ce biti kompatibilna s bilo kojom mapom, kao DLC/SCS/Skandinavija. Iz jednostavnog razloga sto su Madjari vjerojatno puno detaljnije pokrili svoju Magyarorszag nego bi to ucinili decki iz TSM ili SCS. Cudi me da nema govora o Francuskoj mapi koja pokriva njihovu veliku zemlju. Jos imamo tamo veliku, bolnu rupu na mapi Europe?/

EDIT: hoce li zabava ikad prestati?? :)

Mislim da je nemoguće da Mađarska bude kompatibilna s drugim mapama jer samo ona zamjenjuje cijelu Europu a i modul se mora promjeniti prije nego se počne igrati. A Francuska... Ekipa s Promoda radi na njoj i Admin sa službene stranice je prije 3 dana objavio da bude out very soon. Dok ne stignu update-ovi za Promod derem po Mađarskoj, jučer otkad sam ju probao nijedna mapa prije me nije tako oduševila. Što se tiče Peterbilta, na defaultnoj, Promod, TSM mapi se može bez brige voziti s njima ali na ovoj Mađarskoj mapi teško, ima uskih zavojitih cesta kroz šumarke gdje bi za njega trebale obje trake da ih savlada.

13 godina
neaktivan
vrinho kaže...
BULIGO kaže...

Uh, dovraga, vrinho, strasno mi se dopada onaj  'bolji' Peterbilt. Vec dugo (200.000km) trazim dostojnu zamjenu..ne, ne zamjenu, ALTERNATIVU svojoj Scaniji (tvornickoj bez dzidza-midza). Onaj PB njuskavac izgleda predivno, a i zvuk je mocan.Nema veze sto nije doma u Europi, onako, filing malo dok cekamo Americku verziju ETS2...

Re: Mazdarska mapa: ne gajim nadu da ce biti kompatibilna s bilo kojom mapom, kao DLC/SCS/Skandinavija. Iz jednostavnog razloga sto su Madjari vjerojatno puno detaljnije pokrili svoju Magyarorszag nego bi to ucinili decki iz TSM ili SCS. Cudi me da nema govora o Francuskoj mapi koja pokriva njihovu veliku zemlju. Jos imamo tamo veliku, bolnu rupu na mapi Europe?/

EDIT: hoce li zabava ikad prestati?? :)

Mislim da je nemoguće da Mađarska bude kompatibilna s drugim mapama jer samo ona zamjenjuje cijelu Europu a i modul se mora promjeniti prije nego se počne igrati. A Francuska... Ekipa s Promoda radi na njoj i Admin sa službene stranice je prije 3 dana objavio da bude out very soon. Dok ne stignu update-ovi za Promod derem po Mađarskoj, jučer otkad sam ju probao nijedna mapa prije me nije tako oduševila. Što se tiče Peterbilta, na defaultnoj, Promod, TSM mapi se može bez brige voziti s njima ali na ovoj Mađarskoj mapi teško, ima uskih zavojitih cesta kroz šumarke gdje bi za njega trebale obje trake da ih savlada.

Odvozio sam malo Peterbilta. Problem je bio uopce ga naci, naime, nisam imao otkrivenjos nijedan DAF-ov salon (vecinom vozim, ne otkrivam mapu manijakalno kao nekad). Srecom, bas sam bio u Danskoj, vracao se sa Norveske za Salzburg i malo, jeli, skrenuo do Bremena, meni najblizeg DAF-salona.Kupio garazu, i Petera. Crvenog, jasno. Jako dobro je graficki napravljeno, pohvale. Zvuk je OK ali malo preslab za moj ukus, volim gromke motore. Ona dosadna muha koja leti amo-tamo je cisto cool ideja :) No,kako si rekao, nosonja je sve samo ne praktican za ove ceste koje imamo. pogotovo ima problema u Skandinaviji.Oni i njihovi uski-uski jednostruki rotori!! Grr. :) Kod Skandinavije treba malo pripaziti s modovima, npr.onaj odlicni mod za prikolice koji vecina nas koristi ima 30-tak extra-large tereta od kojh neki NE STANU u neke od trajekata. pa da ne bude plakanja i skripanja zubi.

Odoh po Madjarsku mapu sad.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kupio kljuc preko key4game,cekam da mi covjek posalje pa krecem novi profil na madjarskoj mapi.Mapa je super odradjena.Jedna slikica sa rute {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Klasicni krkljanac na kruznom toku {#}

Nadam se da AI update donijeti rezultata i da ce prestat voziti kao krelci

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kamion ispred mene i peugeot kombi su se slupali...Bio je krkljanac ali sam izletio u kruzni jel bi u protivnom cekao 2h da krenem..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Odvezena 1 tura od 60-tak kilometara, nemam komentara na mapu, straaaaaava je :)

Preprepredetaljno i zaboravit ću najvjerovatnije na skandinaviju :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Odvezena 1 tura od 60-tak kilometara, nemam komentara na mapu, straaaaaava je :)

Preprepredetaljno i zaboravit ću najvjerovatnije na skandinaviju :)

Slazem se! Odvozio 4 ture i wowoooow! Ovime izjavljujem da je TSM Africka ruta smrti prema Madjarskoj mila majka. Samo dok prodjes kroz Budimpestu, ima valjda 700 krizanja i isto toliko semafora. Crvenih.Igram po pravilima, tj. vozim za druge dok mi status malo poraste pa da mi banka odobri veci kredit, onaj do-400.000. Sada mogu uzeti samo 100.000 a to mi je malo.

Pitanje: imam prividjenja ili JAKO polako napredujem? Jos sam nivo 1!! I novcane nagrade su drek. Nikako se iskobeljati iz pocetnicke bijede. A kazne mi pojedu pola place :(

Soferska je tuga pregolema: uvalili mi 25 tona rudace i dali pisljivi Iveco Stralis, neki slabokrvni.70km za 1300 eura.A tih 70 km treba preko 1 sat real-life za odvozit. Koliko sati pise da moras voziti do kraja - toliko ces i voziti u real life minutama.

Penjem se po rampi na autoput (ono malo sto ih ima) 'brzinom' od cijelih 12 kmh.

Kad sam vidio mapu na netu, pomislih: ohooo golema je! Ko cijela Evropa! Onda instaliram mapu, otvorim profil i pocnem igrati.. i sto vidim? Samo neki malecki dio odradjen, ne cijela Madjarska, samo mali dio, Budimpesta inesto oko nje. Onda zumiram..i zumiram...'bate pa ovdje je odradjena cijela hrpa cesta. Madjari su ludi ako namjeravaju ovako pokriti cijelu svoju mapu! Napravljeno je valjda 5%, i imas sto voziti do sudnjeg dana. A tek za koji mjesec!!!uhh..

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Eto ets 2 na steam-u,ubacena madjarska i piciiiiii {#}

Vozim prvu rutu na madjarskoj mapi i zabijem se u "nevidljivi zid" i nece dalje..

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2013 22:32 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Vozim prvu rutu na madjarskoj mapi i zabijem se u "nevidljivi zid" i nece dalje..

Nijedan mod nije kompatibilan s mađarskom, čak niti real enviroment (a vidim da ti je uključen)..

Tu sam jedino razočaran, ali slažem se sa svim od onog što je napisao prije tebe, ako je napisano 10 minuta, treba ti 10 minuta.. Dok prođeš na autocesti (90 kmh) benzinsku treba ti tri godine, isto kao i u RL.. Svaka im čast kako su napravili mapu, više nema onoga da ideš 90 a ono okreće kilometre kao da je igračka :)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Skida se tsm za 1.8.2.5 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Ja upravo odvozio valjda jednu od najduzih ruta tamo, nekih 90km, dodjem, fino cu se uparkirati i PAF! isto neki hebeni nevidljivi collision, bas nasred onog bijelog okvira gdje moras parkirati prikolicu. Sreca da sam se spasio sa <ENTER>. No bonus ali hebga..vozimo dalje.

Tko zna koliko ljudi tamo radi na mapi? Mozda samo jedan? Jos ima grmlja nasred ceste i slicno. Sjetimo se koliko je TSM bio vani i opet jos ima dolje po Africi stabala i grmlja po cesti koliko hoces.Vec to budu popeglali :)I ovako je vise nego dobro! Auto put kao auto put, nema tu puno za vidjeti. Vidis jednu petlju, vidio si sve. A svidja mi se ta njihova filozofija da forsiraju lokalne ceste, one cine mapu dobrom ili losom.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Poslije ovog collisiona kojeg sam postao sam naisao na jos jednoga kada sam se htio okrenit...Izbrisao mapu i skidam tsm za najnoviju verziju...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Poslije ovog collisiona kojeg sam postao sam naisao na jos jednoga kada sam se htio okrenit...Izbrisao mapu i skidam tsm za najnoviju verziju...

Nemoj, nema toga tako puno. Daj joj sansu :)

Evo moja Madjarica-vozacica presla 500 km (na druim mapama to bi bilo bar 5000km) i jos je sve ok, nema manjkavosti na mapi.

P.S. Jos je lvl 1!!{#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ujutro sam ubacio mapu i za prvi kamion kupio scaniu {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Koju mapu??

Ja tvrdoglavo odlucio da nastavim voziti po Madjarskoj. Napredjue se jako sporo, xp je smeche, 80 km dobijes oko 80xp. Ovaj puta cu zaista morati inzistirati da parkiram bas svaku prikolicu koju dovezem, inace ode xp bonus, a xp na ovoj mapi vrijedi zlata. 500 km prevaljenih, moja Madjarica-driver je jos lvl 1 meeeh.Novac je isto bzvz, jedva  zaradjunem za globe.

Ovi papci sa radarima su opaka zgadija, a po cijeloj ogromoj Budimpesti hrpa zabrana za voznju preko 40 ili 50km/h {#}

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Dobra je madarska ali problem je što su gradovi preveliki tj udaljenosti općenito dok ja dodem do posla ponuda mi istekne...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Dobra je madarska ali problem je što su gradovi preveliki tj udaljenosti općenito dok ja dodem do posla ponuda mi istekne...

Cudno je to, ja sam vec otkrio dobar dio gradova, i opet, jednom je u ponudi bio samo JEDAN posao ;)

Zelenbicu, vozis vlastiti kamion? kakve su place za prijevoz? Ja sam jos rent-a-sofer

Da, malo je nebalansirana mapa. To sto su promijenili raspon i protok vremena ne radi uvijek u nasu korist.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 18:59 (BULIGO).
17 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

To sam i ja primjetio. Quick jobovi su dobri, ali freight market očajno loš. Poslovi su obično expires in 4 minutes, a to je nemoguće potrefiti... I mislio sam da je predobro da bi bilo istinito...

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
14 godina
BULIGO kaže...
zelenbic kaže...

Cudno je to, ja sam vec otkrio dobar dio gradova, i opet, jednom je u ponudi bio samo JEDAN posao ;)

Zelenbicu, vozis vlastiti kamion? kakve su place za prijevoz? Ja sam jos rent-a-sofer

Da, malo je nebalansirana mapa. To sto su promijenili raspon i protok vremena ne radi uvijek u nasu korist.

Svoj kamion na quick jobsovima nemam problema al mi je veći gušt imat svoj kamion al dok dođem do posla on istekne...A osim toga dobije se premalo XP-a i novca za rute novaj je malo realniji ali s tim tempop nikad nećemo otključati dobar dio stvari u shopu...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Nažalost koliko sam skužio samo jedan čovjek radi na njoj. I meni se dogodilo da kad sam kupio svoj kamion, jedan jedini posao je bio za izbor, otišao sam odćoriti jednu i odmah ih bila hrpa. A što se isteka vremena da se stigne do posla, to je i autor napomenuo da mu predstavlja problem, zbog podešene kilometraže koju je zbilja dobro podesio, za 80 km dobiješ 600-700€, vi bi htjeli više jer ste naviknuti jer bi u tih 80 km na nekoj drugoj mapi napravili 500 km i odmah zaslušili više para. Kaže autor da će sutra srediti probleme s ekonomijom i neke druge bugove, uglavnom radi se na njoj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 19:37 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Vrinho, gdje se mogu procitati komentari autora i igraca? Lik je madzar, ne razumijem madzarski niti 'M'.

Malo sam njusako okolo i pogledao starije verzije mape, od ljetos otprilike. Od tada je dodao prilicno materijala na mapu, kako gradova tako i novih cesta. A kvaliteta je zbilja OK.

Meni jedino smeta malo taj mali XP. Ma nema veze, glavno da se vozi. Kad bih i digao kredit i kupio kamion, vjerojatno bi to bila neka najslabija Skandza. Ovako barem imam priliku tu i tamo voziti i najjace modele raznih marki (kao vozac-najamnik).

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 19:47 (BULIGO).

0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

SCS Forum, ne treba znati mađarski :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vrinho kaže...

SCS Forum, ne treba znati mađarski :)

Haha, elementary, Watson! Nisam razmisljao 'out of the box' ocito.{#}

EDIT: procitao svih 172 poruka. Sve je mnogo jasnije sada. :)

Volvo FH16, pozderi se! :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2013 21:29 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Tura za Zadar slika sa puta ,ja i neka zena ispred mene {#}, eh da mogu igrati na high detaljima bilo bi odlicno

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

0 0 hvala 0
13 godina
Ja na low 19 fps, padaline iskljucene, a di bi tek bio na medium :D
I Love Milka
13 godina
neaktivan
1950Killer kaže...
Ja na low 19 fps, padaline iskljucene, a di bi tek bio na medium :D

isto stanje {#}

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
13 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Xperiax1 kaže...

Koju mapu??

Ja tvrdoglavo odlucio da nastavim voziti po Madjarskoj. Napredjue se jako sporo, xp je smeche, 80 km dobijes oko 80xp. Ovaj puta cu zaista morati inzistirati da parkiram bas svaku prikolicu koju dovezem, inace ode xp bonus, a xp na ovoj mapi vrijedi zlata. 500 km prevaljenih, moja Madjarica-driver je jos lvl 1 meeeh.Novac je isto bzvz, jedva  zaradjunem za globe.

Ovi papci sa radarima su opaka zgadija, a po cijeloj ogromoj Budimpesti hrpa zabrana za voznju preko 40 ili 50km/h {#}

Madjarsku mapu..

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ni ja ne igram na max. ali i don't give a fuk!! Bitno je da se vozi {#}

0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja sljedeci tjedan idem po GTX 650 nadas se da će ona moći sve na visoko, ova sad sve na srednje osim sto je na visoko vrjeme,teksture,odsjaj i te gluposti od kojih igra izgleda ljepše. S tim postavkama imam oko 20-25 fps ali rezolucija ekrana nije velika 1280x1024. Btw sljedeći tjedan mi dolazi i novi monitor 24" pa više neću morat gledat s povečalom putno računalo {#}

Edit: Evo i jedna slika, nisam vidio gužvu ispred sebe jedva sam stao :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2013 0:28 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Konacno ustedio 9500 eura. Digao kredit od 100.000 eura i kupio najosnovniju Skandzu. Otplata ce me kostati 2800 eura/dan. Dan traje dugo, valjda cu zaraditi za otplatu rate/kredita i da mi jos nes ostane.

Cak ni za prefarbati je nisam imao, nego je ostala onakva, krecavo zelena. Ostalo mi u dzepu 59 eura. Sreca da je tank pun, mogu preci 2800 kilometara. Ako kamioni trose u razmjeru sa udaljenostima, onda mogu mapu preci uzduz ipoprijeko oko 30 puta prije nego mi zatreba goriva :)

Sad samo polako, pamet u glavu jer me jedna jedina kazna/globa moze upropastiti. Ne znam za Xp koji je inace 1 XP/kilometar, ali nagrade za obavjelni posao su znacajno bolje nego kad vozim za druge. Nekih 2500 eura za 90 kilometara prema oko 1700 za quick job, ista udaljenost.. ALi sad ja placam benzin eh. Sreca Madjari nisu jos culi za cestarinu haha.Niti nas sadis...er...ETS2-ekonomist-majstor vrinho nije mogao izmisliti ovako ocajnu guli-koza ekonomiju ;)

P.S.

Nisu culi ni za zaobilaznicu. Voznja kroz Budimpestu je katastrofa, vise vremena provodim na semaforima nego u voznji...YOU ARE LATE!!!{#}

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice