Uh, dovraga, vrinho, strasno mi se dopada onaj 'bolji' Peterbilt. Vec dugo (200.000km) trazim dostojnu zamjenu..ne, ne zamjenu, ALTERNATIVU svojoj Scaniji (tvornickoj bez dzidza-midza). Onaj PB njuskavac izgleda predivno, a i zvuk je mocan.Nema veze sto nije doma u Europi, onako, filing malo dok cekamo Americku verziju ETS2...
Re: Mazdarska mapa: ne gajim nadu da ce biti kompatibilna s bilo kojom mapom, kao DLC/SCS/Skandinavija. Iz jednostavnog razloga sto su Madjari vjerojatno puno detaljnije pokrili svoju Magyarorszag nego bi to ucinili decki iz TSM ili SCS. Cudi me da nema govora o Francuskoj mapi koja pokriva njihovu veliku zemlju. Jos imamo tamo veliku, bolnu rupu na mapi Europe?/
EDIT: hoce li zabava ikad prestati?? :)
Mislim da je nemoguće da Mađarska bude kompatibilna s drugim mapama jer samo ona zamjenjuje cijelu Europu a i modul se mora promjeniti prije nego se počne igrati. A Francuska... Ekipa s Promoda radi na njoj i Admin sa službene stranice je prije 3 dana objavio da bude out very soon. Dok ne stignu update-ovi za Promod derem po Mađarskoj, jučer otkad sam ju probao nijedna mapa prije me nije tako oduševila. Što se tiče Peterbilta, na defaultnoj, Promod, TSM mapi se može bez brige voziti s njima ali na ovoj Mađarskoj mapi teško, ima uskih zavojitih cesta kroz šumarke gdje bi za njega trebale obje trake da ih savlada.

I Love Milka