Zašto mi ne radi mapa Scandinavie na 1.5.2
...moraš skinuti novu ver. 1.01 i sve je ok...
Zašto mi ne radi mapa Scandinavie na 1.5.2
...moraš skinuti novu ver. 1.01 i sve je ok...
Evo pic u full velićini :D
...ne tu, nego ukupnu statistiku (povijest napredovanja) do sada pređenih,odvoženih kilometara...da vidimo koliko se treba odvoziti do lvl. 100...
Od kuda da skinem mapu Scandinavie 1.01
...evo je http://www74.zippyshare.com/v/77318868/file.html , staru izbrisati a ovu ubaciti...
Probat ču pa javim dal je uspjelo.
Probat ču pa javim dal je uspjelo.
..radi provjereno,ja je vozim..
Radi sve ok.
Hvala
imali ko msi gtx760 ili 7950 da mi kaze koja grafa je bolja za ovu igru da stavim skaliranje na 400%
imali ko msi gtx760 ili 7950 da mi kaze koja grafa je bolja za ovu igru da stavim skaliranje na 400%
Skaliranje 400% neces uspijeti s jednom karticom, vrlo tesko, a jos teze na visokim rezolucijama.
Ja imam MSI GTX680 Lightning i nema sanse da stavim skaliranje vece od 200% na 1920x1080, jednostavno FPS paa ispod 40, a to je onda u ovoj igri nepodnosljivo, sve iznad 40 je dobro.
A cini mi se da 7XX serija nije bas toliko puno bolja od 6XX serije, za ATi neznam, nisam ih koristio!!
Skaliranje 400% neces uspijeti s jednom karticom, vrlo tesko, a jos teze na visokim rezolucijama.
Ja imam MSI GTX680 Lightning i nema sanse da stavim skaliranje vece od 200% na 1920x1080, jednostavno FPS paa ispod 40, a to je onda u ovoj igri nepodnosljivo, sve iznad 40 je dobro.
A cini mi se da 7XX serija nije bas toliko puno bolja od 6XX serije, za ATi neznam, nisam ih koristio!!
ma zasto je to tako ?!?! :S ...
Evo kod mene postavke grafike u ETS2.
Sve radi glatko bez trzanja.
Da meni je isto na 200%, ali sve vise od toga steka na velikim rezolucijama, a i nema bas neke razlike izmedu 200 i 400% skaliranja, pogotovo dok vozis
Evo kod mene postavke grafike u ETS2.
Sve radi glatko bez trzanja.
stavi kvacicu pod "Viskori dinamicki raspon prikaza",pa vidi onda fps po noci
GTX 680 bi trebala biti nesto bolja od 760. Npr. izmedju 660 i 760, bolja je serija 7, ali 670 vec ima nesto jace performanse od 760. U broju 7x0 ili 6x0 broj x određuje koja je bolja (veci x, bolja), a kad je isti taj x onda se gleda koji je veci prvi broj, serija 6 ili 7.
Pogledajte ovdje. Ovo ja koristim kad kupujem novu grafu. http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1109&gid2=882&compare=geforce-gtx-680-lightning-edition-vs-geforce-gtx-760 Kao sto se vidi 680 je mrvicu jaca.
...ne tu, nego ukupnu statistiku (povijest napredovanja) do sada pređenih,odvoženih kilometara...da vidimo koliko se treba odvoziti do lvl. 100...
Nesto imam utisak da te zanima bas njegovo stat, ali ako gresim baci pogled dole ...
...ma da vidim koliko mi je još treba do lvl 100 kilometara. Sada sam na 92 lvl.....
...ma da vidim koliko mi je još treba do lvl 100 kilometara. Sada sam na 92 lvl.....
ma sigurno znas da za lvl nisu vazni km nego samo xp, km je samo jako grub pokazatelj ...
East Going mapa me iznenadila ali pozitivno. Vozio sam iz Kosica prema Budimpesti i mogu reci da je taj dio uradjen odlicno , skoro pa realno. Sad idem prema poljskoj pa cu da vidim sta su radili , ako bude ovako onda zaista mapa vrijedi
Ljudi trazim vec mjesecima g27 .. jel se moze nac negdje za 1200 kn odprilike ? bio je na njusci al se odmah prodo prekasno se javio 
Ja razmisljam o prodaji vec neko vrijeme. Star je oko 3 godine. Ali u odlicnom stanju. Mozemo se dogovoriti. Ja radim u rovinju. Donesem ga kad ces pa vidi kako ti se svidja. Sva oprema, nista nije potrgano. Jos i kutiju imam.
Ja razmisljam o prodaji vec neko vrijeme. Star je oko 3 godine. Ali u odlicnom stanju. Mozemo se dogovoriti. Ja radim u rovinju. Donesem ga kad ces pa vidi kako ti se svidja. Sva oprema, nista nije potrgano. Jos i kutiju imam.
Moj coek imas PP ... i love you 
Dakle TSM 4 mapa prikazuje gradove iz DLC-a, koji su sada u ponudi poslova.
Nisam još stigao do tamo jer mi je kamion u Africi ali kako god to je dobra stvar jer se TSM širni na još veće područje.
Edit
Evo sad vidim da je izašla TSM 4.1 za 1.5 verziju, za kojju je potvrđeno da radi s DLC-om
Baš sam čekao da prvo tsm izađe,evo skidam patch pa ću onda i tsm
u subotu sam kupio gold (iako mi je stara grafička) i prezadovoljan sam igrom..ubacio sam mod za zvukove (fala autoru) i sad čekam potvrdu za mod specijalni tereti da radi bez problema na zadnjoj verziji..
inače sva sila modova koja uljepšava kamione i prikolice me ne zanima..
neznam je li bug ili što ali kad vozim npr. na tempomatu i želim promijenit vozni trak u lijevo automatski spusti brzinu-dvije na niže (iako je ručna getriba)..je li se još nekome događa?
igra me oduševljava ali svejedno mislim da su mogli uz dodatke koje kupujemo staviti mali opis, kao npr: spojler poboljšava aerodinamiku i smanjuje potrošnju, ili sa određenim gumama je tiši i ima bolji zaustavni put &td...
zanima me na što bi ličio multiplayer i ima li mogućnosti za to?
razvijam uporedo vještine ADR, velika udaljenost i eko vožnja i za sada napreduje lagano..
pozdrav i fala na čitanju
Evo ovako treba mi pomoc mala
odlucija sam ponovo gonjat slepere, imam ETS2 v1.5.2 + DLC
i sad da ne gubim vrime trazenjem po netu modove za taj patch, moze li mi neko reci koje modove mi preporucate da stavin i da rade na tom patchu provjereno?
u subotu sam kupio gold (iako mi je stara grafička) i prezadovoljan sam igrom..ubacio sam mod za zvukove (fala autoru) i sad čekam potvrdu za mod specijalni tereti da radi bez problema na zadnjoj verziji..
inače sva sila modova koja uljepšava kamione i prikolice me ne zanima..
neznam je li bug ili što ali kad vozim npr. na tempomatu i želim promijenit vozni trak u lijevo automatski spusti brzinu-dvije na niže (iako je ručna getriba)..je li se još nekome događa?
igra me oduševljava ali svejedno mislim da su mogli uz dodatke koje kupujemo staviti mali opis, kao npr: spojler poboljšava aerodinamiku i smanjuje potrošnju, ili sa određenim gumama je tiši i ima bolji zaustavni put &td...
zanima me na što bi ličio multiplayer i ima li mogućnosti za to?
razvijam uporedo vještine ADR, velika udaljenost i eko vožnja i za sada napreduje lagano..
pozdrav i fala na čitanju
modovi za teške prikolice, ovi koji su izašli proteklih mjesec dva, rade na 1.5, provjereno.
rečeno je već puno puta da dolaskom novog patcha rade skoro svi modovi - skinovi, prikolice, zvukovi i tako to nemaju veze s patchem. problem mogu predstavljati modovi rađeni za 1.1 i 1.2 verziju
od multiplayera u skorijoj budućnosti ništa
što se tiče postavki aerodinamike i guma, od toga u ets-u još neće biti ništa. još uvijek je to premalen developerski tim da bi tako nešto implementirali u igru
Evo ovako treba mi pomoc mala
odlucija sam ponovo gonjat slepere, imam ETS2 v1.5.2 + DLC
i sad da ne gubim vrime trazenjem po netu modove za taj patch, moze li mi neko reci koje modove mi preporucate da stavin i da rade na tom patchu provjereno?
na patchu 1.5 radi 99,9 posto modova koji rade na 1.4
ne rade oni modovi koji su u svojim postavkama vezani uz pojedini patch, ali to je vrlo vrlo rijetko
skinovi, prikolice, tuning, zvukovi, fizika.. sve što je radilo na 1.4 radi i na 1.5
osobno bih ti preporučio da koristiš realystic physics mod i mod za jači zvuk, jer to vožnju čini zanimljivijom a ostalo ja na vozaču. koliko ćeš žaruljica imati na kamionu i koje će bit iboje je potpuno na tebi ;)
Evo sad vidim da je izašla TSM 4.1 za 1.5 verziju, za kojju je potvrđeno da radi s DLC-om
Big Map, Big TSM Team, za samo par dana prilagodili nejvecu mapu za v1.5.2, ma to je prosto fenomenalno ...