Vidim da mnogi pitaju za modove, pa ću pitat i ja. Da napomenem, igrao sam bio OMSI koji sat, i svidjelo mi se praktički što svaku tipku, svaki gumb, svaku polugu u kamionu možeš stisnut, pomaknut i slično.
E sad, zanima me jel postoji tako nešto slično, neki mod, koji bi bar donekle to radio u kamionima, dakle da mogu pritiskat sve one tipke, i naravno, da svaka ima svoju funkciju?
I da, htio bi se osvrnut na još nešto. Vidim, mnogima se ne sviđa ovo jurcanje kamionima, 150 km/h+. Kažete da je to simulacija blablabla, e pa, mislim da niste u pravu. Za mene će simulacija biti kad budem, kao i u OMSI-ju mogao prčkat po kamionu i sl., a ne samo pomicat volan, i onih par prekidača za žmigavce, svjetla i brisače. Do tada je ovo samo obična vožnjica, sa nekim elementima simulacije. Ne kažem da treba jurcat stvarno 200 km/h, ali ponekad dobro dođe da ubije monotiju, koje ima (i u TSM mapama, da ne bi mislili da vozim samo defultnu)
Molim vas, nemojte me krivo shvatit, i sam sam kupio igru da podržim developere (SCS Soft.), znam da ne plivaju u parama, ali mislim da je ovo činjenica.
Lijep pozdrav

Signature is assuming direct control