Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.224
|
čitano: 8.306.312
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Ljudi bok, evo i mene nakon nekog vremena ;) Uglavnom, čitam temu otkad je igra izašla, igru i imam otkad je izašla, ali eto nisam u zadnje vrijeme neš puno igrao (mjesec, dva, tri...).
Vidim da mnogi pitaju za modove, pa ću pitat i ja. Da napomenem, igrao sam bio OMSI koji sat, i svidjelo mi se praktički što svaku tipku, svaki gumb, svaku polugu u kamionu možeš stisnut, pomaknut i slično.
E sad, zanima me jel postoji tako nešto slično, neki mod, koji bi bar donekle to radio u kamionima, dakle da mogu pritiskat sve one tipke, i naravno, da svaka ima svoju funkciju?

I da, htio bi se osvrnut na još nešto. Vidim, mnogima se ne sviđa ovo jurcanje kamionima, 150 km/h+. Kažete da je to simulacija blablabla, e pa, mislim da niste u pravu. Za mene će simulacija biti kad budem, kao i u OMSI-ju mogao prčkat po kamionu i sl., a ne samo pomicat volan, i onih par prekidača za žmigavce, svjetla i brisače. Do tada je ovo samo obična vožnjica, sa nekim elementima simulacije. Ne kažem da treba jurcat stvarno 200 km/h, ali ponekad dobro dođe da ubije monotiju, koje ima (i u TSM mapama, da ne bi mislili da vozim samo defultnu)
Molim vas, nemojte me krivo shvatit, i sam sam kupio igru da podržim developere (SCS Soft.), znam da ne plivaju u parama, ali mislim da je ovo činjenica.

Lijep pozdrav
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Kiki287 kaže...
Hrvek1909 kaže...
Kiki287 kaže...
Hrvek1909 kaže...

Vozim od početka igrice, al još nisam naišao na mod koji omogućuje vožnju duple prikolice (dvije prikolice, ne tandem).. Pa ak neko zna kako i koji mod bio bih mu zahvalan :)

Ne postoji!!

Čemu potreba za uskličnicima?

Nije baš da vidim svaki dan ovo pitanje ;)

Pa zato sto je vrlo jasno da takvo nesto nije izvedivo trenutno u ETS2, osim ako to ne dodaju u nekom DLC-u

Zašto nebi bilo izvedivo?

Jer si ti istraživao o tome i ispitivao ljude i jer sad objašnjavaš laiku o engineu igre i praktički se dereš na njega jer je gl*p što to nezna..

14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Kiki287 kaže...
Hrvek1909 kaže...
Kiki287 kaže...
Hrvek1909 kaže...

Vozim od početka igrice, al još nisam naišao na mod koji omogućuje vožnju duple prikolice (dvije prikolice, ne tandem).. Pa ak neko zna kako i koji mod bio bih mu zahvalan :)

Ne postoji!!

Pa zato sto je vrlo jasno da takvo nesto nije izvedivo trenutno u ETS2, osim ako to ne dodaju u nekom DLC-u

Jer si ti istraživao o tome i ispitivao ljude i jer sad objašnjavaš laiku o engineu igre i praktički se dereš na njega jer je gl*p što to nezna..

Ajde daj, ne zelim se prepirati s tobom

Da je to moguce, odavno bi bilo stavljeno u ETS2,

Oni su nesto govorili da ce mozda ubaciti duple prikolice, ali to su objavili jos u 2011. dok su razvijali ETS2, pa ako od tad to jos nisu napravili, neznam sto cekaju...

14 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
Hrvek1909 kaže...
Kiki287 kaže...
Hrvek1909 kaže...
Kiki287 kaže...
Hrvek1909 kaže...

Ne postoji!!

Ajde daj, ne zelim se prepirati s tobom

Da je to moguce, odavno bi bilo stavljeno u ETS2,

Oni su nesto govorili da ce mozda ubaciti duple prikolice, ali to su objavili jos u 2011. dok su razvijali ETS2, pa ako od tad to jos nisu napravili, neznam sto cekaju...

Zašto bi se prepirao? Mogao si normalno napisati - "Ne."

Pitao sam lijepo postoji li neki MOD pošto ZNAM da se na IZVORNU igricu NE MOŽE :)

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Postoji li mod za prave nazive kamiona.

Verzija 1.2.5

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ove cijene za prijevoz mi se čine malo napuhane, pitam se dali u stvarnosti postoji ruta koja košta npr. 120 000€?

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Ove cijene za prijevoz mi se čine malo napuhane, pitam se dali u stvarnosti postoji ruta koja košta npr. 120 000€?

Tesko i nikako,

Mozda vrijednost tereta da, ali placa koju vozac dobiva sigurno ne

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ekipa imam mali problem s modovima,imam verziju 1.4.8 i samo mi očitava modove za motore od 1000 i 1500ks a za bar tsm 3.5 i ostale modove mi neočitava a baš sam prije skidanja svakog moda pogledao dali radi na 1.4.8 verziji i piše da radi a meni ih neočitava.Zna li tko kako da rješim taj problem?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Ekipa imam mali problem s modovima,imam verziju 1.4.8 i samo mi očitava modove za motore od 1000 i 1500ks a za bar tsm 3.5 i ostale modove mi neočitava a baš sam prije skidanja svakog moda pogledao dali radi na 1.4.8 verziji i piše da radi a meni ih neočitava.Zna li tko kako da rješim taj problem?

zbog bolda ti sigurno neću reći mislim stavit motor od 1500 ks u sleper srsly odi igrat NFS

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
zelenbic kaže...
kruskar kaže...

zbog bolda ti sigurno neću reći mislim stavit motor od 1500 ks u sleper srsly odi igrat NFS

To je bilo samo za probu da vidim dali funkcionira ikoji mod,sad mi rade svi moro sam otić na run as administrator.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo malo mog Volva, tek sam ga kupija, primjetite par modova na njemu, tek sam level 1, počeo sam novu igru sa TSM 3.5, inače imam drugi save di san level 34, nego sam htio malo probat ispočetka sa TSM

Signature is assuming direct control
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz, je postoji neki patch u kojem su svi novi kamioni 2012/2013 i da imaju originalna imena? I jel zna netko zašto mi modovi ne rade? jel treba original igra da bi mod radio? kopiram ga u documents->ets2->mods, upalim igricu i ništa, ili možda trebam krenuti ispočetka?

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
fornax9 kaže...

Pozz, je postoji neki patch u kojem su svi novi kamioni 2012/2013 i da imaju originalna imena? I jel zna netko zašto mi modovi ne rade? jel treba original igra da bi mod radio? kopiram ga u documents->ets2->mods, upalim igricu i ništa, ili možda trebam krenuti ispočetka?

Ako me sjećanje dobro služi od patcha 1.3.1 svi kamioni osim Mercedesa, koji se zove Majestic, imaju svoja originalna imena - Daf, Scania, Volovo, Man i Renault 

Za razliku od prvog ETS-a mod moraš aktivirati u igri. Kad pokreneš igru odabereš edit profile, s desne strane ekrana se potom prikažu svi modovi, kvačicom označiš ili odznačiš onog kojeg želiš odnosno ne želiš, potvrdiš, pokreneš igru i to je to 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 16:55 (robisierra92).
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo dečki, BaseHost je opet online pa ako koga interesira imaju ETS 2 key za 99 kn, uplatite i čim im sjedne lova šalju vam ga na mail. Tamo sam ga i ja bio uzeo i nema straha s njima.

http://base-host.com.hr/10-euro-truck-simulator-2-cd-key.html

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Evo dečki, BaseHost je opet online pa ako koga interesira imaju ETS 2 key za 99 kn, uplatite i čim im sjedne lova šalju vam ga na mail. Tamo sam ga i ja bio uzeo i nema straha s njima.

http://base-host.com.hr/10-euro-truck-simulator-2-cd-key.html

ja uzo neki dan preko steama za 7.5 €{#}

--> gas -- gas <---
12 godina
neaktivan
ja preko The Pirate Bay-a za 0Kn
Signature is assuming direct control
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Započeo sam raditi na novom V8 zvuku za Scaniju pa ako je tko voljan pripomoći tako da posta ovdje linkove na dobar zvuk s YouTubea :)

Tempus fugit

7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

Započeo sam raditi na novom V8 zvuku za Scaniju pa ako je tko voljan pripomoći tako da posta ovdje linkove na dobar zvuk s YouTubea :)

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo,nako kojeg mjeseca napokon u pogon stavio svoju Scaniu 730,par slikica :D

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...
robisierra92 kaže...

zvuk sličan ovom prvom videu već imam

dakle treba biti zvuk iz kabine po mogućnosti, može biti izvana ali treba biti što jednoličniji (iz vožnje ne iz ubrzavanja ili usporavanja), ton u ovom drugom videu ima previše oscilacija 

Tempus fugit
14 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Strumf123 kaže...
robisierra92 kaže...

zvuk sličan ovom prvom videu već imam

dakle treba biti zvuk iz kabine po mogućnosti, može biti izvana ali treba biti što jednoličniji (iz vožnje ne iz ubrzavanja ili usporavanja), ton u ovom drugom videu ima previše oscilacija 

Jedna od najboljih 143M 500 zvukova ;)

EDIT:

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 22:08 (Kiki287).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pa gledajte......ja sam sebi njega kupio...dosta više Scanie i Mercedesa. {#}

2 1 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Malo se namucio, al' je parkirano :-) 

Moj PC  
9 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nije fora ovako, probaj iz kabine hehe

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Nije fora ovako, probaj iz kabine hehe

Ja samo iz kabine vozim, ništa F3, ja bi to ukinio iz igre jer nije zanimljivo... osim toga to je najrealnije parkiralište u cijeloj igri jer ni u stvarnom životu nema tako praznih dvorišta skladišta.... Obično je usko 

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
marionezi82 kaže...

Malo se namucio, al' je parkirano :-) 

Tak sam se i ja izhebao, al u Splitu i tjeo sam sinoc uploadat slike, al su velike pa mi neda da dignem.. Al evo ih sad, smanjio sam :)

I krivo si priso s prikolicom, sigurno si udarao milijun puta u zid.. :D

Evo slike i usput naletio sam na Brodske tablice (a posto sam ja iz Brodsko Posavske zupanije, fora mi je :D)

EDIT: Ovo u vezi prilaza, trebo si nekako ovako, meni je jednostavnije - http://zaslike.com/files/f6r8z7abkp3jfmcjhwhx.png

http://s22.postimg.org/6v38sgs1s/ets2_00000.jpg

http://s22.postimg.org/e78oy0a9s/ets2_00001.jpg

http://s22.postimg.org/5q96n35kw/ets2_00002.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.7.2013 12:14 (Hrvek1909).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kako su napravili male gradove ja zivim u salzburgu a u igri je velicine sela :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer11 kaže...

kako su napravili male gradove ja zivim u salzburgu a u igri je velicine sela :D

Nazalost, takvi su svi gradovi.. Ne kuzim zasto ne nabacaju milijun cesta i zgrada i p. materinih tak da izgleda kao pravi velegrad..

Usput bi bilo još bolje jer je puno više prometa, puno više semafora, uličica koje kakvih i bilo bi zabavnije za vozit

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

lol

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
gamer11 kaže...

Nazalost, takvi su svi gradovi.. Ne kuzim zasto ne nabacaju milijun cesta i zgrada i p. materinih tak da izgleda kao pravi velegrad..

Usput bi bilo još bolje jer je puno više prometa, puno više semafora, uličica koje kakvih i bilo bi zabavnije za vozit

Kad bi to napravili, morali bi smisliti novi engine za igru, to bi stekalo ka ludo, vec sad zna zafrkavati ako ubacis neki dobar kamion, a pogotovo kako je na prosjecnim PC-evima

R620 nesto novo

R620 R620
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice