Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.239
|
čitano: 8.911.664
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

haha, kad god sam na kompu sam u ovoj temi neki www.eurotrucksimulator2.com/support{#} 

Kamion kupis koji zelis voziti, nema tu "najboljeg". Netko igra sa volanom jer mu vise odgovara od tipkovnice, a drugi sa volanom ne moze ni igrati. Isto je sa kamionima, kupis koji ti najvise odgovara. Ja bi osobno zapoceo sa Volvom, iako nisam i zalim zbog toga, ali sto je tu je. Kad sam poceo igrati imao je daleko najjaci osnovni motor od 600ks prema drugima od 310-360 ks. U najnovijem patchu su ga oslabili, ali i sada je sa 540 konja u prosjeku za 200 jaci od svih ostalih, i nije najskuplji sto je isto vazno. Scania od 360 ks je nekih 15 - 20 tisuca skuplja. Uzmi Volvo {#}

lol, skuzio sam da ova stranica /support stvarno postoji. Ja sam to tako bezveze napisao xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 15:55 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
GamerX9 kaže...

haha, kad god sam na kompu sam u ovoj temi neki www.eurotrucksimulator2.com/support{#} 

Kamion kupis koji zelis voziti, nema tu "najboljeg". Netko igra sa volanom jer mu vise odgovara od tipkovnice, a drugi sa volanom ne moze ni igrati. Isto je sa kamionima, kupis koji ti najvise odgovara. Ja bi osobno zapoceo sa Volvom, iako nisam i zalim zbog toga, ali sto je tu je. Kad sam poceo igrati imao je daleko najjaci osnovni motor od 600ks prema drugima od 310-360 ks. U najnovijem patchu su ga oslabili, ali i sada je sa 540 konja u prosjeku za 200 jaci od svih ostalih, i nije najskuplji sto je isto vazno. Scania od 360 ks je nekih 15 - 20 tisuca skuplja. Uzmi Volvo {#}

lol, skuzio sam da ova stranica /support stvarno postoji. Ja sam to tako bezveze napisao xD

znači volvo...razmišljao sam izmedu njega i man-a

15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ja neznam zasto 99% vas vozi kamion koji mora da bude najjaci??
Pa vozis ono sto ti se svida, a ne gledas koliko kamion ima jak motor, pa makar vozio Volvo od 250HP...

Ja Scaniu vozim jer mi se od ovih kamiona koji su u igri najvise svida, ali da ima neki stariji Mercedes , MAN, Volvo ili Scania iz 80tih ili 90tih, rade bi njih vozio nego ova nova sranja, te me uopce nebi bilo briga koliko jak motor ima...

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja vozim svog MANa i uopće me ne zanima jeli V8 ili klasika 18.460 ili 18.480... Vozim ono što volim... moj je stav da je MAN najpouzdaniji i najbolji (u stvarnom životu)... ovdje pouzdanost nije bitna... {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

5 2 hvala 1
18 godina
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
lion002 kaže...

to je mod samo

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
GamerX9 kaže...

Ja neznam zasto 99% vas vozi kamion koji mora da bude najjaci??
Pa vozis ono sto ti se svida, a ne gledas koliko kamion ima jak motor, pa makar vozio Volvo od 250HP...

Ja Scaniu vozim jer mi se od ovih kamiona koji su u igri najvise svida, ali da ima neki stariji Mercedes , MAN, Volvo ili Scania iz 80tih ili 90tih, rade bi njih vozio nego ova nova sranja, te me uopce nebi bilo briga koliko jak motor ima...

Ma gle, meni osobno snaga nije pretjerano bitna, vozim Volvo VNL780 sa 550ks i to mi je dosta, i previse. Preporucio sam Volvo jer je odlican za pocetak. Prvi kamion mi je bio Renault Premium sa 320ks, ziva katastrofa, treba mu dobrih 20 sekundi do 50 km/h, za voznju po uzbrdicama da i ne govorim... Ima i trenutaka kada je i ovaj Volvo od 550 ks preslab, npr. onda uzbrdica kad se vozis od Newcastlea sa trajekta prema Skotskoj, tamo jedva prodjem uz brzinu od samo 5-10 km/h. Ali zato su "na ravnome" ubrzanja dosta dobra, a najvise sto ide je 120 km/h sa teretom. Stavim tempomat na 100 km/h na autocesti i uzivas lijepo. Motor je Cumminsov, koji, kao sto se po internetu pise, ima jedan od najboljih zvukova od kamionskih motora, a tako je i u igri. Nije original Volvo zvuk! Kad krece sa raskrizja da se najezis od zvuka, ili kod visokih brzina na 1500 okretaja...milina.

Ako slobodno pitam, ova Scania koju vozis, koliko ima ks?

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.7.2013 21:54 (GamerX9).
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ma gle, meni osobno snaga nije pretjerano bitna, vozim Volvo VNL780 sa 550ks i to mi je dosta, i previse. Preporucio sam Volvo jer je odlican za pocetak. Prvi kamion mi je bio Renault Premium sa 320ks, ziva katastrofa, treba mu dobrih 20 sekundi do 50 km/h, za voznju po uzbrdicama da i ne govorim... Ima i trenutaka kada je i ovaj Volvo od 550 ks preslab, npr. onda uzbrdica kad se vozis od Newcastlea sa trajekta prema Skotskoj, tamo jedva prodjem uz brzinu od samo 5-10 km/h. Ali zato su "na ravnome" ubrzanja dosta dobra, a najvise sto ide je 120 km/h sa teretom. Stavim tempomat na 100 km/h na autocesti i uzivas lijepo. Motor je Cumminsov, koji, kao sto se po internetu pise, ima jedan od najboljih zvukova od kamionskih motora, a tako je i u igri. Nije original Volvo zvuk! Kad krece sa raskrizja da se najezis od zvuka, ili kod visokih brzina na 15.000 okretaja...milina.

da ti nisi pobrkao kamion i formulu? :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
14 godina
karlo666 kaže...
GamerX9 kaže...

Ma gle, meni osobno snaga nije pretjerano bitna, vozim Volvo VNL780 sa 550ks i to mi je dosta, i previse. Preporucio sam Volvo jer je odlican za pocetak. Prvi kamion mi je bio Renault Premium sa 320ks, ziva katastrofa, treba mu dobrih 20 sekundi do 50 km/h, za voznju po uzbrdicama da i ne govorim... Ima i trenutaka kada je i ovaj Volvo od 550 ks preslab, npr. onda uzbrdica kad se vozis od Newcastlea sa trajekta prema Skotskoj, tamo jedva prodjem uz brzinu od samo 5-10 km/h. Ali zato su "na ravnome" ubrzanja dosta dobra, a najvise sto ide je 120 km/h sa teretom. Stavim tempomat na 100 km/h na autocesti i uzivas lijepo. Motor je Cumminsov, koji, kao sto se po internetu pise, ima jedan od najboljih zvukova od kamionskih motora, a tako je i u igri. Nije original Volvo zvuk! Kad krece sa raskrizja da se najezis od zvuka, ili kod visokih brzina na 1500  okretaja...milina.

da ti nisi pobrkao kamion i formulu? :D

There i fixed you :P {#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo ispravio xD stavio jednu nulu previse slucajno {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dakle ovako...

skinuh ti ja TSM 3.0 mapu... sve odlično... predob4ra mapa (premda ima previše ravnih autocesta, a premalo magistralnih (doduše igram kratko tako da sam samo otkrio HR, SLO i nešto malo ITA.... nebitno to.... ))

krenem ti ja sa prikolicom, vozim vozim vozim, nikog ni pipnio, gledam svoja posla... kad ono vidim oštećen mi kamion... (ponavljam, ništa i nikog nisam udario).... pogledam u izborniku na onom GPS-u kad ono 31% štete na prikolici i 7 % na kamionu... :O

ponovo loadiram igru, reko možda neka greška... stojim na mjestu, sve pet... 0 % štete.... krenem, napravim 500 metara kad opet, odjednom 4% štete kamion, 20% prikolica... ajde reko da vidim šta će dalje biti... vozim još 500 metara... 6%, 29%... još 500 metara... 7% 31%... i tak odalje sve do 10% kamion 50% teret.... dakle ništa dotaknio nisam, samo sam normalno vozio, ravno, čak ni skretao nisam...

naravno da sam zamračio.... pokrenem novi profil i radi sve besprijekorno... doduše jednu sam turu dovezo i dobio "zadovoljavajuće"... isto, ništa nisam dotaknio, al sam imao preko 20 % štete na teretu... i to je bio jedini problem... pa reko, ajd možda neki bzvz bug... igram tako ja dalje, kupim si svoj kamiončić, uživam... i idem iz caira prema luci da krenem na put... i na autocesti iz čistog mira pljuska... 4% kamion i 21 % prikolica....

ne znam više šta da radim... prestati ću igrati igricu zbog toga.... ne može se normalno igrati... ima li netko ovakvih još problema i jel netko ima ideju kako riješiti taj problem...

dolje je sve evidentirano slikama.... i par slikica da se pohvalim sa kamiončekom :)

--> gas -- gas <---

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Mozda je do mape,Mozda je do Tuning moda kojeg koristis,mozda imas real physics,koji nije kombiniran s tvojom verzijom igre,,probaj micat 1 po 1 mod......,,,moze bit 1000 razloga

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Vozio oko 3000km bez problema i odjednom mi samo krenule nestajati prikolice u sred voznje,vec 2 puta za redom wtf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

Novi patch je vani 1.4.6. svaka čast dečkima što se trude popravit svaku grešku brzo i učinkovito.

2 0 hvala 0
15 godina
DriverOS kaže...

dakle ovako...

skinuh ti ja TSM 3.0 mapu... sve odlično... predob4ra mapa (premda ima previše ravnih autocesta, a premalo magistralnih (doduše igram kratko tako da sam samo otkrio HR, SLO i nešto malo ITA.... nebitno to.... ))

krenem ti ja sa prikolicom, vozim vozim vozim, nikog ni pipnio, gledam svoja posla... kad ono vidim oštećen mi kamion... (ponavljam, ništa i nikog nisam udario).... pogledam u izborniku na onom GPS-u kad ono 31% štete na prikolici i 7 % na kamionu... :O

ponovo loadiram igru, reko možda neka greška... stojim na mjestu, sve pet... 0 % štete.... krenem, napravim 500 metara kad opet, odjednom 4% štete kamion, 20% prikolica... ajde reko da vidim šta će dalje biti... vozim još 500 metara... 6%, 29%... još 500 metara... 7% 31%... i tak odalje sve do 10% kamion 50% teret.... dakle ništa dotaknio nisam, samo sam normalno vozio, ravno, čak ni skretao nisam...

naravno da sam zamračio.... pokrenem novi profil i radi sve besprijekorno... doduše jednu sam turu dovezo i dobio "zadovoljavajuće"... isto, ništa nisam dotaknio, al sam imao preko 20 % štete na teretu... i to je bio jedini problem... pa reko, ajd možda neki bzvz bug... igram tako ja dalje, kupim si svoj kamiončić, uživam... i idem iz caira prema luci da krenem na put... i na autocesti iz čistog mira pljuska... 4% kamion i 21 % prikolica....

ne znam više šta da radim... prestati ću igrati igricu zbog toga.... ne može se normalno igrati... ima li netko ovakvih još problema i jel netko ima ideju kako riješiti taj problem...

dolje je sve evidentirano slikama.... i par slikica da se pohvalim sa kamiončekom :)

meni se nesto slicno zna dogoditi samo kad vozim malo brze (iako imam speed limiter) na nekim djelovima gdje nebi trebao. kao da zapne za nesto na cesti! ali kad mise to dogodi, cuje se udarac, kao kad se sudaris. mozda vozis prebrzo, pogotovo ako nemas limiter...

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
16 godina
neaktivan
flash3 kaže...

Novi patch je vani 1.4.6. svaka čast dečkima što se trude popravit svaku grešku brzo i učinkovito.

Jesi ga probao i koje nam on greške donosi?

18 godina
Zekat kaže...
flash3 kaže...

Jesi ga probao i koje nam on greške donosi?

Oprez s time to je rana beta koja je u fazi testiranja i dana je javnosti radi otkrivanja bug-ova

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Gamer X9

Vozim Scaniu R620, pokusavam da bude sto slicnija ovoj ovdje sa slike, Patrick vd Hoeven

Nemoze biti ista, ali bar su boje slicne ;)

Ali uskoro cu dobiti 124L 420, tako da cu nju sigurno voziti

124L 420 124L 420
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bacelj kaže...
DriverOS kaže...

dakle ovako...

meni se nesto slicno zna dogoditi samo kad vozim malo brze (iako imam speed limiter) na nekim djelovima gdje nebi trebao. kao da zapne za nesto na cesti! ali kad mise to dogodi, cuje se udarac, kao kad se sudaris. mozda vozis prebrzo, pogotovo ako nemas limiter...

ma ne udarim u ništa... ništa se ne čuje... samo vozim normalno i to je to... odjednom šteta... a speed limiter imam... vozim max 90.... ova zadnja slika mi se dogodila na uzbrdici pri brzini od 15-ak km/h

--> gas -- gas <---
16 godina
neaktivan
tomica94 kaže...

nakon 4 lvl traži me opet key, ima li ko kakav key da me ne traži više ? ili neki crack il što napraviti ? pomoć!

kupi original key i nece te vise nikad trazit... ovdje ne smijes pisat o ilegalnim verzijama...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
10 7 hvala 0
18 godina
Euro Truck Simulator 2

..ništa posebno. Malo radi promjene sredili kabinu ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2013 23:23 (lion002).
Moj PC  
3 5 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

pozdrav,koja verzija igre mora bit da bi mapa tsm 3.0 radila?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Imaš TSM v3.0 za 1.3.1 i za 1.4.1 verziju igre

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moja mašina {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima li rjesenje za ovo sto nestaje prikolica u sred voznje,jel ima neki novi fix??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

Moja mašina {#}

1.Kako ide sa prikolicama, one se kupuju ili kačiš od poslodavca?

2.Jel Ti u to dvorište možeš natrpat prikolice/kamione koliko stane ili samo gdje su oznake?

14 godina
neaktivan
Zekat kaže...
mantgxtruck kaže...

Moja mašina {#}

1.Kako ide sa prikolicama, one se kupuju ili kačiš od poslodavca?

2.Jel Ti u to dvorište možeš natrpat prikolice/kamione koliko stane ili samo gdje su oznake?

Ma to sam dovukao prikolicu od poslodavca "brzi posao" pa sam pozirao samo za potrebe slikanja haha... sorry ako sam te naveo na krivi trag

17 godina
Euro Truck Simulator 2

Vidim sad ima autobusni kolodvor u igri,jel to znači budu došli i busevi u igru,ako se netko sjeća slika s busevima,ili će to biti posebna igra za sebe?

Zna netko možda više o tome?

Kolodvor Kolodvor
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 15:47 (flash3).

6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
flash3 kaže...

Vidim sad ima autobusni kolodvor u igri,jel to znači budu došli i busevi u igru,ako se netko sjeća slika s busevima,ili će to biti posebna igra za sebe?

Zna netko možda više o tome?

Euro Coach Simulator... Samo to znam... Bilo je govora da je to potpuno nova igra... Hm, ko zna možda je naprave kao patch za ETS2

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice