Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.236
|
čitano: 8.710.721
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
lion002 kaže...
vrinho kaže...

Pratim jedan srpski forum i član ksrele je napravio nešto što scs očito ne može, ubacio je mjerač tlaka u kočnicama za Scaniu. Svaka čast čovjeku!

Probao sam i funkcionira odlično.

https://www.dropbox.com/s/q92erebwabr2weg/AirPressureBar_in_display_for_Scania_by_Srele.rar

...extra,{#} dok ne odradi svoje... 

hehe, neznam čemu ova obavijest kad se sve vidi na oko, prave kamiondžije bi tribale to znat {#}

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
Euro Truck Simulator 2

...a što se tiče nestajanja isporuka kažu(sa drugog foruma): it seems the devs added custom protection to the .exe that makes the trailers disappear when the .exe is modified..  zbog "onih" verzija igre.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdrav momci. nisam dugo pratio temu, a ni igrao ovo pa me zanima jel ima kakvih dobrih modova? standalone prikolica i kamiona? vidim da je netko konacno napravio mod za tlak zraka u kocnicama :) jel radi samo za scaniu ili i za druge kamione? i jel sad ova TSM mapa radi i na 1.4.3 beti ili samo na 1.4.1?

EDIT: vidim da je samo za scaniu, nema veze i to je neki pocetak.... mozda i sam editiram ovo za ostale kamione :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 21:54 (karlo666).
Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

U meniju uopce nemam ponuđen hrvatski jezik. 

Ima samo Engleski, njemacki, danski, švedski

Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ajde netko hitnoooo neki provjeren mod za fiziku,kamioni mi se prevrcu nenormalno u krivinama ne smijem uci 50-60 u normalnu krivinu {#}

Imao sam vec neke na starom patchu,ali neznam ni koji su bili niti da li uopce pasu za ovaj patch,pa ako je netko voljan da postavi koji provjeren mod za ovaj patch 1.4.0 :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 22:10 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
picija21 kaže...

Ajde netko hitnoooo neki provjeren mod za fiziku,kamioni mi se prevrcu nenormalno u krivinama ne smijem uci 50-60 u normalnu krivinu {#}

Imao sam vec neke na starom patchu,ali neznam ni koji su bili niti da li uopce pasu za ovaj patch,pa ako je netko voljan da postavi koji provjeren mod za ovaj patch 1.4.0 :)

...izvoli, http://www.mediafire.com/download/wfspjm88c0ltzt2 ,super sve izbalnsirano..{#} 

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Works on Patch 1.3.0, 1.3.1, 1.4.1

A u mene je 1.4.0,valjda bude normalno sve?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mod za sve kabine (interior) je odličan.Sad je osjećaj drugačiji kad je iznutra kako treba...i opet Mercedes..{#}

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Poz za sve ja sam ovde novi pa bas nisam u toku . Zanima me zasto kada vozim odjednom mi se prikolica odkaci i nema je nigdje ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imo sam 1.1.1 i mogao sam kupit 4 ili 5 vrsti kamiona.

Stavim 1.3.1 ili 1.4.1 i kad uđem u "kupi kamion" u ponudi je samo MAN, zašto samo on?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dejan87 kaže...

Poz za sve ja sam ovde novi pa bas nisam u toku . Zanima me zasto kada vozim odjednom mi se prikolica odkaci i nema je nigdje ?

Koju verziju igre imaš koj patch/mod?

13 godina
neaktivan

imam 1.4.1 a mod TSM_Map_3.2,Realistic Physics Mod v4.0 samo to 

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

U neorginalnoj (crackiranoj) verziji igre postoji bug zbog kojeg nestaju prikolice i to se ne moze promijeniti. Ili kupis original ili ne igras...

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

U neorginalnoj (crackiranoj) verziji igre postoji bug zbog kojeg nestaju prikolice i to se ne moze promijeniti. Ili kupis original ili ne igras...

Ako kupim igru preko neta, dobijem ju u obliku CD Key-a? Ako je tako koja je onda razlika ima key-eva kolko hočeš po netu.

16 godina
Euro Truck Simulator 2

igra će ti prepoznati fake key za razliku od originalnog. tj. izbacivat će te van iz igre ako nije originalni.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.7.2013 13:01 (Cican).
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

10 tisuća km, nema buga sa prikolicom :)

13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Imao sam prije piratsku verziju ali sam jučer na steam sale kupio original, i mogu reči da su taj bug več popravili na piratskoj verziji....

15 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...
GamerX9 kaže...

Imao sam prije piratsku verziju ali sam jučer na steam sale kupio original, i mogu reči da su taj bug več popravili na piratskoj verziji....

Jel možeš opisat proceduru kupnje (nisam nikad kupovao igre ni ovako, ni online) i može link s mjesta kupnje?

13 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Firefox72 kaže...
GamerX9 kaže...

Jel možeš opisat proceduru kupnje (nisam nikad kupovao igre ni ovako, ni online) i može link s mjesta kupnje?

1. Ideš na: http://store.steampowered.com/app/227300/

2. Napraviš si steam account ako još nemaš.

3. Staviš igru u košaricu

4. Potvrdiš da si iz Hrvatske

5. Izbereš način na koji češ platit

6. Platiš.

7. Downlodaš steam client i tamo češ imat igru u knjižnici

8. Downloadaš igru.

17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

{#}{#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam osobno dobio poruku od SCS-a da prikolice nestaju samo kada se igra s crackom (crack uzrokuje promjene u .exe file-u koje uzrokuju nestajanje prikolica) i u nekim slucajevima na 1.4.1s, tj. onima kupljenima na Steamu (ja imam 1.4.1s crack).

Buduci da mi je vec dosta svega, a za dva tjedna mi je rodjendan poklonit cu si jedan original CD Key drito sa ETS2 stranice za 30€ i boli me vise...ne da se ni meni vise za svaku novu verziju traziti crack koji nekim slucajem NIJE virus koji ce mi pojest pola podataka sa kompa, znam iz iskustva da i to postoji... {#}

Sto se tice online kupnje CD Keya, kolega je dobro objasnio. Ne dobijes nikakav instalacijski CD, nista se ne salje postom. Samo dobijes original CD Key u roku odmah na mail ili steam, ovisi kako kupujes, da mozes instant igrati.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ne kupuj direktno od njih nego sa greenmangaming ili Steama...

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kao sto sam napisao i 1.4.1s, tj. Steam verzija igrice ima iste bugove kao i 1.4.1 sa crackom, tako da mi je svejedno dal cu gubit prikolice za 15 eura sa Steama ili besplatno sa Crackom. Obican 1.4.1 sa njihove stranice nema te bugove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

A koja je razlika između njihovog što dobijem kad kupim i mojih ~20 komada?

Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kakvih 20 komada? Cega? {#}

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zekat kaže...

A koja je razlika između njihovog što dobijem kad kupim i mojih ~20 komada?

pa pobogu njihov key je original, jedinstven, samo ti posjedujes taj key i niko nema isti takav... a ove sto nađes na netu koristi jos milion ljudi i nije original i igra ga prepoznaje (kre-kre) ;)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ja sam osobno dobio poruku od SCS-a da prikolice nestaju samo kada se igra s crackom (crack uzrokuje promjene u .exe file-u koje uzrokuju nestajanje prikolica) i u nekim slucajevima na 1.4.1s, tj. onima kupljenima na Steamu (ja imam 1.4.1s crack).

Buduci da mi je vec dosta svega, a za dva tjedna mi je rodjendan poklonit cu si jedan original CD Key drito sa ETS2 stranice za 30€ i boli me vise...ne da se ni meni vise za svaku novu verziju traziti crack koji nekim slucajem NIJE virus koji ce mi pojest pola podataka sa kompa, znam iz iskustva da i to postoji... {#}

Sto se tice online kupnje CD Keya, kolega je dobro objasnio. Ne dobijes nikakav instalacijski CD, nista se ne salje postom. Samo dobijes original CD Key u roku odmah na mail ili steam, ovisi kako kupujes, da mozes instant igrati.{#}

ti si lud što vjeruješ u takvu glupost,da je exe mofdificiran bla bla... i još bolje da igre sa steama isto buggaju,nemože igra znat jel key na steamu ili na ets kupljen,i odkud im pravo da buggaju steam igre koje su kupljene. Osobno mislim da ovo nema veze sa jogurt verzijom igre,već je jednostavno bug u igri.

13 godina
neaktivan
crack kaže...
GamerX9 kaže...

ti si lud što vjeruješ u takvu glupost,da je exe mofdificiran bla bla... i još bolje da igre sa steama isto buggaju,nemože igra znat jel key na steamu ili na ets kupljen,i odkud im pravo da buggaju steam igre koje su kupljene. Osobno mislim da ovo nema veze sa jogurt verzijom igre,već je jednostavno bug u igri.

Oke, da ti objasnim ovako.

1. Osobno sam nakon svojeg upita dobio poruku na e-mail odakle je bug. Jucer sam preko chata 3 sata pokusavao rijesiti taj bug sa jednim programerom iz SCS-a, otkrili smo u cemu je problem. Necu sad objasnjavati u cemu je stvar, ali ako budem morao, hocu... 

2. NITKO sa original igrom nema taj bug. .exe JE modificiran jer je crackirani .exe file 2 MB manji jer je izbrisan dio igre i tu dolazi do problema sa tim bugom, to je ucinjeno kako bi se zaobisao dio sa aktivacijom, iz iskustva znam da se nekad i dijelovi igre ne vezani sa CD keyem moraju promijeniti/izbrisati kako bi igra radila, jednostavno MORA SE. Radim modove za ETS 2 i jedno slovo moze prouzrociti da igra ne prepoznaje mod, svakodnevna situacija. I onda traziti u svakom file-u gdje si pogrjesio... Isto tako jedno slovo moze znaciti bug.

3. Igra moze znati je li key sa Steama ili SCS-a. Pa pobogu svaki je key razlicit i zna se otkuda dolazi, da ne zna moglo bi jedan key koristiti svih 7 milijardi ljudi... Verzija 1.4.1s sa Steama isto ima bugove jer se na SCS Blogu zale ljudi sa tom verzijom da imaju isti bug. Takodjer verzija igre kupljena na Steamu i direkt sa njihove stranice nisu iste, to se vidi u samom imenu 1.4.1 i 1.4.1.S, a također velicina .exe file-a nije ista u 1.4.1 i 1.4.1s. Daj razmisli, da su iste verzije mogli bi prodavati i sa njihove stranice po 15€ kao na Steamu, ali ne prodaju jer ova verzija ocito nije potpuna, u to necu ulaziti jer ne znam.

4. Idem u srednju za računarstvo, znam kako stvari rade, i sam sam vec radio crackove za neke igre i nemoj me molim te ucit necemu i iznositi neprovjerene informacije...

5. Ma da, sigurno namjerno buggaju vlastitu igricu da onda moraju trazit gdje je problem tjedan dana i onda jos tjedan dana da napisu novi .exe. Bravo, daj si pet. {#}

Ja znam o cemu govorim jer imam iskustva s time i nisam nov u tome, tako da nemojte sada govorit da nesto izmisljam i pricam bajke...

13 godina
neaktivan
Radi li TSM 3 na 1.4.1s?
Signature is assuming direct control
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

znači ja imam preko steama 1.4.1s verziju, gdje da skinem baš 1.4.1 i aktiviram na steam igru?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice