Svejedno je,to su dva po meni najbolja kamiona i sa njima neces pogrijesiti..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A sta mislite od Actrocu mp4 ???
Nije nesto...
ok :) Samo nisam skonto da mi treba određeni level da kupim kamion . Ja sam tek 8 level tako da ću se malo strpit tamo do 16 pa onda kupit sebi neki žestoki kamion i osnovat tvrtku . Hvala svima na pomoći .
Ja sa svojom konfom igram na ultra,igra je pre! Ja sam nadogradio do graja garažu i nabavio sve kamione i radnike-sad su jedno vrijeme stajali kao resting,i sada rade..Dali oni zbilja rade da nemoram nista cackati ili im moram birati terete?
Ja sa svojom konfom igram na ultra,igra je pre! Ja sam nadogradio do graja garažu i nabavio sve kamione i radnike-sad su jedno vrijeme stajali kao resting,i sada rade..Dali oni zbilja rade da nemoram nista cackati ili im moram birati terete?
Moras svakom kamion dat i oni sami rade/traze posao...
Moras svakom kamion dat i oni sami rade/traze posao...
Jesam,jel ima gdje vani kakav trainer za experience?
Sta ce ti to? Ja eto krenio sa hard economy modom,jest da je mala lova ali je zanimljivije igrat :D
Imam za vas jedno pitanje.
http://ets2.lt/en/kendi-yapimim-olan-harita-zemelapis/
Kako instalirati ovaj mod ? Ubacim u My Documents/Euro Truck Simulator 2/mod, ali ipak mi neće. Igra mi pada
nije za 1.3.1. verziju igre.
Imam 1.3.0. verziju...
EDIT: Ni Europe Map Rebuilding mi ne radi...
Imam za vas jedno pitanje.
http://ets2.lt/en/kendi-yapimim-olan-harita-zemelapis/
Kako instalirati ovaj mod ? Ubacim u My Documents/Euro Truck Simulator 2/mod, ali ipak mi neće. Igra mi pada
nije za 1.3.1. verziju igre.
Imam 1.3.0. verziju...
EDIT: Ni Europe Map Rebuilding mi ne radi...
Za rebuilding moraš imat 1.3.1 verziju 
Meni rebuilding radi na 1.2.5.1 verziji.
Kupio sam Scaniu (svoj prvi kamion) i sad imam jedno pitanje... Ona mi broji koliko KM ima, a netko je tu napisao da je Scania nakon 50tkm "baj baj" ili nešto tako, pa da pitam jel' se stvarno kamion raspadne, kvari ili štogod nakon neke određene kilometraže ili je to samo prazan broj koji ne znači ništa?
Kupio sam Scaniu (svoj prvi kamion) i sad imam jedno pitanje... Ona mi broji koliko KM ima, a netko je tu napisao da je Scania nakon 50tkm "baj baj" ili nešto tako, pa da pitam jel' se stvarno kamion raspadne, kvari ili štogod nakon neke određene kilometraže ili je to samo prazan broj koji ne znači ništa?
Ne moze se kvarit,osim ako ga ti unistis..
Ma moras odrzavat kamion ali to ti nije neka prevelika cijena za put od 2 000 km meni je popravak 500 eura , veliki dio su gume :)
dajte preporučite neke volane koji imaju kuplung i H mjenjač ili barem jedno od toga..ako ima...može i e-bay...a da nije g-25 ili g-27..
....malo vožnje po novoj Europe Map v1.0.4... Radi na starom profilu,a dodani su neki novi gradovi,poslovi,kompanije u Poljskoj,Češkoj,Njemačkoj...
Ne pratim baš temu, niti modove, jel to došao upadte za onaj rebuilding euorpe ili?
...nije za rebuilding europe,ovo je poseban mod,ne treba novi profil praviti,samo se ubaci...
...nije za rebuilding europe,ovo je poseban mod,ne treba novi profil praviti,samo se ubaci...
dali se mora rebuilding mapa izbaciti da bi ova radili ili ne?
Hoću moći sa 6670 ddr5 na sve max na 1440X900
Nema teoretske šanse.
Nema teoretske šanse.
Zašto???
Zato jer je preslaba
A na medium
Išla bi na medium
Kako uzeti prikolicu kad imaš svoj kamion? Ja odem ESC, tržište poslova, tu si nađem posao iz mog grada i stisnem da postavi GPS. On mi postavi GPS na odredište, ja dođem do odredišta i ne dogodi se ništa. Kako naći prikolicu?
Kako uzeti prikolicu kad imaš svoj kamion? Ja odem ESC, tržište poslova, tu si nađem posao iz mog grada i stisnem da postavi GPS. On mi postavi GPS na odredište, ja dođem do odredišta i ne dogodi se ništa. Kako naći prikolicu?
kada ulazis u krug ODABRANE firme na kapiji imas zeleni kvadrat na njemu stanes i stisnes ENTER i doce ti teret odabrani i samo kliknes uzmi teret