srušili mi se windowsi i sve ispočetka... :(
ako ništa drugo, stavio sam novu mapu, pa sada uživam u svim čarima :)
evo par početnih slikica od mene:
srušili mi se windowsi i sve ispočetka... :(
ako ništa drugo, stavio sam novu mapu, pa sada uživam u svim čarima :)
evo par početnih slikica od mene:
Okretaji skacu ko ludi, sto ti je, mijenjam prije 2000RPM, bas kao i na kamionu kojeg vozim zapravo, mod za pare ne postoji, to je cheat engine i on nemoze nista promijeniti, kamion je sa prikolicom, ocigledno nikad nisi vozio kamion od 730HP
Ja sam vozio od 500HP pa je isao kao metak, a kamoli od 730HP
A kao dokaz, evo kako se vozi MAN 33.331, isli smo s njim i 115km/h, ali svaku glupariju nemozemo i nesmijemo snimiti, odmah baciti listic od tahografa u vitar ako te policija uvati
imam identican kamion kao ti i obrtaji mi ne luduju kao tvoji... jedino su divljali kad sam imao mod za lovu i kad je kamion solo bio tesko ga se kontroliralo zato sam makao taj mod kad sam natukao love..... Stari mi je prijevoznik vec 40 god i u kamionima sam takodjer duze vremena tako da....
Gledam malo po forumu i svi stavljate ful puno slika, a meni od njih 100 mozda 10 ima manje od 3mb a ovdje prima samo do 2mb sta ima neka fora da bude manja velicina slike ili?
Gledam malo po forumu i svi stavljate ful puno slika, a meni od njih 100 mozda 10 ima manje od 3mb a ovdje prima samo do 2mb sta ima neka fora da bude manja velicina slike ili?
convertuj sliku online potrazi imas par programa kvaliteta ostaje ista i velicina se smanji
Prebaci sliku u JPG format, onda će ti imati oko 100kb, ja koristim Irfanview. 2 sekunde posla doslovno.
Prebaci sliku u JPG format, onda će ti imati oko 100kb, ja koristim Irfanview. 2 sekunde posla doslovno.
Ne kužim vas.Ja kad opalim sa F10 slike su od 500 do 700 kB kako koja.
A ovisi, možda ne koristi onaj u igri. Ja slikam s MSI AB.
A ovisi, možda ne koristi onaj u igri. Ja slikam s MSI AB.
Onda se ne treba čuditi.Odavno sam odustao od vanjskih screenshot programa baš zbog toga.
Onda se ne treba čuditi.Odavno sam odustao od vanjskih screenshot programa baš zbog toga.
Evo sad sam opalio 2 slike s ingame screenshot u 1080p i jedna slika ima 2,7MB a druga 2,1MB tako da je isti k. U kojoj rezi slikaš da su ti tako male veličine?
Evo sad sam opalio 2 slike s ingame screenshot u 1080p i jedna slika ima 2,7MB a druga 2,1MB tako da je isti k. U kojoj rezi slikaš da su ti tako male veličine?
lupaj s f10.... malo jesu slike losije al ide
Route : Salzburg - Kiel
Vrijeme : 57 minuta
Duljina : 1019 kilometara (?)
Pa to sam i napravio i iste su veličine kad slikam ingame s F10 i u MSI AB jer su u PNG formatu zato mi nije jasno kako su njemu tak male, valjda jer ima manju rezoluciju. Ali svejedno bih to radio jer konverzija na JPG traje 2 sekunde i slika ima 100-200kb
Pa to sam i napravio i iste su veličine kad slikam ingame s F10 i u MSI AB jer su u PNG formatu zato mi nije jasno kako su njemu tak male, valjda jer ima manju rezoluciju. Ali svejedno bih to radio jer konverzija na JPG traje 2 sekunde i slika ima 100-200kb
sad sam isao provjeriti pa meni su sve slike isto izmedju 2-3 mb sve mi je na ultra i rezolucija 1920X1080. stavljam ih tu bez problema nista nediram
sad sam isao provjeriti pa meni su sve slike isto izmedju 2-3 mb sve mi je na ultra i rezolucija 1920X1080. stavljam ih tu bez problema nista nediram
Pa uploadaj ako hoćeš i možeš, čovjek je gore pitao jer ne može iznad 2 MB sliku uploadati.
Ali zbilja čemu uploadati 3MB i čekati kad se može ta ista smanjiti za 2 sekunde na 100kb, a ista kvaliteta.
Okretaji skacu ko ludi, sto ti je, mijenjam prije 2000RPM, bas kao i na kamionu kojeg vozim zapravo, mod za pare ne postoji, to je cheat engine i on nemoze nista promijeniti, kamion je sa prikolicom, ocigledno nikad nisi vozio kamion od 730HP
Ja sam vozio od 500HP pa je isao kao metak, a kamoli od 730HP
A kao dokaz, evo kako se vozi MAN 33.331, isli smo s njim i 115km/h, ali svaku glupariju nemozemo i nesmijemo snimiti, odmah baciti listic od tahografa u vitar ako te policija uvati
imam identican kamion kao ti i obrtaji mi ne luduju kao tvoji... jedino su divljali kad sam imao mod za lovu i kad je kamion solo bio tesko ga se kontroliralo zato sam makao taj mod kad sam natukao love..... Stari mi je prijevoznik vec 40 god i u kamionima sam takodjer duze vremena tako da....
Onda bi bar ti trebao znati da mijenjanje brzina ne ovisi o kamionu nego o vozacu i mijenjacu ;)
Neki mijenjaci jednostavno nevole visoke okretaje kao recimo MAN 23.321 Unterflür,onaj sa lezecim motorom i fuller mijenjacem, dok ovaj MAN sto ga trenutno vozimo je 33.331 sa ZF130 mijenjacem voli visoke okretaje i mozes ga saltati sve do kraja kao sto sam ti pokazao u videu ;)
A sto se tice ETS2 stvar je ista, mogu ti ja snimiti di saltam na tvoj nacin, sve je sa igrom dobro, stvar je samo kako ja zelim saltati, ja nevolim saltati da motor umire, razvlacim maksimalno koliko mogu okretaje, isto tako i zapravo ;)
1600x900
Ima netko ideju što da napravim da igra prepozna volan?
Imam neki no-name volan od 200kn. Igra ga prepozna, prepozna i kada ga okrećem, ali nikako da prepozna tipke za gas i kočnicu. Stiščem sve tipke i ništa
Route : Salzburg - Kiel
Vrijeme : 57 minuta
Duljina : 1019 kilometara (?)
A kud si tu iša sić okuku. ne voziš malo auto. to je šleper, triba malo zaobić, uhvatit veći radijus.............ali nema veze, znat ćeš za drugi put 
Ne baš :)
...malo za promjenu... Concept R1000...
Interijer?
moze link od te scanie ako nije problem da je isproban da radi :)
Interijer?
....samo je jedan odrađen,crveni....evo par shotova,gola skroz, bez dodataka ...
I ja sam probao taj koncept,nije lose. Zar se ne bi trebao i interijer malo razlikovati od ovih standardnih skandži ?
BTW. Imam bug na desnom dodatnom retrovizoru,slika je totalno nejasna,nesto apstraktno. Jel tako i kod tebe?
moze link od te scanie ako nije problem da je isproban da radi :)
i ja ga vozim trenutačno, dobar model, nije loše za promjenu :)
evo i updejtane verzije
http://ets2.lt/en/scania-r1000-reworked-v3-0/
Interijer?
....samo je jedan odrađen,crveni....evo par shotova,gola skroz, bez dodataka ...
I ja sam probao taj koncept,nije lose. Zar se ne bi trebao i interijer malo razlikovati od ovih standardnih skandži ?
BTW. Imam bug na desnom dodatnom retrovizoru,slika je totalno nejasna,nesto apstraktno. Jel tako i kod tebe?
Izbacena je nova verzija SCania R1000 Reworked v3
Interijer?
Izbacena je nova verzija SCania R1000 Reworked v3
nemogu nikako pokrenuti, izbacuje me van stalno??? bubnuo sam ona dva fajla u moje dokumente.... mod. Al neide mi nikako